NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card szombat
929
56
22:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Az igazság: http://www.youtube.com/watch?v=G2oRXFRl6QE&feature=player_embeddedAjjajj, hát így elég egyértelműnek tűnik. Engem az is érdekelne ennél mit gondoltak az UEFA-nál: http://www.youtube.com/watch?v=H2p7fTl6c1k
Az egyenlő mérce(és még akkor Mascherano nincs is benne) : http://www.youtube.com/watch?v=VwPQ0fInwx8&feature=player_embedded
Csak szúrta a szemét az UEFA-nak,hogy a nagy barca nem tudott két meccsből egyen sem nyerni...JoeyPorter
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
romantikus, mert sokkal egyszerűbb oldalakon keresztül vitatkozni egy agyatlan játékos megmozdulásán, mint a taktikán, az edzői húzásásokon vagy esetleg csak arról, ami a pályán történt a labdávalEz a szurkolói mondás lehet igaz, szép lenne ha így lenne, de a mai labdarúgásra sem lehet már ezt mondani. Ha a 60as évek focijáról beszél akkor rendben de ma már nem ott tartunk hogy nincs jelen a technológia. Pont azt akartam érzékeltetni hogy vannak olyan szegmensei a sportágnak ahol beengedik a technológiát, sőt támogatják a fejlesztéseket, van ahol meg mereven elzárkóznak előle. Érdekes hogy az összes változtatást ami a játék tisztaságát segythetné megvétózzák...Ez csak nekem szánalmas? + elég viccesen hat ez a romantikus jelző amikor már minden pillanatot 6szor látsz 20 mp-en belül és 6 fajta kameraállásból... A romantika már régen kiveszett ebből a sportból, én már azzal is megelégednék ha a sport mivoltát
a labdarúgás egyszerűségéből adódóan soha nem lesz halott sportJJ
(pl igazságosság) meg tudnák őrizni. Nem haladunk ebbe az irányba szvsz.
Aki meg azért szereti a focit mert egyszerű az maga is elég egyszerű. Ha az egyszerűség az igazságosság rovására megy az már nekem nem sport. Győzzön a jobb, de legyen jobb, ne a körülmények miatt legyen jobb.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
És ha az ember kellően belerántja magát, a soccert is meg lehet közelíteni sokkal "tudományosabban", ahogyan más sportot isAsbeesőt, ez még a wc-pucolásra is igaz
amfociban viszont soha nem találkoztam olyannal, hogy a két oldal ennyire szélsőségesen ellentétes véleménnyel pocskondiázza a másikat, tisztátlan eszközökhöz is folyamodva
kép egy barcelonai újságból:
kép a madridi As-ból
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 631
Az igazság: http://www.youtube.com/watch?v=G2oRXFRl6QE&feature=player_embeddedAz egyenlő mérce(és még akkor Mascherano nincs is benne) : http://www.youtube.com/watch?v=VwPQ0fInwx8&feature=player_embedded
Csak szúrta a szemét az UEFA-nak,hogy a nagy barca nem tudott két meccsből egyen sem nyerni...
több mint 13 éve
romantikus, mert sokkal egyszerűbb oldalakon keresztül vitatkozni egy agyatlan játékos megmozdulásán, mint a taktikán, az edzői húzásásokon vagy esetleg csak arról, ami a pályán történt a labdávalSzerintem ez más sportban is ugyanígy van. Egy NFL meccs után is simán mehet a vita oldalakon keresztül egy-egy late hit, helmet to helmet, vagy akármi után. És ha az ember kellően belerántja magát, a soccert is meg lehet közelíteni sokkal "tudományosabban", ahogyan más sportot is. Persze ahogy én látom nem egy ismerős körében, általában abból lesznek a nagy "focisták", illetve "szakértők", akiknek az intelligenciája a béka seggét verdesi. Vagyis a soccer azért vonzza a hülyéket rendesen. Akinek nem inge...
több mint 13 éve
sokkal egyszerűbb oldalakon keresztül vitatkozni egy agyatlan játékos megmozdulásán, mint a taktikán, az edzői húzásásokon vagy esetleg csak arról, ami a pályán történt a labdávalSikerült zsinórban mindkét BL-elődöntőn bealudnom, ami már a majdnem halott kategória 😊 Reménykedem, hogy az amfoci, a kézi vagy a kosár egyszer átveszi a soccer globális helyét, de addig még sokat kell aludnom 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Ritka gyenge színvonalú meccs volt ez a tegnapi, a United legalább szépen fog meghalni ez ellen a Barca ellen 😉ezt a szurkolói véleményt nemrég olvastam, azóta nekem mementóul szolgál, bármikor soccerre fanyalodok:
Én is jobban örültem volna a Realnak mert gyengébbek + velük lehetett volna X-re játszani (Mou ebben igencsak partner ha 2 egyszintű csapat játszik), viszont a Barcát a középpályánk nem fogja így megszűrni.
