Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
a retro meztöbb mint 13 éve
ma 9 éve ölték meg Simon Tibit.holnap az mtk elleni vonulás előtt lesz megemlékezés a stadionnálR.I.P.
több mint 13 éve
Akkor azt mondjátok bunda volt? 😀pedig kenömájas ott se volt, bár lehet benne van a keze... 😀
Megyek, jelentem az UEFA-nak.. 😀JC6
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Akkor azt mondjátok bunda volt? 😀Megyek, jelentem az UEFA-nak.. 😀
több mint 13 éve
én csak azt nem értem hogy 10 ember milyen koreót tud csinálni?? 😂 lesz holnap jó nagy röhögés az tuti 😊
több mint 13 éve
na de majd a mi aranylábújaink az örökrangadón...és persze egyre kíváncsibb vok a hazaik retro mezére ill. az évezred koreográfiájára... 😛 😊Most komolyan, van valaki Zalaegerszegről?tegnap kint voltunk kb 10-en Fradisták az UZ-vel.ők is azt mondták hogy nem érdemlik meg a mezt,lélektelen szar játékot nyomatnak,és ez látszott is.0-3nál mosolygó játékosokat lehetett látni..a legjobb része a meccsnek a félidei foci volt amikor valaki kirúgta a vendégbe a labdát és ott elindult a foci 😀 .később többször is visszarúgták a srácok a labdát véletlen, de jó arcok voltak az újpesti labda szedő gyerekek,többször visszaadták 😊
Lenne pár kérdésem:
- Védelem ez?
- Motiváció van?
- Mennyi kapnak ezek havonta, hogy ilyen szarul játszanak? Csak havi 200-ért elmegyek én is szívesen 😀JC6
a 2. félidő kezdetén jött Kocsárdi visszakérni a labdát,szegényt már őt is nagyon kiosztották,hogy a csapat le se szarja a szurkolóit,és ez később még rosszabb lett.én teljesen megértem őket,ez tényleg egy kalap szar volt.Joci
|
több mint 13 éve
Most komolyan, van valaki Zalaegerszegről?tegnap kint voltunk kb 10-en Fradisták az UZ-vel.ők is azt mondták hogy nem érdemlik meg a mezt,lélektelen szar játékot nyomatnak,és ez látszott is.0-3nál mosolygó játékosokat lehetett látni..a legjobb része a meccsnek a félidei foci volt amikor valaki kirúgta a vendégbe a labdát és ott elindult a foci 😀 .később többször is visszarúgták a srácok a labdát véletlen, de jó arcok voltak az újpesti labda szedő gyerekek,többször visszaadták 😊
Lenne pár kérdésem:
- Védelem ez?
- Motiváció van?
- Mennyi kapnak ezek havonta, hogy ilyen szarul játszanak? Csak havi 200-ért elmegyek én is szívesen 😀JC6
a 2. félidő kezdetén jött Kocsárdi visszakérni a labdát,szegényt már őt is nagyon kiosztották,hogy a csapat le se szarja a szurkolóit,és ez később még rosszabb lett.én teljesen megértem őket,ez tényleg egy kalap szar volt.
több mint 13 éve
Sneijder 25 millió euróért kerülhet az MU-hozbebaszna ha ennyiért elengedné Moratti...
"A Daily Mail értesülései szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) listavezetője, a Manchester United nyáron ajánlatot készül tenni a Bajnokok Ligája-címvédő Internazionale középpályására, Wesley Sneijderre.
Az angol lap szerint Sneijderért 25 millió eurót kaszálhat az Internazionale. A 26 éves középpályás nemrég írt alá szerződéshosszabbítást a fekete-kékekkel.
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere Paul Scholes helyettesítésére keres egy stabil középpályást, és a kívánságlista élén jelenleg Wesley Sneijder áll, de felvetődött a Tottenhamben szereplő Luka Modric neve is."Gogo
|
több mint 13 éve
http://ftcnews.com/2011/04/22/mezey-11-meztelen-novel-allunk-ki/azért az az 1000 Ft/félév nagyon baráti... :o
megmondta a frankót 😀Joci
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Zolika
921
Most komolyan, van valaki Zalaegerszegről?Csak annyit jegyeznék meg, hogy Horvátországban 2,3-ról indult a 2 gólos hazai győzelem. Tegnap délután már csak 1,7 volt a szorzó.
Lenne pár kérdésem:
- Védelem ez?
- Motiváció van?
több mint 13 éve
Sneijder 25 millió euróért kerülhet az MU-hoz"A Daily Mail értesülései szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) listavezetője, a Manchester United nyáron ajánlatot készül tenni a Bajnokok Ligája-címvédő Internazionale középpályására, Wesley Sneijderre.
Az angol lap szerint Sneijderért 25 millió eurót kaszálhat az Internazionale. A 26 éves középpályás nemrég írt alá szerződéshosszabbítást a fekete-kékekkel.
