Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Mikey
18 945
"Former Liverpool defender Sami Hyypia today announced he will retire from professional football at the end of the season."Visszajöhetne majd segédedzőnek Dalglish és Clarke mellé.
több mint 13 éve
Góóóóóóóóóóóóóóól!Agybajt is kaptam, mert azon a meccsen múlott egy kis pénzem 😀
Rosi eldöntötte! Nyertünk Bariban 3-2re, Francesco 2gól és egy kihagyott tiziHabi
több mint 13 éve
Góóóóóóóóóóóóóóól!Rosi eldöntötte! Nyertünk Bariban 3-2re, Francesco 2gól és egy kihagyott tizi
1 piros ott 2 itt
59 pont, Juve verje meg a laziot holnap és 1 pontra leszünk a bl-től. Jövő héten elhalasztjuk a bajnokavatást! majd utána megnyeri otthon a Milan. ott szebb ünnepelni
JT Daniels fan
több mint 13 éve
kurva gyenge.és ezzel le is zártam magamban a Fradi-Debrecen témát.megköszönhetjük a kondának hogy egyenlítettek nekünk.JociA "legszebb" az lesz, amikor a szezon végére a lilák megelőznek minket. Már nincsenek messze...
Én már nem is idegesítem magam ezen a bandán, annyit sem érdemelnek meg.
több mint 13 éve
Duff
3 159
Kár, h nem miatta Duff a nickem 😀ő is akkor baszta el a karrierjét, mikor odaigazolt 😀. Roversbe nagy király volt még. Onnantól hanyatlik, de inkább stagnál.tüsi91Beszarok, ha innen elbukjuk a PL-t. Attól függetlenül, h nagyon nem kedvelem a Chelsea-t, szerintem egyáltalán nem érdemlik meg, h idén bajnokok legyenek.DuffIlyen nickkel nem kedvelni a Chelseat... 😊Schleck
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
ő is akkor baszta el a karrierjét, mikor odaigazolt 😀. Roversbe nagy király volt még. Onnantól hanyatlik, de inkább stagnál.Beszarok, ha innen elbukjuk a PL-t. Attól függetlenül, h nagyon nem kedvelem a Chelsea-t, szerintem egyáltalán nem érdemlik meg, h idén bajnokok legyenek.DuffIlyen nickkel nem kedvelni a Chelseat... 😊Schleck
több mint 13 éve
kurva gyenge.és ezzel le is zártam magamban a Fradi-Debrecen témát.megköszönhetjük a kondának hogy egyenlítettek nekünk.
több mint 13 éve
Beszarok, ha innen elbukjuk a PL-t. Attól függetlenül, h nagyon nem kedvelem a Chelsea-t, szerintem egyáltalán nem érdemlik meg, h idén bajnokok legyenek.DuffIlyen nickkel nem kedvelni a Chelseat... 😊
több mint 13 éve
vassadi
15 626
A Milant viszont már csak egy hajszál választja el a scudettótól, az utolsó három fordulóban elég egy pontot szerezni, és biztos a bajnoki cím. 😉
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Így van, ennyi.Gratulálok az FA-nek, teljes sikert arattak ezen a hétvégén. 😉ugyan miért? ok, Chelsea meccsen voltak rossz döntések. Ma 1 tizi oda az első félidő végén, 1 tizi ide a 88.ban. Foy hibát hibára halmozott.tüsi91
vassadi
Elismerem, nem játszottunk jól, de alakulhatott volna úgy is ez a forduló, hogy három körrel a vége előtt 7 pont az előnyünk a Chelsea-vel szemben. De tudom, fociban ilyen nincs, úgyhogy előre tekintek, és várom a szezon legfontosabb meccsét.
több mint 13 éve
Duff
3 159
Beszarok, ha innen elbukjuk a PL-t. Attól függetlenül, h nagyon nem kedvelem a Chelsea-t, szerintem egyáltalán nem érdemlik meg, h idén bajnokok legyenek.
