NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 513
Arshavin padoztatását én is hibának érzem. Azért kezdett Rosi, mert ő sokkal jobb védekezésben, de ma nagyon súlytalan volt. Ugye emlékszünk a londoni meccsen mi történt amikor az orosz visszament védekezni, majdnem gólpasszt fejelt a csatárnak.
Azt sajnálom a legjobban, hogy most megint mindenki nyáladzani fog, hogy milyen kikúrt zseniális ez a barca...
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 287 — Whoops, looks like something went wrong.
Sok összetevője volt ennek a vereségnek:
Nagyon hiányzott egy jó Walcott. Az ő gyorsaságára lehetett volna alapozni a bunkerfocit, úgy hogy, ne adjuk fel teljesen a támadásokat. Wenger megpróbálta azt, amit az Inter tavaly. Be kell látni, ez a keret gyengébb és rutintalanabb, mint az az Inter. Nem gondoltam volna, hogy a csapat két legjobb játékosa, a klub arcai fognak meccsdöntő hibákat véteni. Fabregas felelőtlen trükközése és VP két idióta sárga lapján elment a meccs. Persze nem kell az egészet a nyakukba varrni, jobb csapat ez a Barca, ez tény. Na meg persze egyre inkább érlelődik bennem a gondolat, hogy VP tényleg nem hallotta.
Azért büszke vagyok a fiúkra, nagyot küzdöttek és emberesen megnehezítettük a nagy barca dolgát. Ja és Wilshere for President!Sebii
közel nincs ez a védelem sem a középpálya az Inter tavalyijához.. szóval azért ez elég öngyilkos taktika volt így
a másik, hogy van Persie egy hatalmas vicc volt, Arshavin meg nem tudom, hogy miért nem játszott

több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Valaki magyarázza el nekem Bendner mit keres még ebben a csapatban, amikor városi kispályás bajnokságban vannak jobb csatárok...Hanni
Mert volt pénze befizetni magát sajnos. Most is lehetne mondjuk 5 percet hosszabbítani.

Mondjuk wenger is hülye hogy Arshavint nem kezdeti. Remélem a barca nem megy tovább a következő körnél
több mint 13 éve
Sok összetevője volt ennek a vereségnek:
Nagyon hiányzott egy jó Walcott. Az ő gyorsaságára lehetett volna alapozni a bunkerfocit, úgy hogy, ne adjuk fel teljesen a támadásokat. Wenger megpróbálta azt, amit az Inter tavaly. Be kell látni, ez a keret gyengébb és rutintalanabb, mint az az Inter. Nem gondoltam volna, hogy a csapat két legjobb játékosa, a klub arcai fognak meccsdöntő hibákat véteni. Fabregas felelőtlen trükközése és VP két idióta sárga lapján elment a meccs. Persze nem kell az egészet a nyakukba varrni, jobb csapat ez a Barca, ez tény. Na meg persze egyre inkább érlelődik bennem a gondolat, hogy VP tényleg nem hallotta.
Azért büszke vagyok a fiúkra, nagyot küzdöttek és emberesen megnehezítettük a nagy barca dolgát. Ja és Wilshere for President!
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 291 — Je suis kobranadrág
Valaki magyarázza el nekem Bendner mit keres még ebben a csapatban, amikor városi kispályás bajnokságban vannak jobb csatárok...
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Mascheranot már megérte leigazolni... 😀

szerk: balfasz bendtner... 😊

|
több mint 13 éve
Bendtner te fasz, de nagy slusszpoén lett volna pedig

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én meg 11 éve Barca fanként azt utálom, hogy Messi még a 11est is kikönyörögte magának, mait nagyon régóta Xavi lő (kivéve amikor Roni). De ha ez nem elég, akkor még 30-ról, balról, a szabadrúgást is elvállalta. Természetesen sorfal. Ráadásul egyre önzőbb...lehoz...
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 475 — Ajmo Vatreni
De utálom a Barcát. Igazából nem őket, hanem bárkit aki így ural egy sportágat.
(mondjuk maximális respect)
több mint 13 éve
tizi, ez eldőlt
Messi be is vágta

több mint 13 éve
Vége. Köszönjük Robin te pöcs.
több mint 13 éve
Le a kalappal, ez nagy zsuga volt 😐
több mint 13 éve
de szép támadás volt..
igazából azt csinál a Barca javarészt, amit akar, egyértelmű a két csapat közti különbség, főleg van Persie faszságának is köszönhetően

több mint 13 éve
4 védő, 6 középpályás
hát igen, Wenger nem szarral gurigázik

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lol rvp ezért aztán érdemes volt felépülni 😀
több mint 13 éve
120ezres Nou Campban ÉN elhiszem hogy nem hallotta...
több mint 13 éve
Persze bazdmeg sarkalgatni kell 20 méterre a kaputól...
Öngyilkos ez a taktika, tudtam, hogy nem fogjuk tudni kibírni úgy mint az Inter...Sebii
Fabregas a beépített ember, évekkel ezelőtt ezért nevelte ki a Barca, hogy eladhassa az Arsenalnak és majd segítse a spanyolokat 😊Stez
Nekünk is van beépített emberünk. 😀Sebii
te inkább fossál, amíg Almunia véd 😀
én legalábbis rettegnék, eléggé Dida-komplexus 😀
van Persie meg akkora hatalmas bráner, hogy az elképesztő

több mint 13 éve
Persie te idióta fasz. Két teljesen fölösleges sárga... :mad:
több mint 13 éve
Öngyilkos ez a taktika, tudtam, hogy nem fogjuk tudni kibírni úgy mint az Inter...Sebii
Fabregas a beépített ember, évekkel ezelőtt ezért nevelte ki a Barca, hogy eladhassa az Arsenalnak és majd segítse a spanyolokat 😊Stez
Nekünk is van beépített emberünk. 😀
több mint 13 éve
legalább már Busquetsnek is van gólja a BL-ben

több mint 13 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Szegény HajdúB, biztos fogadott a Barcára 😂
több mint 13 éve
bogjosi New England Patriots 1 457
Barca/Messi hype szokás szerint...Hanni
akkor nem csak én gondolom ezt így...pöppet zavaró Hajdú B. :/

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 13 éve
Fabregas a beépített ember, évekkel ezelőtt ezért nevelte ki a Barca, hogy eladhassa az Arsenalnak és majd segítse a spanyolokat 😊

több mint 13 éve
Öngyilkos ez a taktika, tudtam, hogy nem fogjuk tudni kibírni úgy mint az Inter...
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
messi.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."