NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a barca hírnévrontásért feljelenti mourinhot:
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/a-barca-hirnevrontasert-feljelenti-mourinhot-2075135/

mint egy rossz szappanopera...Black_Adder
Már a válasz feljelentés is elment... 😀apeszos
Ha Real vagy Barca szurkoló lennék, kb. eddig a percig szurkolnék nekik. Vagy legalábbis ezek után véletlenül sem hirdetném, hogy nekik szurkolok. Hihetetlenül szánalmas és undorító ez az egész.Mikey
meg szerencse h te aztan akkora pool szurkolo vagy h 20 v 30 kilatastalan meccs utan kihirdetted
h marpedig te tobbet nem nezel pool meccset 😉
azt adom h egy kulso szemlelonek ez nem lehet vmi szimpatikus.
de aruld mar el. mourinhora nem vonatkozik semmilyen szabaly ? hogy lehet h ot soha senki nem talalja be azzal h mekkora paraszt hanem csak elvan intezve azzal h special one meg hasonlok. en is elismerem h kurva nagy edzo es az sem feltetlen antipatikus h igy intezi a dolgait de azert mindennek van hatara es o sztem azt azert lepte mar at allati regen mert senki sem szolt neki h ezt igy talan ne.
ezert is a fetrengo barca jatekosok a hibasak ?
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 881 — no es importante
Egyet nem értek, így hulla fáradtan...

NST:

"Mégsem gondolom, hogy Xavinak igaza lenne, mert amit a Barcelona csinált – nyilvánvalóan nem a 900 körömpasszra, ritmusváltásra, és a Csodatörpe szlalomjára gondolok – annak talán még kevesebb köze van a „futballhoz”, mint a Real Madrid spártai védekezésének."

Majd a végén:

"..de ettől még tény marad, hogy az idegesítően szar meccs egyetlen futballra emlékeztető jelenete Messi szlalomja volt."JC6
Segítek. Próbáld így értelmezni az elsőt: "Mégsem gondolom, hogy Xavinak igaza lenne, mert amit a Barcelona csinált, annak talán még kevesebb köze van a „futballhoz”, mint a Real Madrid spártai védekezésének." Megvan?
Szóval itt a buziskodásra gondolt a szerző, amit Pedro, Dani Alves, Busquets, stb. elég gyakran előadott.

Egyébként jó cikk, csak itt megint kimaradt az, hogyha Pepe kiállítása piros, akkor Busquets, Mascherano (és még Arbeola is) ugyanúgy nem fejezhette volna be a meccset.Schleck
Mert épp az a lényeg, hogy mindkét csapat undorító volt, a nem szankcionált esetek jogtalanságán már abszolút felesleges pluszban rágódni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Segítek. Próbáld így értelmezni az elsőt: "Mégsem gondolom, hogy Xavinak igaza lenne, mert amit a Barcelona csinált, annak talán még kevesebb köze van a „futballhoz”, mint a Real Madrid spártai védekezésének." Megvan?
Szóval itt a buziskodásra gondolt a szerző, amit Pedro, Dani Alves, Busquets, stb. elég gyakran előadott.

Egyébként jó cikk, csak itt megint kimaradt az, hogyha Pepe kiállítása piros, akkor Busquets, Mascherano (és még Arbeola is) ugyanúgy nem fejezhette volna be a meccset.Schleck
Szerintem JC6 arra értette, hogy az első idézetben több dolog is fel van sorolva, amit futballként értelmezhetünk, a konklúzióban viszont csak egy 😉

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

NST:

"Mégsem gondolom, hogy Xavinak igaza lenne, mert amit a Barcelona csinált – nyilvánvalóan nem a 900 körömpasszra, ritmusváltásra, és a Csodatörpe szlalomjára gondolok – annak talán még kevesebb köze van a „futballhoz”, mint a Real Madrid spártai védekezésének."

