NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
maximilien 214 — #5
hihetetlen, hogy Pepe piros lapja egyáltalán vitás kérdés... nyílván ha egy olyan játékos lép így oda, aki köztudottan nem egy agresszív állat, akkor más a leányzó fekvése, de így, az előzmények tudatában a bíró fejében szerintem meg sem fordul, hogy ez nem volt szándékos (hozzáteszem az ellenfél tizenhatosánál történt ugxe)JJ
rég rossz,ha a bíró előző meccseken történtek alapján ítél meg egy adott szituációban szabálytalanságot.
ennek fényében örülök,hogy nem lettél aktív zebra 😀

http://twitter.com/bencsics05
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 881 — no es importante
hihetetlen, hogy Pepe piros lapja egyáltalán vitás kérdés... nyílván ha egy olyan játékos lép így oda, aki köztudottan nem egy agresszív állat, akkor más a leányzó fekvése, de így, az előzmények tudatában a bíró fejében szerintem meg sem fordul, hogy ez nem volt szándékos (hozzáteszem az ellenfél tizenhatosánál történt ugxe)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
maximilien 214 — #5
A Barcát nemigen látod színészkedni, ha nem aprítják őket, ahogy a Real teszi, immár sorozatban harmadszor. Picit sem tudom sajnálni ezért a Realt, rászolgáltak, ez egy természetes válaszreakció a Real aprítására. aki nem aprítja a Barcát, ott a Barca-játékosok nem is színészkednek, hanem szórakoztatnak. Ja igen, csak Real tudta, hogy ez esetben statisztaszerepbe kerül és a fináléban már nem jut neki szerep.

ez akkor járulékos a futballhoz, ha van rugdosás. Csak ismételni tudom magam, ezt a párharcot a Real teszi nézhetetlenné.Soldados
aprításról a Pepe piros utáni megmozdulásoknál beszélhetünk(Adebayor,Lass,stb) de akkor már azok nem is érdekeltek.
előtte szimpla szabálytalanságok voltak,amik hozzátartoznak a sporthoz.
(arról nem is beszélnék,hogy Messi újfent megmutatta a sunyi oldalát is-a zseni oldala mellett)

hozzáteszem Arsenal ellen is egy sípszó után elrúgott labda befolyásolta a mérkőzést és a továbbjutást is. 😉
most is a vitatható kiállítás okozta ezt,addig eseménytelen mérkőzésen.

több mint 13 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
...a "szép spanyol focit" kedvelők hogy szokták szidni a PL-t. Egy PL csapat sem játszik ilyen durván mint ez a Real és végképp nem játszik ilyen undorítóan színészkedősen mint ez a Barca. Stark egyébként teljesen alkalmatlan volt a meccs vezetésére, de ezen már nem lepődik meg senki...Schleck
Ott a pont!

szerk.: pedig nem angol a kedvenc csapatom..vandeminek
Volt idő, amikor 3-3-mat meg 4-2-t játszottak egymással, és ünnep volt a meccs minden perce...

//((((és egy a PL-t megjárt edző teszi tönkre 😛))))Black_Adder
Szvsz JM egy teljesen más kategóriát képvisel, nekem mindig Rex Ryanről szokott Ő eszembe jutni 😀

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 034 — we almost always almost win
...a "szép spanyol focit" kedvelők hogy szokták szidni a PL-t. Egy PL csapat sem játszik ilyen durván mint ez a Real és végképp nem játszik ilyen undorítóan színészkedősen mint ez a Barca. Stark egyébként teljesen alkalmatlan volt a meccs vezetésére, de ezen már nem lepődik meg senki...Schleck
Ott a pont!

szerk.: pedig nem angol a kedvenc csapatom..vandeminek
Volt idő, amikor 3-3-mat meg 4-2-t játszottak egymással, és ünnep volt a meccs minden perce...

//((((és egy a PL-t megjárt edző teszi tönkre 😛))))