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere Paul Scholes helyettesítésére keres egy stabil középpályást, és a kívánságlista élén jelenleg Wesley Sneijder áll, de felvetődött a Tottenhamben szereplő Luka Modric neve is."
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
ugy birom amikor egy volt magyar szov. kap. arrol magyaraz pl h mourinho mit csinal rosszul a realnal : DDD szanalomtenger az egesz.Fakeaz a dolga, hogy magyarázzon, ezért hívják be a stúdióba.
ha téged fizetnének azért, hogy beszélj az NFL-ről, akkor nyilván nem az espn-ről lefordított elemzéseket mondogatnád magyarul.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most komolyan, van valaki Zalaegerszegről?Lenne pár kérdésem:
- Védelem ez?
- Motiváció van?
- Mennyi kapnak ezek havonta, hogy ilyen szarul játszanak? Csak havi 200-ért elmegyek én is szívesen 😀
több mint 13 éve
RTL gyöngyszem, beszarás... 😂 http://mueses.blog.nepsport.hu/archives/2011/04/22/Ramossal_a_kapuban_bajnok_a_Real/
több mint 13 éve
http://ftcnews.com/2011/04/22/mezey-11-meztelen-novel-allunk-ki/megmondta a frankót 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
zuhanyhiradot ki veszi komolyan ? max rohogni erdemes bekapcsolni. ugy birom amikor egy volt magyar szov. kap. arrol magyaraz pl h mourinho mit csinal rosszul a realnal : DDD szanalomtenger az egesz."Ez nem taktika, ez nem taktika, hogy beállítok 9 embert hátulra..." "Ez egy nagy nulla..." Boborján a Real meccsről. Baszd meg, ennyire hülye hogy a faszba lehetsz??Schleckszomorú,hogy volt szövetségi kapitányként kitol egy ilyet..Hegyi is odatette magát,Bognár György azért próbálta menteni ezt a förtelmet. hú de felb@szott.maximilien
ennel viccesebb mar csak akkor szokott lenni amikor hegyi helyett az a vmilyen andras van bent.
latszik a gyereken h tesibol felmentett volt megis olyan lendulettel bir ekezni barkit
mintha legalabb 8 aranylabdaja lenne 😂
bognar beszolasa viszont frappans volt a veber interju utan 😊
több mint 13 éve
"Ez nem taktika, ez nem taktika, hogy beállítok 9 embert hátulra..." "Ez egy nagy nulla..." Boborján a Real meccsről. Baszd meg, ennyire hülye hogy a faszba lehetsz??Schleckszomorú,hogy volt szövetségi kapitányként kitol egy ilyet..Hegyi is odatette magát,Bognár György azért próbálta menteni ezt a förtelmet. hú de felb@szott.
több mint 13 éve
"Ez nem taktika, ez nem taktika, hogy beállítok 9 embert hátulra..." "Ez egy nagy nulla..." Boborján a Real meccsről. Baszd meg, ennyire hülye hogy a faszba lehetsz??
több mint 13 éve
újpesten van vendég pénztár?
több mint 13 éve
Az általad leírt fiatalok közül én csak Thiagoban látom a potenciált, de benne viszont nagyon. Ha nem rontják el, szerintem jobb lesz, mint Xavi, én legalábbis tehetségesebbnek tartom. Nem is értem miért nem kapja meg Keita játékperceit, Villareal ellen nagyon jól nyomta Xavi helyén.A hármat egyszerre nem is.Valamit ki kéne találni, mert látszik a fiúkon (FCB) hogy kicsit belefásultak, elfáradtak.A Barcanak ehhez a játékhoz ezek a játékosok kellenek. Egy Villa-Affelay csere belefér, esetleg egy Bojan-Pedro is, de a Xavi-Iniesta-Messi triót nem cserélheted, legalább is a nagy meccseken nem. Különben sokat (nyilván a saját szintjükön) fog romlani a játékuk minősége.
JC6
Eddig is csodálkoztam, hogy, hogy játszhatnak ennyit sérülés és formaingadozás nélkül, mert ha (ne legyen így) mondjuk kiesne a nagy hármasból kettő hosszab időre, akkor mögöttük azért űr van.zinedine5
De alkalmankánt játszhatna Xavi és Iniesta helyett is Thiago vagy Jonathan.
Előbb-utóbb Őket is be kell építeni.
Ahogy a védelemben is szívesen látnám Fontàs-t és Bartra-t.
Pique, Xavi gyakorlatilag végigjátszotta az egész idényt.
Xavi az elmúlt 5-6 évben (gyakorlatilag a térdsérülése óta) szerintem nem játszott kb. 50 tétmeccsnél kevesebbet.