Majd a végén:

"..de ettől még tény marad, hogy az idegesítően szar meccs egyetlen futballra emlékeztető jelenete Messi szlalomja volt."JC6

Egyébként jó cikk, csak itt megint kimaradt az, hogyha Pepe kiállítása piros, akkor Busquets, Mascherano (és még Arbeola is) ugyanúgy nem fejezhette volna be a meccset.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó

NST:

Majd a végén:

"..de ettől még tény marad, hogy az idegesítően szar meccs egyetlen futballra emlékeztető jelenete Messi szlalomja volt."
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/a-barca-hirnevrontasert-feljelenti-mourinhot-2075135/

és az NST megint igazat szólt
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2011/04/29/Konyorgom_legalabb_kussoljatok_utana/

zseniális post, remélem ez tényleg pont a vita végére, ez a tényleges szarral dobálózás minősített eseteJJ
+1
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 943

Már a válasz feljelentés is elment... 😀apeszos
Ha Real vagy Barca szurkoló lennék, kb. eddig a percig szurkolnék nekik. Vagy legalábbis ezek után véletlenül sem hirdetném, hogy nekik szurkolok. Hihetetlenül szánalmas és undorító ez az egész.
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 881 — no es importante

és az NST megint igazat szólt
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2011/04/29/Konyorgom_legalabb_kussoljatok_utana/

zseniális post, remélem ez tényleg pont a vita végére, ez a tényleges szarral dobálózás minősített esete

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat

Már a válasz feljelentés is elment... 😀
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 034 — we almost always almost win

mint egy rossz szappanopera...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Real - Barca? Kit érdekel?
A tegnapi meccs után sem lett olcsóbb a benzin! 😀
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 081
amfociban viszont soha nem találkoztam olyannal, hogy a két oldal ennyire szélsőségesen ellentétes véleménnyel pocskondiázza a másikat, tisztátlan eszközökhöz is folyamodva
JJ
1.) Soccerhez mindenki azt hiszi, h ért /*én is*/, nfl-ben viszont adunk a szakértők véleményére.
2.) A football százszor jobb sport 😊
3.) Fociban minden csapatnak saját topicja van, ezért se akadnak annyira össze a vélemények...Black_Adder
A fociban (nem a Soccer), nem igen lehetséges a sportszerűtlenség (leszámítva a QB kneeling, de ez most ízlés kérdése). Minden visszanézhető, bekamerázott mellesleg a sportág jellege is a kőkemény fizikai kontaktra épül, ami akaratlanul is tiszteletet teremt a játékosok között. (Aki űzött küzdősportot vagy focit az tudja miről beszélek). Más jelleg teljesen. Épp ezért szeretem most már én is jobban a focits, s nem a Soccer-t.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Az igazság: http://www.youtube.com/watch?v=G2oRXFRl6QE&feature=player_embedded
Az egyenlő mérce(és még akkor Mascherano nincs is benne) : http://www.youtube.com/watch?v=VwPQ0fInwx8&feature=player_embedded
Csak szúrta a szemét az UEFA-nak,hogy a nagy barca nem tudott két meccsből egyen sem nyerni...JoeyPorter
Nálam továbbra is mindkettő piros, csak utóbbi VALAMIÉRT nem lett annyira felhánytorgatva...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
amfociban viszont soha nem találkoztam olyannal, hogy a két oldal ennyire szélsőségesen ellentétes véleménnyel pocskondiázza a másikat, tisztátlan eszközökhöz is folyamodva
JJ
1.) Soccerhez mindenki azt hiszi, h ért /*én is*/, nfl-ben viszont adunk a szakértők véleményére.
2.) A football százszor jobb sport 😊
3.) Fociban minden csapatnak saját topicja van, ezért se akadnak annyira össze a vélemények...

több mint 13 éve
maximilien 214 — #5
-ez el clasico mindig is ilyen volt sztem. a katalan oldal reszerol legalabbis bizonyosan maximum az utobbi idok barca dominanciaja miatt a parharcot tortenelmileg nem ismerok kozott alakulhatott ki ez a benyomas
( nemtom te mennyire vagy ilyen teren tajekozott de ha vegignezed a 100 evet ez csak az elejen nem volt igy amig a politika bele nem szolt vegervenyesen ).
-rosselnek tobb koze van ehhez a csapathoz mint gondolnad mondjuk ugy h tipikus romai move volt ahogy laportat maga elott tolta ameddig kellettek a koreihez tartozo szavazatok aztan hatbaszurta elegge genyo modon.
-ugyan mas esetben nem partolnam es nem vagyok hive ennek a stilusnak de annak orulok h pep felveszi a kesztyut az ellenparjaval mert szamomra az a fajta hadviseles amit az visel mar sajtotajekoztaton bicskanyitogato es sportszerutlen.
-a melyrepuleses parhuzamot arra ertettem h a 3 bl gyozelmetek alkalmaval senki sem mondta h raul dobalja magat meg h redondo egy falabu paraszt sot en max pavonon rohogtem h hierro mennyivel gyorsabb nala. de eszembe nem jutott azt felemlegetni h a madrid amiatt lenne olyan jo mert a vilag osszeeskudott es a real a birok miatt erte vna el azt amit.
most viszont a realosok oldalarol mast sem lehet olvasni h a barca jatekosait vagy ki kene allitani vagy dobaljak magukat.
azert alljon mar meg a faklyas menet es probaljunk neha tisztan latni.
en meg mindig nem ertem amugy h minek kellett ezek szerint mondvacsinalt indokokkal capellot es pellegrinit eltavolitani mert azok a madridok semmivel nem voltak rosszabbak ( eredmenyesseg+mutatott jatek alapjan) mint ez.
persze ez szubjektiv velemeny de orulnek ha legalabb te megtudnal cafolni vagy magyarazatot tudnal erre adni.

