Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Hibázni nem hibázott, csak nem volt elég gyors. 😊Főleg Alves a Madrid góljánál :/dandeMegnéztem ezt a Real-Barca meccset, a foci VB döntője óta ez volt az első soccer meccs, amit láttam.A Real-ban Pepe, Khedira, Xabi is jól játszott, Carvalho játékát pedig tanítani kéne.
Izgalmas meccs volt, bár elég gyenge szinvonalú.
A Real-ból Di Maria és Marcelo, a Barcából talán Xavi és Iniesta játszott úgy ahogy értékelhetően.
Ami meglepett az C.Ronaldo volt, még nem láttam klubcsapatban játszani, de a góljától eltekintve csak rossz döntéseket hozott, egyszer se passzolt, fura, hogy ő számít sztárfocistának. Messi ügyesnek tűnt, de egyedül elsüllyedt a Real védelemben. A legfurább a Real cserecsatár Adebayor volt, senkit se akarok megbántani, de a néhai Dzurják Csöpit idézte a mozgása. Hogy kerül a Real-ba ilyensuta, lassú, körülményes, falábú focista?!
Ami még érdekes volt, hogy a világ legjobb klubcsapatának kikiáltott barcelona mennyire impotens volt végig, és hogy dobálták magukat, színészkedtek. Egy olasz középcsapattól egy erős ellenfél ellen ezek sablon kellékek, de a világ legjobb csapatától.. hát, fura. Mint ahogy az is, hogy minden kétséges esetben a bíró a Real ellen ítélt, megintcsak bebizonyosodott, hogy mennyivel jobb az igazi foci, az nem ennyire szubjektív.
Mindösszesen egynek jó volt, de sok kedvet nem kaptam, hogy újra soccer meccset nézzek, majd a Schalke-t, ha bejut a BL-döntőbe.Sobri Jóska
A Barca-ból a két brazil wing back is jó volt szerintem.Sinisa
Illetve Neki meg is kellett fordulnia, míg Di Maria rásprintelt csak.
A mezőnymunkája, szerzett labdái, futó mennyisége azért átlagon felüli volt.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Messi hetek óta alibi.A legnagyobb bajom az, hogy se a bajnoki meccset, se a kupa meccset nem vették komolyan a srácok. Pedig a legnagyobb, ősi rivális legyőzése lenne a legszebb cél egész évben, minden meccsen!
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Carvalho-t kb senki nem említi mint nyári nagy szerzemény, de hihetetlenül tapasztalt, és nagy érdeme van abban, hogy stabilabb a védelem.Megnéztem ezt a Real-Barca meccset, a foci VB döntője óta ez volt az első soccer meccs, amit láttam.A Real-ban Pepe, Khedira, Xabi is jól játszott, Carvalho játékát pedig tanítani kéne.
A Real-ból Di Maria és Marcelo, a Barcából talán Xavi és Iniesta játszott úgy ahogy értékelhetően.
Ami meglepett az C.Ronaldo volt, még nem láttam klubcsapatban játszani, de a góljától eltekintve csak rossz döntéseket hozott, egyszer se passzolt, fura, hogy ő számít sztárfocistának. Messi ügyesnek tűnt, de egyedül elsüllyedt a Real védelemben. A legfurább a Real cserecsatár Adebayor volt, senkit se akarok megbántani, de a néhai Dzurják Csöpit idézte a mozgása. Hogy kerül a Real-ba ilyensuta, lassú, körülményes, falábú focista?!
Ami még érdekes volt, hogy a világ legjobb klubcsapatának kikiáltott barcelona mennyire impotens volt végig, és hogy dobálták magukat, színészkedtek. Egy olasz középcsapattól egy erős ellenfél ellen ezek sablon kellékek, de a világ legjobb csapatától.. hát, fura. Mint ahogy az is, hogy minden kétséges esetben a bíró a Real ellen ítélt, megintcsak bebizonyosodott, hogy mennyivel jobb az igazi foci, az nem ennyire szubjektív.
