NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
189
24
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 568
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó

Ezt külön Amadeusnak küldeném 😀 sárm foreva 😀
több mint 12 éve
Messze nem Guzmics volt a legszarabb szerintem.
több mint 12 éve
Én marhára haragszok Guzmicsra, de szerintem nem olyan vészes mint szerethető Lipták vagy szerethető Mészáros.Nem mellesleg Guzmics sztem egy életre megtanulta, hogy utolsó emberként nem szarozunk, nem cselezgetünk.
Ha rá nézek elfog a méreg a románoknak adott gólpassza miatt de én adnék még esélyt neki.
több mint 12 éve
Véletlenül ismerem az újpesti srácot (bár évek óta nem láttam, csak most a tévében), aki első fokon három és fél évet kapott, mert az első fordulóban csatornafedőt baszott a rendőrök közé.A második bekezdésedet írnám én is ide, hisz pont erről van szó, csak megkérdem, ha ilyen jól látod, miért esik nehezedre tudomásul venni, hogy ez a valóság?Biztos lehetsz benne, hogy bármelyik random ultra sokkal értékesebb ember bármiben is, mint te valaha is leszel. Ha egyszer szobrot fognak készíteni a hazátlan, senkiházi, kártékony patkányról, feltétlenül jelentkezz, kiváló mintaalany leszel. Jó példája a magyarság sajnálatos elpuhányosodásának az, hogy neked még nem törték el kezed-lábad a hasonló kijelentéseid miatt (de mint tudjuk, ami késik, az előbb-utóbb). Ha a hozzád hasonlókon múlt volna, már az ország se létezne. Bármilyen hihetetlen számodra, sokaknak még értéket jelent a hazaszeretet, a becsület, az egymásért való kiállás.
Magyarságban, nemzetben, "romángecikben", fociválogatottban és hasonló populista lózungokban csak azok gondolkodnak, akiknek a saját életük, vagyis családjuk, otthonuk, munkájuk, pénzük, barátaik, szociális életük (nagy része, vagy egésze) egykalap szar, helyesbítek, nem ad okot maximális elégedettségre.
Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?v=-uiGCyG5ku4#t=237
13:14-nél nézd meg a székely srácot (akinek te a talpát sem nyalhatnád meg), na többek közt őmiattuk is volt fontos ez az egész. Érdekes módon az oláhok se pocskondiázzák a saját (azt most hagyjuk, hogy milyen) szurkolóikat, csak mi vagyunk megáldva ilyen férgekkel, akik az elvileg sajátjaik mocskolásában lelik örömüket. Te is a médiában dolgozol/dolgoztál nem? Ha ilyen hozzád hasonlók alakítják a "híreket", akkor nincs is több kérdésem.Dub
Neki is szobrot emelnél?
Mindig jövőre
több mint 12 éve
De most őszintén nem gáz ez a sok külföldről visszavándorolt focista? Egyáltalán még ki van magyar aki külföldön van és focizik is néha valami csapatban?😊NB2Van aki csak most kezdi. Andorra ellen csak megnézném Otigba-t pl Mr. fordulékony vagy Guzmics helyett.
szerk: jaj most nézem hollandokkal játszunk hamarabb. Akkor pláne.
több mint 12 éve
Biztos lehetsz benne, hogy bármelyik random ultra sokkal értékesebb ember bármiben is, mint te valaha is leszel. Ha egyszer szobrot fognak készíteni a hazátlan, senkiházi, kártékony patkányról, feltétlenül jelentkezz, kiváló mintaalany leszel. Jó példája a magyarság sajnálatos elpuhányosodásának az, hogy neked még nem törték el kezed-lábad a hasonló kijelentéseid miatt (de mint tudjuk, ami késik, az előbb-utóbb). Ha a hozzád hasonlókon múlt volna, már az ország se létezne. Bármilyen hihetetlen számodra, sokaknak még értéket jelent a hazaszeretet, a becsület, az egymásért való kiállás.Mekkora muhaha vagy! És mennyi butaságot tudsz leírni egyetlen kommentben. Gratula hozzá! Maradj jó egészségben, és maradj ilyen aktív!
