Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
valaki volt lent tegnap szolnokon?divat,bálesz?mi volt?Jocién nem voltam, de meccsről már írtam nagy vonalakban...
buzi mlsz Hali meccset átrakta 15.-re, h még véletlenül se tudjak menni...
|
több mint 13 éve
ATL 0 - 3 MAL WTF???
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
valaki volt lent tegnap szolnokon?divat,bálesz?mi volt?
több mint 13 éve
Istenem, Bale...JC6Nagyon durva! :o
http://www.youtube.com/watch?v=Qm8IFIVgKls&feature=player_embedded#at=37
Remélem Rio erről is írogat majd...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Istenem, Bale...
több mint 13 éve
De az a csapat biztos nem nyer BL-t 😛 Amúgy valóban gratula a Milannak, félek a Juve ha így folytatják száz év múlva sem nyer újra scudettot 😕Az 1. állításoddal azért várjuk meg a következő szezont, a 2. meg azon múlik ki lesz az új edző Torinoban.
dande
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
vassadi
15 626
SCUDETTO!!!
több mint 13 éve
0-0 a Revolution ellen, ilyen felforgatott összeállításban ez is bravúr. A múltkor már örültem, hogy kevesebb sérültünk van, erre most Nyassi és Smith se játszhatott, Folan pedig már az első félidőben kiesett. Megint nyolc hiányzónk van, de legalább most lesz egy hét a következő meccsig. Kár, hogy nem tudtuk legyőzni őket, jó lett volna végre kioktatni egy bostoni csapatot, ha már mindenhol máshol jobbak nálunk, itt meg mi vagyunk a császárok, de majd legközelebb megkapják a magukét. 😛
több mint 13 éve
GZ a Milannak, megérdemelték idén - Ibra azért durva, már tudom miért vált annyit klubot: hogy mindig bajnok legyen! BUNDA az egész 😂davemayerDe az a csapat biztos nem nyer BL-t 😛 Amúgy valóban gratula a Milannak, félek a Juve ha így folytatják száz év múlva sem nyer újra scudettot 😕
Bale-t meg jól lapátra tette az a ...... nem tudom lesz e ebből még valaha karrier és tíz perc múlva meg az állat rúgja a vezető tizenegyest mert minek az a piros ugyan már csak egy játékos karrierjét meg egy másik csapat idényét teszi gajra ő meg a vak spori pedig ha most nyerünk lett volna esély befogni a City-t bár ez érdekel most legkevésbé inkább Bale épüljön fel. Alvesnek szerencséje volt Pepe esetében neki nem.... Ha valaki esetleg kíváncsi a videóra az NSO-n megnézheti. Ezek után lehet reklamálni a PL keménységét még akkor is ha a színészkedés sem szimpi beismerem.
Csóri C Roni meg összemákolt (na jó egy volt mákos) négy gólt de ha nem most a köv. fordulóban remélem már bajnokok leszünk de ha lehet nyerjünk holnap is az se zavar ha Messi nem lő egyet se csak mondjuk ad négy gólpasszt 😊
több mint 13 éve
Az Eagles-nek (NFL-nek) köszönhetően már nem vagyok akkora Milan-fan mint régebben, de egy bajnoki címnek mindig tud örülni az ember. 😀
több mint 13 éve
BAJNOKCSAPAT! BAJNOKCSAPAT!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Lucsánszky Tamás (Budaörs) edzőjének nyilatkozata a 0-4-re elvesztett meccs után:😀
– Az első gólnál én hibáztam, a másodiknál a játékvezető, a harmadiknál a partjelző, de Isten majd megbocsát mert ez a foglalkozása.
😀 😀diverdoc
Az NB II.-ről szóló cikkeket csak a nyilatkozatok miatt megéri elolvasni. 😀
több mint 13 éve
GZ a Milannak, megérdemelték idén - Ibra azért durva, már tudom miért vált annyit klubot: hogy mindig bajnok legyen! BUNDA az egész 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Lucsánszky Tamás (Budaörs) edzőjének nyilatkozata a 0-4-re elvesztett meccs után:– Az első gólnál én hibáztam, a másodiknál a játékvezető, a harmadiknál a partjelző, de Isten majd megbocsát mert ez a foglalkozása.
😀 😀
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Galliani hogy imádkozik 😀Morganti 2.félidei ténykedése = a 0val
Gratulálok a Milan szimpatizánsoknak! Jövőre remélem már/újra velünk is számolnotok kell!
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Nyóóóócegy A Millerntorban. 😂 😊 Szegény kis St. Pauli, jól beleszaladt a késbe.
több mint 13 éve
nyóóóóóóóócegy
több mint 13 éve
Fradi nem akar nyerni ahogy így nézem: első 5 perc 3 ziccer 0 gól...davemayer1. félidő: szolnoki védelem... 😂
2. félidő: szokásos nagyszerű alibi foci
legalább a Tanár Úr Dinit leviszi mostanában, és Dragit behozza a pályára...legalább W megvan.
|
több mint 13 éve
Fradi nem akar nyerni ahogy így nézem: első 5 perc 3 ziccer 0 gól...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szánalom.
több mint 13 éve
Bár lehet, hogy a viccek topicba kellene tennem:http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mezey-ujitast-hoztunk-a-magyar-futball-allovizebe-2076194/
Eddig sem volt sok kétségem, de itt az újabb bizonyíték: ez az ember nem normális.
"Életük sikere, ha minket megvernek". 1-2-3 és MUHAHAHA.
Ülj le, Tésztás Gyurka, egyes.
több mint 13 éve
a soccervilágban teljesen általános, és ezzel a portugálok sincsenek másképp, hogy pont a nagyklubok halmoztak fel eurómilliós adósságokat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Sajnos ez már régebben is így volt sajna. Max. a három nagy klub aki jól tartja magát, de a többi régebben sem állt túl jól. Most a Braga is azok számát akarja gyarapítani akiknek nincs pénze? De lehet, hogy saját zsebből fizeti? Erősen kétlem.Ráverik a klub kontójára, a játékosok meg elillannak jövőre mert nem kapnak fizetést, oszt puff csapatmegtartás+csapatépítés. Mindegy nem akarok ennyire drasztikus lenni, csak egy patinás magyar futball klub esete jutott az eszembe (most nem teljesen ezzel kapcsolatban) amikor szerepelt egy európai kupában, és a következő évben és utána mi lett.Jó kis döntő lesz ez. Egy védekező és egy támadó szellemű csapat.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Jó kis meccs lesz még ez a Braga-Benfica. Most egyenlőre továbbjutásra áll a Braga. Szerintem nyerni fog de, hogy elég lesz a továbbjutáshoz azt nem tudom. Nem biztos.a fél portugál bajnokság a csőd szélén táncol, volt is erről egy cikk a minap indexen
De azért csak van egy kis motiváció a Braga futballistáinak: ha döntőbe jutnak 3 millió eurót (!) oszt szét az elnök. Nem semmi. Lehet csődbe is megy a klub. 😊danyly
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal