Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 249 — no es importante
most már csak 7, délután amikor kistesóm megmutatta a videót még 9 volt (a beszámolóban meg 10)
óriási volt amúgy, ahogy páran sörrel akarták kezelni a kislánynak a szemét 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
 ultrasliberi.hu/2013/05/7-eves-lanyt-neztek-huligannak/

slowmotion,
másik irányba😀

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 884 — Cowboys fan
jólvan ZSidai, Wolfe, Vadnai is megy a rákba. Még jó hogy azt mondta ez a fasz hogy senki sem távozik. faszom kezd már tele lenni fasszopó domonyaibóleaglesmcnabb
Zsidai jöhetne 2 villamos megállóval feljebb.Kenny
két megállóval feljebb a Népstadion és intézményei van. ez azt jelenti, hogy a válogatottba követeled? 😉
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Benitez > Napoli - szegények hamar kiesnek a BL-ből... 😕
közben meg ez fogadott a Napoli wiki oldalán:

😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
jólvan ZSidai, Wolfe, Vadnai is megy a rákba. Még jó hogy azt mondta ez a fasz hogy senki sem távozik. faszom kezd már tele lenni fasszopó domonyaibóleaglesmcnabb
Zsidai jöhetne 2 villamos megállóval feljebb.

több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 867 — Pfizer & Moderna fan
majd Vukmirral hosszabbítunk XD
kapus is nagyon kéne mert két világtalan véd.

több mint 12 éve
Ma este van egy jótékonysági Samp legends - Genoa legends meccs.
Elég jó a Samp kezdő:
 twitpic.com/ctoe9cBazzani
és Zenga a cserekapus?
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 115 — #NoStress
Duna Plaza, első emelet, Universum Póker Klub, ott ül épp, és pókerezik.
Olvass be neki!

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 014 — Axel Foley
Ma este van egy jótékonysági Samp legends - Genoa legends meccs.
Elég jó a Samp kezdő:
 twitpic.com/ctoe9c

több mint 12 éve
StormST Denver Broncos 12 403 — SB 50 Champion @ Grund
Ribery 2 évet, 2017-ig hosszabbított a Bayern-el...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 438 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Magyar Labdarúgó-szövetség várja a hivatalos értesítést Davide Lanzafame ügyével kapcsolatban. Mint ahogy megírtuk, a repubblica.it szerint 24 játékos ellen emeltek vádat Olaszországban futballmérkőzések eredményének befolyásolása miatt – s köztük van a Bp. Honvéd olasz légiósa is.

„Egyelőre csak sajtóhírről van szó – mondta Dinnyés Márton, az MLSZ sajtóirodájának munkatársa a Nemzeti Sportnak. – Várjuk a hivatalos értesítést az ügy jelenlegi állásáról. Annál is inkább, mert szövetségünk már az átigazoláskor kapcsolatba lépett az olasz szövetséggel, illetve a hatóságokkal, és tájékoztatást kért a Davide Lanzafamével kapcsolatos hírekre vonatkozóan. Ha a sajtóértesülések megfelelnek a valóságnak, akkor a légiós nem vehet részt az MLSZ versenyrendszerében.”

Az már más kérdés, hogy mit jelenthet az, ha hivatalosan is kiderül a vádemelés ténye. Davide Lanzafame korábban úgy nyilatkozott, hogy nem áll eljárás alatt, ezért engedték őt szerepelni. Ha viszont vád alá helyezték, az más megvilágításba helyezheti az ügyét, és még egy óvási lavinát is elindíthat: a Honvéd riválisai jogosulatlan játék miatt akár a szövetséghez is fordulhatnak.

forrás: nso.hu

hmmm...zöldasztalos kiesést vajon kompenzálják zöldasztalos EL indulással?? 😀
bár hemi bácsi úgyis elintézi ezt is!Divat
Tökéletes válaszírás az egész műbalhéra.
 csak.blog.nepsport.hu/archives/2013/05/27/Minek_ez_a_felesleges_hangulatkeltes/

Egyébként meg szánalmas.
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
jólvan ZSidai, Wolfe, Vadnai is megy a rákba. Még jó hogy azt mondta ez a fasz hogy senki sem távozik. faszom kezd már tele lenni fasszopó domonyaiból

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
fene egye meg ezt a Palace-t, hogy nem bírták rendes játékidőben behúzni a győzelmet...
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 108 — Vikings fan
Lewa jöjjön csak Madridba 😊
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Kell a francnak a lengyel. Ott van Gomez és Mandzukic. Ketten megoldják...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem az a pletyka, hogy Gomez megy Chelsea-be? Gondolom őt pótolná.somoskovig
remélem nem 😊 igazából szerintem Falcao sem kéne Torres, Ba és Lukaku mellé
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 183
mi a fasznak nekünk Lewandowski?Amadeus91
Hogy ne az ellenfelet erősítse. 😊

Amúgy engem az érdekelne, hogy ezek az átigazolások Pep kérésére vannak, vagy a vezetőség saját szórakoztatására találja ki őket?vandeminek
szerintem saját. Ez klasszikus "Uli-move".
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 506 — Chiefs GM
Nem az a pletyka, hogy Gomez megy Chelsea-be? Gondolom őt pótolná.

több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
mi a fasznak nekünk Lewandowski?Amadeus91
Hogy ne az ellenfelet erősítse. 😊

Amúgy engem az érdekelne, hogy ezek az átigazolások Pep kérésére vannak, vagy a vezetőség saját szórakoztatására találja ki őket?

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 183
mi a fasznak nekünk Lewandowski?
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Nah úgy tűnik vagy Ancelotti vagy Heynkes lesz a Real edző, én Juppnak jobban örülnék mert ő már ért el siekreket a Madriddal, igaz Peres előtti időkben. Vele talán a publikus és a sajtó is elnézőbb/pozitívabb lenne.
Bár Carlo sem rossz választás, csak szerintem nem illik ide.Toca
Remélem Heynkes jön. Amit idén a Bayernnel csinált élményszámba ment. És a Realnak van annyira jó kerete mint a bajoroknak.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 108 — Vikings fan
Nah úgy tűnik vagy Ancelotti vagy Heynkes lesz a Real edző, én Juppnak jobban örülnék mert ő már ért el siekreket a Madriddal, igaz Peres előtti időkben. Vele talán a publikus és a sajtó is elnézőbb/pozitívabb lenne.
Bár Carlo sem rossz választás, csak szerintem nem illik ide.
több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 520 — Keep pounding
Télen amikor leigazoltuk az mlsz adta ki a játékengedélyét, úgy hogy tisztában voltak az eljárással.
Ergo ez csak a ződsport próbálkozása, keverik a szart rendesen, már vártam vmi hasonlót, hogy a nép szarát betolják a dobogóra. Meglepő módon akkor került elő a sztori, amikor a fradi elverte a Debrecent, előtte nem 😀
Az meg nevetésges, hogy a XXI. században piacvezető médiumban (bár gyakorlatilag monopolhelyzetben van de mindegy) le tudnak olyat írni, hogy azért kapott játékengedélyt, mert azt mondta nincs eljárás alatt. Úgy, hogy előtte három sorral leírják, hogy télen megvolt a kapcsolatfelévtel az olasz illetékesekkel.
Tehát ha egy gyilkos azt mondja nem ő őlte meg az áldozatot akkor szabadon távozhat a bíróságról. Naná....

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
Milyen savanyú bor lenne ebből a szőlőből........csi77
"semmi savam nem volt már..."

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 143 — Bears & Illinois fan
Milyen savanyú bor lenne ebből a szőlőből........

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png