Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
azt a stadiont, ahol történt. különben Elie Wieesel is kollektív bűnösökről beszélt, érdekes, hogy éppen Hitler jutott eszedbe.nekem annyi a bajom, hogy horogkereszt van a stadionban. ha rajtam múlna, 20 évre zárnám be egy ilyenért a stadionokat, aki bevitte azt meg minimum öt évre záratnám olyanok közé, akiknek magyarázhatja, milyen fasza dolog a svasztika.A jó kis kollektív bűnösség, ahogy Hitler is gondolta, ugye? 😊Schleck
De sajnos nem rajtam múlik.berger90
De ez egy másik topik témája. A véleményemet fenntartom, rohadtul elegem van, hogy nácikkal kell egy stadionban meccset néznem (Újpesten, mert idegenbe nem járok, most sem voltam kint sajnos a meló miatt).
Mindig jövőre
több mint 12 éve
nekem annyi a bajom, hogy horogkereszt van a stadionban. ha rajtam múlna, 20 évre zárnám be egy ilyenért a stadionokat, aki bevitte azt meg minimum öt évre záratnám olyanok közé, akiknek magyarázhatja, milyen fasza dolog a svasztika.egyértelmű provokáció volt, amúgy meccs előtt családi bejáratnál volt egy kis összetűzés a készenlétivel (még fent a sörsátornál is lehetett érezni a paprikát), amikor jópáran bejutottak kártya nélkül, és 99% h ők csinálták a balhét is, azon se lepődnék meg ha ehhez is közük lenne. én egyébként csak azt nem értem, h amikor megállították a játékot is 8x. percbe, akkor miért terelték vissza azt pár hoolt a szektorba?? ott a kibaszott törvényük, simán kivihették volna őket! tuti priuszuk is volt, aztán akkor mehettek volna a helyükre a rács mögé...ezt az egyet én is elítélem, a többit(pyro,rigmusok,csapattal ünneplés) qrvára nem!!!
|
több mint 12 éve
nekem annyi a bajom, hogy horogkereszt van a stadionban. ha rajtam múlna, 20 évre zárnám be egy ilyenért a stadionokat, aki bevitte azt meg minimum öt évre záratnám olyanok közé, akiknek magyarázhatja, milyen fasza dolog a svasztika.A jó kis kollektív bűnösség, ahogy Hitler is gondolta, ugye? 😊
több mint 12 éve
nekem annyi a bajom, hogy horogkereszt van a stadionban. ha rajtam múlna, 20 évre zárnám be egy ilyenért a stadionokat, aki bevitte azt meg minimum öt évre záratnám olyanok közé, akiknek magyarázhatja, milyen fasza dolog a svasztika.Ártatlan nyuszika a Fradi tábor, jaj, őket mindenki csak bááááántjamert most ki mondta, h ártatlanok voltunk?? de úgy látszik már az is baj, HA reális/túlzó büntiket várunk, és ilyenekkel kiszúrják a szemünket.. 😀😀
ultrasliberi.hu/2013/09/derbi-vegre-megint-egy-jo-szvasztika-magyar-stadionban/berger90
amúgy ők hozták be:
de h akkor gerhard is boldog legyen, miért a fél stadiont zárják le, mikor "5 fő majd 50" (nem tudom h számolták ki) a F-C szektorból ugrott be? tavaly az eto mit kapott ilyenért?(segítek:semmitsenem)nem hivatalos bajnokavatás volt(az másik hazai meccsen volt, ahova alig ~1500 (talán 2k) fő volt jelen) ?? de tudjuk nincs kettős mérce, és nem mindig a nyuszikákat bááááántják! 😀
a bünti amúgy lófasz, Tábor megy családiba és kész, így is leszünk 15ezren picipest ellen..
Palit meg kiosztották a sünök közleménybe... háhá 😀Divat
De sajnos nem rajtam múlik.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Ártatlan nyuszika a Fradi tábor, jaj, őket mindenki csak bááááántjamert most ki mondta, h ártatlanok voltunk?? de úgy látszik már az is baj, HA reális/túlzó büntiket várunk, és ilyenekkel kiszúrják a szemünket.. 😀😀
ultrasliberi.hu/2013/09/derbi-vegre-megint-egy-jo-szvasztika-magyar-stadionban/berger90
amúgy ők hozták be:

de h akkor gerhard is boldog legyen, miért a fél stadiont zárják le, mikor "5 fő majd 50" (nem tudom h számolták ki) a F-C szektorból ugrott be? tavaly az eto mit kapott ilyenért?
a bünti amúgy lófasz, Tábor megy családiba és kész, így is leszünk 15ezren picipest ellen..
