Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Chicharito olyan mint Higuain, lábon lövik és akkor csak úgy vágja a gólokat, ez életbiztosítás bármilyen csatár számára. Ettől függetlenül nagy kedvenc 😊JayBNa jól van azért Higuain szintjére ne vigyük már le 😊 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Good afternoon Mr., I'm Melissa, I work with the organization of the EMEA SRE Meeting.
I'll confirm that we have a ticket for you for the football match Milan vs Cagliari.
és a cuccok is megjöttek Manchesterből, így kezdődik egy jó nap!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
JéBé
7 091
Chicharito olyan mint Higuain, lábon lövik és akkor csak úgy vágja a gólokat, ez életbiztosítás bármilyen csatár számára. Ettől függetlenül nagy kedvenc 😊
több mint 13 éve
Nem is értem, hogy Hernandez-t hova istenítik jópáran? Többnyire 1 méterről lövöldözi góljait üres kapura, az MU-ban. A végletekig ki van szolgálva, ha VDS lenne ott, még ő is beverné...JC6Kurva szívesen lennék olyan csatár, aki 1 méterről lövöldözi a gólokat, de kb. minden második meccsen betalál. Ha ez annyira egyszerű, akkor miért nem csinálja mindenki ezt? :rolleyes:
több mint 13 éve
Nem is értem, hogy Hernandez-t hova istenítik jópáran? Többnyire 1 méterről lövöldözi góljait üres kapura, az MU-ban. A végletekig ki van szolgálva, ha VDS lenne ott, még ő is beverné...JC6inzaghi jut róla eszembe, ő is egy falábú mégis a legnagyobbak között van a neve...chicaritora is ez a sors vár... szegény, tényleg elég bal*asz... 😛 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Megkésve bár de gratula a Honvédnak a tegnapi X-hez. 4-4 pont elcsenve idén a Loki-Fehérvár kettőstől. Elnézve a Honvéd keretét és a másik két csapatét ez nagy fegyvertény. Úgy tűnik idén se fogunk kiesni - sőt 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Igaz, dave, én kérek elnézést!Küldök is egy sms-t VdS-nek... 😀
több mint 13 éve
ManUtd 19 > Liverpool 18Mehet a távirat Beniteznek...19. That's a FACT.... 😂
"Will never die, will never die,
Will never die, will never die,
We'll keep the red flag flying high,
'Coz Man United will never die."tüsi91
több mint 13 éve
Nem is értem, hogy Hernandez-t hova istenítik jópáran? Többnyire 1 méterről lövöldözi góljait üres kapura, az MU-ban. A végletekig ki van szolgálva, ha VDS lenne ott, még ő is beverné...JC6azért gondolhatod így mert 1 cselt sem ismer és nem az a playmaker, de (mint ahogy nagy meglepetésemre Sallói észre is vette az értékelésnél :o ) helyezkedésben már most Top 5ben van a csatárok között. Beindulásai félelmetesek + a technikai tudása is elég jó ahhoz hogy a helyzetei nagyobb részét gólra váltsa. Ebben a szezonban én nem mellőzném ennyire Berbatovot mert idén bizonyított azért néhány meccsen de van kettejük között egy nagy különbség idén: Berba vagy 2-3 gólt rúgott az adott meccsen vagy az Istennek sem tudott betalálni míg Hernandez 1 gólt szinte mindig rámolt - nélkülözhetetlen adottság egy hosszú sorozat megnyeréséhez! Ez a teljesítmény nincs meg például az Arsenalban, ezért (sem) ők lesznek idén a bajnokok.
Azért nem véletlenül maradt bent stabilan a kezdőben úgy hogy Berba ül a padon, nem vak még az öreg, az élet még őt igazolja... 😀
Ja és VDS rossz példa volt mert átlagon felüli a rúgó techinikája és a helyezkedése, csatár is simán lehetne 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Torrest leírni egy fél szezon után. No comment...SchleckBocsánatot kérek hogy 50M £-ért elvárnám hogy fél szezon alatt ne 1 gólt lőjön, és ne miatta ültessenek egy Drogbát a padon 😕 Én kérek elnézést minden Torres hater nevében. :rolleyes:
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Nem is értem, hogy Hernandez-t hova istenítik jópáran? Többnyire 1 méterről lövöldözi góljait üres kapura, az MU-ban. A végletekig ki van szolgálva, ha VDS lenne ott, még ő is beverné...JC6Bár ebben van egy kis túlzás, de +1.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem is értem, hogy Hernandez-t hova istenítik jópáran? Többnyire 1 méterről lövöldözi góljait üres kapura, az MU-ban. A végletekig ki van szolgálva, ha VDS lenne ott, még ő is beverné...
