Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 685
84' [2 - 0] F. Torres ollé.Laki
Gondolom a gólvonaltól fél centire belebotlott a labdába. 😊Mikey
majdnem 😛
http://www.3news.co.nz/VIDEO-Torres-first-Chelsea-goal-and-all-goals-Vs-West-Ham-Stamford-Bridge/tabid/317/articleID/208279/Default.aspx
érdemes megnézni am a csapat reakcióját fernando gólja után 😊
kristof
Ennyi pénzért én már rég betaláltam volna. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gondolom a gólvonaltól fél centire belebotlott a labdába. 😊Mikey
majdnem 😛
http://www.3news.co.nz/VIDEO-Torres-first-Chelsea-goal-and-all-goals-Vs-West-Ham-Stamford-Bridge/tabid/317/articleID/208279/Default.aspx
érdemes megnézni am a csapat reakcióját fernando gólja után 😊

szerk. ja és Diósgyőr - Makó 5-0, jövünk Monicomp liga
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ugy birom amikor egy volt magyar szov. kap. arrol magyaraz pl h mourinho mit csinal rosszul a realnal : DDD szanalomtenger az egesz.Fake
az a dolga, hogy magyarázzon, ezért hívják be a stúdióba.

ha téged fizetnének azért, hogy beszélj az NFL-ről, akkor nyilván nem az espn-ről lefordított elemzéseket mondogatnád magyarul.Höri
csak nem mindegy,hogy milyen stílusban.
bár gondolom te is láttad a műsort,nem tűnt fel a dolog?
az általa említett Mourinho-féle antifutball meg annyira taccsra vágja a sportot,hogy ma félidőben 4 rúgottnál járt a csapat a Valencia ellen..(vége 3-6lett amúgy)maximilien
nem, az eheti részt pont nem néztem, de a külföldi soccernél már amúgy is el szoktam kapcsolni

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 104
Várhidi-ről van szó?
Az a baj, hogy egy nem ért el semmit, sőt, süllyed szépen lefelé a szöv.kap posztról. Enbékettőő...LOL

Ő magyaráz Mou-ról, akinek BL címe van 😀 LOOOLJC6
ismét le lehet írni, akkor ennyi alapon meg lehetne szüntetni az összes NFL-es topikot, merthogy pont mi szidjuk őket 😊
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 941
Gondolom a gólvonaltól fél centire belebotlott a labdába. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Várhidi-ről van szó?
Az a baj, hogy egy nem ért el semmit, sőt, süllyed szépen lefelé a szöv.kap posztról. Enbékettőő...LOL

Ő magyaráz Mou-ról, akinek BL címe van 😀 LOOOL
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 685
ugy birom amikor egy volt magyar szov. kap. arrol magyaraz pl h mourinho mit csinal rosszul a realnal : DDD szanalomtenger az egesz.Fake

ha téged fizetnének azért, hogy beszélj az NFL-ről, akkor nyilván nem az espn-ről lefordított elemzéseket mondogatnád magyarul.Höri
az általa említett Mourinho-féle antifutball meg annyira taccsra vágja a sportot,hogy ma félidőben 4 rúgottnál járt a csapat a Valencia ellen..(vége 3-6lett amúgy)maximilien
Csak akkor jáccat antisoccert Muri, ha szükségesnek véli. Most nem volt az.
több mint 13 éve
maximilien 214 — #5

az általa említett Mourinho-féle antifutball meg annyira taccsra vágja a sportot,hogy ma félidőben 4 rúgottnál járt a csapat a Valencia ellen..(vége 3-6lett amúgy)

http://twitter.com/bencsics05
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Ideje volt már, ha már ez álmai csapata 😛
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
84' [2 - 0] F. Torres ollé.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Koránt sem lefutott a spanyol bajnokság...a francba..
több mint 13 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Maxi hat-trick. 😊Mikey
Nem nagyon hittem a szememnek mikor hazaértem 😊
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
hoppá,Kondás bemutatkozott 😛

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 731 — #NoStress

nyilvan csak mindezt vszinu nem ugy adnam elo mintha en talaltam vna fel a sportagat
ugy plane nem h kozben gyakorlo edzo vagyok es az "eredmenyeim" alapjan
a kanyarban nem vagyok a kritikam targyaval szembenFake
De akkor ki kritizálhatja magyarhonban Mourinho-t? Jöjjön ide van Gaal vagy del Bosque?
Egy tévéműsorban annak kell kritizálnia akit ezért fizetnek, jelen esetben az erre a célra behívott "nímandoknak".
A te logikáddal nem is lehetne fociműsort készíteni Magyarországon, csak a BLASZ-ról.

több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
A Valencia rendesen beleszaladt a késbe...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Maxi hat-trick. 😊
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 626
Van erő ebben az Interben, emberhátrányban megfordították a meccset - vagy csak a Lazio-játékosok is "tippmixelnek". Palermo tartja magát, az a lényeg.
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 085 — Csodabogár
na, Viktor megint intézett egy büntetőt nekünk.... 😛

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 626
Ha nehezen is, de kiszenvedtük a győzelmet, háromból egy kipipálva. 😉