Palit meg kiosztották a sünök közleménybe... háhá 😀
|
több mint 12 éve
Ártatlan nyuszika a Fradi tábor, jaj, őket mindenki csak bááááántjaSajnos emiatt a zászló miatt nagyon sok ember haza ment a meccsről, mind a 22 ezer ember.

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/legiosok/video-beindult-nemeth-krisztian-a-rodaban-kiteljesedhet-2282407... de ha rájön hogy oda nem megy fapados inkább rajzol egy f.szt az Ipadjén 😀
Sanyi bá pedig kivisz minket Rióba! 😊Divat
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ártatlan nyuszika a Fradi tábor, jaj, őket mindenki csak bááááántjaultrasliberi.hu/2013/09/derbi-vegre-megint-egy-jo-szvasztika-magyar-stadionban/
Mindig jövőre
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/legiosok/video-beindult-nemeth-krisztian-a-rodaban-kiteljesedhet-2282407de csak mert az első számú(
ígyh mellette BD13 továbbra is lendületbe van, esélye se lesz a hollandusoknak...Sanyi bá pedig kivisz minket Rióba! 😊
|
több mint 12 éve
egyáltalán nem biztos, hogy nem szólt még valamit oda a bírónak a piros után. a piros lappal nem kezdődik el egy "nem ér a nevem" játék, főleg amíg a pályám tartózkodik a játékos. ahogy láttam a videón, két másik embernek kellett megfékeznie, nehogy odamenjen a bíróhoz, és kettéharapja. simán belefér, hogy valami vaskosat még odaszólt.Igen, csak szerintem vicc, hogy egy gyökér, aki beszól a bírónak, ugyanannyit kap, mint ha valaki kettétöri a másik lábát.az, hogy az elmúlt két évben megnyerte a Juve a bajnokságot, még nem zárja ki azt, hogy a szövetség utálja a Juvét és a Juve utálja a szövetséget.Az elmúlt éveket figyelve inkább nem meglepő.Stezazért azt feltételezni, hogy a szövetség a Juvénak kedvezne, háááát... vicces?slowmotionAz oké, de azért reklamálásért megint 3 meccs...Balotelli 3 meccses eltiltás. Minő véletlen, pont beleesik a Juve elleni meccs is.Most nem azért de ha Balo nem lenne ennyire gyökér tapló akkor nem lenne eltitlva...Toca
Oké, vele sincs esélyünk, de ez azért igazán szánalmas már, hogy minden évben eltiltják a Juve elleni meccsről valamelyik húzóemberünket. Eddig Ibrát, most Balotellit.
Juhej! 😀Stez
Ne szórakozzunk már. Minő véletlen, hogy mindig akkor tiltják el azonnal a kulcsjátékosainkat, amikor a Juvéval is játszunk?
Nem máskor. Valahogy véletlenül mindig akkor.Stez
azért, mert az éppen aktuális gólfelelősötök faszkalap, attól még rá ugyanúgy vonatkoznak a szabályok, mint bárki másra.
a nagyorrú bosnyák sem azért kapott eltiltást, mert hímzőszakköri foglalkozást tartott a pályán, és Balotelli sem a vasárnapi példabeszédet mondta el prózában nagy valószínűség szerint.
hogy hazai példát hozzak, Kemenest is talán négy meccsre meszelték el, amikor az amúgy kérdőjeles tizenegyes után kurvaanyázott a bíróval tavaly, a Vidi elleni meccs végén.slowmotion
Egyébként pedig Balotelli csak sárgát kapott a reklamálásért, az volt a második. Így viszont hivatalosan egy meccsről kellene őt eltiltani. A meccs után mégis változtatták ezt 3-ra. De emiatt állítólag fellebbezünk, de úgysem engednek majd az eltiltásból.
És igen, egy buta farok, de ettől függetlenül a szövetség akkor is Juventus párti egy ideje.
Mint ahogy az is tény, hogy jól pofán kéne baszni Balotellit most már, mert hiába a köcsög szövetség, csak magával és főleg a csapatával tolt ki azzal, hogy megint hülye.
Az meg végképp tök mellékes, hogy vele is egy vicc ez a csapat, de nélküle főleg az.
Ezt köszönjük meg a nagyszerű elnök úrnak!Stez
vö. Caneira, aki az öltözőajtót rúgta szét, piros lapot nem kapott, viszont eltiltották.
viszont a lábtöréses mutatványok eredményezte eltiltások hossza szerinte is nevetséges, főleg hogy mondjuk egy negrózásért meg nyolc meccset kap az ember (kivéve ha nem honi válogatott, mert akkor csak négyet).
több mint 12 éve
Hrutka nagy képmutató,ne felejtsük el anno ő beszélte rá Megyerit az elszerződésre.azért amikor kell kiáll értünk, de tény h voltak geci húzásai...