es h lassad mirol beszelek ennek a madridnak szurkoltam ebben a parharcban http://youtu.be/EaYYsdd8P8Y
de amelyik az utobbi hetekben palyara lepett az ha nem is a futball szegyene
de nem real madridhoz melto hanem championship szint. ehhez felesleges uraron jatekosokat venni.
futni es kemenyen jatszani egy reading is tud.Fake
-katalán oldalról sokkal kiélezettebb volt már csak a nemzeti kérdés miatt is,persze a presztízs is rendkívüli.
de azért az elmúlt évtizedekben nem volt ilyen veszélyes a helyzet,mint Mourinho érkezése óta.azóta rengeteg provokáció történt mindkét oldalon,eddig legalább a tisztelet megvolt,mostmár az sem,sajnos.
-Rossel hozta a csapathoz Decot,Dinhot,stb de a mostani keret azért a távozása után alakult ki inkább,de ezt te jobban tudod,úgyhogy hiszek neked.
-ez a reakciója nem lepett meg,nem tudok többet hozzáfűzni.
-az akkori Real maga volt a gyönyör és elegancia,Pavóntól,Helguerától függetlenül. de sallangmentesen játszottak mindig,Raúl az életben nem fogta az arcát ha megrúgták a bokáját.
a mai Barcelona fantasztikus(aki ezt kétségbe vonja,azzal komoly baj van),de számomra pont az hiányzik belőle,ami az akkori Realban megvolt. de ez a sport elkorcsosulásával járó szükséges rossznak vélem,de ez saját vélemény.

Pellegrini és Capello-féle Real Madrid számomra 3 lépéssel lejjebb van az idei Realnál. mutatott játékban a tavalyi nem volt rossz,csak lebőgtek mindenhol,illetve minden meccsen ugyanaz a csere 60'Guti be,70'Raúl be volt a taktikája,ki is kapott az összes komolyabb csapat ellen.(kupa-bl) Capello-féle meg borzalom volt,mert a kiscsapatok ellen is szenvedni kellett,az aranyat is inkább a Barca vesztette el. idén azért bl elődöntő,meg kupagyőzelem nem rossz kezdet.
végezetül továbbra és élénken él bennem a megszokott kezdővel felállított 5-0,ami mutatja hogy a Barcelona ellen úgy játszani,ami nem a betonvédekezésen alapszik olyan,mint nekirohanni bicskával egy fegyveres alakulatnak szemből.

áhh,fociból mostmár bőven elég,nem írok ide egy darabig 😀

http://twitter.com/bencsics05
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
falcao laza 4et szórt az elődöntőben, kíváncsi vagyok hol köt ki a nyáron (a porto nagyrészével együtt, főleg villas boas érdekel (remélem Chelsea 😊))
több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Real-Barca; na pont ezért utálom a latin futballt. Undorító, ocsmány színészkedés. Na meg a pofázás ezerrel... csillogó fülbevalók..... hadd ne hasonlítsam őket egy népcsoporthoz.

Ezerszer a Bundesliga inkább, s nem csak mert hazabeszélek. Kitartás, hangulat, küzdelem, tisztességes-nyílt sisakos játék. Még ha nem is nyernek BL-t minden évben a német csapatok, jó őket nézni.Amadeus91
+1 Nagyon egyetértek veled!
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 081
Real-Barca; na pont ezért utálom a latin futballt. Undorító, ocsmány színészkedés. Na meg a pofázás ezerrel... csillogó fülbevalók..... hadd ne hasonlítsam őket egy népcsoporthoz.

Ezerszer a Bundesliga inkább, s nem csak mert hazabeszélek. Kitartás, hangulat, küzdelem, tisztességes-nyílt sisakos játék. Még ha nem is nyernek BL-t minden évben a német csapatok, jó őket nézni.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Inkább nézzétek meg, hogy a Villareal milyen kulturált focit mutat be. Öröm nézni.JC6
ráadásul milyen eredményes 😛

szerk. egyre gondoltam dave-vel 😕
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 809 — "Grammar maci"
Jól van, megértem.

