Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Na ez a lényeg.Messi szvsz a Zidane-féle csoport tagja lesz.
Manningről biztos, de Messiről kötve hiszem. Ha nem nyer VB-t, egy lesz a sok zseniből, de soha nem lesz egy napon említve a Pelé, Maradona, Puskás, Beckenbauer, Matthews féle gigászokkal. Talán Puskás és Cruyff azok, akik VB-győzelem nélkül is ezen topelit klub tagjai.
Messi meg majd betagozódik a Keegan, Gullit, Lineker, Santos, Albert, Bozsik, Zico, Rummenigge stb. féle szintre.
És mindebbe úgy, hogy még ott van fölötte a Zidane, Ronaldo, Matthaus, Platini stb. féle csapat.Sobri Jóska
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Na ez a lényeg.Manningről biztos, de Messiről kötve hiszem. Ha nem nyer VB-t, egy lesz a sok zseniből, de soha nem lesz egy napon említve a Pelé, Maradona, Puskás, Beckenbauer, Matthews féle gigászokkal. Talán Puskás és Cruyff azok, akik VB-győzelem nélkül is ezen topelit klub tagjai.
Messi meg majd betagozódik a Keegan, Gullit, Lineker, Santos, Albert, Bozsik, Zico, Rummenigge stb. féle szintre.
És mindebbe úgy, hogy még ott van fölötte a Zidane, Ronaldo, Matthaus, Platini stb. féle csapat.
több mint 13 éve
ezt mondom, hogy jókat mutogatni a mostaniból is lehet ugyanannyit. nyilván nem a rakkolós 1-0-k maradnak meg az utókornak.Azok közül amiket rögzítettek is, és ugye ez a 60as évektől már általános rengeteg.Azért ha nem csak a 90es évekből lehet mondani nagy csapatokat, akkor meg kell említeni a Beckenbaueres Bayern-t, a Cruyff-os Ajaxot, Pelé Santosát, Puskásék Honvédjét, a di Stefano-s Real-t, Schlosserék MTK-ját, a Maradonás Barcát, a Rush, Dalglish féle Liverpoolt, csak így gyorsba.bár a socceres társalgásokat nagyon nem szeretem, azért ehhez hozzászólok.
Ezektől nagyon messze van ez a Barca.Sobri Jóska
a fenti bagázsoknak kb hány meccs maradt meg az utókornak, amit meg is lehet nézni?
Mert ha van mondjuk 15 Honvéd meccs Puskással, ahol épp agyonverik a szembejövő ellenfelet, amellé pont ugyanúgy oda lehet rakni egy random modernkori Barca meccset is, és 1-1
Így ez a Santos-ra vagy a Liverpoolra is igaz.
Hozzátéve, hogy nekem aztán hótt mind1, hogy hová soroljátok a mai Barcát az örökrangsorban, mert se katalán szurkoló nem vagyok, se soccer néző.Höri
Én a 90-es években néztem sok soccert, onan tudok sorolni meccseket a van Bastenes Milantól, vagy a Bek-győztes Dortmundtól, Barcától. csak nem vágom, hogy mit bizonyít, pro és kontra.
A jó meccshez 2 jó csapat kell.
A Puskás féle Honvédról láttam archív filmeket Hidegkútiék MTK-ja, Dalnoki, Rudas féle FTC vagy akár a Szojka féle Salgótarján ellen. Kurva jó meccsek voltak, az a Honvéd kurva jó csapat volt. Kvázi az Aranycsapat kétharmada ott játszott.Sobri Jóska
A régmúlt nagyjairól mindig vegytisztább kép marad fenn.
Joe Montanáról is simán elhinném, hogy úgy passzolt 87 yardos TD-t, hogy közben a hétfejű sárkány akarta sackelni.
Mint ahogy Wilt Chamberlain sem dobott soha mellé és Oscar Robertsontól sem vették el a labdát egész karrierje alatt.