13:14-nél nézd meg a székely srácot (akinek te a talpát sem nyalhatnád meg), na többek közt őmiattuk is volt fontos ez az egész. Érdekes módon az oláhok se pocskondiázzák a saját (azt most hagyjuk, hogy milyen) szurkolóikat, csak mi vagyunk megáldva ilyen férgekkel, akik az elvileg sajátjaik mocskolásában lelik örömüket. Te is a médiában dolgozol/dolgoztál nem? Ha ilyen hozzád hasonlók alakítják a "híreket", akkor nincs is több kérdésem.Dub
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
A második bekezdésedet írnám én is ide, hisz pont erről van szó, csak megkérdem, ha ilyen jól látod, miért esik nehezedre tudomásul venni, hogy ez a valóság?Biztos lehetsz benne, hogy bármelyik random ultra sokkal értékesebb ember bármiben is, mint te valaha is leszel. Ha egyszer szobrot fognak készíteni a hazátlan, senkiházi, kártékony patkányról, feltétlenül jelentkezz, kiváló mintaalany leszel. Jó példája a magyarság sajnálatos elpuhányosodásának az, hogy neked még nem törték el kezed-lábad a hasonló kijelentéseid miatt (de mint tudjuk, ami késik, az előbb-utóbb). Ha a hozzád hasonlókon múlt volna, már az ország se létezne. Bármilyen hihetetlen számodra, sokaknak még értéket jelent a hazaszeretet, a becsület, az egymásért való kiállás.
Magyarságban, nemzetben, "romángecikben", fociválogatottban és hasonló populista lózungokban csak azok gondolkodnak, akiknek a saját életük, vagyis családjuk, otthonuk, munkájuk, pénzük, barátaik, szociális életük (nagy része, vagy egésze) egykalap szar, helyesbítek, nem ad okot maximális elégedettségre.
Sobri Jóska
13:14-nél nézd meg a székely srácot (akinek te a talpát sem nyalhatnád meg), na többek közt őmiattuk is volt fontos ez az egész. Érdekes módon az oláhok se pocskondiázzák a saját (azt most hagyjuk, hogy milyen) szurkolóikat, csak mi vagyunk megáldva ilyen férgekkel, akik az elvileg sajátjaik mocskolásában lelik örömüket. Te is a médiában dolgozol/dolgoztál nem? Ha ilyen hozzád hasonlók alakítják a "híreket", akkor nincs is több kérdésem.
több mint 12 éve
ez lassan Szalai is igaz lesz... 😀De most őszintén nem gáz ez a sok külföldről visszavándorolt focista? Egyáltalán még ki van magyar aki külföldön van és focizik is néha valami csapatban?😊NB2Huszti Szabolcs.
4 meccs 3 gól, 1 gólpassz, csak hát nem szerethető.Amadeus91
amúgy akad pár: Gera, Hajnal, dzsudzsák, Varga, Lovrencsics, Vanczák etc....
|
több mint 12 éve
De most őszintén nem gáz ez a sok külföldről visszavándorolt focista? Egyáltalán még ki van magyar aki külföldön van és focizik is néha valami csapatban?😊NB2ez most komoly? eddig az volt a baj, h sok "nevenincs" külföldi jött...most már az is baj, ha magyarok visszavándorolnak! (azt csak zárójelbe jegyzem meg, h ez a mi kis MB1-ünknek is jót tesz!)
|
több mint 12 éve
De most őszintén nem gáz ez a sok külföldről visszavándorolt focista? Egyáltalán még ki van magyar aki külföldön van és focizik is néha valami csapatban?😊NB2Huszti Szabolcs.
4 meccs 3 gól, 1 gólpassz, csak hát nem szerethető.
több mint 12 éve
De most őszintén nem gáz ez a sok külföldről visszavándorolt focista? Egyáltalán még ki van magyar aki külföldön van és focizik is néha valami csapatban?😊
több mint 12 éve
Végre megbomlik a Józsi-Cukic "álomduó", el sem hiszem 😀BáleszMoniznak sikerült kilőnie a csapat -nb1-es szinten az utolsó gyenge pontját is, remélem egészséges marad a keret nagy része és akkor tényleg bajnoki címért mehet a fradi.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Végre megbomlik a Józsi-Cukic "álomduó", el sem hiszem 😀

több mint 12 éve
3. MTK-s a fradi kezdőbe, mi meg kiesünk a picsába, fasza 😀eaglesmcnabbnálatok fordítva hány is van? 😀😀😀
|
több mint 12 éve
na végre, remélem ezzel alibigyuri megy a helyére a kispadra...Buzsáky edzőmeccsen és edzéseken is aktív volt, nem hiszem h "gólvágó" Ludolf aspektus lenne! végre lesz vki aki betudja majd adni szögleteket normálisan, illetve veszélyes szabadrúgásai lesznek, ami nála egyedüli kérdés, az a térde, mondjuk ezért is játszhat egyáltalán nálunk!! én is örülök neki!
|
több mint 12 éve
Igen, bár a mennyei bajnokságban azért kicsit kevesebb megterhelést fog kapni, így talán kibírja majd sérülés nélkül. 😀StezMint a biszem-baszom angol első és másodosztály? Naaaa, ne viccelj már xD
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Igen, bár a mennyi bajnokságban azért kicsit kevesebb megterhelést fog kapni, így talán kibírja majd sérülés nélkül. 😀
több mint 12 éve
Jah, tutira erősítés, amennyiben nem a Rudolf féle "maradjunk egészségesek" felfogást nyomja majd.Buzsáky nem azt szokta csinálni, pont ezért nem is sikerül egészségesnek maradnia.
Bár szerintem Buzsáky nem ilyen majom.Stez
Gera Zoli 2.0... 😕
több mint 12 éve
3. MTK-s a fradi kezdőbe, mi meg kiesünk a picsába, fasza 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Jah, tutira erősítés, amennyiben nem a Rudolf féle "maradjunk egészségesek" felfogást nyomja majd.Bár szerintem Buzsáky nem ilyen majom.
több mint 12 éve
Buzsákynak csak örülni tudok. Erősödtünk vele egyértelműen.
@KJuraszik
több mint 12 éve
Kezd unalmassá válni ez a téma, Zsuzsival. Nem tudott volna csak annyit mondani, hogy:Nem jöhetett volna azzal, hogy hirtelen felindulásból nyilatkozta azt, amit a keddi meccs után, ugyanis utána egy óra múlva, az öltözőből kifelé jövet is nyilatkozott és ugyanúgy pocskondiázta a szurkolókat és fel volt háborodva.
"Nézzék, alig volt vége a meccsnek, kavarogtak a gondolataim, így mondtam olyat amit nem kellett volna. Ezért elnézést kérek mindenkitől, akit megbántottam volna."
Ennyi és le van zárva. Két nappal a meccs után lehetne hideg fejjel, jól átgondoltan nyilatkozni.
Erre mit olvasok? Kommandósok. Bazza is leírta...nevetséges. A holnapi Blikkben meg az lesz, hogy a fél hadsereg a válogatottat védte.
Meg hogy milyen üzeneteket kaptak játékosok. Hadd kérdezzem már meg, hogy milyen úton? Sms, e-mail? Mutassátok már meg, mert érdekel. Vagy a Trollfocira rágtatok be így?
"Magyar válogatottként magától értetődő, hogy valamennyi magyarért küzdünk. Rosszulesik, ha ezt bárki megkérdőjelezi."
B***, azért lett megkérdőjelezve, mert a küzdés fikarcnyi szikráját sem láttuk, ráadásul te voltál a CSK!!!! Utána meg sírsz...hát komolyan...erre nincs szó...
Francnak idegesítem magam....csak egyszer találkoznék vele...JC6
Szóval elég lagymatag kifogás lenne, ha ezek után azzal jönne, hogy hirtelen felindulásból, többször is ilyeneket mondott. 😀
De túltettem magam rajta, hagyjuk is ezt a témát. XD
több mint 12 éve
www.rangado.hu/tartalom/cikk/250439_fifa_vizsgalatot_kaptak_a_romanokKiváncsian várom mit kapnak a szőröstalpúak..
több mint 12 éve
télleg, talán tét meccsen nem is játszott...ilyenekre már nem is emléxek! 😀+ Junior FellSe Martinus,Se Aborah azért van még pár játékos aki nem vált be és Moniz hozott..KennyNem tudom mennyiért érkezett Diallo ide Libanonból, de eddig ritka értékes prospectnek tűnik, különösen Tuyphoz képest, de majdnem akármelyik csatárt mondhatnám az mb1-ből.Akeem detto, neki még kisebb értéke volt mikor idekerült: 25.000ajüró ért akkor, pár jó meccs után már 150.000-nél tart 😊
Belőle illene majd pénzt csinálni ha végignyom 1-2 évet így.Höri
sok Moniz bébiből eddig egyedül töjpike nem vált amúgy be, bár kiáll érte Ricardo, de így h Diallo ennyire megy, nem hiszem h sok esélye lesz...Divat
jj: én is olvastam, de még nem írt alá. egyébként lehet hogy rosszul tudom, de Buzsáky posztja nem az, ami Holmané és Leonardoé? vagy Józsi helyett is tudna játszani a passer szerepében?deyell
Leo szerintem bal szélen lenne az igazi, csak akkor meg Valpoort/Jenci nem férne be, Holman inkább árnyékék, mögötte simán lehetne Buzsáky kp-n, és igen alibigyurka helyett tökéletes lenne...
|