Inkább nézzétek meg, hogy a Villareal milyen kulturált focit mutat be. Öröm nézni.JC6
A Porto meg lövi a gólokat 😛

Jó ez a Porto pedig nem örülnék egy portugál döntőnek ezért inkább a Villarealnak drukkoltam de el kell ismerni igen jók.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azt mondjatok mar meg draga madrid szurkolok h amikor a margitnak ment es a barcanak pedig annyira nem
h annak par szezonon keresztul majdnem kiesessel ittuk meg a levet akkor mikor hallottatok blaugranat birozni ?
tudtam en h megtalalta a zsak a foltjat hisztiano es a traductor remelem soha nem hagyja el madrid hitetlen reszet
szanalmas banda vagytok az utolso szalig tisztelet a kivetelnek.Fake
azért,mert teljesen átalakult az El Clásico milyensége negatív irányba. már nem 11-11 elleni játékról van szó,hanem kb. háborúról a két oldal között. beszállt ebbe és szépen duzzasztotta a média,az elnökök(Rossell aztán tényleg a nagyszájú elnökök közül való,pedig ehhez a csapathoz nem sok köze van) és még az edzők is.(mérkőzés előtti szócsata pl.)
aztán egy ennyire a végletekig húzott mérkőzést beárnyékolta egyik oldalról a színészkedés,másik oldalról a kemény játék,illetve a mérkőzést eldöntő vitatható piros lap.(egyértelmű hogy vitatható,mert semleges drukkerek is másképp látják)
ezek után ki lepődik meg ennyi vitán? még az index is 8cikket közöl egy ilyen nemzetközi meccs miatt..ez a baj.
amúgy a ti mélyrepülésetekben nem találom a párhuzamot a mostanival,ennek a csapatnak az elmúlt időszak legsikeresebb éve volt, három frontból kettőn a barca legyőzte,egyen nem.ennyi.maximilien
oke felreertettel. amugy bizonyos reszletekben adom a szavaidat.
akkor haladok sorban ahogy a gondolatadat megfogalmaztad.
-ez el clasico mindig is ilyen volt sztem. a katalan oldal reszerol legalabbis bizonyosan maximum az utobbi idok barca dominanciaja miatt a parharcot tortenelmileg nem ismerok kozott alakulhatott ki ez a benyomas
( nemtom te mennyire vagy ilyen teren tajekozott de ha vegignezed a 100 evet ez csak az elejen nem volt igy amig a politika bele nem szolt vegervenyesen ).
-rosselnek tobb koze van ehhez a csapathoz mint gondolnad mondjuk ugy h tipikus romai move volt ahogy laportat maga elott tolta ameddig kellettek a koreihez tartozo szavazatok aztan hatbaszurta elegge genyo modon.
-ugyan mas esetben nem partolnam es nem vagyok hive ennek a stilusnak de annak orulok h pep felveszi a kesztyut az ellenparjaval mert szamomra az a fajta hadviseles amit az visel mar sajtotajekoztaton bicskanyitogato es sportszerutlen.
-a melyrepuleses parhuzamot arra ertettem h a 3 bl gyozelmetek alkalmaval senki sem mondta h raul dobalja magat meg h redondo egy falabu paraszt sot en max pavonon rohogtem h hierro mennyivel gyorsabb nala. de eszembe nem jutott azt felemlegetni h a madrid amiatt lenne olyan jo mert a vilag osszeeskudott es a real a birok miatt erte vna el azt amit.
most viszont a realosok oldalarol mast sem lehet olvasni h a barca jatekosait vagy ki kene allitani vagy dobaljak magukat.
azert alljon mar meg a faklyas menet es probaljunk neha tisztan latni.
en meg mindig nem ertem amugy h minek kellett ezek szerint mondvacsinalt indokokkal capellot es pellegrinit eltavolitani mert azok a madridok semmivel nem voltak rosszabbak ( eredmenyesseg+mutatott jatek alapjan) mint ez.
persze ez szubjektiv velemeny de orulnek ha legalabb te megtudnal cafolni vagy magyarazatot tudnal erre adni.

es h lassad mirol beszelek ennek a madridnak szurkoltam ebben a parharcban http://youtu.be/EaYYsdd8P8Y
de amelyik az utobbi hetekben palyara lepett az ha nem is a futball szegyene
de nem real madridhoz melto hanem championship szint. ehhez felesleges uraron jatekosokat venni.
futni es kemenyen jatszani egy reading is tud.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jól van, megértem.