Pepe kiállítására visszatérve: aki azt hiszi hogy egy soccer meccsen a spori nem mérlegel a döntéseinél az tényleg álomvilágban él. Hihetetlen milyen sokszor történik ez, de az még inkább az hogy a szabályok tisztázatlansága miatt ezt nyugodtan meg is teheti. Hozzáteszem hogy ha nem csak a tettet nézzük (piros lap önmagában is) hanem a hangulatát a meccsnek pláne kiállítást ért a dolog. Lehet hogy volt több olyan eset amikor szankcionálni kellett volna, de a bírónak megvan a jogköre arra hogy ő döntse el mi mit ér a pályán, sajnos az hogy ez mennyire irritáló egy nézőnek a FIFA-t a legkevésbé sem érdekli. Milyen sportág az ahol a benne lévőket nem érdekli az őket nézők szórakoztatása? Halott. Nem azzal van bajom ha a tét rányomja a bélyegét a játékra, hanem ha látszik hogy senkit nem érdekel az hogy van aki fizet is a jegyért és látni is szeretne valamit. (akárhányszor ültem le NFL-t nézni, akármelyik csapat meccsét néztem is még nem volt olyan hogy ne kapjak semmit a "pénzemért"...)
Maxi írta jól, ez a sportág elvesztette a presztízsét, 2006-os német VB volt az utolsó amikor nyugodtan tudtam élvezni egy meccset, az utolsó amikor tényleg ünnep volt a játék. Azóta nincs olyan meccs hogy ne lehetne kiakadni a játékvezetésen (persze előtte is volt 😊 )vagy a csapatok "teljesítményein". Aztán amikor meglátom a szünetben Collina fejét a FIFA reklámában ("Now we see more") legszívesebben szétverném a monitort.
FIFA RESPECT: az is ebbe tartozik hogy a pályára minden technikát beengednek( labdák anyaga, sporteszközök, pl a Tottenham "pólója" ami a mez alatt lesz és jeleket küld a kispadra a játékos állapotáról) de az olyan fejlesztéseket amikkel igazságosabbá és átláthatóbbá válna a sportág azt megvétózzák a tradícióra hivatkozva. Véleményem szerint ha egy sportág nem tiszteli a nézőit (még ha ezt is hangoztatja...) akár rövid akár hosszú távon de biztosan elveszíti azt.
Lehet hogy rosszul fogalmaztam de szerintem totálisan meg kellene reformálni ezt a sportágat mert eljárt felette az idő.davemayer
"érdekes, de a foci szépsége szerintem pont az, hogy nincs űrtechnológia benne. Hogy van bírói tévedés, nincs videóbíró, nincs óra, ami a mérkőzés idejét ezredmásodperce pontosan jelezné, hisz úgy hosszabbít a bíró ahogy akar, és hasonlók... minden nagy felfedezés rombolja a romantikát, és ez a fociban nem jó."
romantikus, mert sokkal egyszerűbb oldalakon keresztül vitatkozni egy agyatlan játékos megmozdulásán, mint a taktikán, az edzői húzásásokon vagy esetleg csak arról, ami a pályán történt a labdával
a labdarúgás egyszerűségéből adódóan soha nem lesz halott sport
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Messit nem szabad lendületbe engedni, mert ha lendületben van, elég hozzáérni, és már dobja is magát és jön a Piros, és a tizi. eaglesmcnabb😂 Na ez a szép. Ő is dobálja magát néha, de hát azért csöppet vicces ez a hsz.
http://www.youtube.com/watch?v=xb1huc_s8CM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=MgG5CuAr6yk&feature=related
több mint 13 éve
Én nem arról beszéltem, hanem előtte, amikor tizenhatoson kívül szórakozgatott még Messi, 2 játékos mellett húzta el lazán a labdát, akik kb. meg sem mozdultak és a többi védő is állt, mint a bábuk. Ha ott felrúgják, nincs tizi legalább. Mint ha Messi valami NB 1-es védő mellett kocogott volna el, olyan volt a különbség.StezJah, tudom h mit mondasz, de akkor már Pepe nem volt a pályán. Amíg ott volt addig nem nagyon szólózgatott, ahogy az előző két meccsen se.
