Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 159
ha ez nem lesz ma minimum 0-6...
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Uh, ez a Schalke védelem, mint az ementáli...
Hajdu B.-ben viszont tetszik, hogy Hernandeznek hívja Hernandezt. 😊

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 809 — "Grammar maci"
Öcsém, nem a meccset, a továbbjutást kellett volna eldönteni 20 (!) perc alatt. És ilyenkor fog jönni az 1-0ás hazai győzelem, aztán az izzadás (és újabb Neuer parádé) az Old Traffordon. Nagyon nem örülök...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 877 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
eddig 8 perc telt el a meccsből, de simán lehetne kb 1-3. Jó kis meccs lesz ez 😉Duff
Neuer nélkül ez már 0-2 lenne. Mióta ilyen jó ez a gyerek? 😀Schleck
vébén is jól tolta, még gólpassza is volt 😀

több mint 13 éve
eddig 8 perc telt el a meccsből, de simán lehetne kb 1-3. Jó kis meccs lesz ez 😉Duff
Neuer nélkül ez már 0-2 lenne. Mióta ilyen jó ez a gyerek? 😀

több mint 13 éve
eddig 8 perc telt el a meccsből, de simán lehetne kb 1-3. Jó kis meccs lesz ez 😉
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
"bajnokverés" ... szép volt Bartha, ha már nálunk lófaszt nem csináltál.... 😀

viszont a vendég szektor tele volt, GJ! 😊Divat
mármint kormányverés? 😛
mert a bajnok a Fradi lesz 😛

most olvasom hogy Garancsi államtitkár lett.de meglepődtem

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Szerintem is elmegy a Dr., de a Torres, Sturridge, Kalou trió nálam minden, csak nem kurva erős. Van benne egy világklasszis, egy ki tudja még mi, és egy agyatlan Kalou. Neymarral már más lenne a tészta, csak neki kb. Nani szintű arca van.Schleck
Sturridge miatt mostanában elég sok Bolton meccset v legalábbis részletet láttam, ott nagyon biztató volt a játéka, sokkal hasznosabb mint a csatártársa, elmander. ha carlo (v remélem h Hiddink) jó felállásban jó helyet talál neki akkor király lesz.
Kalou meg folyamatos csere szerepben játszott Drogba v Anelka mögött, így sztem bőven van benne potenciál, ha többet kezdkristof
Sturridge-ot én nem láttam mostanában, ezért is írtam bizonytalannak, de mikor láttam nálunk, akkor elég gyengének tűnt mentálisan, emiatt én nem vagyok túl optimista vele kapcsolatban sem, de hátha igazad van. 😊
Kalouban viszont az égvilágon nem látok semmit, még kb. olyan mozdulatot sem láttam tőle, amitől azt mondanám rá, hogy huh, ez a gyerek tud valamit.

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
"bajnokverés" ... szép volt Bartha, ha már nálunk lófaszt nem csináltál.... 😀

