NFL eredménykövetés
- 6 aktív topik
Denver Broncos - Green Bay Packers
198
19
22:25
Seattle Seahawks - Indianapolis Colts
154
19
RedZone week 15
103
10
19:00
New Orleans Saints - Carolina Panthers
41
12
San Francisco 49ers - Tennessee Titans
18
6
Los Angeles Rams - Detroit Lions
10
8
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
A Győr roppant korrektül a B csapatával áll ki a Honvéd ellen amivel nagyjából el is dönti a még megmaradt EL indulást érő helyet.
több mint 12 éve
Jó dolog, amikor már a 2. percben hatalmasat hibáznak a játékvezető urak és nem adnak meg egy szabályos gólt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Vajon hogy fog lezajlani a transzfer a Videoton és a PFA között?Mellesleg nem értem miért viszik oda Kleinheislert padozni,mikor simán végig tolhatna egy évet az NB1-ben kezdőként,
Nagy szerencséje van a Fehérvárnak hogy két ilyen jó fiatal középpályása van.Zsótér meg egy zseni már most.Amit láttam belőle U17-es meg Puskás-Suzuki Kupa meccseken.Nagy értéke ő a Magyar focinak.
több mint 12 éve
Dzsuzsinak micsoda élmények jutottak. Nem elég, hogy vesztésre állnak, egy balhénál odamegy békíteni a kakaskodókat,jól szájon verik, meg még ki is állítja a bíró. Négy kiállítás, három sárga egy perc alatt. 😀
több mint 12 éve
feljutott a Hellas Verona. 😊 11 év után újra Serie A.
buhloone mindstate
több mint 12 éve
Doria-JuveA bíró megadott egy tizit a Juve-nak, majd miután rájött az ítélet helytelenségére a tizenegyes helyett labdafeldobást hozott ki a storyból a 16oson belül. Ilyet se láttam még.
több mint 12 éve
simán előfordulhat, hogy a 'Lautern visszatossza őketaz, de simán a Bundás 2-ben lenne a helyük.Amadeus91elmehetnek a picsába, hogy ez a Hoffenheim bent tudott maradni...Amadeus91Osztályozó nem?Bazzani
több mint 12 éve
az, de simán a Bundás 2-ben lenne a helyük.elmehetnek a picsába, hogy ez a Hoffenheim bent tudott maradni...Amadeus91Osztályozó nem?Bazzani
több mint 12 éve
ők igen, de az is tuti, hogy Düsseldorfban nem fognak sokan a méhecskéknek szurkolni jövő szombaton - konkrétan senki sem...elmehetnek a picsába, hogy ez a Hoffenheim bent tudott maradni...Amadeus91Osztályozó nem?Bazzani
több mint 12 éve
elmehetnek a picsába, hogy ez a Hoffenheim bent tudott maradni...Amadeus91Osztályozó nem?
több mint 12 éve
www.transfermarkt.de/de/pech-fuer-bayern-profi-badstuber-wieder-kreuzband-gerissen/news/anzeigen_122770.htmlBadstuber újabb 6 hónapra kidőlt.
több mint 12 éve
elmehetnek a picsába, hogy ez a Hoffenheim bent tudott maradni...
több mint 12 éve
na a dortmund-meccs végét megint érdemes volt megnézni 😀 😀 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
ilyen is van márkazinczyse.blog.nepsport.hu/archives/2013/05/10/Sporttarsi_udvozlettel_Kazinczy_SE/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Huh, az MTK-nál ment a tippmix. 😀SchleckEgyértelmű. Ezt minden tavasszal előadják kb. Kikapnak Siófokoktól, csöndben most is visszacsúsznak majd pár helyet még a végére, nem kell a költséges kazah túra😊
több mint 12 éve
Gladbach - BM 3-2, 20 perc után 😀Teljesen egyértlemű volt, hogy azt adják, a legfontosabb tétmeccs az uccsó fordulóban, a 4. helyről dönthet.