több mint 13 éve
Szuper, kezd izgalmas lenni a dolog. 😊Mondjuk valamiért még mindig pesszimista vagyok a Chelsea-vel, de legfőképpen Ancelottival kapcsolatban, de legalább már az elméleti esély megvan. Az meg a nagyon szubjektív véleményem, hogy akárki is nyer, az utóbbi idők egyik leggyengébb PL győztese lesz.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Gratulálok az FA-nek, teljes sikert arattak ezen a hétvégén. 😉ugyan miért? ok, Chelsea meccsen voltak rossz döntések. Ma 1 tizi oda az első félidő végén, 1 tizi ide a 88.ban. Foy hibát hibára halmozott. Ma előrefele kevesek voltunk. Mondjuk az Anderson-Nani-Hernandez 3as fogat ért 1 embert ma (bár Hernandez értékelhetetlen, Owen 5 perc alatt többet csinált)
vassadi
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Gratulálok az FA-nek, teljes sikert arattak ezen a hétvégén. 😉 Az Arsenal pedig visszatért a bajnoki címért folyó harcba. Viccet félretéve, sejtettem, hogy az ágyúsok pont ellenünk kászálódnak ki ebből a pocsék szériából, és azt is, hogy korántsem lesz annyira sima a bajnokság hajrája. Chelsea ellen így jövő hétvégén gyakorlatilag bajnoki döntő.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Még a végén befutunk 😀😀😀DHanniMegint egy bajnoki döntő. Csak úgy, mint tavaly. Tavaly nyertetek, utána elmentünk szopni Blackburnbe. Most a Chelsea meccs után megint Blackburn. Van egybeesés. Még szerencse, hogy nem hiszek az ilyenekben. Jövő vasárnap nagy lépést teszünk a 19. fele.
több mint 13 éve
Még a végén befutunk 😀😀😀D
több mint 13 éve
erre inkább nem mondanék semmit,egészen hihetetlen :/ 😀sírok,ha megverjük a MU-tNewmansírhatsz 😊Divat
több mint 13 éve
Bammeg ilyet se gondoltam volna h látok életemben: Flamini megkerülős csel után gólt rúg 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Nehéz a bajnok élete... :/A múltkori fordulóban úgy vesztettünk a Seattle ellen, hogy Mullan már a 3. percben páros lábbal kettétörte az ellenfél lábát, és tíz emberrel csak 0-1-re voltunk képesek.
Tegnap meg 1-1-es döntetlen a Chicago ellen, hiányzott 7 játékosunk (Casey, Folan, Amarikwa, Wynne, Ababio, Kandji, Mullan), és a cserék közt nem volt egyetlen offenzív ember sem, csak a reserve team védői és védekező középpályásai.
Szerdán a Houston ellen kéne már végre győzni, és remélem lassan véget ér ez a balszerencsés időszak.
Hamarosan Gold Cup, június 5-25-ig, már hangolódok, ha ott lesz legalább Cummings, akkor ezt nézni fogom, ellentétben a múltkori VB-vel. 😛
több mint 13 éve
úgy legyen! 😉jó hát álmodozni csak-csak lehet (ha már a drafton nagyjából semmit sem sikerült megálmodnom Pats szempontból) 😀Bár a Sahin-Subotic duót el tudnám nézni Rómában Villas Boas mester irányítása alatt Falcaoval a csatársorban 😊Habiés akkor ért bele a bilibe... 😀Divat
pénz lesz, és ha a Chelsea nem bassza ki Ancellottit akkor Villas Boas jönni fog, Ő meg ahogy látjuk tud igazolni/felvesz engem a stábba és majd mondom a frankót 😛Habi
én beérem Sanchezzel és a Herceget vki keltse életre, és mást nem is kérek... 😊
|
több mint 13 éve
jó hát álmodozni csak-csak lehet (ha már a drafton nagyjából semmit sem sikerült megálmodnom Pats szempontból) 😀Bár a Sahin-Subotic duót el tudnám nézni Rómában Villas Boas mester irányítása alatt Falcaoval a csatársorban 😊Habiés akkor ért bele a bilibe... 😀Divat
pénz lesz, és ha a Chelsea nem bassza ki Ancellottit akkor Villas Boas jönni fog, Ő meg ahogy látjuk tud igazolni/felvesz engem a stábba és majd mondom a frankót 😛
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Bár a Sahin-Subotic duót el tudnám nézni Rómában Villas Boas mester irányítása alatt Falcaoval a csatársorban 😊Habiés akkor ért bele a bilibe... 😀
|
több mint 13 éve
Dortmundban nem kis ünnep volt tegnap. Zseniális hangulat volt. Az meg amikor a stadionban mutatják az embereket, mint a heringek...egyszer el kell jutni. Nem mellesleg Európa egyik legszimpatikusabb csapata, megmutatták, hogy a régi Amoroso-Koller-Rosicky fémjelezte csapat sikereinek útjába tudnak lépni. Ha egyben maradnak, szép jövőképe lesz a Dortmundnak. Bár a Sahin-Subotic duót el tudnám nézni Rómában Villas Boas mester irányítása alatt Falcaoval a csatársorban 😊
JT Daniels fan