NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 143 — Gràcies Pep!
Nálam Lewa sárga, Ribery pedig piros...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Bunkó Riberynek ez sima piros kellett volna, hogy legyen.

több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Fel kéne ébredni lassan...
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 109 — #NoStress
Engem is meglepne. Főleg, hogy a fúrógép Leleviere lesz a másodedző megint. Kozmának van bármi edzői tapasztalata?Bazzani
Mint Guardiolának, amikor átvette a Barcelonát.Sobri Jóska
Pep feljuttatta a B-t a spanyol harmadosztályból.Kenny
Meg azért valljuk be kicsit komolyabb edzők keze alatt focizott mit Kozma, ott is több tudást meríthetett. (elméletileg)Bazzani
Pep már kész edző volt akkor,csak senki nem ismerte az edzői munkásságát Spanyolországon és a Barcelona drukkereken kívül.Kenny
Nem volt edzői munkássága. Elötte pár évvel még focizott, 1 évet volt edző a Barca B-nél.

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Na, csak megjinxeltem a Bayernt, ugyanis tettem rájuk fogadáson. 😀
(sikerült az utóbbi napokban ugyanígy tennem a Miami Heat, SJ Sharks, CHI Blackhawks trióval is 😀 )

több mint 12 éve
Engem is meglepne. Főleg, hogy a fúrógép Leleviere lesz a másodedző megint. Kozmának van bármi edzői tapasztalata?Bazzani
Ez eredmény, nem tapasztalat.

több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 245 — no es importante
Csak én nem érzem hd-nek a sport tv meg a digi adását?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 445 — Amerikai sportok rajongója
A 6-0 magazinban Rodi nyilatkozta, hogy érkezik egy pro licences magyar edző, de Léliévre felel majd a szakmai munkáért. Azt is mondta továbbá, hogy a kövi év a konszolidáció éve lesz, továbbra is csökkenteni akarja a költségeket és fiatal tehetségeket akarnak majd igazolni.

Mondtam én, hogy Kozma csak báb lesz. Fiatal tehetségek ajjaj. Nem elég nagy zseni Lázár meg Simon...?Bazzani
Újabb átmeneti év, dejó. Már 1998 óta az van😕 Azért is furcsálottam Kozmát, komoly edző így nem vállalná ezt, ez meg Roditól a kecske és káposzta esete lépés, nesztek itt van az újpesti kötödésű magyar akit akartatok, de azért Lelievre íránít továbbra is a saját emberem.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 013 — Axel Foley
A 6-0 magazinban Rodi nyilatkozta, hogy érkezik egy pro licences magyar edző, de Léliévre felel majd a szakmai munkáért. Azt is mondta továbbá, hogy a kövi év a konszolidáció éve lesz, továbbra is csökkenteni akarja a költségeket és fiatal tehetségeket akarnak majd igazolni.

Mondtam én, hogy Kozma csak báb lesz. Fiatal tehetségek ajjaj. Nem elég nagy zseni Lázár meg Simon...?

több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019

Győr... Pár hete a románokkal haverkodtak, most meg szlovák meg szerb zászlókat lengetnek... az ország lelátói életének szégyenei... Arról nem is beszélve, hogy full ingyen volt mindenkinek a meccs és összesen voltak tokkal-vonóval kinn 4 ezren "ünnepelni"...
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 097 — Így remélem megfelelek nektek.....
Úgy tűnik csak jön Nemár (Neymar) 😛 hm hát nem tudom.... remélem rá cáfol mindarra miért nem szerettem volna, hogy a Barcába jöjjön, és hasznára lesz a csapatnak hosszú ideig, Így viszont Villa tuti pápá remélem a Spursig akkor annyira nem bánom 😀
több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 445 — Amerikai sportok rajongója
Kozma lett az új vezetőedző Újpesten.
Én soha nem szerettem.Bazzani
Kozma Steve?! Ez meg honann jött most? Magyar edző hirtelen, de abból ilyen semmit nem bizonyított, nagyon fura.
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 143 — Bears & Illinois fan
Hopp, a Honvéd a harmadik....... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Na ilyen játékkal is régen szoptunk ki. a helyzeteket be kéne lőni! Wolfe világklasszis volt (ma is)

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Meg azért valljuk be kicsit komolyabb edzők keze alatt focizott mit Kozma, ott is több tudást meríthetett. (elméletileg)Bazzani
Pep már kész edző volt akkor,csak senki nem ismerte az edzői munkásságát Spanyolországon és a Barcelona drukkereken kívül.Kenny
Teljes mértékben elismerem amit mondtál és Pep-el sincs semmi bajom.
De azért kurvára megnézném mit tudna kihozni ebből az Újpestből. 😊
Az lenne az igazi feladat nem Messiket meg Iniesta-kat edzeni.

több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
Pep már kész edző volt akkor,csak senki nem ismerte az edzői munkásságát Spanyolországon és a Barcelona drukkereken kívül.