több mint 13 éve
Én nem arról beszéltem, hanem előtte, amikor tizenhatoson kívül szórakozgatott még Messi, 2 játékos mellett húzta el lazán a labdát, akik kb. meg sem mozdultak és a többi védő is állt, mint a bábuk. Ha ott felrúgják, nincs tizi legalább. Mint ha Messi valami NB 1-es védő mellett kocogott volna el, olyan volt a különbség.
több mint 13 éve
Épp ezért volt szopó Pepe kiállítása, mert ő az egyetlen a Realban aki képes 1-1ben levenni a pályáról akár hosszú távon is. Lehet szídni Pepét a forrófejűsége/hülyeségei/felesleges durvaságai miatt, de ha erről sikerülne leszoktatni akkor az egyik legjobb játékos lenne jelenleg az egész mezőnyben, mivel előrefelé is nagyon hasznosan tud játszani a kurva jó emberfogás-skill mellett, ami nagy ritkaság.Rohadt buzi Marcelo is megbaszhatja magát... Nem tudott volna még néhány hetet várni a tegnapi szar játékával, így most a Real le akarja igazolni Taiwot, ez még bekavarhat nekünk.csak felrúgni tudták volna, ez legjobban a Messi háta mögül visszanézett lassításnál látszódott, esélyük nem volt szabályosan elvenni a labdát.davemayer
De a második gól se volt semmi, a Real védők álltak, mint a bábuk, meg sem mozdultak Messi egyik elhúzásánál sem. 😂Stez
Más kérdés, h a Mourinho-féle meccsek előtti pszihikai terror nem csak az ellenfélre nézve káros.. ha szítja a feszkót meccsek előtt (sztem amúgy ez simán taktikai elem nála elsősorban), akkor kurvára oda kéne figyelnie, h a saját forrófejű játékosai nehogy elszálljanak a meccsen. Erre a jelek szerint nem fordított túl nagy figyelmet most se, ami nagy hiba volt..
több mint 13 éve
Rohadt buzi Marcelo is megbaszhatja magát... Nem tudott volna még néhány hetet várni a tegnapi szar játékával, így most a Real le akarja igazolni Taiwot, ez még bekavarhat nekünk.csak felrúgni tudták volna, ez legjobban a Messi háta mögül visszanézett lassításnál látszódott, esélyük nem volt szabályosan elvenni a labdát.
De a második gól se volt semmi, a Real védők álltak, mint a bábuk, meg sem mozdultak Messi egyik elhúzásánál sem. 😂Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Vitatkoznék vele, Alves a football törtéenelem legnagyobb patkánya nem a barcáé, és már Sevillás korában ezzé nőtte ki magát, /*úgyh megítélésében abszolút nem játszott szerepet nálam, az h barcás*/Igen. Talpal lépett oda, ez nem vitás. De a labdára ment. Akár hányszor nézem újra így látom.
Igen megérdemelte amit Pepe-től, kapott, ahogy Pepe is megérdemelte a pirosat érte. Aki máshogy gondolja mérhetetlenül elvakult.
//Mondjuk azért vicces, h pont Soldados beszél pártatlanságról 😀, no offense
De egyébként tényleg realmcnabb, ha alves csinálja ugyanazt ugyanúgy croni, vagy valamelyik francia ellen, akkor is ezen a véleményen lennél?Black_Adder
Ha a lábára ment volna rá, a labda nem visszafele pattogott volna, hanem előre...Gondolom én...
Stez: Jóhogy nem mozdultak, ha hozzáérnek egyből Tizi. Érdekes nézni Lass és Marcelo mozdulatait. Gyakorlatilag oda se mertek menni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Rohadt buzi Marcelo is megbaszhatja magát... Nem tudott volna még néhány hetet várni a tegnapi szar játékával, így most a Real le akarja igazolni Taiwot, ez még bekavarhat nekünk.De a második gól se volt semmi, a Real védők álltak, mint a bábuk, meg sem mozdultak Messi egyik elhúzásánál sem. 😂
több mint 13 éve
Vitatkoznék vele, Alves a football törtéenelem legnagyobb patkánya nem a barcáé, és már Sevillás korában ezzé nőtte ki magát, /*úgyh megítélésében abszolút nem játszott szerepet nálam, az h barcás*/Igen megérdemelte amit Pepe-től, kapott, ahogy Pepe is megérdemelte a pirosat érte. Aki máshogy gondolja mérhetetlenül elvakult.
//Mondjuk azért vicces, h pont Soldados beszél pártatlanságról 😀, no offense
De egyébként tényleg realmcnabb, ha alves csinálja ugyanazt ugyanúgy croni, vagy valamelyik francia ellen, akkor is ezen a véleményen lennél?
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
A kupa előtt a Barcásoknak járt a pofájuk, ki is kaptak, most a Realosok fikázzák ott, ahol csak lehet a Barcát, kezd undorítóvá válni ez az egész spanyol párharc. Lassan nem a fociról szól, hanem arról, hogy a meccs előtt a játékosok és Mourinho a földbe döngöli a nyilatkozatokkal az ellenfelet, majd meccs után a vesztes fél hatalmas fikába kezd a győztes irányába, a győztes fél pedig provokálja a gyengébbet. Szimpatikus kis párharc ez, igaza van Del Bosquénak, aki már lassan attól kezd fosni, hogy ez a párharc rohadt nagy ellentéteket fog szülni a válogatottban is.Inkább barátságosan maradjunk annyiban, hogy jó csapat mindkettő, de a Milanhoz egyik sem ér fel. 😛 😀
több mint 13 éve
Azt nem értem, ha a lábát rúgta, akkor a labda mitől változtatott volna irányt? Elrúgta a labdát, aztán lehet vitte Alvest is, de ez akkor sem piros.te melyik meccset nézted? Labdát!? Ha nem kapja el a labdát a barcás, akkor kb eltörik lába. Higgyétek el, hárman voltunk a szerkesztőségben, egyikünk sem Barca- vagy Real-drukker, de egyből piros volt ez egyöntetű véleményünk szerint. S nemhogy szurkolói, de újságírói szemmel is pártatlannak kell lennünk. Ez nem kérdés. És nem Pepe előélete miatt, hanem azért mert nyújtott lábbal, talppal, csak a lábra ment. Ez piros, nem rajta múlott, hogy nem okozott súlyos sérülést.ahogy egy kapus is készül mondjuk a játékosokból, a bíró is ugyanúgy csak más térenértem. tehát kapjon pirosat minden meccsén amikor pályára lép. Végülis...
és itt most nagyon szélsőséges esetről beszélek, nem egy tipikusan agresszív mentalitású focistáról, hanem egy olyan őrültről, aki többször rúgott bele földön fekvő ellenfelébe szánt szándékkal... ilyen embert mentegetni, uristenJJ
Most alapból a labdát vitte el. ha a lábát kaszálja el, akkor beszélhetnénk pirosról. Jelen esetben még a sárga is szigorú büntetés szerintem. Ilyeneket nem egy meccsen láthattunk már...eaglesmcnabb
Az aprítást félreértették páran, szanaszét tördelték a játékot. Ha vki nem hagyja játszani az ellent és apró szabálytalanságokkal széttördeli a játékot, akkor annak az a következménye, hogy a másik rájátszik.
De alapvetően sztem ezen a meccsen teljesen felesleges egymásnak feszülni, teljes egyértelmű, hogy melyik a jobb csapat, méghozzá sokkal. Ezt a Király kupás Real-siker alkalmával is kitárgyaltuk, jelenleg osztálykülönbség van a 2 csapat között, ezt a józanabb realisták sem vitatták a győzelemkor.Soldados
Jobb csapat a barca, ez tény, de 11 ember ellen akkor sem tudott volna mit kezdeni, 71%-ban birtokolták a labdát, a Real térfelén, de a 16-os vonalát kb. így sem tudták átlépni, ha messziről próbálkoznak átlövésekkel az Casillasnak csemege, ha meg beemelik akkor meg a Realé a labda. Félidőben 71% ide, vagy oda, votl 5 Barca lövés, amiből kettő kapura ment, és volt 5 real lövés, amiből 3 találta el a kaput. Ez is azt mutatja, hogy Meddő mezőnyfölény folyt a pályán.
Messit nem szabad lendületbe engedni, mert ha lendületben van, elég hozzáérni, és már dobja is magát és jön a Piros, és a tizi. Erre volt benn Pepe, hogy megakadályozza hogy Messi lendületbe kerüljön, ami sikerül is neki a 61. percig ,miután leküldték, várható volt a Barca győzelem. Ez egyértelmű.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Ritka gyenge színvonalú meccs volt ez a tegnapi, a United legalább szépen fog meghalni ez ellen a Barca ellen 😉Nem fogunk szépen meghalni, mert ugyanúgy bekkelni fogunk mi is (persze ha a S04 nem csinál csodát az Old Traffordon). Azt pedig majdnem olyan jól tudunk, mint az Inter tavaly. Sőt.
