NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
117
31
19 órától, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
elmegy a zte is a picsába.pápa 3-1-ről 3-4, ftc 4-1-ről 4-4
mintha a tavalyi mtk-t látnám.
na de a lényeg:
Paks 50
Fradi 46
DVSC 45
ZTE 44
Kaposvár 43
Röhögnék ha holnap a Rákóczi megütné a Vidit 😀
több mint 13 éve
a már egyesek szerint szinte a temetőben nyugvó Özil 20.gólpasszát adta a bajnokságban. őt is leépítette a Real.(sóhaj)maximilienegyik (egyetlen ?😊) nagy tévedésem volt, mikor a vb után ekéztem a madridot, hogy mi szükség rá. mentségemre nem gondoltam, hogy kaka _nevéhez_ méltóan fog teljesíteni idén. de ez nem vesz el semmit özil érdemeiből. amennyire ágáltam ellene, annyira látnám ma a csapatomban.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
a már egyesek szerint szinte a temetőben nyugvó Özil 20.gólpasszát adta a bajnokságban. őt is leépítette a Real.(sóhaj)
több mint 13 éve
Crouch mekkora egy szerencsétlen.. istenem...
több mint 13 éve
Na azért kerekebb lett a vége
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
csak tudnám, h Kassainak miért kell fél percenkét kiselőadást tartania mkinek...meg sztem Vitya vonzza a sörösüvegeket/szotyis zacsikat, de nem baj újabb fél misivel támogathatjuk az mlsz-t... 😀look at the score - ez a fradi szív. Lehet hogy zrikálni akartál a mondatoddal de az élet téged igazolt 😂 😂 😂Tippmix meccs, de miért? Nem akar a Fradi 2. lenni?JC6tudod, mert a fradi mindenkinél erősebb és ha kikapnak, akkor is nyerhetnének, de nem akarnak 😉
hajrá PaksHöri
Ezek a srácok a második félidőben bebizonyították... hogy tényleg maguktól voltak ilyen gyengék az elsőben... 😛davemayer
még jó hogy félidőbe lemondtam a szhelyi túrát, meccs végére megértem visszakönyörögni magam...asszem ez mindent elmond a meccsről... 😀
|
több mint 13 éve
look at the score - ez a fradi szív. Lehet hogy zrikálni akartál a mondatoddal de az élet téged igazolt 😂 😂 😂Tippmix meccs, de miért? Nem akar a Fradi 2. lenni?JC6tudod, mert a fradi mindenkinél erősebb és ha kikapnak, akkor is nyerhetnének, de nem akarnak 😉
hajrá PaksHöri
Ezek a srácok a második félidőben bebizonyították... hogy tényleg maguktól voltak ilyen gyengék az elsőben... 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
wtf, az év meccse, 4-4 😀 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jól van, annyira nem érdekel, én is paksista vagyok 😀 😀KIS KARCSI!!!
több mint 13 éve
Tippmix meccs, de miért? Nem akar a Fradi 2. lenni?JC6tudod, mert a fradi mindenkinél erősebb és ha kikapnak, akkor is nyerhetnének, de nem akarnak 😉
hajrá Paks
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tippmix meccs, de miért? Nem akar a Fradi 2. lenni?
több mint 13 éve
Nem szégyen az csak tippmix-meccs... csak az a gáz hogy valaki leadhatná az infot hogy te figyu ne menj ki inkább mert ki akarnak kapni. Ez még ilyen anyagi körülmények között is hányinger.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Szégyen az Albert stadionban... remélem lesz feltámadás... ha nem most akkor hamarosan!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Emelem kalapom Kis Karcsi barátom és tanítványai előtt!Még a végén bajnokok lesznek 😀 Istenem, mit leművelnék akkor 😀
szerk.: OMG, mekkora meccs a Fradi - ZTE 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Maxival mi történt? már az Atleticóban is jó volt, de azért nem 3-asával lőtte a gólokat 😮
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Jah, meg hozzácsapni a temetőlistához is +40 játékost 😊Stezírd már le azt a listát okostojás.