Mindösszesen egynek jó volt, de sok kedvet nem kaptam, hogy újra soccer meccset nézzek, majd a Schalke-t, ha bejut a BL-döntőbe.Sobri Jóska
több mint 13 éve
cikinek én azt tartom, ahogy egyes barca játékosok hogy álltak ehhez a mérkőzéshez (messit hányszor láttad visszafutni pl ?), nem azt ha valaki munkával ér el sikert. egyszerűen hülye az, aki a játék olyan elemében szeretne a barca felé kerekedni amiben egyszerűen nem tud.Messi folyamatosan a félpályánál próbálta elkérni a labdát.
gabtsi
Ezzel nem értek egyet, szerintem nem volt baj a hozzáállással.
Nem lehet mindig 5-0 győzni.
Akartak a játékosok, de most ennyire futotta. Egyszerűen néhány kulcsjátékos (Villa, Pedro, Xavi) formája távol van a 100%-tól.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Főleg Alves a Madrid góljánál :/Megnéztem ezt a Real-Barca meccset, a foci VB döntője óta ez volt az első soccer meccs, amit láttam.A Real-ban Pepe, Khedira, Xabi is jól játszott, Carvalho játékát pedig tanítani kéne.
több mint 13 éve
Megnéztem ezt a Real-Barca meccset, a foci VB döntője óta ez volt az első soccer meccs, amit láttam.A Real-ban Pepe, Khedira, Xabi is jól játszott, Carvalho játékát pedig tanítani kéne.
A Barca-ból a két brazil wing back is jó volt szerintem.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 13 éve
Legalább a Spurs nyert volna... vagy legalább a Montreal játszana ma hátha még ők is kikapnának a Ruinstól hadd legyen még jobb a lelkivilágom, mindegy remélem a bajnokság megvan és azt amit az elmúlt két és fél három évben csinált a csapat nem tudja senki utánozni felülmúlni a Madrid sem fogja soha!
több mint 13 éve
Azért az a Realnak sztem vérciki, hogy a Real kizárólag ezzel a romboló, előrevagdosó futballal képes versenyre kelni a Barcával, máshogy esélye sem lenne nyerni, mert kitömnék, annyival jobb nála a Barca. :/ Remélem azért a BL-ben kijön a nagyobb JÁTÉKtudás.Soldadosa játék egy bizonyos elemében jobb a barca, nem csak a reálnál, de mindenkinél a világon. de a játéknak nem csak ez az egy eleme van, ezt mi is láttuk 54-ben, a hollandok mondjuk 74-ben, de a barcelona is látta igen közelről tavaly.
cikinek én azt tartom, ahogy egyes barca játékosok hogy álltak ehhez a mérkőzéshez (messit hányszor láttad visszafutni pl ?), nem azt ha valaki munkával ér el sikert. egyszerűen hülye az, aki a játék olyan elemében szeretne a barca felé kerekedni amiben egyszerűen nem tud.
pont egy steelers fantól nem ezt várná az emberfia.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Megnéztem ezt a Real-Barca meccset, a foci VB döntője óta ez volt az első soccer meccs, amit láttam.Izgalmas meccs volt, bár elég gyenge szinvonalú.
Ami meglepett az C.Ronaldo volt, még nem láttam klubcsapatban játszani, de a góljától eltekintve csak rossz döntéseket hozott, egyszer se passzolt, fura, hogy ő számít sztárfocistának. Messi ügyesnek tűnt, de egyedül elsüllyedt a Real védelemben. A legfurább a Real cserecsatár Adebayor volt, senkit se akarok megbántani, de a néhai Dzurják Csöpit idézte a mozgása. Hogy kerül a Real-ba ilyen suta, lassú, körülményes, falábú focista?!
Mindösszesen egynek jó volt, de sok kedvet nem kaptam, hogy újra soccer meccset nézzek, majd a Schalke-t, ha bejut a BL-döntőbe.
több mint 13 éve
Tudnának, csak akkor kb 6-2 szopá lenne. 😀 A jelenlegi Barcát kizárólag ilyen antifutballal és némi szerencsével lehet megverni, ahogy most a Real tette, és zavaly az Inter.ezt ma jobban szerette volna a madrid. én óvatos lennék a barca fanok helyében, magas lóról nagyot lehet esni.gabtsiMilyen magas ló kinél jött ez elő elmondanád? Senki nem nézte le a Madridot az bosszant hogy ilyen antifutballt játszanak pedig tudnának jobbat is, légyszi most ne bosszants ezzel 😉dande
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Gratula a Madridnak!Az a csapat nyert, amelyik gólt tudott lőni. Ameddig a foci nem egy szubjektív, pontozásos sport, addig ennyi pont elég a győzelemhez...
