Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Ők csak szurkolni mennek. Rohadt mocskos patkányok. De mindegyis Mozart, úgyis jönnek itt a nagy megmondóemberek hogy ez mind a vénaszkenner miatt van.
több mint 11 éve
áldott jó gyerekek, nem igaz, hogy szívatni kell őket szurkolói kártyával, magasabb jegyárakkal. Hát a légynek sem ártanak.
több mint 11 éve
az a csávó komoly (narancssárga 2-es), aki 1:10-nél egy repülőrúgást akar bemutatni a zöld 6-oson, ehhez képest kicsit elvéti az irányzékot, és a saját csapattársait tarolja le. a barom, még trógerkedni sem tud rendesen...na ne mondd már, hogy szerinted pár fehér lappal nem lehetett volna elkerülni pl. itt az események eszkalálódását? xDbaggiovégre felvehetné már velem a kapcsolatot Platini, nekem jobb terveim vannak
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/uefa-ot-csere-es-feher-lap-platini-uj-terve-kozott-2370267baggioTiszteltMr. Platini, talán azon kéne elgondolkozni [bár agy nélkül nehéz...], miért nincs mára a játékvezetőknek semmi tekintélye a játékosok szemében, és a betegség okozóját kéne megszüntetni, nem pedig a tüneteket enyhíteni.
Az öt cserét talán még jó ötletnek is tartanám, csak nem ebben a formában, és pláne nem ennek az indoknak a mentén. Ez a félidei +2 csere nem tudom mit oldana meg, de az indoklása legalább nevetséges. Mert lehet, hogy a nagyon szűk elitnek van 16-17 kezdő szintű játékosa is, de a klubok legalább felénél még 11 sincs.
Miért nem inkább a labdarúgás égbekiáltó hibáival - pl.: színészkedés, játékvezetői részrehajlások, játékidő/időhúzások, etc. - foglalkozik, és keres azokra megoldást?Mikey
több mint 11 éve
na ne mondd már, hogy szerinted pár fehér lappal nem lehetett volna elkerülni pl. itt az események eszkalálódását? xDvégre felvehetné már velem a kapcsolatot Platini, nekem jobb terveim vannak
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/uefa-ot-csere-es-feher-lap-platini-uj-terve-kozott-2370267baggioTiszteltMr. Platini, talán azon kéne elgondolkozni [bár agy nélkül nehéz...], miért nincs mára a játékvezetőknek semmi tekintélye a játékosok szemében, és a betegség okozóját kéne megszüntetni, nem pedig a tüneteket enyhíteni.
Az öt cserét talán még jó ötletnek is tartanám, csak nem ebben a formában, és pláne nem ennek az indoknak a mentén. Ez a félidei +2 csere nem tudom mit oldana meg, de az indoklása legalább nevetséges. Mert lehet, hogy a nagyon szűk elitnek van 16-17 kezdő szintű játékosa is, de a klubok legalább felénél még 11 sincs.
Miért nem inkább a labdarúgás égbekiáltó hibáival - pl.: színészkedés, játékvezetői részrehajlások, játékidő/időhúzások, etc. - foglalkozik, és keres azokra megoldást?Mikey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
végre felvehetné már velem a kapcsolatot Platini, nekem jobb terveim vannak
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/uefa-ot-csere-es-feher-lap-platini-uj-terve-kozott-2370267baggio
Miért nem inkább a labdarúgás égbekiáltó hibáival - pl.: színészkedés, játékvezetői részrehajlások, játékidő/időhúzások, etc. - foglalkozik, és keres azokra megoldást?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Engem nagyon idegesített kedden Szalai játéka. Ha nem tudta megjátszani a labdát (általában soha) cseszett utánamászni, bele az egészbe. Prskint sokkal hamarább hoztam volna, mivel ő sokkal mobilisabb Szalainál. Nem fejjel kellett volna megverni őket, hanem lábon.NB2Igen viszont a gond ott kezdődik, hogy lábon (sem) tudjuk megverni az ellenfelet, meg úgy sehogy sem. Néztem a román meccset, néztem a feröer meccset és szembeötlött, hogy mennyivel jobban passzol az ellenfél, mint mi. Hiába a 125 helyes lemaradás, feröer is vert minket passzjátékban.
