NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 6 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
A Győr roppant korrektül a B csapatával áll ki a Honvéd ellen amivel nagyjából el is dönti a még megmaradt EL indulást érő helyet.

több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Jó dolog, amikor már a 2. percben hatalmasat hibáznak a játékvezető urak és nem adnak meg egy szabályos gólt.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
Vajon hogy fog lezajlani a transzfer a Videoton és a PFA között?
Mellesleg nem értem miért viszik oda Kleinheislert padozni,mikor simán végig tolhatna egy évet az NB1-ben kezdőként,
Nagy szerencséje van a Fehérvárnak hogy két ilyen jó fiatal középpályása van.Zsótér meg egy zseni már most.Amit láttam belőle U17-es meg Puskás-Suzuki Kupa meccseken.Nagy értéke ő a Magyar focinak.

több mint 12 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 978
Dzsuzsinak micsoda élmények jutottak. Nem elég, hogy vesztésre állnak, egy balhénál odamegy békíteni a kakaskodókat,jól szájon verik, meg még ki is állítja a bíró.
Négy kiállítás, három sárga egy perc alatt. 😀

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 224
feljutott a Hellas Verona. 😊 11 év után újra Serie A.

buhloone mindstate

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 009 — Axel Foley
Doria-Juve
A bíró megadott egy tizit a Juve-nak, majd miután rájött az ítélet helytelenségére a tizenegyes helyett labdafeldobást hozott ki a storyból a 16oson belül. Ilyet se láttam még.

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 879 — Cowboys fan
elmehetnek a picsába, hogy ez a Hoffenheim bent tudott maradni...Amadeus91
Osztályozó nem?Bazzani
az, de simán a Bundás 2-ben lenne a helyük.Amadeus91
simán előfordulhat, hogy a 'Lautern visszatossza őket
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 175
Osztályozó nem?Bazzani
az, de simán a Bundás 2-ben lenne a helyük.
több mint 12 éve
Osztályozó nem?Bazzani
ők igen, de az is tuti, hogy Düsseldorfban nem fognak sokan a méhecskéknek szurkolni jövő szombaton - konkrétan senki sem...
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 009 — Axel Foley
Osztályozó nem?

több mint 12 éve
 www.transfermarkt.de/de/pech-fuer-bayern-profi-badstuber-wieder-kreuzband-gerissen/news/anzeigen_122770.html

Badstuber újabb 6 hónapra kidőlt.
több mint 12 éve
elmehetnek a picsába, hogy ez a Hoffenheim bent tudott maradni...
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
na a dortmund-meccs végét megint érdemes volt megnézni 😀 😀 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 245 — no es importante
ilyen is van már
 kazinczyse.blog.nepsport.hu/archives/2013/05/10/Sporttarsi_udvozlettel_Kazinczy_SE/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 444 — Amerikai sportok rajongója
Huh, az MTK-nál ment a tippmix. 😀Schleck
Egyértelmű. Ezt minden tavasszal előadják kb. Kikapnak Siófokoktól, csöndben most is visszacsúsznak majd pár helyet még a végére, nem kell a költséges kazah túra😊
több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 444 — Amerikai sportok rajongója
Gladbach - BM 3-2, 20 perc után 😀
..és mit ad az Eurosport? Freiburg - Schalke...alapból a fenti meccset választottam volna...III.JC6
Teljesen egyértlemű volt, hogy azt adják, a legfontosabb tétmeccs az uccsó fordulóban, a 4. helyről dönthet.
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
ez nem tippmix, ennyit tudunk. Ladányi mondjuk már hetek óta -1 ember, hihetetlen hogy ilyen Balajtik + Ladányik kezdenek.eaglesmcnabb
már épp kérdezni akartam, hogy hogy a bánatba voltatok élmezőnyben körülbelül 3 db értékelhető játékossal egész szezonban.berger90
A legjobb játékosunk kihagyta a teljes tavaszi szezont, ez meg is látszott, főleg a rúgott gólokban, egynél több gólt 1 meccsen nem is nagyon lőttünk, mákunk is volt rendesen hogy a vetélytársak gyengélkedtek, ez ennyire elég. kövi 2 meccs 0 pont lesz előre látom.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 139 — Bears & Illinois fan
Hogyan történhetett,hogy ez az MTK megelőzött minket?
(jó ma és az elmúlt meccseken mi sem játszunk úgy ahogy a tavasz elején,de ez az mtk borzalom.)Kenny
Mi meg holnap megverjük a Győrt és leszakítunk magunkról, mert ciki lenne, ha ugyanannyi pontunk lenne, miután pár hete megvertünk titeket.... 😊
Amúgy kösz, hogy megvertétek az MTK-t (cserébe mi meg at UTE-t múlt héten),így még talán a harmadik hely is meg lehet! 😊 És ha még érdekelne is ez a fos..... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
..és mit ad az Eurosport? Freiburg - Schalke...alapból a fenti meccset választottam volna...III.JC6
végülis a 'Gladbach maximum hetedik lehet, a Bayern meg ha megszakad sem lesz elsőnél rosszabb.
a másik meccs nagyjából tét nélküli, csak annyi dől el, hogy ki indulhat a BL-selejtezőben. lesz ott még üres kapu, ha maximum egy gól lesz a különbség meccs végén...
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 850
Igen, biztos sok tétje van, hogy a Bayern 150 gólt rúg-e a bajnokságban.
több mint 12 éve
III.JC6 89 — In God I trust
..és mit ad az Eurosport? Freiburg - Schalke...alapból a fenti meccset választottam volna...

„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 959
ez nem tippmix, ennyit tudunk. Ladányi mondjuk már hetek óta -1 ember, hihetetlen hogy ilyen Balajtik + Ladányik kezdenek.eaglesmcnabb
már épp kérdezni akartam, hogy hogy a bánatba voltatok élmezőnyben körülbelül 3 db értékelhető játékossal egész szezonban.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
ez nem tippmix, ennyit tudunk. Ladányi mondjuk már hetek óta -1 ember, hihetetlen hogy ilyen Balajtik + Ladányik kezdenek.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Huh, az MTK-nál ment a tippmix. 😀

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az a hír járja Wyatt, hogy a solymári öregfiúk elkezdtek pénzt gyűjteni, hogy a következő szezonra leigazolják Beckhamet a csapatba, így hetente találkozhatsz majd vele személyesen is.
David már reagált is a pletykákra: "Nem tagadom, a hír igaz. Mindig is nagy álmom volt, hogy a Solymár FC labdarúgója lehessek és bajnoki címhez segítsem a gárdát. Egyelőre még csak tárgyalunk a klubbal, ám rendkívül pozitív irányba haladnak a megbeszélések, biztos vagyok benne, hogy napokon belül pont kerül a transzfer végére. Találkozunk Solymáron!"Stez
Nem kell pénz, úgyis csak felajánlaná valakinek (bár ez lehetnék én is, szal gyűjtsétek csak mégis 😀)