Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
partjelző-Tottenham 2-1bogec7
csak az összefoglalót láttam, meg olvasgattam a meccsről de ezt igen kicentiztük kb ez a cikk leír mindent

a Diósgyőr pedig újra győzött, ezúttal Vácon 2-0ra :cool:
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Ennyit jelent, ha nincs Messi? Nemár...

szerk: egyébként kábé 1 hónapja van hullámvölgyben a csapat, nem tudom mi van velük, lehet tényleg elfáradtak páran. Mindenesetre ez nekik lehet kifogás, na de Mezey Gyurinak? 😀 😀JC6
Messi játszott..... vagy legalábbis úgy tett ....ezért gáz egy kicsitdande
Vagy csak szimplán kifullad a Barca így év végére. Azért ez nem jó jel nekik a BL döntőre előre vetitve. Ők mennek lefele a MU meg jön felfele.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 506 — Így remélem megfelelek nektek.....

szerk: egyébként kábé 1 hónapja van hullámvölgyben a csapat, nem tudom mi van velük, lehet tényleg elfáradtak páran. Mindenesetre ez nekik lehet kifogás, na de Mezey Gyurinak? 😀 😀JC6
Messi játszott..... vagy legalábbis úgy tett ....ezért gáz egy kicsit
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

szerk: egyébként kábé 1 hónapja van hullámvölgyben a csapat, nem tudom mi van velük, lehet tényleg elfáradtak páran. Mindenesetre ez nekik lehet kifogás, na de Mezey Gyurinak? 😀 😀
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 506 — Így remélem megfelelek nektek.....
győzelem a Szolnok ellen. Van remény.

A vesztésReál meg szopott. király. 😐eaglesmcnabb
Nyugi Barca is 😕 Elvileg belefér de nagyon nem tetszik mert amit a második félidőben leműveltünk az ismét rossz tendenciára utal ilyet még tavaly se nagyon hagytunk pláne Guard első évében nem és ha lehetett simán vagy nyögvenyelősen de mindent megtéve érte behúztuk. Most meg, jó tudom fáradtak de akkor is rossz felé mutat bár remélem pozitívan kezelik a srácok Grat a Socd-nak
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
győzelem a Szolnok ellen. Van remény.

A vesztésReál meg szopott. király. 😐

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
bogjosi New England Patriots 1 574
Nem néztem a meccset, úgyhogy ezügyben még nem tudok mit hozzáfűzni, egyelőre csak szimplán sajnálom, hogy a Spurs nem húzta ki legalább a döntetlennel.vassadi
első cselzi "gól"-nál a labda nem haladt át teljes terjedelmével a gólvonalon, a második meg lesgól volt a 88. percben...

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem hiszem el... komolyan mondom, így elverni a Tottenham-et! Tiszta szégyen az egész angol játékvezetés..
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 626
Nem néztem a meccset, úgyhogy ezügyben még nem tudok mit hozzáfűzni, egyelőre csak szimplán sajnálom, hogy a Spurs nem húzta ki legalább a döntetlennel.
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 2 953 — Gràcies Pep!
Pep most próbál rotálni...de Xavi, Messi, Pique így is kezd...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
bogjosi New England Patriots 1 574
partjelző-Tottenham 2-1

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 626
Ilyen nincs. 😂 Akár már holnap bajnokok lehettünk volna, erre Pazzini a hosszabbításban megfordítja a cesenai meccset. Miért, miért akarjátok mindenáron késleltetni az elkerülhetetlent?... 😊

Spanyolországban viszont végérvényesen eldőlt a bajnoki cím sorsa azzal, hogy a Zaragoza a Bernabéuban verte a Realt. A Dortmund pedig már hivatalosan is bajnok, gratulálok nekik.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Krisztusom 😀

Mezey:
„A Kecskemét gatyaszaggató védekezése után reálisnak mondható a döntetlen"

Szerintem meg megköszönheti a bírónak Gyuribá, hogy a Dosso - Vaskó párharcok után mindig kifelé fújt Vad II. Egy, ha szabálytalan volt, nem mind a három. Ráadásul a Kecsó felvállalta a nyílt sisakos játékot, meg is nyerhették volna a meccset.

(tudom, tudom, én vidi-ellenes vagyok)
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
max 3 tizire mondanám azt hogy megette a játékvezető sporttárs, és nem volt az.
de tény hogy ebben a híg fos tengerében ---> NB1 mi vagyunk a szilárd szar 😀 Ez ugye nemcsak minket minősít. A 3 évvel ezelőtti bajnok meg épp most készül kipottyanni.

Kecskeméten a legmagasabb a napsütéses órák száma ezért van annyi néger náluk, nem?petey
azért a Honvéd se panaszkodhat, és barbieba is volt már afrika kupa...de télleg most Kecsó viszi a prímet. 😊

|
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 092 — Csodabogár
max 3 tizire mondanám azt hogy megette a játékvezető sporttárs, és nem volt az.
de tény hogy ebben a híg fos tengerében ---> NB1 mi vagyunk a szilárd szar 😀 Ez ugye nemcsak minket minősít. A 3 évvel ezelőtti bajnok meg épp most készül kipottyanni.

Kecskeméten a legmagasabb a napsütéses órák száma ezért van annyi néger náluk, nem?

több mint 13 éve
kivételesen jogos volt(bár pont előtte mutatták vityát... 😊 ), igaz előtte Alvesék már 2-öt szerettek volna, de csak 3.-ra jött össze... 😀

|
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 976 — Illegális gyakorló
Ez most jogosabbnak tűnt, mint az utóbbi hatszáz másik 😀

Szerencséje a Vidinek, hogy nincs egy normális csapat ebben az elcseszett bajnokságban, mert akkor idén sem kellene leporolni a tablót...

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Teljesen. És nem is szeretem a Vidit 😀
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
szokásos tizit látom megkaptátok petey 😛
jogos volt?nem láttam a meccset

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 092 — Csodabogár
sóstó 30.perc füttyszó... 😀Divat
Alibifoci a Kecsó B ellen. Na jövő héten legalább lenyomjuk a Honvédot, Paks meg örülhet az 1 pontnak mert nem adtak meg Győrnek egy jogos gólt. Kasszáj ezt benézte.

Alba-Paks 3-0 😀 Reszkess Olaj!

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mondtam, hogy egy iszonyatosan fáradt nap után vagyok, edzés + meló, nem is tudom hogy vezettem haza... összemosódott minden, alig láttam, de mondom elolvasom 😊 gondolkodni sem bírtam, olyan voltam, mint egy másnapos 😊

szerk.: az a bíró, Istenem...
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Csak annyira összefolytak a betűk, hogy nem tudtam eldönteni most mit akar mondani a szerző? Hogy nem volt csodálatos az, amikor Messi szlalomozott. Aztán a végén azt írja, az volt az egyetlen értékelhető dolog...JC6
"...mert amit a Barcelona csinált – nyilvánvalóan nem a 900 körömpasszra, ritmusváltásra, és a Csodatörpe szlalomjára gondolok – annak talán még kevesebb köze van a „futballhoz”..."

beékelődő tagmondat, épp azt írja, hogy annak volt köze a futballhoz.
de hát átlagos barca-szimpatizáns, még a dicséreten is felháborodik 😊 mint ahogy kedves mesteretek is a bíró véletlen jó ítéletén ellenetek 😀

kár hogy a paks nem nyert, mókás lenne ha a fideoton elherdálná a hatszáz pontos előnyét a végére.
több mint 13 éve
sóstó 30.perc füttyszó... 😀

|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Csak annyira összefolytak a betűk, hogy nem tudtam eldönteni most mit akar mondani a szerző? Hogy nem volt csodálatos az, amikor Messi szlalomozott. Aztán a végén azt írja, az volt az egyetlen értékelhető dolog...
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 943
Ilyet biztosan nem hirdettem ki.
Olyat igen, hogy amíg a gyökér Hodgson a manager, addig nem nézek, de ez messze nem ugyanaz.
Hodgson hazudozott jobbra-balra, a játékosai pedig kvázi megszégyenítették a Liverpool mezét a hozzáállásukkal.
Egy ilyen csapat meccseit én nem fogom nézni, mert nem érdemes rá, hogy nézzem.
Én nem Hodgson és Gerrard, Torres meg egyéb játékosok szurkolója vagyok, hanem a Liverpoolé, mint klubé.
Ha a managere, és a játékosai méltóak hozzá, akkor nézem a meccseit és szurkolok neki.
Viszont ha ők leszarják a fejemet azzal, hogy hazudoznak és lelketlenül játszanak, akkor én miért üljek le heti egy-kétszer másfél órára idegeskedni azon, hogy már megint szégyent hoznak a klubra? Mert megérdemlik? A lófaszt érdemlik meg.
Én egyetlen dolgot várok el minden Liverpool játékostól és managertől. A klubbal és a szurkolókkal szembeni alázatot, és az ebből fakadó megfelelő hozzáállást. Nem többet, nem kevesebbet.

Ha én emiatt kevesebb vagyok, hát akkor kevesebb vagyok, ez van.

Mourinho pedig egy utolsó gyökér. Ezt írtam már sokszor.