Nem megy a passzjáték, az 1v1 pláne, hogy nem, így marad az ívelgetés. Na de azt se tudják a fiúk, mert mindenhová száll a labda, csak a játékostárshoz nem, ha meg ne adj' Isten jó felé megy, akkor a támadó nem bírja levenni anélkül, hogy 0,5-2 métert ne pattanjon el tőle a bogyó.
Utóbbi két meccsen pontrúgásból szereztünk gólt, ami nem biztos mindig bejön, ám más lehetőség nem nagyon van, ha alapvető technikai "fogások" hiányoznak fiainkból.
Szerk.: Ezt most olvastam, a számok alátámasztják, amit leírtam.
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/csak-szalai-50-labdat-adott-el-de-van-negy-pontunk-2370083
több mint 11 éve
Marioana!plusz 2 cserét csak a szünetben lehetne meghúzni, játék közben nem. ettől függetlenül egyetértek veled.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Szalai ismét kurva gyenge volt, a válogatottban annyira alulmotivált a pályán, mint amennyire elhiteti az ellenkezőjét a médiában. Persze az ő góljával hoztunk 3 pontot, így nem lehet egy rossz szavunk sem. Felívelünk rá minden labdát, amit nem tud megjátszani a kiemelkedő fizikai fölénye ellenére sem, ha pedig sikerül is megtartania, utána eladja. Esküszöm, Futács Márkó többet érne ugyanarra a szerepkörre, csak mert magasabb (pedig rá is 120 métert vernek 100-on).Engem nagyon idegesített kedden Szalai játéka. Ha nem tudta megjátszani a labdát (általában soha) cseszett utánamászni, bele az egészbe. Prskint sokkal hamarább hoztam volna, mivel ő sokkal mobilisabb Szalainál. Nem fejjel kellett volna megverni őket, hanem lábon.
MarioAna
több mint 11 éve
Nyilasi nagyon tudja mosni a szennyest...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
tudod, hogy amennyire soha nem látott fórumtársat bírni lehet így online, annyira bírlak, de szerintem kevered a sovinizmussal a dolgot. Az sem szép, tegyük hozzá.Nekem már csak egyet magyarázzon meg valaki. Egy magyar-román gyűlölködésben hol van rasszizmus?AsbeeA rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külsejében megfigyelhető eltéréseket kiemeli, ezekhez morális, társadalmi vagy politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között – feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján – hierarchiát állít fel.
…..
Emberekkel való megkülönböztető bánásmód külső jegyeik, például bőrszínük, származásuk, stb. alapján.Sobri Jóska
több mint 11 éve
végre felvehetné már velem a kapcsolatot Platini, nekem jobb terveim vannakwww.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/uefa-ot-csere-es-feher-lap-platini-uj-terve-kozott-2370267

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
MLSZ nyugodtan írhatná, hogy a balhé főként abból fakadt, hogy a románok dobálták a magyarokat, petárdával, görögtűzzel. Valahogy én nyugodtabban alszok, ha elküldenek a k.anyámba, lemocskosmagyaroznak, mintha hozzámvágnának egy petárdát.Mert a meccs után az MLSZ honlapján benyaltak a szurkereknek.
(mielőtt megkapnám elismerem, hogy a magyarok bunyóztak (bár ugye ez is a dobálózás és a himnusz kifütyülés miatt ) és volt ilyen-olyan rigmus is)
több mint 11 éve
Tony
885
885
sztem nem marasztalhatják el őket emiatt. úgy tudom, hogy ilyen vizsgálat esetén védekezhetnek is a szövetségek. na most, ha a vizsgálat nem terjed ki a rasszizmusra is, de mégis megbüntetik, akkor azért az álláspontom szerint minimum kérdéses a jóhiszeműség kérdése a szövetség részéről, hiszen a román fél nem is tudott védekezni ebben a körben.Szerintem mivel a szövetségek nem(csak) az UEFA honlapjáról tudják meg, hogy vizsgálat folyik ellenük, így a kiküldött dokumentumban benne lehet a románoknál a rasszizmus vádja is. Gondolom van jegyzőkönyv is a mérkőzésen tapasztalható szabályszegésekről, így lehet hivatkozni a románok tetteire is. Továbbá fellebbezni is lehet, amelybe bele lehet venni a románok rasszista megnyilvánulásait is (támaszkodva a jegyzőkönyvre).