több mint 13 éve
Torrest leírni egy fél szezon után. No comment...Azért nagyon megérte ez a Torres-Chelsea biznisz 😂 FViktor93Ez a Torres-Ramires páros ez leírhatatlan bust... komolyan néha már én szégyellem magam helyettük...Hanni
több mint 13 éve
Azért nagyon megérte ez a Torres-Chelsea biznisz 😂 FViktor93Ez a Torres-Ramires páros ez leírhatatlan bust... komolyan néha már én szégyellem magam helyettük...
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Nyílván. Nekem azért a Pool a fő nemes ellenfél, s nincs nagyobb öröm, mint, hogy több bajnoki címünk van, mint nekik. Nem Chelsea, nem egy kreált rivalizálás, hanem egy ősi.ManUtd 19 > Liverpool 18tüsi91Annyi baj legyen. Ettől én még nyugodtan fogok aludni.Mikey
Hát csak behúzta a MU. Kicsit féltettem a csapatot mert rám ijesztettek múlt héten az Arsenal ellen. De kétség sem fért hozzá, hogy melyik a jobb csapat. Rooney szerintem a leghasznosabb focista a világon ami a saját csapatát illeti. Giggs még mindig hatalmas, Hernandez meg a jövő nagy sztárja. FViktor93Rooney ma nem játszott extrát, sőt a végén átment Naniba. Undorító, gusztustalan önző módba kapcsolt. Giggs zseni. Hernandez meg 93 perc 50 másodpercig nem csinált lóf****t se, 10 másodpercben meg lőtt egy gólt.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Hát csak behúzta a MU. Kicsit féltettem a csapatot mert rám ijesztettek múlt héten az Arsenal ellen. De kétség sem fért hozzá, hogy melyik a jobb csapat. Rooney szerintem a leghasznosabb focista a világon ami a saját csapatát illeti. Giggs még mindig hatalmas, Hernandez meg a jövő nagy sztárja. Más:
Azért nagyon megérte ez a Torres-Chelsea biznisz 😂 Remélem a Chelseanak csak ilyen sikerű transzfere lesz mostantól 😀
több mint 13 éve
Mikey
18 946
ManUtd 19 > Liverpool 18tüsi91Annyi baj legyen. Ettől én még nyugodtan fogok aludni.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
ManUtd 19 > Liverpool 18"Will never die, will never die,
Will never die, will never die,
We'll keep the red flag flying high,
'Coz Man United will never die."
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Meglesz a tizenkilencedik. 😉 GLORY, GLORY MAN. UNITED!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Múlthéten asszem gatyaszaggató döntetlen volt, most meg mezszaggató vagy már nem is tudom minek nevezzem 😀
több mint 13 éve
Kíváncsi vagyok Tésztás Gyuri mivel magyarázza majd a 2-2-t. Alig várom.JC6Honvéd élete sikere? 😀
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kíváncsi vagyok Tésztás Gyuri mivel magyarázza majd a 2-2-t. Alig várom.
több mint 13 éve
nagyon régen nem láttam ilyen egyértelmű rangadót mint a mai. Mind a játékban, mind a helyzetekben döntő fölény volt, az egyetlen amiben nem az az eredmény volt... Nagyon örülök hogy Ancelotti ma a Chelsea edzője...
Az a csatár amelyik meg kispadra ülteti tartósan a PL gólkirályát(vagy már valaki megelőzte?) az igazi klasszis.
Chicarito ma rúghatott volna 2-3at de amikor nagyon kellett azt berúgta 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 631
Az a vicc,hogy ennek a Chelseanek volt valami keresnivalója ma...(piros,tizi(k),ziccerek tömkelege)
több mint 13 éve
MIKET ÉL TÚL A CHELSEA :mad: :mad: :mad:davemayercsak nehogy megbosszulja... 😛
|