50 év múlva meg majd Manningről és Messiről magyarázzuk ugyanezt.
több mint 13 éve
Azok közül amiket rögzítettek is, és ugye ez a 60as évektől már általános, rengeteg.Azért ha nem csak a 90es évekből lehet mondani nagy csapatokat, akkor meg kell említeni a Beckenbaueres Bayern-t, a Cruyff-os Ajaxot, Pelé Santosát, Puskásék Honvédjét, a di Stefano-s Real-t, Schlosserék MTK-ját, a Maradonás Barcát, a Rush, Dalglish féle Liverpoolt, csak így gyorsba.bár a socceres társalgásokat nagyon nem szeretem, azért ehhez hozzászólok.
a fenti bagázsoknak kb hány meccs maradt meg az utókornak, amit meg is lehet nézni?
Mert ha van mondjuk 15 Honvéd meccs Puskással, ahol épp agyonverik a szembejövő ellenfelet, amellé pont ugyanúgy oda lehet rakni egy random modernkori Barca meccset is, és 1-1
Hozzátéve, hogy nekem aztán hótt mind1, hogy hová soroljátok a mai Barcát az örökrangsorban, mert se katalán szurkoló nem vagyok, se soccer néző.Höri
Én a 90-es években néztem sok soccert, onnan tudok sorolni meccseket a van Bastenes Milantól, vagy a Bek-győztes Dortmundtól, Barcától. Csak nem vágom, hogy mit bizonyít, pro és kontra.
A jó meccshez 2 jó csapat kell.
A Puskás féle Honvédról láttam archív filmeket Hidegkútiék MTK-ja, Dalnoki, Rudas féle FTC vagy akár a Szojka féle Salgótarján ellen. Kurva jó meccsek voltak, az a Honvéd kurva jó csapat volt. Kvázi az Aranycsapat kétharmada ott játszott.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/video-a-hernandez-elesen-nagy-erovel-bombazott-a-milan-kapujaba-2074054Palermo második gólja mindent visz!
több mint 13 éve
Azért ha nem csak a 90es évekből lehet mondani nagy csapatokat, akkor meg kell említeni a Beckenbaueres Bayern-t, a Cruyff-os Ajaxot, Pelé Santosát, Puskásék Honvédjét, a di Stefano-s Real-t, Schlosserék MTK-ját, a Maradonás Barcát, a Rush, Dalglish féle Liverpoolt, csak így gyorsba.bár a socceres társalgásokat nagyon nem szeretem, azért ehhez hozzászólok.
Hozzátéve, hogy nekem aztán hótt mind1, hogy hová soroljátok a mai Barcát az örökrangsorban, mert se katalán szurkoló nem vagyok, se soccer néző.
több mint 13 éve
Capello-féle csapattal összehasonlítani ezt a Madridot.. 😂
több mint 13 éve
Az nem mostanság volt sajna és a Mourinho éra alatt ne is számíts ilyesmire...Játék nincs eredmények lesznek,de még ez is jobb,mint pl: a tavalyi idény,mikor egyik sem volt 😐JoeyPorterJa, hát Mourinho majdnem olyan jó edző, amekkora fasz. De ha a pályán lévő játékosok több, mint felét utálom, + az edzőt + az elnököt, és ezt nyújtja a csapat játék alatt, akkor elgondolkozok, h valóban szurkoljak-e nekik... Nem számítok én jó meccsre ettől a brigádtól. Félreértés ne essék, megértem én, ahogy az olasz antifocit is megértettem, ha nyersz kit érdekel, hogy hogyan. De ha nézni kell, esetleg egyetemre jársz, tanulni kell, mellette dolgozol, focin kívül nézel legalább 20 másik sportot, akkor elgondolkozok, h megéri ezt nézni...
Régen fel-alá mászkálva néztem a Real meccseket, minden játékossal ordibálva, ha valamit rosszul csinált, idén amíg néztem teljesen közömbösen. Aztán egyre több meccset kihagytam. Amíg Florentino Perez az elnök nem is tudok, és nem is fogok szurkolni a Realnak. Egyébként más sportok egyre jobban háttérbe szorítják a soccert.
A Real vesztett egy szurkolót, de nyert vagy százmilliót, akik ugyan nem tudják mi az a soccer, de veszik a croni mezet, mert az menő...
Na nem siránkozok tovább, azért csak jobb, h a Real nyert és nem a Barca 😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 631
Azért az a Galaktikusok ideje sem volt olyan sikeres,mint amilyet mindenki elvárt tőlük,de abban igazad volt,hogy akkor legalább játszották a focit.Aztán kezdett szépen lefele épülni a játék Capellotól kezdve,vagy talán LuxemburgotólEgy csapat tradíciója megváltoztathatatlan. Mellesleg nem volt oly rég a Galaktikusok ideje. Az Intertől ugyanez nem volt ciki, a Realtól az.SoldadosVmi ilyesmi volt a mondandóm lényege. 😊SoldadosAz nem mostanság volt sajna és a Mourinho éra alatt ne is számíts ilyesmire...Játék nincs eredmények lesznek,de még ez is jobb,mint pl: a tavalyi idény,mikor egyik sem volt 😐JoeyPorter
több mint 13 éve
Azért ha nem csak a 90es évekből lehet mondani nagy csapatokat, akkor meg kell említeni a Beckenbaueres Bayern-t, a Cruyff-os Ajaxot, Pelé Santosát, Puskásék Honvédjét, a di Stefano-s Real-t, Schlosserék MTK-ját, a Maradonás Barcát, a Rush, Dalglish féle Liverpoolt, csak így gyorsba.Ezektől nagyon messze van ez a Barca.
több mint 13 éve
Egy csapat tradíciója megváltoztathatatlan. Mellesleg nem volt oly rég a Galaktikusok ideje. Az Intertől ugyanez nem volt ciki, a Realtól az.Az nem mostanság volt sajna és a Mourinho éra alatt ne is számíts ilyesmire...Játék nincs eredmények lesznek,de még ez is jobb,mint pl: a tavalyi idény,mikor egyik sem volt 😐JoeyPorterPont az ciki, h ha belemennének akkor 4-10es végeredménnyel jönnének ki...Vmi ilyesmi volt a mondandóm lényege. 😊Soldados
Volt idő, amikor a Real Madrid Játszott és a többiek nézték. Mára ez fordítva van, és ezt nehéz megélni...Black_Adder
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Ez egy meccs volt az idénybeli 60-ból. Ez a Barca minden idők egyik legjobbja. A felsoroltak közül talán a holland triumvirátus által fémjelzett Milan kelhet vele versenyre. Többi nem oly korszakos csapat, mint ez a Barca. Ennek az 50-es évek Realjával, a Galaktikusok Realjával, a catanacciós Interrel és a hollandos Milannal van egy lapon helye.
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 631
Az nem mostanság volt sajna és a Mourinho éra alatt ne is számíts ilyesmire...Játék nincs eredmények lesznek,de még ez is jobb,mint pl: a tavalyi idény,mikor egyik sem volt 😐Vmi ilyesmi volt a mondandóm lényege. 😊SoldadosEgyetértek.Szvsz az lenne pont a vérciki,ha belemennének egy olyan adok-kapokba amiből kb 4-10es végeredménnyel jönnének ki...Minek?Mikor van egy ilyen megoldás is,nem szép,de ami most fontosabb:Célravezető!JoeyPorterPont az ciki, h ha belemennének akkor 4-10es végeredménnyel jönnének ki...