több mint 12 éve
Meg azért valljuk be kicsit komolyabb edzők keze alatt focizott mit Kozma, ott is több tudást meríthetett. (elméletileg)

több mint 12 éve
Nem támadásképpen írtam.
Azért írtam mert Guardiola nagyon rossz hasonlat Kozmára. Sajnos ez az Újpest magyar szintben mérve nagyon nem a Barca. Olyan rossz ez a csapat évek óta, hogy egy harcedzett rutinos edzőnek is nehéz feladat lenne nemhogy egy rutintalan kezdőnek. Itt nincsenek Messik de még magyar szinten közepes játékosok sem nagyon.
Nem mellesleg a legfőbb probléma az, hogy Kozma csak egy báb lesz. Arra kell (szerintem), hogy a prolicensz nélküli Leleviere maradhasson a főedző.
Ennek a csapatnak a 90%át ki kellene rakni, de akkor bevallanák, hogy a nyári igazolások szart sem értek.
Kíváncsi vagyok milyen utat választanak.
Amúgy egy szellemi vetélkedőt sem nyertem ellenben láttam sok Újpest és Barca meccset hamár soccertopik.Bazzani
Oké.
De ha így vágod, akkor nem mindegy mennyi tapasztalata van Kozmának?
(Amúgy pár évig volt a Vasasnál segédedző.)
Akkor úgyis csak az számít mennyire tud együttműködni. Nem a szakmai tapasztalat.
Jöhetne Guardiola vagy Mourinho is, szarból ő se tud várat építeni. Nemde?
És akkor az eredeti kérdésed teljesen értelmetlenné is válik.
("Kozmának van bármi edzői tapasztalata?")Sobri Jóska
Ez a Leleviere mögötti bábszerep az én gondolatom (bár más is felvetette máshol) ez sehol nincs leírva hivatalosan. Egy olyan erőskezű akaratos edző kellene aki nem engedné, hogy Csibuabuákkal induljunk neki a szezonnak. Ezért számít, hogy Kozma tapasztalatlan, szerintem annak is örül, hogy valahol munkát kapott...
Persze a keserű szájíz leginkább annak szól, hogy nagyon sokan Véber Gyurit szerettük volna hamár magyar és újpesti kötődésű.
Állítólag 5 nagy igazolást tervez a klub. Már látom, hogy a legjobb a belga másodosztályból jön...
De ne legyen igazam és legyünk végre jók megint. (jók:nálam már 4 is az)

több mint 12 éve
Pep feljuttatta a B-t a spanyol harmadosztályból.

több mint 12 éve
Este hajrá Dortmund,remélem borul a papírforma,már ha van ilyen egy BL döntő előtt.

Elúszott Európa,talán jobb is így.Jöhetnek a fiatalok az utolsó 2 fordulóban.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 176
több mint 12 éve
Nem támadásképpen írtam.
Azért írtam mert Guardiola nagyon rossz hasonlat Kozmára. Sajnos ez az Újpest magyar szintben mérve nagyon nem a Barca. Olyan rossz ez a csapat évek óta, hogy egy harcedzett rutinos edzőnek is nehéz feladat lenne nemhogy egy rutintalan kezdőnek. Itt nincsenek Messik de még magyar szinten közepes játékosok sem nagyon.
Nem mellesleg a legfőbb probléma az, hogy Kozma csak egy báb lesz. Arra kell (szerintem), hogy a prolicensz nélküli Leleviere maradhasson a főedző.
Ennek a csapatnak a 90%át ki kellene rakni, de akkor bevallanák, hogy a nyári igazolások szart sem értek.
Amúgy egy szellemi vetélkedőt sem nyertem ellenben láttam sok Újpest és Barca meccset hamár soccertopik.Bazzani
Oké.
De ha így vágod, akkor nem mindegy mennyi tapasztalata van Kozmának?
(Amúgy pár évig volt a Vasasnál segédedző.)
Akkor úgyis csak az számít mennyire tud együttműködni. Nem a szakmai tapasztalat.
Jöhetne Guardiola vagy Mourinho is, szarból ő se tud várat építeni. Nemde?
És akkor az eredeti kérdésed teljesen értelmetlenné is válik.
("Kozmának van bármi edzői tapasztalata?")

több mint 12 éve
Amadeus! Szerintem csak le akarták tépkedni egymás farmermellényéről a fellvarrókat és letörölni egymás bajszáról a sörhabot.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 176
"Hiába a nagy rendőri készültség, órákkal az esti BL-döntő előtt összecsaptak a Bayern München és a Borussia Dortmund szurkolói Londonban. A felvételen látható, hogy előbb csak dobálták egymást a huligánok, aztán többen verekedni kezdtek, a sárga mellényes rendőrök késve érkeztek a helyszínre."
/index/

berger90
mondjuk nekem gyanús, hogy Bayern "huligánok"...
több mint 12 éve
Nem támadásképpen írtam.
Amúgy egy szellemi vetélkedőt sem nyertem ellenben láttam sok Újpest és Barca meccset hamár soccertopik.