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
az a szomorú,hogy a futball két fekete oldala volt terítéken.
egyik aprít,másik színészkedik.
előbbi nem alkalmas erre a sportra,utóbbi meg nem való sportba.
a rendes futballt legalább férfiak játszákmaximilien
A Barca játszik, ha nem vagdalják őket. Ezt a párharcot csak a Real teszi nézhetetlenné. Az más kérdés, hogy játékban 2 meccsen egytucatnyi gólt kapna, ezért inkább aprít... 😊Soldados
de már az első félidőben is olyan belépőknél fogták az arcukat,amiből egy meccsen rengeteg van. ez az,ami elképesztően frusztráló. a barcának momentuma nem volt a pirosig.
ebben a sportban nem lehet odalépni? az a normális,hogy akkor a fejüket fogják? az a baj,hogy a futballhoz sokan,köztük te is járulékos dologként hozzáteszitek a színészkedést. pedig ez az elmúlt 5-10év vivmánya lett.
másik oldalon is volt nem egy ilyen. Messinek is volt második félidőben legalább 2 olyan esete,ami sima sárga.
és kétlem,hogy a barcának a tradíciójához hozzátartozik ez a színészi másodállás. főleg,hogy toronymagasan a legjobb csapat,szükségük sincs rá.(vagy mégis?)maximilien
A Barcát nemigen látod színészkedni, ha nem aprítják őket, ahogy a Real teszi, immár sorozatban harmadszor. Picit sem tudom sajnálni ezért a Realt, rászolgáltak, ez egy természetes válaszreakció a Real aprítására. aki nem aprítja a Barcát, ott a Barca-játékosok nem is színészkednek, hanem szórakoztatnak. Ja igen, csak Real tudta, hogy ez esetben statisztaszerepbe kerül és a fináléban már nem jut neki szerep.

ez akkor járulékos a futballhoz, ha van rugdosás. Csak ismételni tudom magam, ezt a párharcot a Real teszi nézhetetlenné.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Ott a pont!

szerk.: pedig nem angol a kedvenc csapatom..

több mint 13 éve
maximilien 214 — #5
A Barca játszik, ha nem vagdalják őket. Ezt a párharcot csak a Real teszi nézhetetlenné. Az más kérdés, hogy játékban 2 meccsen egytucatnyi gólt kapna, ezért inkább aprít... 😊Soldados
de már az első félidőben is olyan belépőknél fogták az arcukat,amiből egy meccsen rengeteg van. ez az,ami elképesztően frusztráló. a barcának momentuma nem volt a pirosig.
ebben a sportban nem lehet odalépni? az a normális,hogy akkor a fejüket fogják? az a baj,hogy a futballhoz sokan,köztük te is járulékos dologként hozzáteszitek a színészkedést. pedig ez az elmúlt 5-10év vivmánya lett.
másik oldalon is volt nem egy ilyen. Messinek is volt második félidőben legalább 2 olyan esete,ami sima sárga.
és kétlem,hogy a barcának a tradíciójához hozzátartozik ez a színészi másodállás. főleg,hogy toronymagasan a legjobb csapat,szükségük sincs rá.(vagy mégis?)

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Pepe egy tajparaszt, de ez nem volt piros, az egyértelmű.Schleck
Ez!? Ez nálam legalább 3 meccses eltiltás a piros mellett...Soldados
Nálam az nem piros, mikor nem találja el a játékos lábát. Persze sima sárga, de meccsdöntő szituban én ilyenért nem adnék rögtön pirosat.Schleck
Akkor megnyugtatásul mondom, hogy ez bizony piroslapos megmozdulás volt, s nagy valószínűséggel nem is egy meccsre fogják eltiltani. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Mivel én nem szoktam sűrűn focimeccseket nézni, külön csapatokat pedig végképp nem követek meccsről-meccsre, ezért nekem nincs jogom kritizálni senkit sem. De lehet csak engem zavar, hogy semlegesként sokszor a legrosszabb meccsek a nagy rangadókon vannak... egy középszerű, átlagos Premier League meccset sokkal jobban élvezek.
A másik gondom, hogy a futball lesz az utolsó, amiről beszélni fognak erről a meccsről. Az a baj, hogy ez a két csapat már annyira utálja a másikat, hogy emiatt nekem már egyik csapat sem szimpatikus. Nagyon szép volt Messi gólja, de ez nem tudja ellensúlyozni a rengeteg unfair momentumot.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez!? Ez nálam legalább 3 meccses eltiltás a piros mellett...Soldados
Nálam az nem piros, mikor nem találja el a játékos lábát. Persze sima sárga, de meccsdöntő szituban én ilyenért nem adnék rögtön pirosat.

több mint 13 éve
Ez!? Ez nálam legalább 3 meccses eltiltás a piros mellett...

több mint 13 éve
A Barca játszik, ha nem vagdalják őket. Ezt a párharcot csak a Real teszi nézhetetlenné. Az más kérdés, hogy játékban 2 meccsen egytucatnyi gólt kapna, ezért inkább aprít... 😊

több mint 13 éve
A 2 legjobb csapat játssza a BL-döntőt. Lehet én a színészi teljesítményeken sírni, de amit egyes Realosok műveltek az inkább hentesszakmába való. A katalánok erre rájátszanak, de van mire, mert brutális, amit kapnak a Pepe-féle undormányoktól.Soldados
ok-okozatot biztosan ismered 😉
még ha nem is a legsportszerűbb módja az okozat ilyesfajta kialakulásának.maximilien
A rugdosás eredménye a rájátszás.

