NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 398
41
04:15 BYU @ Utah - ESPN
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Sebii
3 513
Arshavin padoztatását én is hibának érzem. Azért kezdett Rosi, mert ő sokkal jobb védekezésben, de ma nagyon súlytalan volt. Ugye emlékszünk a londoni meccsen mi történt amikor az orosz visszament védekezni, majdnem gólpasszt fejelt a csatárnak.Azt sajnálom a legjobban, hogy most megint mindenki nyáladzani fog, hogy milyen kikúrt zseniális ez a barca...
több mint 13 éve
Sok összetevője volt ennek a vereségnek:közel nincs ez a védelem sem a középpálya az Inter tavalyijához.. szóval azért ez elég öngyilkos taktika volt így
Nagyon hiányzott egy jó Walcott. Az ő gyorsaságára lehetett volna alapozni a bunkerfocit, úgy hogy, ne adjuk fel teljesen a támadásokat. Wenger megpróbálta azt, amit az Inter tavaly. Be kell látni, ez a keret gyengébb és rutintalanabb, mint az az Inter. Nem gondoltam volna, hogy a csapat két legjobb játékosa, a klub arcai fognak meccsdöntő hibákat véteni. Fabregas felelőtlen trükközése és VP két idióta sárga lapján elment a meccs. Persze nem kell az egészet a nyakukba varrni, jobb csapat ez a Barca, ez tény. Na meg persze egyre inkább érlelődik bennem a gondolat, hogy VP tényleg nem hallotta.
Azért büszke vagyok a fiúkra, nagyot küzdöttek és emberesen megnehezítettük a nagy barca dolgát. Ja és Wilshere for President!Sebii
a másik, hogy van Persie egy hatalmas vicc volt, Arshavin meg nem tudom, hogy miért nem játszott
több mint 13 éve
Valaki magyarázza el nekem Bendner mit keres még ebben a csapatban, amikor városi kispályás bajnokságban vannak jobb csatárok...HanniMert volt pénze befizetni magát sajnos. Most is lehetne mondjuk 5 percet hosszabbítani.
Mondjuk wenger is hülye hogy Arshavint nem kezdeti. Remélem a barca nem megy tovább a következő körnél
több mint 13 éve
Sebii
3 513
Sok összetevője volt ennek a vereségnek:Nagyon hiányzott egy jó Walcott. Az ő gyorsaságára lehetett volna alapozni a bunkerfocit, úgy hogy, ne adjuk fel teljesen a támadásokat. Wenger megpróbálta azt, amit az Inter tavaly. Be kell látni, ez a keret gyengébb és rutintalanabb, mint az az Inter. Nem gondoltam volna, hogy a csapat két legjobb játékosa, a klub arcai fognak meccsdöntő hibákat véteni. Fabregas felelőtlen trükközése és VP két idióta sárga lapján elment a meccs. Persze nem kell az egészet a nyakukba varrni, jobb csapat ez a Barca, ez tény. Na meg persze egyre inkább érlelődik bennem a gondolat, hogy VP tényleg nem hallotta.
Azért büszke vagyok a fiúkra, nagyot küzdöttek és emberesen megnehezítettük a nagy barca dolgát. Ja és Wilshere for President!
több mint 13 éve
Valaki magyarázza el nekem Bendner mit keres még ebben a csapatban, amikor városi kispályás bajnokságban vannak jobb csatárok...
több mint 13 éve
Mascheranot már megérte leigazolni... 😀szerk: balfasz bendtner... 😊
|
több mint 13 éve
Bendtner te fasz, de nagy slusszpoén lett volna pedig
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én meg 11 éve Barca fanként azt utálom, hogy Messi még a 11est is kikönyörögte magának, mait nagyon régóta Xavi lő (kivéve amikor Roni). De ha ez nem elég, akkor még 30-ról, balról, a szabadrúgást is elvállalta. Természetesen sorfal. Ráadásul egyre önzőbb...lehoz...
több mint 13 éve
De utálom a Barcát. Igazából nem őket, hanem bárkit aki így ural egy sportágat.(mondjuk maximális respect)
több mint 13 éve
tizi, ez eldőltMessi be is vágta
több mint 13 éve
Sebii
3 513
Vége. Köszönjük Robin te pöcs.
több mint 13 éve
Le a kalappal, ez nagy zsuga volt 😐
több mint 13 éve
de szép támadás volt..igazából azt csinál a Barca javarészt, amit akar, egyértelmű a két csapat közti különbség, főleg van Persie faszságának is köszönhetően
több mint 13 éve
4 védő, 6 középpályáshát igen, Wenger nem szarral gurigázik
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lol rvp ezért aztán érdemes volt felépülni 😀
több mint 13 éve
120ezres Nou Campban ÉN elhiszem hogy nem hallotta...
több mint 13 éve
te inkább fossál, amíg Almunia véd 😀Nekünk is van beépített emberünk. 😀SebiiPersze bazdmeg sarkalgatni kell 20 méterre a kaputól...Fabregas a beépített ember, évekkel ezelőtt ezért nevelte ki a Barca, hogy eladhassa az Arsenalnak és majd segítse a spanyolokat 😊Stez
Öngyilkos ez a taktika, tudtam, hogy nem fogjuk tudni kibírni úgy mint az Inter...Sebii
én legalábbis rettegnék, eléggé Dida-komplexus 😀
van Persie meg akkora hatalmas bráner, hogy az elképesztő
több mint 13 éve
Sebii
3 513
Persie te idióta fasz. Két teljesen fölösleges sárga... :mad:
több mint 13 éve
Sebii
3 513
Nekünk is van beépített emberünk. 😀Persze bazdmeg sarkalgatni kell 20 méterre a kaputól...Fabregas a beépített ember, évekkel ezelőtt ezért nevelte ki a Barca, hogy eladhassa az Arsenalnak és majd segítse a spanyolokat 😊Stez
Öngyilkos ez a taktika, tudtam, hogy nem fogjuk tudni kibírni úgy mint az Inter...Sebii
több mint 13 éve
legalább már Busquetsnek is van gólja a BL-ben
több mint 13 éve
Szegény HajdúB, biztos fogadott a Barcára 😂
több mint 13 éve
bogjosi
1 457
Barca/Messi hype szokás szerint...Hanniakkor nem csak én gondolom ezt így...pöppet zavaró Hajdú B. :/
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 13 éve
Persze bazdmeg sarkalgatni kell 20 méterre a kaputól...Fabregas a beépített ember, évekkel ezelőtt ezért nevelte ki a Barca, hogy eladhassa az Arsenalnak és majd segítse a spanyolokat 😊
több mint 13 éve
Sebii
3 513
Persze bazdmeg sarkalgatni kell 20 méterre a kaputól...Öngyilkos ez a taktika, tudtam, hogy nem fogjuk tudni kibírni úgy mint az Inter...
több mint 13 éve
messi.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."