Ahogy írtam is korábban, ha minket bűnösnek találnak a rasszizmusban, akkor látva azt, hogy merre megy az uefa/fifa akkor nagyobb büntetést fogunk kapni, mint a románok ...csebi
Szóval korántsem biztos még, hogy a románokat nem meszelik el a rasszizmusért, míg minket igen. Meg kell várni a jogerős döntést és abban benne lesz minden.
több mint 11 éve
Ebben az esetben a rasszizmus faszság már ne is haragudjatok. Részemről off is a témaAsbeeHatásos érveid mindenkit meggyőztek azt hiszem.
több mint 11 éve
Ebben az esetben a rasszizmus faszság már ne is haragudjatok. Részemről off is a téma
több mint 11 éve
Jaja. Ő, aki egyébként viccen kívül minden nyilatkozatában rögtön azzal jön, hogy "XY szerint, a társak szerint, sokak panaszkodnak" stb stb.még szerencse, hogy Dzsudzsi vállalta ezt a kockázatot, ezért ő a kapitány, mert felelősséget mer vállalni a tettei után ...csebiA román meccs után a szabadrúgás góljáról nyilatkozott Zsuzsi:Nagyobb a kockázat is, mert messzebbről nehezebb úgy futni, hogy eltalálja azt a kis labdát. Meg jobban el is fárad, amíg odaér.Atari
"Említettem a mérkőzés után, hogy Nyilasi Tibor mondta, ne csak kettőt lépjek a lövés előtt, egy-két méterrel hátrább indulva még nagyobb erővel lőhetek, ez is eszembe jutott, és akkor mutatta a bíró: mehet!"
Szép gól volt, de kérdem én, az ország (elvileg) legjobb játékosának 28 éves korában milliárdos szerződésekkel a háta mögött úgy kell elmondani, hogy ha helyből rúgja kisebb az ereje a lövésének???kittli
És ezen kívül mindig magáról beszél egyébként, nem is a kérdésekre válaszol.
Az interjú, amiben megkérdezték, mi a véleménye Dárdai kinevezéséről, az alap válasza az volt, hogy "Örülök neki, Dárdai odajött hozzám edzésen és azt mondta, én vagyok a legjobb magyar focista jelenleg, nekem kell a hátamra vennem a csapatot, de ne érezzek nagy nyomást magamon, meg tudom oldani a feladatot" stb.
Mindig hatalmas érdeklődéssel hallgatom a válaszait. Tegnap a reptéren az első mondatában közölte kb., hogy "a pálya rossz volt, a meccs után több csapattársam is arra panaszkodott, hogy soha életében nem játszott ilyen rossz talajon".
Csak magáról beszél, amikor nyálazni kell, amikor negatív a téma, akkor rögtön hárítja a felelősséget. Igazi cséká egyébként. 😀
A románok elleni szabadrúgásáról egyébként azóta minden interjújában beszél vagy fél órát. Lassan azt is tudni fogjuk, hogy mit szart meccs előtt, meg hogy a lábgombája is elmúlt, ezért tudta ilyen jól eltalálni a lövést. Természetesen Nyilasi javasolta neki azt, hogy gombásan nem jó dolog a foci.
Magánéletben egyébként nem egy nagypofájú gyerek, az a legviccesebb, de valahogy nagyon ért hozzá, hogy hitesse el az ellenkezőjét a világgal. 😀
több mint 11 éve
Nekem már csak egyet magyarázzon meg valaki. Egy magyar-román gyűlölködésben hol van rasszizmus?AsbeeA rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külsejében megfigyelhető eltéréseket kiemeli, ezekhez morális, társadalmi vagy politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között – feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján – hierarchiát állít fel.
…..