Nem a rájátszásért kezdődik a rugdosás. Ez nem a tyúk és a tojás esete, hisz egyértelmű, hogy előbb rugdosás van, azután kezdődhet a rájátszás. Szégyen ez a Madrid, ez a múlt, a tradíciók arcon köpése...

több mint 13 éve
maximilien 214 — #5
a rendes futballt legalább férfiak játszák

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 498 — Így remélem megfelelek nektek.....
A 2 legjobb csapat játssza a BL-döntőt. Lehet én a színészi teljesítményeken sírni, de amit egyes Realosok műveltek az inkább hentesszakmába való. A katalánok erre rájátszanak, de van mire, mert brutális, amit kapnak a Pepe-féle undormányoktól.Soldados
Mondja ezt a kemény játék híve Soldi 😀 😀 😀 Bocs ezt nem bírtam kihagyni. Valóban abban bízom, hogy a játékosok a földön maradnak és Messi egy ilyen gól után újra elkezdi élvezni a játékot.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Egyébként ezután a meccs után vicces belegondolni abba, hogy a "szép spanyol focit" kedvelők hogy szokták szidni a PL-t. Egy PL csapat sem játszik ilyen durván mint ez a Real és végképp nem játszik ilyen undorítóan színészkedősen mint ez a Barca. Stark egyébként teljesen alkalmatlan volt a meccs vezetésére, de ezen már nem lepődik meg senki. Pepe egy tajparaszt, de ez nem volt piros, az egyértelmű.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Soldi a király, mindig is mondtam.
Egyébként pedig, most látszott meg, hogy JM nem tud újítani, ugyan azzal a taktikával küldte fel a csapatot a 3. meccsre is, és ha ma szoros lett volna az eredmény, akkor a 4. meccsen is meghúzta volna. Nem értem, amikor visszatért a régi Kaká és Higany, miért nem tett be legalább egy csatárt?! De annyira nem is érdekel, ma egyértelműen többet tett az FCB a győzelemért, még 11 a 11 ellen is, mint a kiállítás után.

Pár hete volt itt vita Messi-ről, azt hiszem, a mai teljesítményével csattanós választ adott pár embernek, köztük a nagy futball szakértő Sobrinak.

Zizukám nevethetsz, de két dolog: amit írtam, az az egyik legnagyobb különbség a 2 csapat között (játékosok viselkedése a pályán) a másik pedig az, hogy 2-0 ide.
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 881 — no es importante
ennek a sportnak szép lassan kereszt a játékosok elkorcsosulásával.maximilien
most nézem videón a kiállításokat, és sok mindent nem értek a labdarúgásban, de hogy ezt a Pepét hogy engedik egyáltalán a pályára, az számomra végképp felfoghatatlan
ez után ugye főleg: http://www.youtube.com/watch?v=0mi-9jHngKE
szimplán elmebajos a srác

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
maximilien 214 — #5
ok-okozatot biztosan ismered 😉
még ha nem is a legsportszerűbb módja az okozat ilyesfajta kialakulásának.

több mint 13 éve
A 2 legjobb csapat játssza a BL-döntőt. Lehet én a színészi teljesítményeken sírni, de amit egyes Realosok műveltek az inkább hentesszakmába való. A katalánok erre rájátszanak, de van mire, mert brutális, amit kapnak a Pepe-féle undormányoktól.

több mint 13 éve
maximilien 214 — #5
ennek a sportnak szép lassan kereszt a játékosok elkorcsosulásával.

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 498 — Így remélem megfelelek nektek.....
Húúúúúúúúúú ez megvan köszönjük Pepe remélem nem bízzák el magukat a srácok kíváncsi vagyok most hogy futnia kell az eredmény után mit talál ki JM lehet úgy vannak vele a kupa már megvan a BL úgyse biztos hiszen ott az MU végül is a céljukat elérték. Amúgy ha bejutunk majdnem azt mondmo az sem érdekel ha a Mutól kikapunk pláne ha jobban! játszanak!
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 2 953 — Gràcies Pep!
Marcelo öccsét vezették ki a biztonságiak? 😀

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 441 — Dolphins fan
Igggeeennnn RM kivégezve. 😀
Messi a legfantasztikusabb és persze az egész Barcelona.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.