..és mit ad az Eurosport? Freiburg - Schalke...alapból a fenti meccset választottam volna...III.JC6
több mint 12 éve
A legjobb játékosunk kihagyta a teljes tavaszi szezont, ez meg is látszott, főleg a rúgott gólokban, egynél több gólt 1 meccsen nem is nagyon lőttünk, mákunk is volt rendesen hogy a vetélytársak gyengélkedtek, ez ennyire elég. kövi 2 meccs 0 pont lesz előre látom.már épp kérdezni akartam, hogy hogy a bánatba voltatok élmezőnyben körülbelül 3 db értékelhető játékossal egész szezonban.berger90Huh, az MTK-nál ment a tippmix. 😀Schleckez nem tippmix, ennyit tudunk. Ladányi mondjuk már hetek óta -1 ember, hihetetlen hogy ilyen Balajtik + Ladányik kezdenek.eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Hogyan történhetett,hogy ez az MTK megelőzött minket?Mi meg holnap megverjük a Győrt és leszakítunk magunkról, mert ciki lenne, ha ugyanannyi pontunk lenne, miután pár hete megvertünk titeket.... 😊
(jó ma és az elmúlt meccseken mi sem játszunk úgy ahogy a tavasz elején,de ez az mtk borzalom.)Kenny
Amúgy kösz, hogy megvertétek az MTK-t (cserébe mi meg at UTE-t múlt héten),így még talán a harmadik hely is meg lehet! 😊 És ha még érdekelne is ez a fos..... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Gladbach - BM 3-2, 20 perc után 😀végülis a 'Gladbach maximum hetedik lehet, a Bayern meg ha megszakad sem lesz elsőnél rosszabb.
..és mit ad az Eurosport? Freiburg - Schalke...alapból a fenti meccset választottam volna...III.JC6
a másik meccs nagyjából tét nélküli, csak annyi dől el, hogy ki indulhat a BL-selejtezőben. lesz ott még üres kapu, ha maximum egy gól lesz a különbség meccs végén...
több mint 12 éve
Gladbach - BM 3-2, 20 perc után 😀Igen, biztos sok tétje van, hogy a Bayern 150 gólt rúg-e a bajnokságban.
több mint 12 éve
Gladbach - BM 3-2, 20 perc után 😀..és mit ad az Eurosport? Freiburg - Schalke...alapból a fenti meccset választottam volna...
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
már épp kérdezni akartam, hogy hogy a bánatba voltatok élmezőnyben körülbelül 3 db értékelhető játékossal egész szezonban.Huh, az MTK-nál ment a tippmix. 😀Schleckez nem tippmix, ennyit tudunk. Ladányi mondjuk már hetek óta -1 ember, hihetetlen hogy ilyen Balajtik + Ladányik kezdenek.eaglesmcnabb
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Huh, az MTK-nál ment a tippmix. 😀Schleckez nem tippmix, ennyit tudunk. Ladányi mondjuk már hetek óta -1 ember, hihetetlen hogy ilyen Balajtik + Ladányik kezdenek.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Az a hír járja Wyatt, hogy a solymári öregfiúk elkezdtek pénzt gyűjteni, hogy a következő szezonra leigazolják Beckhamet a csapatba, így hetente találkozhatsz majd vele személyesen is.Nem kell pénz, úgyis csak felajánlaná valakinek (bár ez lehetnék én is, szal gyűjtsétek csak mégis 😀)
David már reagált is a pletykákra: "Nem tagadom, a hír igaz. Mindig is nagy álmom volt, hogy a Solymár FC labdarúgója lehessek és bajnoki címhez segítsem a gárdát. Egyelőre még csak tárgyalunk a klubbal, ám rendkívül pozitív irányba haladnak a megbeszélések, biztos vagyok benne, hogy napokon belül pont kerül a transzfer végére. Találkozunk Solymáron!"Stez