viszont a vendég szektor tele volt, GJ! 😊

|
több mint 13 éve
Ibra sztem mindenképpen marad, szal Drogba már nem nagyon férne el...Duff
Én meg egyre biztosabb vagyok benne, hogy Ibrát elpasszoljuk a nyáron.. Akár bepróbáljuk a Citynek valami durva áron, vagy el akarjuk majd cserélni valakivel.Stez
Ha létrejön a Tévez- Inter cucc szvsz 100% hogy a helyére a City elviszi Ibrát.davemayer
Mivel tavaly nyáron is próbálkozott a city, de Ibrának még az olajföld se kellett aranytömbökkel, hanem ide jött, mert inkább kupákat akar nyerni, szerintem nem fog odamenni, hanem marad 😊 És nem járnánk vele rosszul ha itt marad... Ha nem lenne, akk most a BL-indulásért harcolhatnánk, mivel a szezon első felében ő volt egyedül a pályán...
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 626
Mighty Paks pedig úgy tűnik, a Videotont is veri.
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 104
mekkora győzelem itthon az ETO ellen, a 93. percben jött a győztes gól 😊 A meccs végén az "Indul a busz" de hangos volt 😀
több mint 13 éve
Neymarral már más lenne a tészta, csak neki kb. Nani szintű arca van.Schleck
Tipikusan az a játékos, akit óriási tehetségnek kiáltanak ki, elmegy egy nagycsapathoz, utána pedig már csak a vergődés marad. Meg brazil (tisztelet a kivételnek). De ha a Chelsea-nek valóban ő kell, hát vigye.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem is elmegy a Dr., de a Torres, Sturridge, Kalou trió nálam minden, csak nem kurva erős. Van benne egy világklasszis, egy ki tudja még mi, és egy agyatlan Kalou. Neymarral már más lenne a tészta, csak neki kb. Nani szintű arca van.Schleck
Sturridge miatt mostanában elég sok Bolton meccset v legalábbis részletet láttam, ott nagyon biztató volt a játéka, sokkal hasznosabb mint a csatártársa, elmander. ha carlo (v remélem h Hiddink) jó felállásban jó helyet talál neki akkor király lesz.
Kalou meg folyamatos csere szerepben játszott Drogba v Anelka mögött, így sztem bőven van benne potenciál, ha többet kezd
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 545 — Lájkold a zsűrit!
Ugyanannyira biztos, mint Taiwoé. 😊
És igazándiból egyiké sem biztos, csak sok a pletyka a Milanról náluk. De tudtommal néhány érkezőt akkor fogunk hivatalosan is bejelenteni, amint biztossá vált a bajnokság megnyerése és a kupának is vége.
Taiwot mindenképpen szeretném ha jönne, Mexést lekakálom, mert ratyi, egyre több a hír Gansoról is, miszerint a miénk lesz, neki is tudnék örülni. 😊
Így kezdésnek. Princet viszont nyáron azonnal meg kell venni opcióval kezdésnek, és még másik 2-3, kezdőjátékost hozni, hogy rendbe tegyük a csapatot.
Én amúgy Drogbának örülnék még rohadtul, van benne még 1-2 brutál év, a Chelseaből meg menni fog az idény végén.Stez
Mexésnél az utóbbi időbe szvsz ink motivációs gondok vannak azért volt 1-2 kapitális hibája, új környezetben simán hozhatja azt amit néhány idénnyel ezelőtt. Taiwonak meg én is örülök. Allegri viszont nagy Ibra homer és eddig úgy tűnik h Gallianiék (korábbi HC-kkal ellentétben) rá még hallgatnak is a keret alakításakor. Ibra mellé/mögé aki szoba került nem rég és rohadtul örülnék neki az Hulk. Fiatal, technikás, erős, brazil (így nem lesz gond a beilleszkedéssel). A középpályára meg min. 2 de ink 4 új játékos szükséges szvsz. Jah és Ameliára ne költsünk szerezzünk ingyé vmi nem rossz kapust.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Én amúgy Drogbának örülnék még rohadtul, van benne még 1-2 brutál év, a Chelseaből meg menni fog az idény végén.Stez
Én is örülnék az ő leigazolásának, de majdnem minden évben az megy, hogy "most biztosan távozik" (Mourinho kirúgása után, Scolari idején, ezúttal pedig a Torres-jelenség miatt), aztán a következő szezont mindig a Chelsea-ben kezdi.vassadi
mondjuk idén látom rá a legnagyobb esélyt h menjen, mert mi kezdünk fiatalítani és ebbe se ő se Anelka nem fér be és a Torres Sturridge Kalou(?) trió pedig így is kurvaerős (főleg ha Neymar is jön.)kristof
Szerintem is elmegy a Dr., de a Torres, Sturridge, Kalou trió nálam minden, csak nem kurva erős. Van benne egy világklasszis, egy ki tudja még mi, és egy agyatlan Kalou. Neymarral már más lenne a tészta, csak neki kb. Nani szintű arca van.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én is örülnék az ő leigazolásának, de majdnem minden évben az megy, hogy "most biztosan távozik" (Mourinho kirúgása után, Scolari idején, ezúttal pedig a Torres-jelenség miatt), aztán a következő szezont mindig a Chelsea-ben kezdi.vassadi
mondjuk idén látom rá a legnagyobb esélyt h menjen, mert mi kezdünk fiatalítani és ebbe se ő se Anelka nem fér be és a Torres Sturridge Kalou(?) trió pedig így is kurvaerős (főleg ha Neymar is jön.)
több mint 13 éve
Én meg egyre biztosabb vagyok benne, hogy Ibrát elpasszoljuk a nyáron.. Akár bepróbáljuk a Citynek valami durva áron, vagy el akarjuk majd cserélni valakivel.Stez
Ha létrejön a Tévez- Inter cucc szvsz 100% hogy a helyére a City elviszi Ibrát.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 414 — Whoops, looks like something went wrong.
Én meg egyre biztosabb vagyok benne, hogy Ibrát elpasszoljuk a nyáron.. Akár bepróbáljuk a Citynek valami durva áron, vagy el akarjuk majd cserélni valakivel.

