Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 2 953 — Gràcies Pep!
Na a harmadik kategóriás nem kis gólt lőtt!!!
😀 😀 😀

Khedira, Carvalho hiánya most látszott csak igazán.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 475 — Így remélem megfelelek nektek.....
Erőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőől van szó nesze neked JM 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 717 — Ajmo Vatreni
Tőlünk nem látsz alattomosságot, vagy szándékos, gusztustalan faultot, féreg magatartást.

Azt is elismerem, hogy pár embernek színházban lenne a helye... JC6
😂
több mint 13 éve
Nálam Ramos most kapta volna a harmadik sárgáját... 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Black tesó, én elismerem, oké, van benne igazság. De mi azért rinyálunk, mert az értékeinket sokszor gyilkolják. Ez nem futball, ez háború, ami vérre megy. Tőlünk nem látsz alattomosságot, vagy szándékos, gusztustalan faultot, féreg magatartást.

Azt is elismerem, hogy pár embernek színházban lenne a helye, de amikor szó szerint a játékosaid akarják "megölni", akkor felmegy a pumpa. Mi nem sérülést akarunk okozni, ellenben 1-2 RM playerrel...
több mint 13 éve
Sosem titkoltam, h mennyire unszimpatikus számomra néhány real játékos, és minthogy nekem a kedvenc csapatomat tették tönkre tartom, h nálam jobban nem utálja őket senki, de
Alves van akkora féreg mint Pepe, Villa színészkedik annyit ezeken a clásico-kon mint croni, mégis csak a barca fanok rinyálnak itt nonstop. Kezd kicsit idegesítő lenni...Black_Adder
Alves-t én sem kedvelem.
Mintahogy Busi szinészkedése is zavar.
De ezzel nem fognak sérülést okozni.
Míg Pepe egy kétlábon járó veszedelem.

Az etalon Xavi, Puyol.
Puyol ellen több fault van egy idényben, mint ahányat Ő követ el. 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
Ki hitte volna,hogy Alves folytatja...kész csoda,hogy még él...vicccccJoeyPorter
Pepe nem ugyanezt csinálta? Felrúgta Macskarágó, aztán olyat repült, meg fetrengett utána vagy 10x, hogy azt hittem ott temetik el...JC6
De ugyanezt csak épp rohadtul nem mindegy,hogy pirosat vagy sárgát kap -e a vétkes...
Azt hittem még vagy 2 játékost kiállít ez a majom,hátha a "nagy barca" úgy már tudna gólt rúgni,vagy akár helyzetbe kerülni...és én itt be is fejeztem mára,mert nincs értelme tovább vitatkozni

több mint 13 éve
Barca jáékosoknál nem látom az alattomosságot, és a szándékosságot.
Az tény, hogy dobálják magukat egyesek...ez sportszerűtlen. DE nem okoz sérülést.
Míg Pepe, Arbeloa, Ramos...
Minden becsúszás után egy odarugás, Marcelo is véletlenül taposta meg Pedro-t stb.
Gondolom Pepe "talpasa" sem lett volna lap, csak a bírók mindig a Barcának fújnak.Sinisa
Sinisa, te mindig kihagyod Alonsót, pedig annak normális, tiszta szerelése sosincs... direkt csinálod? 😀JC6
Érdekes, Őt nem tartom akkora bunkónak. 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 034 — we almost always almost win
Sosem titkoltam, h mennyire unszimpatikus számomra néhány real játékos, és minthogy nekem a kedvenc csapatomat tették tönkre tartom, h nálam jobban nem utálja őket senki, de
Alves van akkora féreg mint Pepe, Villa színészkedik annyit ezeken a clásico-kon mint croni, mégis csak a barca fanok rinyálnak itt nonstop. Kezd kicsit idegesítő lenni...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az tény, hogy dobálják magukat egyesek...ez sportszerűtlen. DE nem okoz sérülést.
Minden becsúszás után egy odarugás, Marcelo is véletlenül taposta meg Pedro-t stb.
Gondolom Pepe "talpasa" sem lett volna lap, csak a bírók mindig a Barcának fújnak.Sinisa
Sinisa, te mindig kihagyod Alonsót, pedig annak normális, tiszta szerelése sosincs... direkt csinálod? 😀
több mint 13 éve
Ez minden meccsen így van,akármilyen osztály akármilyen bajnokságában...Magának kereste a bajt,a tizenhatoson belüli színészkedése után,még futott Marcelo után és rángatta vissza,csak azt nem tudom minek...
Meg persze ilyenkor mindenki elfelejti,hogy a Pepe kiállítás előtt volt egy Mascherano fault,amikor kb 3ütemet késve rúgta el Pepe combját...

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ki hitte volna,hogy Alves folytatja...kész csoda,hogy még él...vicccccJoeyPorter
Pepe nem ugyanezt csinálta? Felrúgta Macskarágó, aztán olyat repült, meg fetrengett utána vagy 10x, hogy azt hittem ott temetik el...
szerk.: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
több mint 13 éve
Ezért akarom én mindig Afellay-t becserélni!!!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 475 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak ott van most már tessék nem visszavenni
több mint 13 éve
Gondolom Pepe "talpasa" sem lett volna lap, csak a bírók mindig a Barcának fújnak.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 13 éve
Igen tudjuk a Realban mindenki rohadt köcsög gyilkos, míg a barcában az isten játszik 10 angyalával, amit a félidő elején is bizonyítottak. Érdekes, h azt senki nem sérelmezte itt. //Egyébként Pinto-t kiállítottákBlack_Adder
Szerintem erről szó sincs de ha benne van a játékomban a híremben, hogy pirosat kapok akkor igyekszem elkerülni a legkisebb mozdulatot ami erre utalhat. Alvesben és Masch-ban is rendszeresen benne van a piros tartok is tőle de ők próbálnak figyelni. Bizony Pintóba is szerencsére nem a pályán volt
több mint 13 éve
Ki hitte volna,hogy Alves folytatja...kész csoda,hogy még él...viccccc

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
rohadék , alattomos féreg marcelo...
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 034 — we almost always almost win
Igen tudjuk a Realban mindenki rohadt köcsög gyilkos, míg a barcában az isten játszik 10 angyalával, amit a félidő elején is bizonyítottak. Érdekes, h azt senki nem sérelmezte itt. //Egyébként Pinto-t kiállították

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Remélem mostmár észbe kap végre és elkezdi nyomni a Realt ez a nyomorult bíró

több mint 13 éve
HA most Ramos kap egy sárgát, nagyon meglepődött volna?
Gusztustalan ez a sok odarugdosás.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 13 éve
Remélem most már aztán tényleg legalább egyet beszenvedünk csak hogy ne érje szó a ház elejét Marcelo szerelése tényleg szép tiszta volt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ki a rák ez a kommentátor? Nem piros? "abban sem vagyok biztos, h pepe hozzáért alveshoz"...Öreg, majdnem eltört a lába!! Téged rúgjanak le így, ha focizol kispályán vagy bárhol köcsög!
több mint 13 éve
Na akkor addig jár a korsó amíg... még jó hogy Alves lábát el nem törte
több mint 13 éve
JM megint telesírhatja a sajtót.
Pepe meg egy 'csög. Ez vitán felüli...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern