Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Alig értek hozzá, ekkorát messze nem kellett volna homorítania. Még elesnie se nagyon.ja Masch nagy forma
Mascherano hatalmas. 😀Mikey
azt néztem, a meccs végén, mikor Lass letalpalta, szabálytalan volt az oké, de már ahogy eldobta magát Masch, azonnal felnézett, nyitotta a szemét és várta, hogy a bíró vajon fúj-e.. és úgy üvöltött, mint a fába szorult... És lehet látni, hogy abbahagyja az üvöltést néha és felnéz a sporira, hogy vajon ad-e lapot, stb 😀
ROnaldos eset meg semmi sem volt, se Piquétől, de Masch is akkorát esett, mint a ház, mondjuk a sarkát elérte Ronaldo, szóval esni lehetett, na de ilyet.. De Ronaldoval szemben nem volt fault, látszott Ronaldon rögtön, hogy ő bizony esni akar és fog is
több mint 13 éve
biztos az én szememmel/ítélőképességemmel van a gond, de a linkelt videón mikor is színészkedik ronaldo ? gabtsiA mozdulatsora elejétől a végéig, mint általában.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Adebayor mellett ugyanúgy kiszórtam volna Mascheranot is a fenébe a színészkedésért, de ugyanúgy minimum besárgáztam volna Krisztinát is, valamint Messit is.A tegnapi meccs után még magabiztosabban azt mondom, hogy a katalánok akkor kezdenek színészkedni - de azonnal -, ha szándékos (nincs benne a játékban) durvaságot érzékelnek/vélnek érzékelni. Az elején egyetlen egyszer sem színészkedtek, érzésre mondom, hogy a gól után szaporodtak el az ilyen jelenetek, amikor a Madrid elkezdett dühből is szerelni. Mindkét csapat taktikai elemként használja a színészkedést és reklamálást, a Madrid jó szabadrúgás pozíciókat, a Barcelona lapokat szeretne elérni vele.
Mind a kettő undorító, amit levágott. Ahogy valaki a közelükben volt, azonnal estek, Ronaldonál meg irrtáló is volt, ahogy azonnal emelte is a kezét, meg elkezdett sírni, hogy befújják. Az esetek többségében egy sima széllökéstől is akkorát repült kb, mint a ház, mert hogy hozzá alig értek, az is tuti. Messi is esett folyamatosan, de őt azért rugdosták is rendesen, persze ez ennyire őt sem menti fel. Igazából kavarog a gyomrom, hogy 180 perc alatt annyi színészkedést láttam, hogy számolni is alig lehetett.Stez
Nem előztek be olyan nagyon azért a spanyolok! 😊 Ennek a két latin bandának én a másik találmányától kapok hideglelést, meccs végén a szögletzászlónál történő időhúzó szuszakolást. Azt rendeletileg tiltanám be! Mostanában azért már nem annyira jellemző.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Mikey
18 945
Alig értek hozzá, ekkorát messze nem kellett volna homorítania. Még elesnie se nagyon.Mascherano hatalmas. 😀
több mint 13 éve
biztos az én szememmel/ítélőképességemmel van a gond, de a linkelt videón mikor is színészkedik ronaldo ? teljesen egyértelmű fault volt, amiből kigördült, nem ugrott, nem repült, nem homorított.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
ezentúl ez lesz a kedvenc soccervideóm 😀 (főleg 0:30-tól)http://www.youtube.com/watch?v=wBl7J6AV5nU
ahogy a színészkedő játékos pont úgy esik, hogy egy másik játékosból is gyönyörű homorítást váltson ki, valami frenetikus 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mi csak fekete vonatnak hívtuk, úgy jött minden egyes alakalomnál, még a saját 16-nál is felbukkant (nem betömörülés esetén) hátha agyon lehet rúgni valakit. jellemzően térd magasságban érkezett, rettenet sunyi módon. nem lenne rossz playa de ez a réti nigger "mentalitás" undorító.gabtsiviszont rohadtul csúnyán fest a hófehér RM szerelésben 😀 😀
több mint 13 éve
Adebayor mellett ugyanúgy kiszórtam volna Mascheranot is a fenébe a színészkedésért, de ugyanúgy minimum besárgáztam volna Krisztinát is, valamint Messit is.Mind a kettő undorító, amit levágott. Ahogy valaki a közelükben volt, azonnal estek, Ronaldonál meg irrtáló is volt, ahogy azonnal emelte is a kezét, meg elkezdett sírni, hogy befújják. Az esetek többségében egy sima széllökéstől is akkorát repült kb, mint a ház, mert hogy hozzá alig értek, az is tuti. Messi is esett folyamatosan, de őt azért rugdosták is rendesen, persze ez ennyire őt sem menti fel. Igazából kavarog a gyomrom, hogy 180 perc alatt annyi színészkedést láttam, hogy számolni is alig lehetett. És akkor jön a fika az olaszokra. 😂 Teljesen jogos, hogy ők aztán mesterei a színészkedésnek, de ezek után telibe röhögöm akármelyik fant, ha ilyenekkel dobálózik. 😊 Egy kicsit elvette a kedvem úgy alapból a soccer nézéstől ez az oda-visszavágó, meg a meccsek körüli balhé.
