Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
anyád ez tök piros!!!NB2kell a fasznak, de tényleg 😀
Mindig jövőre
több mint 12 éve
nemes bosszú😊amúgy rohadjanak meg a román meccs nálam akkor sincs elfelejtve!
több mint 12 éve
Dani a csapat legjobbja.Am nem lennek meglepve ha holnap Szalai szépen csendben lemondaná a válogatottságot..
több mint 12 éve
Böde te beast.
több mint 12 éve
Elcsalják a meccset a köcsögök!Ha emiatt kikapunk, dühös leszek!
Juják meg mekkora gólt akasztott, Puskás-díj!
több mint 12 éve
anyád ez tök piros!!!
több mint 12 éve
úgy tényleg bármi, még lehet jc6 is a magyaroknak szurkol majd xDOtt már egészséges lesz Gera is,szóval akármi lehet 😊Kennyaz oké, de így is bőven jó, egy meccsen kiderül, hogy tényleg mennyit is ér a csapat 😊 egyszerű a képlet, nyerni kell, ezek után nem lehet mellébeszélés, szerintem tökéletes helyzet ezjjncaanem hallom sehol, de akkor ezek szerint a saját kezünkben van a sorsunk ugye?jjncaaIgen,ha megnyerjük a hátralévő két meccset akkor másodikként végzünk.
Csakhát azért beszél mindenki matematikai esélyekről,mert ugye megyünk hollandiába.Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ott már egészséges lesz Gera is,szóval akármi lehet 😊az oké, de így is bőven jó, egy meccsen kiderül, hogy tényleg mennyit is ér a csapat 😊 egyszerű a képlet, nyerni kell, ezek után nem lehet mellébeszélés, szerintem tökéletes helyzet ezjjncaanem hallom sehol, de akkor ezek szerint a saját kezünkben van a sorsunk ugye?jjncaaIgen,ha megnyerjük a hátralévő két meccset akkor másodikként végzünk.
Csakhát azért beszél mindenki matematikai esélyekről,mert ugye megyünk hollandiába.Kenny
Amúgy rossz látni hogy ennyire nem bízik Lovrencsicsben hogy még most se cseréli be.
több mint 12 éve
mondjuk a hollandoknak már a mi meccsünk is hót mindegy lesz, mert ezzel a körbeveréssel már megvan nekik az első helyDexxter TailorIlyenkor szoktak küzdeni a b csapatból a roster helyekért...
több mint 12 éve
az oké, de így is bőven jó, egy meccsen kiderül, hogy tényleg mennyit is ér a csapat 😊 egyszerű a képlet, nyerni kell, ezek után nem lehet mellébeszélés, szerintem tökéletes helyzet eznem hallom sehol, de akkor ezek szerint a saját kezünkben van a sorsunk ugye?jjncaaIgen,ha megnyerjük a hátralévő két meccset akkor másodikként végzünk.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ez az egész a magyar-román utolsó utáni percén ment el, banyek ha az a meccs megvan, simán meglenne a 2. hely...
több mint 12 éve
nem hallom sehol, de akkor ezek szerint a saját kezünkben van a sorsunk ugye?jjncaaIgen,ha megnyerjük a hátralévő két meccset akkor másodikként végzünk.
Csakhát azért beszél mindenki matematikai esélyekről,mert ugye megyünk hollandiába.
több mint 12 éve
mondjuk a hollandoknak már a mi meccsünk is hót mindegy lesz, mert ezzel a körbeveréssel már megvan nekik az első hely

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
nem hallom sehol, de akkor ezek szerint a saját kezünkben van a sorsunk ugye?

---
több mint 12 éve
1. Hollandiában tuti kikapunk2. Ebből kifolyólag ha a törökök nyernek az Észteknél, a hollandok kb a B csapatukkal mennek Törökbe így nagy valószínüség szerint ők lesznek a 2-ak
több mint 12 éve
Jah, ha van még 13 másodperce rákészülni... ennél körülményesebben.Igorakkor a neve Matt Cassel
több mint 12 éve
ha azt meri nyilatkozni hogy kiköszörülték a csorbát...a SZÍV DIADALA , csak nehogy ezt is ellője 😀eaglesmcnabbVoli 2Abeérett a szerethető munkája.
NK9 G
Mi van itt???
😊Sinisa
(vagyis szerinte,és ezt fogja nyilatkozni a meccs után és holnap)Kenny
Jön Dzsömbi!
több mint 12 éve
nyertek a törökök, szerintem nevető harmadikként be is jutnak a 2. helyre, először az észteket, aztán meg az addigra már kijutott hollandokat kell megverniük

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
meg h jó versenyző típusúak ajátékosok....a SZÍV DIADALA , csak nehogy ezt is ellője 😀eaglesmcnabbVoli 2Abeérett a szerethető munkája.
NK9 G
Mi van itt???
😊Sinisa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Jah, ha van még 13 másodperce rákészülni... ennél körülményesebben.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nagyon remélem...Örüljetek csak bazzeg, de többet ne sírjatok, ha marad ez a vakEgér meg a sok csókos...JC6úgyis a hollandok elleni meccsen dől el minden, ha ott simán kikapunk, akkor elsöpri a népharagjjncaa
több mint 12 éve
Örüljetek csak bazzeg, de többet ne sírjatok, ha marad ez a vakEgér meg a sok csókos...JC6úgyis a hollandok elleni meccsen dől el minden, ha ott simán kikapunk, akkor elsöpri a népharag

---
több mint 12 éve
breaking: Jenő rátalált a livescores.com szájtra.HöriCsakmég használni nem tudja a jelek szerint
több mint 12 éve
a SZÍV DIADALA , csak nehogy ezt is ellője 😀Voli 2Abeérett a szerethető munkája.
NK9 G
Mi van itt???
😊Sinisa
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!