NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card szombat
933
57
22:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Én abban bízok, hogy Real kénytelen lesz valamelyest támadni a visszavágón, s a Barca ezt kihasználva bebizonyítja, amit gondolok róluk és úgy istenesen kitömi a Madridot.Ha viszont csak meg akarják tartani a kétgólos előnyt, akkor nagy csalódok ebben a Barcában.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
epikus ez a topik bizisten 😀annyit megigerhetek h ha neadj isten a kovetkezo evtizedben a meltan kiralyi margit fogja
a joga bonitot jatszani es a mi jatekosainkat kuldik ki a palyara redneckeskedni ( ami mondjuk meg akkor sem fog bekovetkezni ha atomszarok leszunk mint akkor amikor antic mentette meg a seggunk ) amikor
megha legszivesebben uvolteni is lesz kedvem akkor ezt nem ilyen szanalmas modon a forumon fogom
megjatszani azzal h kipecezek magamnak az ellenfel jatekosai kozul parat es nyomom az allatsagot ameddig el nem alszok. ja a birozas meg plane szimpatikus foleg toletek de tudjatok mit legyen ennyi oromotok 😀 lenyeg a lenyeg a bajnoksagot mar nehez lesz elveszteni es az odavago igen jol alakult.
a slusszpoen plane ha a hisztiano szurkolokra gondolok meg a dagado erekre a nyakakon az az
h a szinesz messi mar 52nel jar es nem o a legjobb jatekosunk 😉
szep almokat es kapalastol mentes visszavagot kivanok !
több mint 13 éve
Én nem vagyok se Barca drukker, se Real szimpatizáns. Igazán a spanyol csapatokat nem is nagyon szeretem (nem is követem őket), de ez a mai meccs egészében nézve rettenetes volt. Számomra két perc volt élvezetes (a két gól), azokat leszámítva egyik csapat sem alakított semmit.a második félidőben Messi messziről érkezve levegőben lévő játékost lökött, ami szerintem azonnali sárga. vandeminekigen, mint ahogy a szándékos kezezése is sárga lett volna, meg mint ahogy a könyöklése is sárga lett volna, satöbbi satöbbi. de hát a kisjézust nem szabad bántani tudod.
mondjuk amíg maguknak választják a bírókat, addig nem is csodálom, hogy mindig pirosat kap az ellenfél.kaszo
A Real beállt hátra, mert máshogy nem megy a katalánok ellen. A Barca pedig 11 ellen nem tudott előre menni. Jöttek a rugdosások, színészkedések (és ez mindkét oldalra igaz). 5-10 éve a leggyengébb meccsen is több futballt lehetett látni.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
Most nem értem miért kellett korábbi meccseket felhozni (Chelsea, Inter, Arsenal), de még mindig viccesnek tartom, hogy kb mindenki elfelejti a három párharc első meccsét, ahol rendre a Barcát szopatta a bíró...Amúgy meg tényleg kritikán aluli, amit az utóbbi két meccsen műveltek a játékosok, mintha fürdős kurvák játszanának (nem tagadom, ebben a Barca játékosok vezetnek sajnos)...
Fun fact: Messi 50 meccsen 52 gólt lőtt ebben a szezonban.
több mint 13 éve
Egy esetleges MU - Barca BL döntő esetén Scholes -t nem igazán engedném pályára mert az első becsúszása után 3 barca játékos maradna a földön...mondjuk egy jogosan azt tegyük hozzá... 😂
több mint 13 éve
a második félidőben Messi messziről érkezve levegőben lévő játékost lökött, ami szerintem azonnali sárga. vandeminekigen, mint ahogy a szándékos kezezése is sárga lett volna, meg mint ahogy a könyöklése is sárga lett volna, satöbbi satöbbi. de hát a kisjézust nem szabad bántani tudod.
mondjuk amíg maguknak választják a bírókat, addig nem is csodálom, hogy mindig pirosat kap az ellenfél.