Macherano oscar és tajparaszt, Krisztina oscar, Pedro egy korszakos bunkóvá kezdi kinőni magát, mellé még az oscar is jár, Adebayor oscar és egy bunkó, Messi oscar és sorolhatnám még. Marcelorol meg eddig is tudtam, hogy egy szar, de ezután a két meccs után komolyan úgy vélem, hogy viccjátékos a posztján. Remélem, hogy nem megy rá Taiwora a Real, mert ideges lennék.
Milanhoz kapcsolódó téma, hogy Galliani tegnap elmondta, hogy jövőre a BL megnyerése a cél és a nyári igazolások ezt is fogják szolgálni, szóval nagy igazolásokra készülünk. Meg hát pofázzák azt is, az idegenbeli mezünket azért nem mutattuk be az otthoni mellett, mert ezt valami nagy sztár fogja először magára ölteni. 😊
Buzi Krisztina is megint előjött pletyka szintjén azok után, hogy megmondta, nem igazán kedvel Mourinho taktikája szerint játszani olykor. De ugye az első átigazolási bejelentések akkor jönnek, ha megnyerjük a bajnokságot. Remélem Taiwo és Mexés jönnek ingyen elsőre, melléjük Hulk, Ganso és néhány középpályás kell. :cool:
több mint 13 éve
mi csak fekete vonatnak hívtuk, úgy jött minden egyes alakalomnál, még a saját 16-nál is felbukkant (nem betömörülés esetén) hátha agyon lehet rúgni valakit. jellemzően térd magasságban érkezett, rettenet sunyi módon. nem lenne rossz playa de ez a réti nigger "mentalitás" undorító.
több mint 13 éve
én a meg nem adott gólon kívül még azt nem értettem, hogy ademajom mégis mi faszt szeretett volna ? és hogy maradhatott egyáltalán pályán ?gabtsi1. Kiállíttatni magát. 2. A buzi füttyöse a Barca-nak fújt, ezért mindig a Real játékosok szándékai ellen ítélt.
Igazából fogalmam sincs, max. 20 percig lehetett volna a pályán, Messi horse collar tackle-nél kellett volna kiszórni. Ez a bíró eldöntötte, hogy ő és a kiállítás ugyan nem lesz topic Mourinho sajtótájékoztatóján.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
én a meg nem adott gólon kívül még azt nem értettem, hogy ademajom mégis mi faszt szeretett volna ? és hogy maradhatott egyáltalán pályán ?gabtsiErre nagy plusz. Hihetetlen szánalmas az egész ember.
több mint 13 éve
én a meg nem adott gólon kívül még azt nem értettem, hogy ademajom mégis mi faszt szeretett volna ? és hogy maradhatott egyáltalán pályán ?
több mint 13 éve
Visszanéztem. CR a szabadot próbálta - már esés közben, kis meggyőződéssel - kireklamálni, Higany tudta, hogy sípszó után rúgta el. Valószínűleg a jó időben megszólaló síp miatt nem reklamáltak különösebben. Aludtak rá egyet, beszéltek SpecialOne-nal; most már az évszázad összeesküvésének újabb megdönthetetlen bizonyítéka. Ennyi.Ez szúrja az én szemem is,hogy akkor a pályán szinte semmi reakció nem volt,most meg megy a szokásos "ezen ment el a meccs" szöveg.JoeyPorterA Higany gólban egyébként mi volt a szabálytalan? 😐 :oJoeyPorterA bíró nem látta szabálytalannak Pique-t, innentől kezdve CR esését "kénytelen" volt lábra vetődésnek ítélni. Esze ágában sem volt előnyszabályt adni, rögtön fújt, ahogy CR hozzáért Mascheranohoz. A Madrid játékosainak reakcióiból ítélve (alig-alig tiltakoztak, reklamáltak) nem látta olyan rosszul a dolgot, mint ahogy most próbálják már beállítani.tomi-tomi
több mint 13 éve
Mert a vesztesnek mindig meg kell próbálni ráfogni egy bizonyos pillanatra a vereséget és kapaszkodni a hülyeségbe.Ez szúrja az én szemem is,hogy akkor a pályán szinte semmi reakció nem volt,most meg megy a szokásos "ezen ment el a meccs" szöveg.JoeyPorterA Higany gólban egyébként mi volt a szabálytalan? 😐 :oJoeyPorterA bíró nem látta szabálytalannak Pique-t, innentől kezdve CR esését "kénytelen" volt lábra vetődésnek ítélni. Esze ágában sem volt előnyszabályt adni, rögtön fújt, ahogy CR hozzáért Mascheranohoz. A Madrid játékosainak reakcióiból ítélve (alig-alig tiltakoztak, reklamáltak) nem látta olyan rosszul a dolgot, mint ahogy most próbálják már beállítani.tomi-tomi
Eddig is ez ment, most sincs ez másképp.
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 631
Ez szúrja az én szemem is,hogy akkor a pályán szinte semmi reakció nem volt,most meg megy a szokásos "ezen ment el a meccs" szöveg.A Higany gólban egyébként mi volt a szabálytalan? 😐 :oJoeyPorterA bíró nem látta szabálytalannak Pique-t, innentől kezdve CR esését "kénytelen" volt lábra vetődésnek ítélni. Esze ágában sem volt előnyszabályt adni, rögtön fújt, ahogy CR hozzáért Mascheranohoz. A Madrid játékosainak reakcióiból ítélve (alig-alig tiltakoztak, reklamáltak) nem látta olyan rosszul a dolgot, mint ahogy most próbálják már beállítani.tomi-tomi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Irónia 😀 😀Olvastam, hogy Egervári, dicső hadvezérünk 2 román fiatalt akar megnézni. Na most ez valami vicc?JC6Dicső hadvezérünk...? :rolleyes:Stez
több mint 13 éve
Olvastam, hogy Egervári, dicső hadvezérünk 2 román fiatalt akar megnézni. Na most ez valami vicc?JC6Dicső hadvezérünk...? :rolleyes:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Olvastam, hogy Egervári, dicső hadvezérünk 2 román fiatalt akar megnézni. Na most ez valami vicc?
több mint 13 éve
A Higany gólban egyébként mi volt a szabálytalan? 😐 :oJoeyPorterA bíró nem látta szabálytalannak Pique-t, innentől kezdve CR esését "kénytelen" volt lábra vetődésnek ítélni. Esze ágában sem volt előnyszabályt adni, rögtön fújt, ahogy CR hozzáért Mascheranohoz. A Madrid játékosainak reakcióiból ítélve (alig-alig tiltakoztak, reklamáltak) nem látta olyan rosszul a dolgot, mint ahogy most próbálják már beállítani.
több mint 13 éve
Szenvedés volt ez a meccs tegnap. De legalább láthatom majd ahogy a MU szépen lerombolja a mítoszát a Barcának.FViktor93Hát nem sűrűn fogja lerombolni ez az MU a Barcát, ezt még semlegesként is be tudom vallani.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Szenvedés volt ez a meccs tegnap. De legalább láthatom majd ahogy a MU szépen lerombolja a mítoszát a Barcának.
több mint 13 éve
Antipatikus, de egyébként egyetértek. 😀Hajdú B. bazmeg...Hajdú B. ezen a meccsen kibaszott unszimpatikus lett!! Olyanokat beszélt, hogy inkább maradt volna csöndben....kristóf17
Oké, hogy már minden reálost ki akar állíttatni, de ez mi volt, hogy ez olyan volt mint Del Horno-é?
Egy sört adok annak aki a Marcelo megmozdulása és Del Hornoé között megtalálja a hasonlóságot, azon kívül hogy mindkettő a szögletzászlónál volt. Segítségként itt van a videó róla. http://www.youtube.com/watch?v=0QfSNFsY18wSchleck
több mint 13 éve
Hajdú B. bazmeg...Hajdú B. ezen a meccsen kibaszott unszimpatikus lett!! Olyanokat beszélt, hogy inkább maradt volna csöndben....
Oké, hogy már minden reálost ki akar állíttatni, de ez mi volt, hogy ez olyan volt mint Del Horno-é?
Egy sört adok annak aki a Marcelo megmozdulása és Del Hornoé között megtalálja a hasonlóságot, azon kívül hogy mindkettő a szögletzászlónál volt. Segítségként itt van a videó róla. http://www.youtube.com/watch?v=0QfSNFsY18wSchleck
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Macskarágót minek vettük meg? Mi nem színésztársulat vagyunk... Pedro-nak meg valaki elmagyarázhatná, hogy ez tényleg nem a színház. A többiekkel nem volt gond.