Én is jobban örültem volna a Realnak mert gyengébbek + velük lehetett volna X-re játszani (Mou ebben igencsak partner ha 2 egyszintű csapat játszik), viszont a Barcát a középpályánk nem fogja így megszűrni.
davemayer
Én régen hihetetlenül utáltam a Madridot. De ennél a Barcánál hányadékabb csapat nincs. Most sajnálom, hogy nincs egy Roy Keane-ünk.
több mint 13 éve
Alves a legnagyobb patkány ebben a Barcában (nagy harcban Valdessel) úgyhogy én nem bánom, hogy megérezte egy kicsit a sötét oldalt. Persze mindezt annak fényében, hogy semmi komoly nem történt vele.Matthew99Szerintem patkányságban még őket is veri a csere kapus Pinto, csak szerencsére őt ritkán látni.
több mint 13 éve
Ritka gyenge színvonalú meccs volt ez a tegnapi, a United legalább szépen fog meghalni ez ellen a Barca ellen 😉 Én is jobban örültem volna a Realnak mert gyengébbek + velük lehetett volna X-re játszani (Mou ebben igencsak partner ha 2 egyszintű csapat játszik), viszont a Barcát a középpályánk nem fogja így megszűrni.
Pepe kiállítására visszatérve: aki azt hiszi hogy egy soccer meccsen a spori nem mérlegel a döntéseinél az tényleg álomvilágban él. Hihetetlen milyen sokszor történik ez, de az még inkább az hogy a szabályok tisztázatlansága miatt ezt nyugodtan meg is teheti. Hozzáteszem hogy ha nem csak a tettet nézzük (piros lap önmagában is) hanem a hangulatát a meccsnek pláne kiállítást ért a dolog. Lehet hogy volt több olyan eset amikor szankcionálni kellett volna, de a bírónak megvan a jogköre arra hogy ő döntse el mi mit ér a pályán, sajnos az hogy ez mennyire irritáló egy nézőnek a FIFA-t a legkevésbé sem érdekli. Milyen sportág az ahol a benne lévőket nem érdekli az őket nézők szórakoztatása? Halott. Nem azzal van bajom ha a tét rányomja a bélyegét a játékra, hanem ha látszik hogy senkit nem érdekel az hogy van aki fizet is a jegyért és látni is szeretne valamit. (akárhányszor ültem le NFL-t nézni, akármelyik csapat meccsét néztem is még nem volt olyan hogy ne kapjak semmit a "pénzemért"...)
Maxi írta jól, ez a sportág elvesztette a presztízsét, 2006-os német VB volt az utolsó amikor nyugodtan tudtam élvezni egy meccset, az utolsó amikor tényleg ünnep volt a játék. Azóta nincs olyan meccs hogy ne lehetne kiakadni a játékvezetésen (persze előtte is volt 😊 )vagy a csapatok "teljesítményein". Aztán amikor meglátom a szünetben Collina fejét a FIFA reklámában ("Now we see more") legszívesebben szétverném a monitort.
FIFA RESPECT: az is ebbe tartozik hogy a pályára minden technikát beengednek( labdák anyaga, sporteszközök, pl a Tottenham "pólója" ami a mez alatt lesz és jeleket küld a kispadra a játékos állapotáról) de az olyan fejlesztéseket amikkel igazságosabbá és átláthatóbbá válna a sportág azt megvétózzák a tradícióra hivatkozva. Véleményem szerint ha egy sportág nem tiszteli a nézőit (még ha ezt is hangoztatja...) akár rövid akár hosszú távon de biztosan elveszíti azt.
Lehet hogy rosszul fogalmaztam de szerintem totálisan meg kellene reformálni ezt a sportágat mert eljárt felette az idő.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
btw, messit miért nem állították ki ütésért ? sehol nem olvasok róla.Fc Gyöngyöspata...
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Alves a legnagyobb patkány ebben a Barcában (nagy harcban Valdessel) úgyhogy én nem bánom, hogy megérezte egy kicsit a sötét oldalt. Persze mindezt annak fényében, hogy semmi komoly nem történt vele.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Sztem is csak sárgát érő megmozdulás volt, de persze szokás szerint teljesen felesleges ahogy azt Pepétől megszokhattuk. Az a vicc, h sztem alapjában véve ő a leghasznosabb játékosa az egész Real-nak, kár h ennyire hülye. Ettől függetlenül a Mourinho féle focigyilkos játékstílus miatt (meg egyáltalán az arrogáns stílusa miatt) örülök, h megszopta a Real.. ha nincs a kiállítás akkor is egy helyzet nélküli 0-0 lett volna a max a Real számára hazai pályán, ami azért szánalmas teljesítmény, még akkor is ha minden idők talán legjobb csapata az ellenfél.
több mint 13 éve
Na, még szerencse hogy én nem láttam a meccset.. mivel mindkét gárdát rühellem 😀 (attül függetlenül, hogy Messi is nagy zsugás, és sajna amúgy Cronaldo is..) - de most megnéztem ezt az esetet, mert látom pörög a topic.Alapból ritka nagy tapló Pepe, de ez az egy szabi, sztem önmagában sárga volt.. nyújtott lábbal ment, lefelé, de a labdára. Meg vagyok róla győződve, hogy nem henteskedni akart.. nem kell őt attól félteni, de nem így szokta csinálni.
Én mondjuk angol focin edzőttem... de ha ez piros itt az emberek nagy részénél, akkor nem csoda hogy itt tart a foci, és ezért van ennyit fetrengés, mert kis kockázattal nagyot lehet nyerni.. és bizony nem sok meccs érne véget piros lap nélkül. És külön érdekes, hogy Goodellre megy az anyázás a hard hitek miatt, itt meg egy ilyet rögtön pirosnak nevezünk... sajátos ellentmondás a szememben.
Nem láttam a meccset, ha volt előzménye, lehet hogy megérdemli a pirosat... de simán erre az egyre, sztem sem jár.
Ránézésre egyértelműen azért kapott pirosat mert olyan a neve/híre (jogosan amúgy, ritka nagy taplóparaszt, Materazzi/van Bommel óta nem volt ekkora "egyénisége" a focinak) és mert rögtön rohant a 10 Barcas fürdőskurvázni és verbális agresszíóban részesíteni a sporit. (Ez az amit én dettó nem bírok, és szintén insta sárgát osztanék érte amúgy.. ha már a fetrengésre/reklamálásra elvileg úgyis járna. Vagy ha feldobod magad a tizenhatoson belül.. akkor az vagy tizi, vagy sárga lap, nem?)
Ki lehetne gyomlálni ezt a fociból igen gyorsan, ha kicsit szigorúbb lenne a spori.. csak Ivanovot is kiröhögték ugye anno 4 pirosa, és 72 sárgája után.. szóval, naiv idea marad csupán.
Szóval sztem névre ment a dolog, van Bommel ilyenre instant pirosat kap, Lineker meg mentegetőzik és mondjuk megússza ejnyebejnyével...
Eléggé hidegen hagy kivel játszunk (mint MU fan), bár a Real könnyebb falat lett volna, és szívesen örültem volna, ha Cronit lealázzuk, de úgy látom az év/utóbbi évek legjobb csapatát kell majd elverni, hajaj. 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én abban bízok, hogy Real kénytelen lesz valamelyest támadni a visszavágón, s a Barca ezt kihasználva bebizonyítja, amit gondolok róluk és úgy istenesen kitömi a Madridot.Ha viszont csak meg akarják tartani a kétgólos előnyt, akkor nagy csalódok ebben a Barcában.Soldadosnekem az a szemelyes velemenyem h nem fognak ezek tamadni meg minusz kettonel sem a nouban.
az sokkal nagyobb eges lenne az eselytelen kiesesnel ha ezt a tobb szazmillioert osszeharacsolt csapatot
a mr. special one el traductorral a kispadon a visszavagon megsemmisitene a barca ebben az idenyben mar masodszor. de ne legyen igazam csak en ezt az ekezest sem gondoltam vna az eletben soha aztan megis. ami viszont nekem furcsa h nem emlitette senki a sok pepezes es elszort ramosozas kozepette
az elozo 2 meccsen. arbeloa a mai meccsen hanyas szintu ferget jatszott ? rajta latszik leginkabb az edzo es a taktika kisse hatranyos vetulete. nem mondom h egy olyan csavo aki a fulen pergeti a lasztit de a poolban toltott ossz ideje alatt nem csinalt annyi fafarago sudribunko megmozdulast mint az idei barca meccsein amiken meggyozodesem ki is allithattak vna az edzoje felol ha megfeleloen szetekezi messit annak osszes labdaerintesenel.