több mint 13 éve
A bíróval nem az volt a baj, hogy leküldte Pepét (mert valljuk be, egyáltalán nem volt szép a rátartása), hanem az, (mondjuk ami megmaradt bennem) hogy a második félidőben Messi messziről (😀) érkezve levegőben lévő játékost lökött, ami szerintem azonnali sárga. Többen írtátok, hogy védeni kell a játékos épségét, itt is kellett volna. Pontosan másik ilyen esetet nem tudok most felidézni, de mindkét oldalon volt több ilyen eset is (sajnos). A bíró nem volt következetes, sőt rosszul vezette a meccset... :/
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
te melyik meccset nézted? Labdát!? Ha nem kapja el a labdát a barcás, akkor kb eltörik lába. Higgyétek el, hárman voltunk a szerkesztőségben, egyikünk sem Barca- vagy Real-drukker, de egyből piros volt ez egyöntetű véleményünk szerint. S nemhogy szurkolói, de újságírói szemmel is pártatlannak kell lennünk. Ez nem kérdés. És nem Pepe előélete miatt, hanem azért mert nyújtott lábbal, talppal, csak a lábra ment. Ez piros, nem rajta múlott, hogy nem okozott súlyos sérülést.értem. tehát kapjon pirosat minden meccsén amikor pályára lép. Végülis...rég rossz,ha a bíró előző meccseken történtek alapján ítél meg egy adott szituációban szabálytalanságot.ahogy egy kapus is készül mondjuk a játékosokból, a bíró is ugyanúgy csak más téren
ennek fényében örülök,hogy nem lettél aktív zebra 😀maximilien
és itt most nagyon szélsőséges esetről beszélek, nem egy tipikusan agresszív mentalitású focistáról, hanem egy olyan őrültről, aki többször rúgott bele földön fekvő ellenfelébe szánt szándékkal... ilyen embert mentegetni, uristenJJ
Most alapból a labdát vitte el. ha a lábát kaszálja el, akkor beszélhetnénk pirosról. Jelen esetben még a sárga is szigorú büntetés szerintem. Ilyeneket nem egy meccsen láthattunk már...eaglesmcnabb
Az aprítást félreértették páran, szanaszét tördelték a játékot. Ha vki nem hagyja játszani az ellent és apró szabálytalanságokkal széttördeli a játékot, akkor annak az a következménye, hogy a másik rájátszik.
De alapvetően sztem ezen a meccsen teljesen felesleges egymásnak feszülni, teljes egyértelmű, hogy melyik a jobb csapat, méghozzá sokkal. Ezt a Király kupás Real-siker alkalmával is kitárgyaltuk, jelenleg osztálykülönbség van a 2 csapat között, ezt a józanabb realisták sem vitatták a győzelemkor.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
az ilyen eseteknél értekelem igazán a most bevezetett "taunting" szabálytalanságot isértem. tehát kapjon pirosat minden meccsén amikor pályára lép. Végülis...rég rossz,ha a bíró előző meccseken történtek alapján ítél meg egy adott szituációban szabálytalanságot.ahogy egy kapus is készül mondjuk a játékosokból, a bíró is ugyanúgy csak más téren
és itt most nagyon szélsőséges esetről beszélek, nem egy tipikusan agresszív mentalitású focistáról, hanem egy olyan őrültről, aki többször rúgott bele földön fekvő ellenfelébe szánt szándékkal... ilyen embert mentegetni, uristenJJ
Most alapból a labdát vitte el. ha a lábát kaszálja el, akkor beszélhetnénk pirosról. Jelen esetben még a sárga is szigorú büntetés szerintem. Ilyeneket nem egy meccsen láthattunk már...eaglesmcnabb
sportemberekről beszélünk, akiket milliók néznek és rengeteg gyerek példaképei, ilyen henteseket egyszerűen pályára sem lenne szabad engedni, nem azon kellene vitatkozni, hogy épp ennél a mozdulatnál szándékosan vagy sem akarta eltörni az ellenfele lábát
bár abszolút eltávolodtam a soccertől, kifejezetten élvezem a Barca meccseit, most is úgy kapcsolódtam be vacsora közben a 30 perc tájékán, hogy legalább az El Classico vagy micsoda jól elszórakoztat majd, erre negyedóra alatt annyi rugdosást, hempergést, színészkedést és mocskolódást láttam, hogy egy fél évre a kedvem is elment az egésztől
sok mindent lehet védeni, ezt nem, ehhez rohadtul elfogultnak kell lenni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azért 1-2 ember eléggé elgondolkodhatna ezen a piros lapon...Kb ugyanolyan piros volt,mint Mascherano-é ami ugye nem volt az...JoeyPorterÉn nem hogy pirosat, de még sárgát sem adtam volna neki. Mert aki visszaad Pepének valamit, az éveken át tartó ámokfutásából, azt inkább dicsérni kéne 😀
De amit akkor is leművelt 😀 Majdnem begurult a 16osig 😀
Egyébként meg igazatok van, nem kell itt siránkoznunk 😀
Chelsea, Arsenal, Real, egykutya, a lényeg a győzelem és a továbbjutás. A focit gólra játsszák, és abból mi lőttünk kettőt 😀
MÉS QUE UN CLUB
B
A
R
C
A
több mint 13 éve
Azért 1-2 ember eléggé elgondolkodhatna ezen a piros lapon...Kb ugyanolyan piros volt,mint Mascherano-é ami ugye nem volt az...JoeyPorterA bírónak a lapokkal elsősorban a játékosok testi épségét kell védenie. Nálam mindkettő piros, de én a fürdőskurvákat is lezavarnám a picsába, szóval ma az a csapat vesztett volna, amelyik előbb csökken 7 főre...