több mint 13 éve
Én is örülnék az ő leigazolásának, de majdnem minden évben az megy, hogy "most biztosan távozik" (Mourinho kirúgása után, Scolari idején, ezúttal pedig a Torres-jelenség miatt), aztán a következő szezont mindig a Chelsea-ben kezdi.
több mint 13 éve
Ibra sztem mindenképpen marad, szal Drogba már nem nagyon férne el...
több mint 13 éve
Drogba szvsz még 2-3 évre is jó lehet ha a bizalom megvan irányába, még a Serie A-s verekedést is kibírná annyira a toppon van fizikálisan + nem kis rutinnal rendelkezik nemzetközileg is, nem zsákbamacska.Milannak tényleg ideális lenne szerintem is, kérdés hogy akarja-e Olaszországot vagy nem.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 414 — Whoops, looks like something went wrong.
Taiwo balhátvéd, Nesta középen játszik. 😊
Habár a nigériai is tud középen játszani, de nem oda érkezik, hanem baloldalra, az jobb is lesz neki.
Középre jön Mexés, bár tőle alapból nem vagyok elájulva.Stez
Igaz, összekevertem valakivel. 😊 Szélső védő posztra pedig még inkább elkél az erősítés. Mexés-ről nekem is hasonló a véleményem, nagyon kétarcú játékos, bár az ő érkezése azért még korántsem annyira biztos, mint Taiwoé.vassadi
Ugyanannyira biztos, mint Taiwoé. 😊
És igazándiból egyiké sem biztos, csak sok a pletyka a Milanról náluk. De tudtommal néhány érkezőt akkor fogunk hivatalosan is bejelenteni, amint biztossá vált a bajnokság megnyerése és a kupának is vége.
Taiwot mindenképpen szeretném ha jönne, Mexést lekakálom, mert ratyi, egyre több a hír Gansoról is, miszerint a miénk lesz, neki is tudnék örülni. 😊
Így kezdésnek. Princet viszont nyáron azonnal meg kell venni opcióval kezdésnek, és még másik 2-3, kezdőjátékost hozni, hogy rendbe tegyük a csapatot.
Én amúgy Drogbának örülnék még rohadtul, van benne még 1-2 brutál év, a Chelseaből meg menni fog az idény végén.

több mint 13 éve
Taiwo balhátvéd, Nesta középen játszik. 😊
Habár a nigériai is tud középen játszani, de nem oda érkezik, hanem baloldalra, az jobb is lesz neki.
Középre jön Mexés, bár tőle alapból nem vagyok elájulva.Stez
Igaz, összekevertem valakivel. 😊 Szélső védő posztra pedig még inkább elkél az erősítés. Mexés-ről nekem is hasonló a véleményem, nagyon kétarcú játékos, bár az ő érkezése azért még korántsem annyira biztos, mint Taiwoé.
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
Taiwo állítólag nálunk folytatja!
Bravó a kopasznak és a zsicinek, ez zseniális húzás lenne, ha őt megszereznénk, ráadásul ingyen!
Évek óta Milan mezben szeretném már látni Taiwot.Stez
Egy ideje már nyílt titok, hogy nyáron aláír a Milanhoz. 😊 Nestának minden bizonnyal már csak egy éve van hátra (a Milanban), Taiwo szerintem is megfelelően tudja majd pótolni.vassadi
Taiwo balhátvéd, nem?