Volt idő, amikor a Real Madrid Játszott és a többiek nézték. Mára ez fordítva van, és ezt nehéz megélni...Black_Adder
több mint 13 éve
Én elhiszem, hogy a Barca a világ legjobb klubcsapata jelenleg, főleg, mivel vagy x éve nem is láttam más csapatot. 😊De azért a 90-es évekből, amikor még sok soccert néztem, sok jobbat tudnék mondani, legalábbis a ma látottnál, pl: a Koeman-os Barca, a van Basten-es Milan, a Mölleres Dortmund, a Matthaus-os Inter, a Baggio-s Juventus, a fiatal Beckham, Giggs, Scholes-os MU, én a Basler-es Bremen-t és a Kirstenes Leverkusen-t is csíptem, de ez már két szubjektív példa, elismerem. 😊
több mint 13 éve
Vmi ilyesmi volt a mondandóm lényege. 😊Pont az ciki, h ha belemennének akkor 4-10es végeredménnyel jönnének ki...a játék egy bizonyos elemében jobb a barca, nem csak a reálnál, de mindenkinél a világon. de a játéknak nem csak ez az egy eleme van, ezt mi is láttuk 54-ben, a hollandok mondjuk 74-ben, de a barcelona is látta igen közelről tavaly.Egyetértek.Szvsz az lenne pont a vérciki,ha belemennének egy olyan adok-kapokba amiből kb 4-10es végeredménnyel jönnének ki...Minek?Mikor van egy ilyen megoldás is,nem szép,de ami most fontosabb:Célravezető!JoeyPorter
cikinek én azt tartom, ahogy egyes barca játékosok hogy álltak ehhez a mérkőzéshez (messit hányszor láttad visszafutni pl ?), nem azt ha valaki munkával ér el sikert. egyszerűen hülye az, aki a játék olyan elemében szeretne a barca felé kerekedni amiben egyszerűen nem tud.
pont egy steelers fantól nem ezt várná az emberfia.gabtsi
több mint 13 éve
Mourinhót viszont meg kell védenem. A világ legjobb edzője. És ő mint a világ legjobb edzője, az egyetlen lehetséges győzelemhez vezető utat játszatja, ez teljesen természetes. Az más kérdés, hogy sztem ez a Realnál a tradíciók miatt vérciki, az Internél nem volt az. Mindenesetre ő az egyetlen, akinek sztem van esélye ezt kiviteleztetni a csapatával.Hát ja Capellot is kb ezért küldték el mert hiába nyertek a játék igen sok kivánnivalót hagyott maga után JM bezzeg maradhat és ő a császár. Ezek után nekem ne szapulják Guardiolát hogy mindig ugyan azt tudja JM sem játszat mást a csapataival, mindig ugyan azt adja elő pepitába pláne a Barca ellen....dandea játék egy bizonyos elemében jobb a barca, nem csak a reálnál, de mindenkinél a világon. de a játéknak nem csak ez az egy eleme van, ezt mi is láttuk 54-ben, a hollandok mondjuk 74-ben, de a barcelona is látta igen közelről tavaly.A Barca a játék majdnem minden elemében jobb a világnál. A Barca is tudna ilyen antifutballt játszani, csak nem szorul rá. Egy olyan minőségi csapat, mint az Inter, vagy Real, ha betömörül 11 emberrel és csak kivagdossa a labdákat, akkor nem lehet feltörni, vagy azt a kevéske lehetőséget kíméletlenül be kell lőni. Ha megvan a vezetés és az ellennek ki kell nyílnia, akkor vége a dalnak a Barca ellen. Ma nem sikerült. Ettől a Barcelona még a világ legjobb csapata marad. A Real taktikájával semmi bajom, csak így lehet nyerni a Barca ellen, de a Real tradícióit figyelembe véve, ahol azért küldtek el edzőket, mert nem játszott szépen a csapat, ez a diadal sem lesz dícsőséges megítélésű. Mert az olasz válogatott, vagy az Inter tradíciója a kiváló védekezés, de a Realé a gyönyörű kombinatív játék - amit ma és 3-4 éve a Barca játszik. Így értettem azt, hogy vérciki. Más csapatnál nem lenne az, de a Realtól ezt az antifutballt nézni meghasonulás a részükről.
cikinek én azt tartom, ahogy egyes barca játékosok hogy álltak ehhez a mérkőzéshez (messit hányszor láttad visszafutni pl ?), nem azt ha valaki munkával ér el sikert. egyszerűen hülye az, aki a játék olyan elemében szeretne a barca felé kerekedni amiben egyszerűen nem tud.
Az amifocit és a focit pedig nem hasonlítanám össze e tekintetben, teljesen más a két játék jellege.Soldados
És felhívnám a figyelmet korábbi segítőjére a Portónál, Chelsea-nél, Internél, aki most a Portót irányítja. 😉
több mint 13 éve
Na én lassan kiírtam magamból a szomorúságom és elfogadom hogy ez van a szép játékot akkor is mi játszuk a többi nem érdekel akár hány kupát nyer a Madrid (na jó egy picit azért igen 😉 )
több mint 13 éve
Pont az ciki, h ha belemennének akkor 4-10es végeredménnyel jönnének ki...Egyetértek.Szvsz az lenne pont a vérciki,ha belemennének egy olyan adok-kapokba amiből kb 4-10es végeredménnyel jönnének ki...Minek?Mikor van egy ilyen megoldás is,nem szép,de ami most fontosabb:Célravezető!JoeyPorterAzért az a Realnak sztem vérciki, hogy a Real kizárólag ezzel a romboló, előrevagdosó futballal képes versenyre kelni a Barcával, máshogy esélye sem lenne nyerni, mert kitömnék, annyival jobb nála a Barca. :/ Remélem azért a BL-ben kijön a nagyobb JÁTÉKtudás.Soldadosa játék egy bizonyos elemében jobb a barca, nem csak a reálnál, de mindenkinél a világon. de a játéknak nem csak ez az egy eleme van, ezt mi is láttuk 54-ben, a hollandok mondjuk 74-ben, de a barcelona is látta igen közelről tavaly.
Volt idő, amikor a Real Madrid Játszott és a többiek nézték. Mára ez fordítva van, és ezt nehéz megélni...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 631
Egyetértek.Szvsz az lenne pont a vérciki,ha belemennének egy olyan adok-kapokba amiből kb 4-10es végeredménnyel jönnének ki...Minek?Mikor van egy ilyen megoldás is,nem szép,de ami most fontosabb:Célravezető!Azért az a Realnak sztem vérciki, hogy a Real kizárólag ezzel a romboló, előrevagdosó futballal képes versenyre kelni a Barcával, máshogy esélye sem lenne nyerni, mert kitömnék, annyival jobb nála a Barca. :/ Remélem azért a BL-ben kijön a nagyobb JÁTÉKtudás.Soldadosa játék egy bizonyos elemében jobb a barca, nem csak a reálnál, de mindenkinél a világon. de a játéknak nem csak ez az egy eleme van, ezt mi is láttuk 54-ben, a hollandok mondjuk 74-ben, de a barcelona is látta igen közelről tavaly.
több mint 13 éve
Hát ja Capellot is kb ezért küldték el mert hiába nyertek a játék igen sok kivánnivalót hagyott maga után JM bezzeg maradhat és ő a császár. Ezek után nekem ne szapulják Guardiolát hogy mindig ugyan azt tudja JM sem játszat mást a csapataival, mindig ugyan azt adja elő pepitába pláne a Barca ellen....A Barca a játék majdnem minden elemében jobb a világnál. A Barca is tudna ilyen antifutballt játszani, csak nem szorul rá. Egy olyan minőségi csapat, mint az Inter, vagy Real, ha betömörül 11 emberrel és csak kivagdossa a labdákat, akkor nem lehet feltörni, vagy azt a kevéske lehetőséget kíméletlenül be kell lőni. Ha megvan a vezetés és az ellennek ki kell nyílnia, akkor vége a dalnak a Barca ellen. Ma nem sikerült. Ettől a Barcelona még a világ legjobb csapata marad. A Real taktikájával semmi bajom, csak így lehet nyerni a Barca ellen, de a Real tradícióit figyelembe véve, ahol azért küldtek el edzőket, mert nem játszott szépen a csapat, ez a diadal sem lesz dícsőséges megítélésű. Mert az olasz válogatott, vagy az Inter tradíciója a kiváló védekezés, de a Realé a gyönyörű kombinatív játék - amit ma és 3-4 éve a Barca játszik. Így értettem azt, hogy vérciki. Más csapatnál nem lenne az, de a Realtól ezt az antifutballt nézni meghasonulás a részükről.Azért az a Realnak sztem vérciki, hogy a Real kizárólag ezzel a romboló, előrevagdosó futballal képes versenyre kelni a Barcával, máshogy esélye sem lenne nyerni, mert kitömnék, annyival jobb nála a Barca. :/ Remélem azért a BL-ben kijön a nagyobb JÁTÉKtudás.Soldadosa játék egy bizonyos elemében jobb a barca, nem csak a reálnál, de mindenkinél a világon. de a játéknak nem csak ez az egy eleme van, ezt mi is láttuk 54-ben, a hollandok mondjuk 74-ben, de a barcelona is látta igen közelről tavaly.
Az amifocit és a focit pedig nem hasonlítanám össze e tekintetben, teljesen más a két játék jellege.Soldados
több mint 13 éve
Szerintem csak sok volt a 50+ meccs idén is.Jó persze igazából el se kellett volna jutni idáig. Messit lelkileg fel kellene rázni az agóniából látszik, hogy már elmúlt a gyermeki játékszeretete. Mondom én pihentetném egy évig de az idény hátralévő részében mindenképp, de sanszos, hogy ő sem akar pihenni és ki mondana neki ellent. Ráadásul még nyáron ott lesz a Copa. Nem kívánom de lehet némi kényszerpihenő jót tenne.dandeFőleg Alves a Madrid góljánál :/dandeHibázni nem hibázott, csak nem volt elég gyors. 😊
Illetve Neki meg is kellett fordulnia, míg Di Maria rásprintelt csak.
A mezőnymunkája, szerzett labdái, futó mennyisége azért átlagon felüli volt.Sinisa
Xavinál is.
Kicsit jobban kéne rotálnia Pep-nek.
A Copa America tényleg nem kéne már Neki...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Soldi, ha lenne lájk, regelnék vagy tízszer! Respect! Nagyon nagy hsz...
több mint 13 éve
25-en tartanak majd egy zászlót 😀ennyi alamizsna járt már ennek a zsoldos brigádnak,én nem sajnálom tőlük.ma nekik volt több mákjuk és jól felépített bunkerfocijuk.ennyi"A Fradi elleni örökrangadóra olyan koreográfiával készülünk amilyen szintű a Hungária körüton nem volt még..."
az igazi foci vasárnap lesz az Örökrangadón,Hajrá Fradi!
már várom az emtékások koreóját! 😂 😂 😂Joci
http://mtkhungaria.hu/index.php?action=main&nid=9905&sact=newsSinisa
több mint 13 éve
Nem is véletlenül függesztettem fel a Real fanságomat meg nem határozott időre. Többszázmilliókból összevásárolt játék ennél lehetne élvezetesebb is. Persze már maga az is gusztustalan, amennyi pénzt kiadnak játékosokért meg fizetésekre...Azért az a Realnak sztem vérciki, hogy a Real kizárólag ezzel a romboló, előrevagdosó futballal képes versenyre kelni a Barcával, máshogy esélye sem lenne nyerni, mert kitömnék, annyival jobb nála a Barca. :/ Remélem azért a BL-ben kijön a nagyobb JÁTÉKtudás.SoldadosEzen a meccsen nem érdemtelen a Real-siker, de az is kiderült, hogy nem a jobb csapat nyert. Ez van, a futball ilyen.SoldadosEz ebben a formában igaz.Black_Adder
//Persze a Barca ellen bárkinek szurkolok 😀
több mint 13 éve
Jó persze igazából el se kellett volna jutni idáig. Messit lelkileg fel kellene rázni az agóniából látszik, hogy már elmúlt a gyermeki játékszeretete. Mondom én pihentetném egy évig de az idény hátralévő részében mindenképp, de sanszos, hogy ő sem akar pihenni és ki mondana neki ellent. Ráadásul még nyáron ott lesz a Copa. Nem kívánom de lehet némi kényszerpihenő jót tenne.Hibázni nem hibázott, csak nem volt elég gyors. 😊A Real-ban Pepe, Khedira, Xabi is jól játszott, Carvalho játékát pedig tanítani kéne.Főleg Alves a Madrid góljánál :/dande
A Barca-ból a két brazil wing back is jó volt szerintem.Sinisa
Illetve Neki meg is kellett fordulnia, míg Di Maria rásprintelt csak.
A mezőnymunkája, szerzett labdái, futó mennyisége azért átlagon felüli volt.Sinisa