Emberekkel való megkülönböztető bánásmód külső jegyeik, például bőrszínük, származásuk, stb. alapján.
több mint 11 éve
még szerencse, hogy Dzsudzsi vállalta ezt a kockázatot, ezért ő a kapitány, mert felelősséget mer vállalni a tettei után ...A román meccs után a szabadrúgás góljáról nyilatkozott Zsuzsi:Nagyobb a kockázat is, mert messzebbről nehezebb úgy futni, hogy eltalálja azt a kis labdát. Meg jobban el is fárad, amíg odaér.Atari
"Említettem a mérkőzés után, hogy Nyilasi Tibor mondta, ne csak kettőt lépjek a lövés előtt, egy-két méterrel hátrább indulva még nagyobb erővel lőhetek, ez is eszembe jutott, és akkor mutatta a bíró: mehet!"
Szép gól volt, de kérdem én, az ország (elvileg) legjobb játékosának 28 éves korában milliárdos szerződésekkel a háta mögött úgy kell elmondani, hogy ha helyből rúgja kisebb az ereje a lövésének???kittli
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
A román meccs után a szabadrúgás góljáról nyilatkozott Zsuzsi:Nagyobb a kockázat is, mert messzebbről nehezebb úgy futni, hogy eltalálja azt a kis labdát. Meg jobban el is fárad, amíg odaér.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Nekem már csak egyet magyarázzon meg valaki. Egy magyar-román gyűlölködésben hol van rasszizmus?AsbeeA románok cigányok.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Nekem már csak egyet magyarázzon meg valaki. Egy magyar-román gyűlölködésben hol van rasszizmus?
több mint 11 éve
sztem nem marasztalhatják el őket emiatt. úgy tudom, hogy ilyen vizsgálat esetén védekezhetnek is a szövetségek. na most, ha a vizsgálat nem terjed ki a rasszizmusra is, de mégis megbüntetik, akkor azért az álláspontom szerint minimum kérdéses a jóhiszeműség kérdése a szövetség részéről, hiszen a román fél nem is tudott védekezni ebben a körben.www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/eb-2016-fegyelmi-eljaras-indult-a-roman-magyar-meccs-kapcsan-2370029A háborgással lehet, hogy meg kellene várni a hivatalos döntést, amelyben részletesen közlik pontosan miben találták bűnösnek egyik vagy másik oldalt. Az, hogy a honlapra nem került ki, attól még a románokat is elmarasztalhatják rasszizmusért, ha mégsem, na akkor lesz értelme ilyeneket kiírni.
Nevetséges. A végén még kihozzák, hogy csak a magyarok provokációjának volt köszönhető...
Azért a románok nem rasszisták, de nem ám... áh, hogyan. Zászló égetés, a himnusz csodálatos fütyölő aláfestése...
Utólag is bocsánat azon hungarofóbóktól, akik most sértve érzik magukat.tüsi91
Leírnád kik is a hungarofóbok, mert érdekel?Tony
Ahogy írtam is korábban, ha minket bűnösnek találnak a rasszizmusban, akkor látva azt, hogy merre megy az uefa/fifa akkor nagyobb büntetést fogunk kapni, mint a románok ...
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/eb-2016-fegyelmi-eljaras-indult-a-roman-magyar-meccs-kapcsan-2370029Remélem az MLSZ felhívja az UEFA figyelmét a románok rasszista beszólásaira.
Nevetséges. A végén még kihozzák, hogy csak a magyarok provokációjának volt köszönhető...
Azért a románok nem rasszisták, de nem ám... áh, hogyan. Zászló égetés, a himnusz csodálatos fütyölő aláfestése...
| Csak vicceltem, sosem csinálnának ilyet. |
több mint 11 éve
Tony
885
885
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/eb-2016-fegyelmi-eljaras-indult-a-roman-magyar-meccs-kapcsan-2370029A háborgással lehet, hogy meg kellene várni a hivatalos döntést, amelyben részletesen közlik pontosan miben találták bűnösnek egyik vagy másik oldalt. Az, hogy a honlapra nem került ki, attól még a románokat is elmarasztalhatják rasszizmusért, ha mégsem, na akkor lesz értelme ilyeneket kiírni.
Leírnád kik is a hungarofóbok, mert érdekel?
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/eb-2016-fegyelmi-eljaras-indult-a-roman-magyar-meccs-kapcsan-2370029Nevetséges. A végén még kihozzák, hogy csak a magyarok provokációjának volt köszönhető...
Utólag is bocsánat azon hungarofóbóktól, akik most sértve érzik magukat.