Nem játszott szépen a Madrid, sőt néha nagyon gusztustalanul...de kinyírták a Barca támadójátékát 45+30 percen keresztül. A maradék 45 percben pedig a Barca kihagyta a helyzeteit.
Tanúlság van a BL meccsekre: a 3 vkp játékát ki kell elemezni, és szét kell tudni szedni, különben nem lesz BL döntő.
A másik fontos dolog: a helyzet kihasználáson kell javítani, mert az utóbbi időben pocsék.
Pedro, Villa formája pedig kétségbeejtő...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 13 éve
ezt ma jobban szerette volna a madrid. én óvatos lennék a barca fanok helyében, magas lóról nagyot lehet esni.gabtsiMilyen magas ló kinél jött ez elő elmondanád? Senki nem nézte le a Madridot az bosszant hogy ilyen antifutballt játszanak pedig tudnának jobbat is, légyszi most ne bosszants ezzel 😉
több mint 13 éve
Azért az a Realnak sztem vérciki, hogy a Real kizárólag ezzel a romboló, előrevagdosó futballal képes versenyre kelni a Barcával, máshogy esélye sem lenne nyerni, mert kitömnék, annyival jobb nála a Barca. :/ Remélem azért a BL-ben kijön a nagyobb JÁTÉKtudás.Ezen a meccsen nem érdemtelen a Real-siker, de az is kiderült, hogy nem a jobb csapat nyert. Ez van, a futball ilyen.SoldadosEz ebben a formában igaz.Black_Adder
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
nDRo
1 593
ezt ma jobban szerette volna a madrid. én óvatos lennék a barca fanok helyében, magas lóról nagyot lehet esni.gabtsiVégre. 😊
több mint 13 éve
ezt ma jobban szerette volna a madrid. én óvatos lennék a barca fanok helyében, magas lóról nagyot lehet esni.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
😀Az 5-0-nál is megfojtották 😀 Vagy akkor nem José volt? 😀 😀 😀JC6ssssssssss.maximilien
több mint 13 éve
Az 5-0-nál is megfojtották 😀 Vagy akkor nem José volt? 😀 😀 😀JC6ssssssssss.
több mint 13 éve
szaba
10 685
Na remélem idén ennyit csöppentettünk a Reálnak. Nou Campban meg kell szórni őket.
több mint 13 éve
Utálom utálom utálom utálom utálom utálom csúnyábbat nem merek írni
több mint 13 éve
Ezen a meccsen nem érdemtelen a Real-siker, de az is kiderült, hogy nem a jobb csapat nyert. Ez van, a futball ilyen.SoldadosEz ebben a formában igaz.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Csak megvan a kiállítás JM megint reklamálhat 😊 de ez már késő
több mint 13 éve
Ezen a meccsen nem érdemtelen a Real-siker, de az is kiderült, hogy nem a jobb csapat nyert. Ez van, a futball ilyen.
több mint 13 éve
Jó ez elment pápá csak az a gáz a BL-ben is ezt adják majd elő és ők lesznek a császár cspat
több mint 13 éve
Én most konkrétan erre a meccsre gondolok. Csak erre. Ott nagyon belefutott a Real a késbe, előfordul ilyen mindenkivel, nem volt akkora különbség a két csapat között. A Realnak ott semmi se jött össze, a Barcának kis túlzással minden.Aki így megtudja fojtani a Barca játékát, az véleményem szerint megérdemli a győzelmet.Az 5-0-nál is megfojtották 😀 Vagy akkor nem José volt? 😀 😀 😀JC6
Ezzel lehet a mostani Barca ellen nyerni. Ez van, az Internek is bejött tavaly, és akkor is Joséval.
Tud az öreg.
És ezt úgy mondom, hogy nem szeretem a Realt, és akkor finom voltam. 😛Vrijbloed
több mint 13 éve
Ez rajtunk is múlik fejben nem koncentrálunk mozgunk eléggé, Messi is elfáradt két és fél év után érthető csak azt nehéz elviselni, hogy a játéknak ebben az unszimpatikus formájában módján múlnak felül