Messi vs CR csak stat (La Liga):
Messi 29 GS: 30G+17A;
CR 29 GS: 29G+8ASinisa
A Sobri által írt hypeolt sztárok közül Rivaldo homerként csak az ő esetéhez szólnék hozzá. Őt nem nyomatta a sajtó, éppen ellenkezőleg. Brazíliában azt mondták, hogy nem játszik olyan jól, mint a Barcában, Barcelonában meg ennek az ellenkezőjét állították 😀 Van Gaal ténykedése mellett ez járult hozzá, hogy nem lett még nagyobb játékos.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
LOL. Most látom.Nem akartam elhinni amikor olvastam. Ezért szenvedtek 120 percig, hogy aztán tönkre tegyék. 😂
A nagy csapatok általában leszarják a kupát, de azért, h a Real 18 év után is a busz elé dobja inkább... 😂
Ennyit a spanyol kupáról 😀Black_Adder
több mint 13 éve
A hármat egyszerre nem is.Valamit ki kéne találni, mert látszik a fiúkon (FCB) hogy kicsit belefásultak, elfáradtak.A Barcanak ehhez a játékhoz ezek a játékosok kellenek. Egy Villa-Affelay csere belefér, esetleg egy Bojan-Pedro is, de a Xavi-Iniesta-Messi triót nem cserélheted, legalább is a nagy meccseken nem. Különben sokat (nyilván a saját szintjükön) fog romlani a játékuk minősége.
JC6
Eddig is csodálkoztam, hogy, hogy játszhatnak ennyit sérülés és formaingadozás nélkül, mert ha (ne legyen így) mondjuk kiesne a nagy hármasból kettő hosszab időre, akkor mögöttük azért űr van.zinedine5
De alkalmankánt játszhatna Xavi és Iniesta helyett is Thiago vagy Jonathan.
Előbb-utóbb Őket is be kell építeni.
Ahogy a védelemben is szívesen látnám Fontàs-t és Bartra-t.
Pique, Xavi gyakorlatilag végigjátszotta az egész idényt.
Xavi az elmúlt 5-6 évben (gyakorlatilag a térdsérülése óta) szerintem nem játszott kb. 50 tétmeccsnél kevesebbet.
Messi vs CR csak stat (La Liga):
Messi 29 GS: 30G+17A;
CR 29 GS: 29G+8A
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
LOL. Most látom.A nagy csapatok általában leszarják a kupát, de azért, h a Real 18 év után is a busz elé dobja inkább... 😂
Ennyit a spanyol kupáról 😀
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Kedves diverdoc!Kedves JC6!
Mint Barcelona szurkoló (nem 2 éve, hanem 12 éve), kérlek engedd meg, hogy reagáljak a regényre.........
Tegnap is, 2 négyzetméteren szopattak szét hárman, 5 madridistát.....
Azt írod egyik oldalhoz sem tartozol, ellenben csak a Barcát tünteted fel negatívan írásodban. Közben meg Madridban játszik a világ legnagyobb favágója, aki ráadásul sokszor alattomos is. Szóval vétek 1-2 FCB játékost kiemelni, és negatívként beállítani....JC6
Először írtam a soccer topikba, bocsánat, hogy sokáig tartott elolvasni a regényemet. Egy két hozzászólásodat már olvastam, azok sem mind egy tőmondatosak, erre is pont ilyen hosszúságban válaszoltál. Csetelni nincs időm, ezért summáztam egyben és hosszan a véleményemet regénybe öntve.
Ez a 2 nm-en szopatás mint írtam csak egy része a focinak. két 16-os között sokra mentetek vele, mellesleg hasonló cicázás volt a gól előtt.
Igazad van, madridi oldalról is sok negatívumot tudnék sorolni. Nagyon nem szeretem C Ronaldót, szinészkedésért nagy arcáért, igen Pepe nagy favágó (sárgája röhej kategória volt, viszont az ellenfél 16-osán belüli szabálytalansága nálam pirosat ért volna) Azért írtam egyoldalúan, mert zavar, hogy elfogultan hype mámorban nem megérdemeltnek írták sokan ezt a meccset. Én a magam részéről sztárcsapatokért szurkolóként lelkesülni sosem tudtam. Münchenben a csapat az 1860, Londonban a az Abramovics éra elött a Chelsea, CP stb, Liverpoolban az Everton, Barcelonaban az Espanyol, Madridban az Athletico. Na én ezeknek szurkolók, sztárcsapatok, kirakatcsapatok meccsein meg pártatlanul "csak" gyönyörködök.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Valamit ki kéne találni, mert látszik a fiúkon (FCB) hogy kicsit belefásultak, elfáradtak.A Barcanak ehhez a játékhoz ezek a játékosok kellenek. Egy Villa-Affelay csere belefér, esetleg egy Bojan-Pedro is, de a Xavi-Iniesta-Messi triót nem cserélheted, legalább is a nagy meccseken nem. Különben sokat (nyilván a saját szintjükön) fog romlani a játékuk minősége.
JC6
Eddig is csodálkoztam, hogy, hogy játszhatnak ennyit sérülés és formaingadozás nélkül, mert ha (ne legyen így) mondjuk kiesne a nagy hármasból kettő hosszab időre, akkor mögöttük azért űr van.