több mint 13 éve
Özil ha csak akkor játszik amikor Kaka sérült akkor az nagyjából 30 meccs...Az utóbbi időben alig játszik. Ott van Kaká, egyre többet játszik, Özil csak a sérülése miatt játszott sokat. Di María. Oda vették Altintopot. Oda vették Sahint. És még fognak is venni középpályást, mert a Madrid okos, kell 40, hatalmas potenciállal bíró játékos egy posztra.Özil amúgy miért temette el a karrierjét? simán alapember lett.MattMiller+1.Schleck
Csak azzal nem számolnak, hogy ezeknek a potenciállal rendelkező játékosoknak folyamatos játéklehetőség kell, hogy a legjobbat ki tudják hozni magukból, de mivel ezt abszolút nem kapják meg, pontosan emiatt tűnnek el a süllyesztőben. Tisztelet a kivételnek, mint Sneijder.Stez
megnéztem: 28 meccsen kezdett, 3 meccs kivételével minden meccsen játszott. Sztem ő is és Di Maria is abszolút alapember lett ebben az évben, mindkettő jó igazolás volt.
Feleslegesnek tűnik Sahin, de azt még nem tudni ki megy. Özil is hülyeségnek tűnt aztán végül bejött. Meglátjuk.
Di Maria szélső egyébként.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mai tippmixem:Siófok - Paks 1.
Ezzel az eredménnyel bajnok a Vidi, míg nem esik ki a Siófok. Mindenki nyer.
több mint 13 éve
Abszolute egyetértek Stez!Az más kérdés, hogy egy Sahin a hülyének is megér 10 millió eurót. José meg szereti ha mély a kerete és tudja rotálni a csapatot, csak ő sem 1 meccsenként frissíti az egész csapatot. Remélem nem lesz igazam és Sahin sokat fog játszani Madridban, de másik csapattal jobban járt volna.
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Akkor kell rögtön 6, ráadásul 10-20-60 milliókért. 😊 Ebből 3 padozni fog.Jó a Real szempontjából nyilván vastagítani kell a csapatot és a padot, de a játékos szempontjából nem tudom megérteni ezeket a dolgokat. Itt vagyok én, mint az egyik legtehetségesebb fiatalnak vélt irányító, sorban áll értem a fél világ, de nem, én elmegyek a Realba, ahol további 4-5, de akár 6 játékossal, köztük világsztárokkal kell megküzdenem azért, hogy egyáltalán játszhassak. Hát a büdös életbe nem mennék ilyen csapatba. A képességeimet és a tapasztalataimat csak folyamatos játékkal tudom szinten tartani illetve növelni, ha folyamatosan, sok játéklehetőséget kapok. Na most ezt pont nem a Real fogja nekem megadni, ahol 65 milliós Kakák és 90 milliós Ronaldok rohangálnak.
Sahin, Altintop, Kaká, Özil, Di María. Na most ebből 2 játszhat irányítóként maximum, na puff neki. A többi mehet a levesbe, irányítókat nem szokás hetente cserélni, főleg Mourinhonál nem. Hülye az a játékos, aki kockára teszi a karrierjét ezért, meg a csapat hírneve miatt ilyen fiatalon. Én így látom.
több mint 13 éve
Nem minden csapat tudja ugyanazzal a három belső támadóközéppályással lejátszani az évet.
több mint 13 éve
Jah, meg hozzácsapni a temetőlistához is +40 játékost 😊Tisztelet a kivételnek, mint Sneijder.Stez+ Van der Vaart meg még biztos lehetne ellenpéldákat találni...peach
Nyilván lehet még több példát-ellenpéldát találni, de akkor is megkérdőjelezhetetlen, hogy a Real inkább játékostemető az utóbbi években, ami a fiatal, potenciállal rendelkező játékosokat illeti.
több mint 13 éve
Tisztelet a kivételnek, mint Sneijder.Stez+ Van der Vaart meg még biztos lehetne ellenpéldákat találni...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...