A Milan számára pedig adott esetben anélkül válhat gyakorlatilag biztossá a scudetto, hogy lejátszotta volna aktuális meccsét: félidőben a Napoli vesztésre áll Palermóban; az Inter-Lazio pedig 1-1-es döntetlen, de Julio César kiállítása miatt emberhátrányban a városi rivális.
több mint 13 éve
Mikey ha ezt olvasod, akkor tudnál mondani arról valamit, hogy Villas Boas tényleg előszerződést írt alá a Poolhoz? mert titeket és minket hallom csak Boasnál mint leendőbeli új csapat...Habi
Kizártnak tartom, mert Dalglish a minap beszélt Henryékkel a hosszabbításról...
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Ha nagy csapat vinné normális áron, akkor tényleg megfontolandó az eladása. Bevallom nem láttam sok Roma meccseket, kb. csak összefoglalókat meg ezeket a kihagyott helyzeteket, de ebből nekem is az jött le, hogy az agyát kell helyretenni, amit egy jó edző meg tud oldani szerintem.
Schleck
hát elvileg fog jönni jó edző. Annyi a lényeg, hogy Carlot ne rúgja ki a Chelsea 😀 erre meg sajna kevés az esély 😕
mert ha kibasszák, akkor jön Rómába ami nem lenne faintos. Sokkal inkább Villas Boas, akiről mostanában cikkeznek mint lehetséges új Róma edző. Ő talán helyre tudná tenni Mirkot.
Mikey ha ezt olvasod, akkor tudnál mondani arról valamit, hogy Villas Boas tényleg előszerződést írt alá a Poolhoz? mert titeket és minket hallom csak Boasnál mint leendőbeli új csapat...

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

nyilvan csak mindezt vszinu nem ugy adnam elo mintha en talaltam vna fel a sportagat
ugy plane nem h kozben gyakorlo edzo vagyok es az "eredmenyeim" alapjan
a kanyarban nem vagyok a kritikam targyaval szemben
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 737 — Axel Foley
Kezdenek alakulni a bundaeredmények olaszhonban...

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
ez a Vucinic lassan kezd engem kinyírni...csatár az ilyen? adjuk el lécci-lécciHabi
Én, ha egy középcsapat tulajdonosa lennék, akkor most nyáron megvenném nagyon olcsón. Tényleg szörnyen játszik mostanában, de senki nem felejt el focizni csak úgy egy pillanat alatt szerintem. Bár én még maximálisan bízok Torresben is, szóval lehet vannak gondok a realitás érzékemmel. 😀Schleck
én nagyon bíztam Mirkoban sokáig, de amit idén művel az a vicc kategória. Jó focista lehetne nagyon, de nem tudom, szerintem az agyával vannak gondok. Mert küzdeni is tud és brusztolni is, de egyszerűen szerintem nem az a csatár, aki ki tudna lépni a saját árnyékából, hogy megfeleljen a legnagyobb elvárásoknak. Középcsapatba max Angliába menne szerintem, de az a vicc, hogy nagy csapatok vinnék. Adjuk el és vegyünk egy jó csatárt, aki képes gólokat lőni, nem csak azért bekerülni a hírekbe, mert már megint 1 méterről nem tudott gólt lőni.

szerk: én is bízom Torresben, lehet hülyék vagyunk 😀 majd az idő igazolja a dolgokatHabi
Ha nagy csapat vinné normális áron, akkor tényleg megfontolandó az eladása. Bevallom nem láttam sok Roma meccseket, kb. csak összefoglalókat meg ezeket a kihagyott helyzeteket, de ebből nekem is az jött le, hogy az agyát kell helyretenni, amit egy jó edző meg tud oldani szerintem.

Közben meg vezet a MU, szerintem egyébként les volt, de hogy Distinnél szörnyűbb hátvéd kevés van, az is 100%...

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
ez a Vucinic lassan kezd engem kinyírni...csatár az ilyen? adjuk el lécci-lécciHabi
Én, ha egy középcsapat tulajdonosa lennék, akkor most nyáron megvenném nagyon olcsón. Tényleg szörnyen játszik mostanában, de senki nem felejt el focizni csak úgy egy pillanat alatt szerintem. Bár én még maximálisan bízok Torresben is, szóval lehet vannak gondok a realitás érzékemmel. 😀Schleck
én nagyon bíztam Mirkoban sokáig, de amit idén művel az a vicc kategória. Jó focista lehetne nagyon, de nem tudom, szerintem az agyával vannak gondok. Mert küzdeni is tud és brusztolni is, de egyszerűen szerintem nem az a csatár, aki ki tudna lépni a saját árnyékából, hogy megfeleljen a legnagyobb elvárásoknak. Középcsapatba max Angliába menne szerintem, de az a vicc, hogy nagy csapatok vinnék. Adjuk el és vegyünk egy jó csatárt, aki képes gólokat lőni, nem csak azért bekerülni a hírekbe, mert már megint 1 méterről nem tudott gólt lőni.

szerk: én is bízom Torresben, lehet hülyék vagyunk 😀 majd az idő igazolja a dolgokat

JT Daniels fan