NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Perezt egy dologért lehet utálni, mégpedig hogy elengedte anno del Bosque-t...

Nem tudom mit csinálhatna jobban. A népnek Figo kellett. jött. Utána Zidane, Beckham, Ronaldo, Owen, Robinho és sorolhatnám...
Itt volt Calderon, ígérgetett, nem jött senki.
Jött Perez, a népnek CR és Kaká kellett. Hozta is.
Nem lett eredmény, nekünk szurkolóknak Mourinho kellett, hát őt is hozta. Ha úgy nézzük azt csinálja amit a szurkolók túlnyomó többsége szeretne. Ezért őt kéne utálni? nem hiszem.
Olyan meg sosem lesz, hogy minden szurkoló egyetért. Hidd el nekem, hogy a Mindenkori Real drukkerek túlnyomó többsége szereti Ronaldot. Én pl. nem szeretem Higuaint, és akkor mi van? Semmi.

Az én felfogásomban Perez egy olyan ember, aki igyekszik a szurkolók kívánságait teljesíteni. Mit tudna jobban csinálni? Szvsz Semmit.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 037 — we almost always almost win
Inkább veszítsék el a stadiont, a szponzorokat, csak NE Florentino Perez legyen az elnök...
Black_Adder
mert Sanz aztán nagy király volt. kb csődbe vitte a klubotmaximilien
Na ő meg a másik nagy faszkalap volt. Nem is tudnám megmondani melyik a rosszabb. De azért voltak értelmes elnökei is a klubbnak, aligha kell őket bemutatni...

szerk:
Off: Jó h már nincs dislike, egyszerre fikázom a Realt és a Barcát, már Hurka rekordját is megdöntöttem volna 😊

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Basszus tesó, legalább ne gyűlölnéd ennyire a csapatom. Mit vétettek? 😀
több mint 13 éve
maximilien 214 — #5
Inkább veszítsék el a stadiont, a szponzorokat, csak NE Florentino Perez legyen az elnök...
Black_Adder
mert Sanz aztán nagy király volt. kb csődbe vitte a klubot

http://twitter.com/bencsics05
több mint 13 éve
Azt meg hogy kinek mi az igazi, azt embere válogatja 😉 Arról nem is beszélve hogy egy szurkoló a rosszban is kitart a klubja mellett, nem csak a jóban. Ilyen tekintetben nekem pl. (ezt ne vegye sértésnek) de visszataszító azon viselkedés, amit pl. Black tanúsít.eaglesmcnabb
4-12-es szezont zárt a Broncos, egy másodpercig nem fordult meg a fejemben, h elpártoljak mellőlük. Volt olyan a Reallal is, h gyengén játszottak nem pártoltam el mellőlük, de ha csupa olyan játékosokat hoznak akiket utálok, azok utálatosan viselkednek a pályán, akkor nem azt kapom tőlük, ami miatt én nekik szurkolnék.

ha eltakarodna mind, azok körül akik számomra tönkre tették a csapatot, akkor is büszker Real fan lennék újra, ha kiesnének a másodosztályba.
Inkább az, mint 94 millióért vásárolt kurvák játszanak a pályán...
Inkább ne legyen edző, csak ne a világ legnagyobb faszkalapja üljön a padon...

Hosszú éveken át egy Real meccset se hagytam ki, még miután messze beelőzte a soccert a football, azután is, egészen tavalyig.

Lehet úgy érzed elárultam a csapatom, de én meg úgy érzem, h engem árult el a csapatom. Florentino Perezt bármelyik barcásnál jobban gyűlölöm

Személyes vélemény. Megértem és elfogadom, h szered Benzemát kizárólag azért mert francia, /*és ha olasz lenne nálam is jobban utálnád*/, elfogadom h szered cronit mert ha épp nem esik tud szép dolgokat csinálni, és így töretlenül szereted a csapatot, nem kell velem egyetérteni.

Én is csak a játékosokat utálom, de hiába öltöznek Real mezbe, ha már jóval korábbtól utálom őket. Még akkor se ha ezt egyesek visszataszítónak vagy árulásnak tartják, és ugyanennek fogják tartani, ha majd sok-sok év múlva újra értelmes csapat épül Madridban, és talán vissza se engednek a Real fanok közé...
Számomra az visszataszító amivé a Real lett, amit a barca ellen kényszerült játszani /*természetesen a barca isteni 'A Footballja még sokkal visszataszítóbb'*/, és a Real játékos politikája.

szerk: Ja és még sosem volt, h egy meccsen a real ellen szurkoljak valakinek... Legfeljebb 2 játékos párharcában...
És a csapat jelenleg hivatalosan nincs rosszban, mindenidők egyik legerősebb Realja, csakhogy én pont nem azért szerettem mert a legerősebbek voltak. Annál sokkal több miatt...
Ennél jobban nem akarom megmagyarázni

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ne tudd meg, hogy miként éltem meg a korai 2000-es éveket, de ide vehető a 95-'00 korszak is...összvissz olyan 15 év...
több mint 13 éve
Férfiasan bevallom, félig madridista voltam, amikor ott nyomult Raul - Zizu - Makelele, stb. Az egy szerethető csapat volt, amelyik játszotta a focit.
De ez a mai RM valami förtelem. Már elnézést. Tudom, hogy Te is így vagy ezzel 😛 😂JC6
a mai meccsben mi volt a förtelem? vagy a múlthetiben?
Nem értem. A Barca ellen szarok voltunk, de ki nem? Attól még szerintem ez a Madrid szebben játszik mint a tavalyi, és jövőre még jobb lesz...eaglesmcnabb
Nem ezzel a meccsel van baj. Ezzel a szezonnal. Mourinhoval úgy általában. Azzal, h totál szét nyílt az olló, a 2 nagy csapat költségvetése teljesen más dimenzióban van. Meg akik ott játszanak, én nem nagyon tudok azonosulni velük, az új szerzemények, nem olyanok akik megszeretettnek egy csapatot, vagy egy sportot. Az oda vissza perlés egészen szánalmas. És nagyon rosszat tesz a bajnokságnak, h csak a Barcáról és a Realról szól. valamennyire mindig is így volt, de ennyire mint mostanában, még soha. Fizetés sapka kéne, de nagyon gyorsan.

Most amilyen taktikával kiálltunk a barca ellen egyébként szvsz 10ből 9 semleges förtelmesnek találná, és én nagyon megalázónak tartom a csapatra nézve, aljas és tönkre teszi a sportot. Nem ilyeneket akarunk egy meccs közben játszani. Elvileg azért keresnek milliókat, h a nézőket, köztük engem szórakoztassanak. Ezt nem tették meg. Gyakorlatilag megloptak.
De ez a vita egyszer már le lett játszva.

És akkor a 'portugál foci', vagy katalán nevén 'A FOOTBALL' térhódításáról ne is beszéljünk...

Én nem ezt a csapatot szerettem meg '95ben. Már nem fel-alá járkálva nézem a Real meccseket, sőt... De ez az én egyéni problémám, én senkinek se mondom, h ne szeresse, csak néha siránkozok itt a Gonosz sikerei, és a realon romlása miatt.
Jó magyarhoz híven inkább az előbbin 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A mai határozót nem csak a MAI NAPRA használhatjuk 😀 Nem azt írtam, hogy a mai napon remeklő Real Madrid Club de Futbol nem szerethető, hanem általánosságban, ez a csapat 😊 😊
De ezen ne vesszünk össze.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Férfiasan bevallom, félig madridista voltam, amikor ott nyomult Raul - Zizu - Makelele, stb. Az egy szerethető csapat volt, amelyik játszotta a focit.
De ez a mai RM valami förtelem. Már elnézést. Tudom, hogy Te is így vagy ezzel 😛 😂JC6
Nem értem. A Barca ellen szarok voltunk, de ki nem? Attól még szerintem ez a Madrid szebben játszik mint a tavalyi, és jövőre még jobb lesz...eaglesmcnabb
Figyu már, madridista barátom, kiragadtam én mérkőzést?
Egyszerűen csak arra utaltam, hogy nem tudom, ebben a csapatban mi a szerethető. Vannak tehetséges játékosok, de nem az igazi... Ennyi a történet 😊JC6
Az nem is a te feladatod. Azt Bízd csak ide. 😉
Egyébként Azt írtad hogy a mai RM egy förtelem. Szerintem a mai RM nem volt förtelem
Azt meg hogy kinek mi az igazi, azt embere válogatja 😉 Arról nem is beszélve hogy egy szurkoló a rosszban is kitart a klubja mellett, nem csak a jóban. Ilyen tekintetben nekem pl. (ezt ne vegye sértésnek) de visszataszító azon viselkedés, amit pl. Black tanúsít.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Úgy tűnik hiába minden igyekezetem, nem tudtam eltitkolni 😀
Egyébként Casillast még mindig nagy kedvenc onnan, meg van pár akikkel semmi bajom, esetleg bírom is őket, de a kezdőből általában több, mint felét utáltam. És akkor még ott van Mourinho. Brrr...