Fröccsteraszon és az Ötkertben elég sokszor lehet vele találkozni,bizton állithatom hogy elég nagyképű és unszimpatikus ember.Kenny
|
több mint 12 éve
sportgeza.hu/futball/2013/09/24/sajat_konyvbemutatojara_nem_ment_el_detari/biztos elkezdte a bátorságot gyűjteni, csak végül túl jól sikerült
több mint 12 éve
2M és szektorbezárás... 😀😀😀akkor pár szektorral odébb lesz a tábor! salamoni döntés?? nem gondoltam volna, h megússzuk a zárt kaput, bár az nem érné meg csányiéknak, mert akkor nem büntethetnének, bár ezek arra is képesek lennének... 😊
|
több mint 12 éve
www.facebook.com/photo.php?fbid=10200777549788202&set=a.4113275437331.2138401.1446526447&type=1Hrutka nagy képmutató,ne felejtsük el anno ő beszélte rá Megyerit az elszerződésre.
no fene Rudi is kiáll a Tábor mellett...nagyon jó írás!!!!
és közbe emelem a tétet: 5M+3-5 zárt kapuDivat
Fröccsteraszon és az Ötkertben elég sokszor lehet vele találkozni,bizton állithatom hogy elég nagyképű és unszimpatikus ember.
Közben:
KÉTMILLIÓ és szektorbezárás.
több mint 12 éve
és közbe emelem a tétet: 5M+3-5 zárt kapuDivatNálam 3M es 2 meccs.
Azt még nem tudtam eldönteni, hogy a lánykérés enyhítő / súlyosbító körülmény lesz...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Igen, csak szerintem vicc, hogy egy gyökér, aki beszól a bírónak, ugyanannyit kap, mint ha valaki kettétöri a másik lábát.az, hogy az elmúlt két évben megnyerte a Juve a bajnokságot, még nem zárja ki azt, hogy a szövetség utálja a Juvét és a Juve utálja a szövetséget.Az elmúlt éveket figyelve inkább nem meglepő.Stezazért azt feltételezni, hogy a szövetség a Juvénak kedvezne, háááát... vicces?slowmotionAz oké, de azért reklamálásért megint 3 meccs...Balotelli 3 meccses eltiltás. Minő véletlen, pont beleesik a Juve elleni meccs is.Most nem azért de ha Balo nem lenne ennyire gyökér tapló akkor nem lenne eltitlva...Toca
Oké, vele sincs esélyünk, de ez azért igazán szánalmas már, hogy minden évben eltiltják a Juve elleni meccsről valamelyik húzóemberünket. Eddig Ibrát, most Balotellit.
Juhej! 😀Stez
Ne szórakozzunk már. Minő véletlen, hogy mindig akkor tiltják el azonnal a kulcsjátékosainkat, amikor a Juvéval is játszunk?
azért, mert az éppen aktuális gólfelelősötök faszkalap, attól még rá ugyanúgy vonatkoznak a szabályok, mint bárki másra.
a nagyorrú bosnyák sem azért kapott eltiltást, mert hímzőszakköri foglalkozást tartott a pályán, és Balotelli sem a vasárnapi példabeszédet mondta el prózában nagy valószínűség szerint.
hogy hazai példát hozzak, Kemenest is talán négy meccsre meszelték el, amikor az amúgy kérdőjeles tizenegyes után kurvaanyázott a bíróval tavaly, a Vidi elleni meccs végén.slowmotion
Egyébként pedig Balotelli csak sárgát kapott a reklamálásért, az volt a második. Így viszont hivatalosan egy meccsről kellene őt eltiltani. A meccs után mégis változtatták ezt 3-ra. De emiatt állítólag fellebbezünk, de úgysem engednek majd az eltiltásból.
És igen, egy buta farok, de ettől függetlenül a szövetség akkor is Juventus párti egy ideje.
Mint ahogy az is tény, hogy jól pofán kéne baszni Balotellit most már, mert hiába a köcsög szövetség, csak magával és főleg a csapatával tolt ki azzal, hogy megint hülye.
Az meg végképp tök mellékes, hogy vele is egy vicc ez a csapat, de nélküle főleg az.
Ezt köszönjük meg a nagyszerű elnök úrnak!
több mint 12 éve
az, hogy az elmúlt két évben megnyerte a Juve a bajnokságot, még nem zárja ki azt, hogy a szövetség utálja a Juvét és a Juve utálja a szövetséget.Az elmúlt éveket figyelve inkább nem meglepő.Stezazért azt feltételezni, hogy a szövetség a Juvénak kedvezne, háááát... vicces?slowmotionAz oké, de azért reklamálásért megint 3 meccs...Balotelli 3 meccses eltiltás. Minő véletlen, pont beleesik a Juve elleni meccs is.Most nem azért de ha Balo nem lenne ennyire gyökér tapló akkor nem lenne eltitlva...Toca
Juhej! 😀Stez
hogy hazai példát hozzak, Kemenest is talán négy meccsre meszelték el, amikor az amúgy kérdőjeles tizenegyes után kurvaanyázott a bíróval tavaly, a Vidi elleni meccs végén.
több mint 12 éve
www.facebook.com/photo.php?fbid=10200777549788202&set=a.4113275437331.2138401.1446526447&type=1no fene Rudi is kiáll a Tábor mellett...nagyon jó írás!!!!
és közbe emelem a tétet: 5M+3-5 zárt kapu
|
több mint 12 éve
Fradi sör? hát nem tudom, alapból rosszul indult, h 1 órát álltam sorba a meleg sörért, majd mire az öreg kiöntötte a 4 dobozt, addig az elsőt simán lehúztam, és persze azt se hagyta, h segítsünk neki önteni...kicsit vizes volt nekem amúgy, bár egy kőbambi, borsodi kombóhoz képest simán jó volt! reméljük nem jut a snack sorsára...annak jól elbaszták a terjesztését! egyedül azt sajnálom, h nem zöld a sör, úgy látszik Béci bával(kanizsai faszi, ő védette le a ződ sörikét) nem sikerült megállapodni!DivatEzt már megszokhattad.

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Az elmúlt éveket figyelve inkább nem meglepő.azért azt feltételezni, hogy a szövetség a Juvénak kedvezne, háááát... vicces?slowmotionAz oké, de azért reklamálásért megint 3 meccs...Balotelli 3 meccses eltiltás. Minő véletlen, pont beleesik a Juve elleni meccs is.Most nem azért de ha Balo nem lenne ennyire gyökér tapló akkor nem lenne eltitlva...Toca
Juhej! 😀Stez
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/sportszelep/szerbia-kikaptak-gyalaztak-oket-vetkoztek-a-zvezdasok-2282221Jujjákot leigazolhatnák, talán tanulna egy kis jó modort... 😊
|
több mint 12 éve
azért azt feltételezni, hogy a szövetség a Juvénak kedvezne, háááát... vicces?Az oké, de azért reklamálásért megint 3 meccs...Balotelli 3 meccses eltiltás. Minő véletlen, pont beleesik a Juve elleni meccs is.Most nem azért de ha Balo nem lenne ennyire gyökér tapló akkor nem lenne eltitlva...Toca
Juhej! 😀Stez
több mint 12 éve
Az oké, de azért reklamálásért megint 3 meccs...Balotelli 3 meccses eltiltás. Minő véletlen, pont beleesik a Juve elleni meccs is.Most nem azért de ha Balo nem lenne ennyire gyökér tapló akkor nem lenne eltitlva...Toca
Juhej! 😀Stez
Nem máskor. Valahogy véletlenül mindig akkor.
több mint 12 éve
Balotelli 3 meccses eltiltás. Minő véletlen, pont beleesik a Juve elleni meccs is.Most nem azért de ha Balo nem lenne ennyire gyökér tapló akkor nem lenne eltitlva...
Juhej! 😀Stez
több mint 12 éve
mire gondolsz? vártad, h feljöjjenek egészen a sörsátorig v mi? ha nem mennék be hozzájuk, akkor tapsolnak kettőt, aztán mennek is az öltözőbe...ötletem sincs mitől fosztottak meg?! én ígyis ugyanúgy ugráltam és énekeltem a "csapattal" együtt, mint akik lent voltak a pályán. én inkább csak irigylem őket, szívem szerint első sorba rohantam volna be, h kicselezve 3 biztonságit az első ződ kedvencem nyakába ugorjak akit meglátok... 😛 😀Konkrétan arra, hogy a csapat épp kezdte volna a tiszteletkört a stadionban, de a beugrálás után mentek is be az öltözőbe. És mivel én a kapu mögött voltam, így elénk már nem jutottak el.
Divat
És nem, rohadtul nem értem meg, hogy minek kellett bemenni. Egy derbyt nyertünk meg, mint már oly' sokszor, mégsem volt eddig soha ilyen. Majd ha bajnokok leszünk, akkor menjenek be, de így...
És pont ezért félek attól, hogy az új stadionban nem lesz kerítés. Kétmeccsenként nézhetem, ahogy a sok barom beugrál, ha nem tetszik nekik valami (vagy éppen túlzottan tetszik).