Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
hát ha a Loki nem lenne ilyen balfék sima 5 gólt bepakolhattak volna
több mint 12 éve
még ha az eladható kategória lett volna de szabad szemmel lehetett látni hogy dobta magát... legalább megint vezetünk, hajrá Fradi!ekkora homorítást hogy lehet megenni???davemayerFradi ellen?
Ne viccelj...Sinisa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
ekkora homorítást hogy lehet megenni???davemayerFradi ellen?
Ne viccelj...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
ekkora homorítást hogy lehet megenni???
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Holman nagyon jól mozog eddig
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Jenner-Holman-Böde hármas jövőre nagyon állat lehet.Már csak eléjük kéne egy csatár!Pofázzatok csak a Forma1-ről persze,anyanyelvi interjúk,elemzések..Kennynem is értem mi baod léderer elemzésével...
amúgy vezetünk!!! 12 év után jó lenne végre nyerni kondáséknál!Divat
több mint 12 éve
faxom ebbe a k... m1-be...Pofázzatok csak a Forma1-ről persze,anyanyelvi interjúk,elemzések..Kennynem is értem mi baod léderer elemzésével...
amúgy vezetünk!!! 12 év után jó lenne végre nyerni kondáséknál!Divat
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Pofázzatok csak a Forma1-ről persze,anyanyelvi interjúk,elemzések..Kennynem is értem mi baod léderer elemzésével...
amúgy vezetünk!!! 12 év után jó lenne végre nyerni kondáséknál!
|
több mint 12 éve
Pofázzatok csak a Forma1-ről persze,anyanyelvi interjúk,elemzések..
több mint 12 éve
Ez addig úgy lesz míg el nem kezdik sárgával bombázni a színészkedést. Lemegy 3 BL csoportkör 34 pirossal meg 80 sárgával átgondolják a srácok a dolgokat.ez lehetséges, de attól még nem fogom megszeretni az "először dobom magam, csak másodszorra viszem tovább" stílusú játékosokat, érted?de attól még ha van is Isten, tutira nem igazságos, mert akkor nem engedte volna meg, hogy éppen Robben döntse el a meccset...slowmotionEgész szezonban kegyetlen nagyot hajtott már az első edzéstől kezdve, hogy kijavítsa tavalyi döntőt. Kegyetlenül megérdemelte, hogy pont ő döntötte el az ideit, mikor már többen is leírták őt (ezen a fórumon is, nem akarok nevet mondani, akinek inge nyugodtan vegye magára). Ez nagyon is kijárt neki...Asbee
én a futballból a büszkeséget hiányolom, hogy ha meglöknek kicsit, akkor nem esek össze, mintha eltörték volna a lábamat. addig valaki csak játékos, de ha nem dobja magát, akkor lehet futballista is.slowmotion
Kár hogy nem lesz ilyen 😊
Neymar messze nem lesz bust.
Azért vicc, hogy pont a Barcások hozzák a kiló/magasság problémát amikor Messi nehezebb nála 5 kilóval meg kisebb 4 cm-rel. Fiatal még lehet picit izmot pakolni rá anéékül is hogy lassulna. Jó lesz ebben biztos vagyok, csak mért pont a Barcába ment 😕
több mint 12 éve
ez lehetséges, de attól még nem fogom megszeretni az "először dobom magam, csak másodszorra viszem tovább" stílusú játékosokat, érted?de attól még ha van is Isten, tutira nem igazságos, mert akkor nem engedte volna meg, hogy éppen Robben döntse el a meccset...slowmotionEgész szezonban kegyetlen nagyot hajtott már az első edzéstől kezdve, hogy kijavítsa tavalyi döntőt. Kegyetlenül megérdemelte, hogy pont ő döntötte el az ideit, mikor már többen is leírták őt (ezen a fórumon is, nem akarok nevet mondani, akinek inge nyugodtan vegye magára). Ez nagyon is kijárt neki...Asbee
én a futballból a büszkeséget hiányolom, hogy ha meglöknek kicsit, akkor nem esek össze, mintha eltörték volna a lábamat. addig valaki csak játékos, de ha nem dobja magát, akkor lehet futballista is.
több mint 12 éve
Neymar bust.Neymar valóban szintén csak 50 kiló, viszont a labdával sokkal többet tud, mint Bojan.
Krkic is Barcelonaban.Geeri
mondjuk ez csak addig számít, amíg egy Pepe típusú fegyőr kettőbe nem töri, onnantól egálban lesznek.
több mint 12 éve
Az itt szereplő videót látva na jó egye fene jöjjön 😛Egy dologban biztos vagyok,befog állni a sorba és nem fog egyénieskedni,évek óta nyilatkozza hogy egy álma válna valóra ha itt játszhatna,Messit példaképnek tekinti.Csak kellene a padra egy olyan karizmatikus vezető mint Pep volt.
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/atigazolas-neymar-a-barcelonaba-szerzodik-hivatalos-2248073
Két kérdésem van, meddig fogja bírni mert ez nagyon gyorsaságra épül, s könnyen eltalálják erre felé a lábát, Másrészt ha megy neki Messi mit szól ha nem az ő nevét skandálják 😀dande
Ronaldinho is bírta egy darabig amíg faragják,aztán nála is elszakadt a cérna párszor,szerintem most is ez fog történni.
több mint 12 éve
Az itt szereplő videót látva na jó egye fene jöjjön 😛 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/atigazolas-neymar-a-barcelonaba-szerzodik-hivatalos-2248073
Két kérdésem van, meddig fogja bírni mert ez nagyon gyorsaságra épül, s könnyen eltalálják erre felé a lábát, Másrészt ha megy neki Messi mit szól ha nem az ő nevét skandálják 😀
több mint 12 éve
Neymar bust.Krkic is Barcelonaban.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Akkor lesz jó Neymar,ha rövid időn belül egy hullámhosszra kerül Xavival,Iniestaval és Messivel.Fogadjunk hogy jó lesz ? 😕TocaJó szar ez a nap Bayern vereség, Neymar Barcába.Nem biztos,hogy nagyot húztunk azzal a tarajos gőtével hidd el nekem.Kenny
Madrid mutathana már valamit ( Klopp vagy Heynkes elférne)Toca
Most már csak egy kapus és egy középhátvéd kell.
több mint 12 éve
Fogadjunk hogy jó lesz ? 😕Jó szar ez a nap Bayern vereség, Neymar Barcába.Nem biztos,hogy nagyot húztunk azzal a tarajos gőtével hidd el nekem.Kenny
Madrid mutathana már valamit ( Klopp vagy Heynkes elférne)Toca
több mint 12 éve
kepkezelo.com/images/ds3wbv081oqfbiw56epk.jpg
több mint 12 éve
szeretem az ilyen véletleneket:
Europa League Final, Chelsea-Benfica 2-1.
Torres Goal 60’
Cardozo Goal Pen, 68’
Ivanovic Goal 90’
Champions League Final, BayernMunchen-Dortmund 2-1.
Mandzukic Goal 60’
Gundogan Goal Pen 68’
Robben Goal 89’.kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
szeretem az ilyen véletleneket:Europa League Final, Chelsea-Benfica 2-1.
Torres Goal 60’
Cardozo Goal Pen, 68’
Ivanovic Goal 90’
Champions League Final, BayernMunchen-Dortmund 2-1.
Mandzukic Goal 60’
Gundogan Goal Pen 68’
Robben Goal 89’.
több mint 12 éve
Neymar -->BarcelonaMár amikor elfogadta a Barca ajánlatát a Santos már akkor lehetett tudni.
hivatalosAmadeus91
Azért Neymar jobb játékos már most mint amilyen Robinho valaha volt/lesz.
Én is kétségekkel fogadom,de bizonyítania kell.
több mint 12 éve
Neymar -->BarcelonaLehet fogadni: lesz akkora bust, mint Robinho a Margitnál, vagy csak minimálisan bőg le?
hivatalosAmadeus91
Mindig jövőre