Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Faszom a sok fürdőskurvába a pályán, ez így nem sport...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Duff
3 159
De rühellem ezt a Xavi Alonsót, Istenem...nem futballista,. inkább kick-boxer...JC6Szvsz ő az egyetlen normális focista a Realban. Meg Casillas...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szarok rá, hátulról páros lábbal biztos nem labdát akart szerezni. Ilyenbe belekötni, amikor a meccs hevében elírom, ezer bocs...De rühellem ezt a Xavi Alonsót, Istenem...nem futballista,. inkább kick-boxer...JC6Nem Xavi Alonso a neve... És biztosan nem futballista...nDRo
több mint 13 éve
nDRo
1 593
De rühellem ezt a Xavi Alonsót, Istenem...nem futballista,. inkább kick-boxer...JC6Nem Xavi Alonso a neve... És biztosan nem futballista...
több mint 13 éve
szaba
10 684
Na ja. Nem is értem, Rivers térd nélkül végig tolt egy meccset, Cutler egy félidőt nem volt képes, pedig ő még asszem nem is szakadt. De persze az aláírásomban is olvasható, hogy mivan 😊Khm... naaaaaa 😛davemayerŐ alapból köcsög 😛Black_AdderSzart. Az Cutler 😀 szaba
több mint 13 éve
Khm... naaaaaa 😛Szart. Az Cutler 😀 szabaBezzeg ha Rivers csinálja, akkor köcsög.szabaŐ alapból köcsög 😛Black_Adder
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
De rühellem ezt a Xavi Alonsót, Istenem...nem futballista,. inkább kick-boxer...
több mint 13 éve
szaba
10 684
Szart. Az Cutler 😀 Ő csinálta a fesztivált. Riversnél csak kijön, hogy vidéken nőtt fel. 😀 Na nem offolok tovább.Bezzeg ha Rivers csinálja, akkor köcsög.szabaŐ alapból köcsög 😛Black_Adder
több mint 13 éve
Bezzeg ha Rivers csinálja, akkor köcsög.szabaŐ alapból köcsög 😛
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
szaba
10 684
Bezzeg ha Rivers csinálja, akkor köcsög.ez csak szerintem undorító, hogy a bíró minden egyes ítéleténél tömegével ordítanak és mutogatnak csoportosan a sportemberek a bíróra? Nekik nem a labdával kéne foglalkozniuk?gamerkrTeljesen elvonatkoztatva ettől a mecstől, sőt a sporttól is, rengeteg esetben megértem a sportolókat. Hihetetlenül színvonaltalan a bírók többsége. Én magam tévén keresztül is nonstop ordibálok velük ott meg jóval fűtöttebb a hangulat. A nyilvánvaló tévedéseket nem lehet szó nélkül hagyni, ráadásul a bírók többsége tévedhetetlen istennek hiszi magát, így ha normálisan elmagyarázod is neki, h pl. annak a játékosnak az már a 2. sárgája, azért általában már megesi, h ha mást nem legalább egy narancssárgát szoktak adni, azt is leszarja, mert ő jobban tudja, és örülhetsz ha a 3-ért kiállítja...
Aki nem ordibál a bíróval az nincs kellőképp felpörögve a meccsreBlack_Adder
több mint 13 éve
ez csak szerintem undorító, hogy a bíró minden egyes ítéleténél tömegével ordítanak és mutogatnak csoportosan a sportemberek a bíróra? Nekik nem a labdával kéne foglalkozniuk?gamerkrTeljesen elvonatkoztatva ettől a mecstől, sőt a sporttól is, rengeteg esetben megértem a sportolókat. Hihetetlenül színvonaltalan a bírók többsége. Én magam tévén keresztül is nonstop ordibálok velük ott meg jóval fűtöttebb a hangulat. A nyilvánvaló tévedéseket nem lehet szó nélkül hagyni, ráadásul a bírók többsége tévedhetetlen istennek hiszi magát, így ha normálisan elmagyarázod is neki, h pl. annak a játékosnak az már a 2. sárgája, azért általában már megesi, h ha mást nem legalább egy narancssárgát szoktak adni, azt is leszarja, mert ő jobban tudja, és örülhetsz ha a 3-ért kiállítja...
Aki nem ordibál a bíróval az nincs kellőképp felpörögve a meccsre
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Amúgy Mourinhot sem értem, állandóan arra panaszkodik, hogy tőle kiállítanak embert, hát basszus ha egy ilyen állat játszik mint Pepe akkor ne csodálkozzon.
több mint 13 éve
szaba
10 684
ez csak szerintem undorító, hogy a bíró minden egyes ítéleténél tömegével ordítanak és mutogatnak csoportosan a sportemberek a bíróra? Nekik nem a labdával kéne foglalkozniuk?gamerkrSportoló =/= sportember 😛 Alapszabály 😊
több mint 13 éve
ez csak szerintem undorító, hogy a bíró minden egyes ítéleténél tömegével ordítanak és mutogatnak csoportosan a sportemberek a bíróra? Nekik nem a labdával kéne foglalkozniuk?
több mint 13 éve
"Pepe lesen" - mondom mi a gyíkom 😂
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Modric vazz 3 méterről középről ááááá
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Aláírom...én eddig nem utáltam a Barca-t de ez az örökös Messi-Barca seggnyalástól /nem rólatok van szó/ a belem fordul ki...Én az vagyok.Egyértelműen Pepe 😀 Villa még nem taposott embert, hosszú másodpercekig, amikor a közelben sehol sem volt labda 😀 😀JC6Bizonyára Barca fan vagy...nDRo
Pepe, Villa nem egy lap.
Villa csak hisztizik ez ugyan nem sportszerű, de nem is okoz vele sérülést.
Más:
Eddig jobb a Real.
A 3 vkp nagyon jól öli Iniesta és Messi játékát, és ezzel Xavi-ét is...
A konktráik pedig nagyon veszélyesek. Pique, Masc nagyon nem érzik egymást.Sinisa
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Micsoda meccs, C'ON SPURS!!!!
több mint 13 éve
Én az vagyok.Egyértelműen Pepe 😀 Villa még nem taposott embert, hosszú másodpercekig, amikor a közelben sehol sem volt labda 😀 😀JC6Bizonyára Barca fan vagy...nDRo
Pepe, Villa nem egy lap.
Villa csak hisztizik ez ugyan nem sportszerű, de nem is okoz vele sérülést.
Más:
Eddig jobb a Real.
A 3 vkp nagyon jól öli Iniesta és Messi játékát, és ezzel Xavi-ét is...
A konktráik pedig nagyon veszélyesek. Pique, Masc nagyon nem érzik egymást.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Azért látszik, hogy most nem tud annyira a Real fölé nőni a Barca mint eddig, sőt inkább a Madrid irányít. Ez jó jel a BLre nézve.
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Egyértelműen Pepe 😀 Villa még nem taposott embert, hosszú másodpercekig, amikor a közelben sehol sem volt labda 😀 😀JC6Bizonyára Barca fan vagy...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egyértelműen Pepe 😀 Villa még nem taposott embert, hosszú másodpercekig, amikor a közelben sehol sem volt labda 😀 😀
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Azért szerencsére mindkét oldalon meg van a féreg focista. Nem tudom eldönteni, hogy a Pepe-Villa kettősből ki a patkányabb.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jézus 😀 Mi volt ott 😀vezet a Palermo, LOL 😀
több mint 13 éve
nDRo
1 593
mondjuk a sárgája nem volt jogos sztem...nem vigyáznak egymásra a srácok az biztos...nDRoJa, Pepe megint bekezdett...Sinisa