//ez egyébként könnyen lehet, h az istennel és 10 angyallal kiálló barca lett volna...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
sorry nem olvastam vissza, de amit ez a két csapat ma előadott az egy szégyen. hihetetlen erőkből állnak, és kb azt mutatták ma be, h mit lehet szívből utálni a futballban.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
ahogy egy kapus is készül mondjuk a játékosokból, a bíró is ugyanúgy csak más térennem mentegetem,mert egy hentes.sajnos. maximum az beszél belőlem,hogy kvalitásai alapján elit játékos és ez látszik minden megmozdulásán,kivéve amikor elgurul a gyógyszere. ez bosszant.
meg az,hogy ez szerintem nem volt piros. de ez is szubjektív,úgyhogy szerintem megtárgyaltuk a dolgot 😊
több mint 13 éve
értem. tehát kapjon pirosat minden meccsén amikor pályára lép. Végülis...ahogy egy kapus is készül mondjuk a játékosokból, a bíró is ugyanúgy csak más térenhihetetlen, hogy Pepe piros lapja egyáltalán vitás kérdés... nyílván ha egy olyan játékos lép így oda, aki köztudottan nem egy agresszív állat, akkor más a leányzó fekvése, de így, az előzmények tudatában a bíró fejében szerintem meg sem fordul, hogy ez nem volt szándékos (hozzáteszem az ellenfél tizenhatosánál történt ugxe)JJrég rossz,ha a bíró előző meccseken történtek alapján ítél meg egy adott szituációban szabálytalanságot.
Most alapból a labdát vitte el. ha a lábát kaszálja el, akkor beszélhetnénk pirosról. Jelen esetben még a sárga is szigorú büntetés szerintem. Ilyeneket nem egy meccsen láthattunk már...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 631
Azért 1-2 ember eléggé elgondolkodhatna ezen a piros lapon...Kb ugyanolyan piros volt,mint Mascherano-é ami ugye nem volt az...
több mint 13 éve
ahogy egy kapus is készül mondjuk a játékosokból, a bíró is ugyanúgy csak más térenhihetetlen, hogy Pepe piros lapja egyáltalán vitás kérdés... nyílván ha egy olyan játékos lép így oda, aki köztudottan nem egy agresszív állat, akkor más a leányzó fekvése, de így, az előzmények tudatában a bíró fejében szerintem meg sem fordul, hogy ez nem volt szándékos (hozzáteszem az ellenfél tizenhatosánál történt ugxe)JJrég rossz,ha a bíró előző meccseken történtek alapján ítél meg egy adott szituációban szabálytalanságot.
és itt most nagyon szélsőséges esetről beszélek, nem egy tipikusan agresszív mentalitású focistáról, hanem egy olyan őrültről, aki többször rúgott bele földön fekvő ellenfelébe szánt szándékkal... ilyen embert mentegetni, uristen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
1. melyik csapatnak lenne egy ilyen defenzív felfogású RM ellen momentuma?ez a Real ősszel 5öt kapott az átlagos felállásával,tehát az az út egyelőre nem járható,mert a barca jobb csapat.még.
2. azért a Barca a pirosig legalább próbált támadni, meg kapura lőni...ellenben a Madrid, mit mutatott?JC6
egyébként a második félidőben teljesen kiegyenlített játék folyt a pirosig,egy szinten volt a két csapat,Adebayor rengeteg labdát szerzett és sok galibát okozott Piquének,Mascheranonak. Pepe kikapcsolta Busquetset és Xavit a középpályán, így nulla kreativitás maradt.
egyébként a barca drukkerek könnyen vagdalkozhatnak azzal,hogy a Real nem vállalja fel a támadóbb stílust. 2.gól tökéletesen mutatta,hogy mi van akkor,ha Messit nem őrzik megfelelően. nincs miről beszélni.
több mint 13 éve
Ha pedig egy Barca játékos tette volna, hónapig ez menne itt.. Nem értem én sem az embereket.És ezt mivel támasztod alá?
