NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
 444.hu/2013/09/15/facebookon-kuncsorog-penzert-a-roman-magyar-meccsre-kulonvonatot-szervezo-ultra/

szerencsétlen.Amadeus91
Mondjuk én sajnálom.
Én is ilyen szervező típus vagyok/voltam. Aki szervez valamit (buli/meccsnéző túra/osztálytalálkozó/bármi) az általában mínuszosan jön ki az egészből mert mindig van pár köcsög aki elfelejt fizetni.
Ez az utolsó pillanatban visszamondás pedig a legszemetebb dolog.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
 444.hu/2013/09/15/facebookon-kuncsorog-penzert-a-roman-magyar-meccsre-kulonvonatot-szervezo-ultra/

szerencsétlen.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 117 — Vikings fan
Bale gólt rúgott, de nem igazán tudom mit játszunk és azt se hogy a mák faktorunk meddig tart ki. Mert amekkora mák hogy nem kaptunk gólt 1-2 helyzetből, akkora mák volt CR gólja...
Szerk.:Eddig...
Botrány fos ez amit játszottunk... MB1 szintToca
montam én neked hogy fos, de te örültél hogy nyerünk és azt mondtad nem érdekel a játék csak az eredmény. ( Ja bemákoltunk 2 meccset), csak van ahol nem elég bemákolni, hanem játszani is kéne.
CR-nek egyszer volt területe akkor gólt is lőttünk, egyébként 0.
Pepe meg a kedvencem, de amit ma játszott az még Ramos szintjét sem üti, pedig az is elég alacsony.eaglesmcnabb
Nekem nagyobb a türelmem , de asszem lassan elfogy 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Anci nem sokáig lesz a Madrid edzője...
A Barca meg ma nem hogy győzelmet, de egy pontot nem érdemelt. Vagyis tegnap...
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
Bale gólt rúgott, de nem igazán tudom mit játszunk és azt se hogy a mák faktorunk meddig tart ki. Mert amekkora mák hogy nem kaptunk gólt 1-2 helyzetből, akkora mák volt CR gólja...
Nyugi,én ilyet ritkán mondok de a mai Barcelona meccs nézhetetlen volt.Minősíthetetlenül gyenge játék.
A villareal meg simán nyerhetett volna.
Bale meg kb semmit nem csinált a gólján kívül.

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
montam én neked hogy fos, de te örültél hogy nyerünk és azt mondtad nem érdekel a játék csak az eredmény. ( Ja bemákoltunk 2 meccset), csak van ahol nem elég bemákolni, hanem játszani is kéne.
CR-nek egyszer volt területe akkor gólt is lőttünk, egyébként 0.
Pepe meg a kedvencem, de amit ma játszott az még Ramos szintjét sem üti, pedig az is elég alacsony.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 117 — Vikings fan
Botrány fos ez amit játszottunk... MB1 szint
több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation

Egy ismerős eljött megnézni a Haliban a haverját 😀
Aki benne van ebben a szurkolói mizériában, most komolyan, bármilyen nevet lehet írni regisztrációkor vagy hogy? 😀JC6
Csak a beléptetéskor valamikor elkérik a személyit is. Ha pedig nem az szerepel rajta, akkor baj van (lásd diósgyőr).

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!

Aki benne van ebben a szurkolói mizériában, most komolyan, bármilyen nevet lehet írni regisztrációkor vagy hogy? 😀JC6
Fradinal anno nem így volt.
Ott fényképes igazolvánnyal kell igazolnod magad.
Majd a kártya átvételénel is.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 314 — "Grammar maci"
Debrecenben egy füzetbe felírják a neved és a születési időpontodat és kiadják a jegyet. Persze bármit mondhatsz... 😀 értelme sok van...
Ha azt mondod h Faf Kálmán, 1928.08.01 akkor azt...Kroos
Masztur Bálint, 1969.06.09. valaki süsse el könyörgöm 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Debrecenben egy füzetbe felírják a neved és a születési időpontodat és kiadják a jegyet. Persze bármit mondhatsz... 😀 értelme sok van...
Ha azt mondod h Faf Kálmán, 1928.08.01 akkor azt...

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Törölt felhasználó

Aki benne van ebben a szurkolói mizériában, most komolyan, bármilyen nevet lehet írni regisztrációkor vagy hogy? 😀
több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
micsoda szép gólt rúgott Böde Dani! gyors, okos, tudatos. Az a baj hogy annyira tehetséges h el fogják vinni külföldre...davemayer
Kár hogy a (nemnagyszám) románok elleni nemzetközi mecsen egy lassú, darabos, lökdöső gyenge játékosnak tűnt.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Fuj, most ettem, ne akard, hogy visszajöjjön...
több mint 12 éve

JC, tesó! Mikor megyünk a Felcsút B középbe?
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 314 — "Grammar maci"
micsoda szép gólt rúgott Böde Dani! gyors, okos, tudatos. Az a baj hogy annyira tehetséges h el fogják vinni külföldre...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
le se fújta először?! egyértelműen piros volt, jobbulást Ákosnak 😕
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Özilnek 10 perc kellett hogy csináljon valamit 😀 . áh, kurvajó lesz ez az Arsenal idén

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve

Stig Töfting pályát váltott.

csak a rend kedvéért, volt amikor ők alkották a dán középpálya szűrőpárosát.
több mint 12 éve
komolyan muszáj már ebben a totyikban is ezt a trollt etetni?? f.szkivan, h hiába némítom akkor is látnom kell............ 😡Divat
véleménynyilvánítás szabadsága, vagy mi.Amadeus91
nem. amit lentebb lehet olvasni, az nem ide való. már elnézést...JC6
má' bocsánat. (figyeljünk a részletekre, ha kérhetem)
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
Radó tuti nem fog eltűnni. Illés Béla rá a garancia.szaba
Mármint az a Béla király, aki nemzetközi szinten olyan sokat ért el?
Nem tudom JJ mire gondolt az eltűnés alatt, de egy NK9 karrier szerintem az lenne...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 892
Radó tuti nem fog eltűnni. Illés Béla rá a garancia.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
komolyan muszáj már ebben a totyikban is ezt a trollt etetni?? f.szkivan, h hiába némítom akkor is látnom kell............ 😡Divat
véleménynyilvánítás szabadsága, vagy mi.Amadeus91
nem. amit lentebb lehet olvasni, az nem ide való. már elnézést...
több mint 12 éve
véleménynyilvánítás szabadsága, vagy mi.
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
komolyan muszáj már ebben a totyikban is ezt a trollt etetni?? f.szkivan, h hiába némítom akkor is látnom kell............ 😡

|