Inkább nézzétek meg, hogy a Villareal milyen kulturált focit mutat be. Öröm nézni.
több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Kedves nDRO,

Én nem a másik kedvenc csapatát féregeztem le, hanem azon játékosait, akik még ilyen belépők után is a pályán alakíthatnak évek múlva.
Azt hiszed, hogy a Barcelonát az utóbbi, 10-15 évben nem sújtotta számtalan rossz bírói ítélet? De mit érdekel ez téged? Csak az a fontos, hogy kiforgasd a szavaim.

Nézd meg youtube-on, hogy milyen videók vannak olyan hentesekről, mint Pepe. Ott a bizonyíték arra, hogy ilyen megmozdulásokkal (hiába játszik jól, veszi le Messit a pályáról - többnyire szabálytalanul - és ér fel a támadásokra - csakis indulatokat válthat ki sok emberből.

Én azt is elismertem, hogy a fél csapatunk színész. Bou-t például ki nem állhatom, pont emiatt. Amúgy sem csinál sok mindent a pályán, csak 2-3 méterről odaadja a zsugát Xavinak.

De könyörgöm, hagyjuk már ezt az egészet, mert elmúlt. Ez van. Persze szar, amikor a csapatod ellen ítélnek (én is dühöngtem, amikor a Chelsea ellen egy 100%-os 11est nem adott meg a bíró, HAZAI PÁLYÁN), de nincs értelme egymásnak ugrani.JC6
Nem szándékozok kiforgatni a szavaid, de azzal hogy Pepét, Xabi Alonso-t és Marcelo-t vagy tök mindegy hogy kiket legörényezel, vagy azt mondod rá hogy féreg, azzal magát a csapatot is szidod /és egyszerűen nem esik jól sajnálom/. Sőt én nem is dühöngtem. Egyenlő elbírálást szeretnék egy ilyen meccsen. És nem egy ilyen életképtelen sporit. Részemről vége.
több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
azt mondjatok mar meg draga madrid szurkolok h amikor a margitnak ment es a barcanak pedig annyira nem
h annak par szezonon keresztul majdnem kiesessel ittuk meg a levet akkor mikor hallottatok blaugranat birozni ?
tudtam en h megtalalta a zsak a foltjat hisztiano es a traductor remelem soha nem hagyja el madrid hitetlen reszet
ha nem haragszol és a kivételekhez sorolom magam 😊nDRo
semmi problema. viszont az iment feltett kerdesemre neked sem volt arcod azt mondani h tobb szazan
hiaba tartoznal sajat megitelesed szerint is a kivetelek koze. ugyhogy sztem errol ennyit.Fake
Sosem szidtam a Barcelona-t, elismerem a világ legjobb csapata, csak a belem fordul ki, attól hogy milyen szintem megszaporodtak a divatszurkolók, és azok akik állandó jelleggel fényezik a Barcat és Messi-t. Elsősorban Liverpool szurkoló vagyok, nem vagyok elvakult Madrid fan. Az arcom még mindig megvan, csak épp nincs kedvem és elegendő háttérinfom sincs a kieséses Barca korszakról, és hogy teljesen őszinte legyek szarom is le.
több mint 13 éve
maximilien 214 — #5
azért,mert teljesen átalakult az El Clásico milyensége negatív irányba. már nem 11-11 elleni játékról van szó,hanem kb. háborúról a két oldal között. beszállt ebbe és szépen duzzasztotta a média,az elnökök(Rossell aztán tényleg a nagyszájú elnökök közül való,pedig ehhez a csapathoz nem sok köze van) és még az edzők is.(mérkőzés előtti szócsata pl.)
aztán egy ennyire a végletekig húzott mérkőzést beárnyékolta egyik oldalról a színészkedés,másik oldalról a kemény játék,illetve a mérkőzést eldöntő vitatható piros lap.(egyértelmű hogy vitatható,mert semleges drukkerek is másképp látják)
ezek után ki lepődik meg ennyi vitán? még az index is 8cikket közöl egy ilyen nemzetközi meccs miatt..ez a baj.
amúgy a ti mélyrepülésetekben nem találom a párhuzamot a mostanival,ennek a csapatnak az elmúlt időszak legsikeresebb éve volt, három frontból kettőn a barca legyőzte,egyen nem.ennyi.

http://twitter.com/bencsics05