JC6
Az elmúlt másfél hét alatt, volt döntetlen, Real győzelem és Barca győzelem, mindhármon a barcások elégedetlenkedtek inkább a fórumon...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Nem akarom a kiállításra fogni az egészet, de nagyban hozzájárult a vereséghez. Addig ugyanis a Barca (hiába birtokolta 71%-ban a labdát) csupán 3-szor vitte be a Real 16-osáig a labdát. és a Realnak volt több kapura tartó lövése.Faszom kivan, hogy amikor partiban van a Real, mindig ki kell állítani egy real játékost a Barca ellen...
szerk.: Ja és hogy Dani Alves végigjátszotta a meccset... Vicc kategória...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
azért ezen a kiállításon kis híján besírtam,ez a belépő még sárgát is alig ért,nemhogy pirosat....
több mint 13 éve
Nem tudom, ma hol aprították a Barcát, mert véleményem szerint, semmi extra nem volt. Tehát színészkedésre egy darab okot nem lehet felhozni SZERINTEM. Pepe kiállítása ugyancsak az én szememmel narancssárga volt, tehát adható is meg nem is. Viszont kezd unalmas lenni, hogy minden ilyen Real-Barca meccsbe vagy hasonló tétűbe (Inter-Barca) van egy fasza kis piros lap ami aztán ad az életérzésnek és a Barca elleni csapatnak.kristóf17Vagy mondjuk az Arsenal-Barca idén. Vagy mondjuk a kopasz köcsögös Chelsea meccs, ahol nem piros volt, csak totális elfújás, de inkább nem mondok semmit... 😊
több mint 13 éve
Pepe szabálytalansága az előző meccseken történtek alapján, a jelen meccs történései alapján, és a jövőben elkövetett belépői alapján is piros lapot ért. Nem is értem, miért kell ezen vitatkozni, csak a következő vitákhoz adsz lőszert és puskaport nekik, pedig még csak szükségük sincs rá...hihetetlen, hogy Pepe piros lapja egyáltalán vitás kérdés... nyílván ha egy olyan játékos lép így oda, aki köztudottan nem egy agresszív állat, akkor más a leányzó fekvése, de így, az előzmények tudatában a bíró fejében szerintem meg sem fordul, hogy ez nem volt szándékos (hozzáteszem az ellenfél tizenhatosánál történt ugxe)JJrég rossz,ha a bíró előző meccseken történtek alapján ítél meg egy adott szituációban szabálytalanságot.
több mint 13 éve
Azt mutatta, amit a Barca ellen játszani kell 😊hihetetlen, hogy Pepe piros lapja egyáltalán vitás kérdés... nyílván ha egy olyan játékos lép így oda, aki köztudottan nem egy agresszív állat, akkor más a leányzó fekvése, de így, az előzmények tudatában a bíró fejében szerintem meg sem fordul, hogy ez nem volt szándékos (hozzáteszem az ellenfél tizenhatosánál történt ugxe)JJHa pedig egy Barca játékos tette volna, hónapig ez menne itt.. Nem értem én sem az embereket.
Maxi, te írtad, hogy a pirosig momentuma sem volt a Barcának? Mond már meg nekem légy szíves, hogy:
1. melyik csapatnak lenne egy ilyen defenzív felfogású RM ellen momentuma?
2. azért a Barca a pirosig legalább próbált támadni, meg kapura lőni...ellenben a Madrid, mit mutatott?JC6
több mint 13 éve
Nem tudom, ma hol aprították a Barcát, mert véleményem szerint, semmi extra nem volt. Tehát színészkedésre egy darab okot nem lehet felhozni SZERINTEM. Pepe kiállítása ugyancsak az én szememmel narancssárga volt, tehát adható is meg nem is. Viszont kezd unalmas lenni, hogy minden ilyen Real-Barca meccsbe vagy hasonló tétűbe (Inter-Barca) van egy fasza kis piros lap ami aztán ad az életérzésnek és a Barca elleni csapatnak.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hihetetlen, hogy Pepe piros lapja egyáltalán vitás kérdés... nyílván ha egy olyan játékos lép így oda, aki köztudottan nem egy agresszív állat, akkor más a leányzó fekvése, de így, az előzmények tudatában a bíró fejében szerintem meg sem fordul, hogy ez nem volt szándékos (hozzáteszem az ellenfél tizenhatosánál történt ugxe)JJHa pedig egy Barca játékos tette volna, hónapig ez menne itt.. Nem értem én sem az embereket.
Maxi, te írtad, hogy a pirosig momentuma sem volt a Barcának? Mond már meg nekem légy szíves, hogy:
1. melyik csapatnak lenne egy ilyen defenzív felfogású RM ellen momentuma?
2. azért a Barca a pirosig legalább próbált támadni, meg kapura lőni...ellenben a Madrid, mit mutatott?