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Figyu már, madridista barátom, kiragadtam én mérkőzést?
Egyszerűen csak arra utaltam, hogy nem tudom, ebben a csapatban mi a szerethető. Vannak tehetséges játékosok, de nem az igazi... Ennyi a történet 😊
több mint 13 éve
Nem értem. A Barca ellen szarok voltunk, de ki nem? Attól még szerintem ez a Madrid szebben játszik mint a tavalyi, és jövőre még jobb lesz...

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
De ez a mai RM valami förtelem. Már elnézést. Tudom, hogy Te is így vagy ezzel 😛 😂
több mint 13 éve
Black tesó, nem veszed a poént?JC6
Értem a poént, csak nem szeretem 😊
Egyébként nem mintha krisztina sikerének jobban örülnék, de azért legalább mégse minden siker barcásé legyen már 😛

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Black tesó, nem veszed a poént?
több mint 13 éve
Reál játékosok full ziccerben is Ronaldonak passzolnak.
Kár hogy így is Messié lesz az aranylabda 😀Blevi
36<31?
Ja bocs elfelejtettem, h az Isteni minden gólja duplán számít. Azokat a játékosokat meg akik passzolnak, én többet pálya közelébe se engedném, szerencsére a bracában tutira soha senki nem hozza Messit gólhelyzetbe, mert úgy nem is ér, ha nem magának dolgozza ki. //(esetleg egy 'ügyes' műeséssel...)

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
jaj szegíny vasas
http://www.youtube.com/watch?v=FbShYQzBUQg&feature=player_embedded -> és az eredmény: http://www.nb1.hu/fotoalbum/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=4725&g2_serialNumber=1

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Blevi 8 404 — Lions & Cowboys fan
Reál játékosok full ziccerben is Ronaldonak passzolnak.
Kár hogy így is Messié lesz az aranylabda 😀
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 976 — Illegális gyakorló
bunda.
ezt fost amit leműveltünk ma,szánalom

remélem a Paks lesz a bajnok és akkor egy ország fog röhögni a fideszotonon 😂Joci
😂 😂 😂

Az lenne a kérdésem, hogy nem nézte valaki félidőben a bwin-t, vagy más fogadóirodákat? 😀 1-4-ről, 4-4, szerintem 10x szorzó minimum volt 😀JC6
20 fölöttit emlegettek a Fradi-fórumon. Volt olyan, aki meg is tette.

Szerk: ja nem, a hazai fizetett 21x-est, az x akkor gondolom 15-17 körül lehetett valahol.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gyerekek, ha a Paks lesz a bajnok, az egész socceres társaság a vendégem egy üccsire, nyáron 😀

más: köszi Pítör. nem elég, hogy öngólt rúgsz, még sérülést is okozol? Ez még semmi, de ebbe a City-be kell még vagy 5 játékos, mert ez ellen a veretes, szinte B-csapat ellen 20 percig át sem mentek a félpályán...

C'ON SPURS, legalább az 5. hely legyen már meg...
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
bunda.

remélem a Paks lesz a bajnok és akkor egy ország fog röhögni a fideszotonon 😂Joci
😂 😂 😂

Az lenne a kérdésem, hogy nem nézte valaki félidőben a bwin-t, vagy más fogadóirodákat? 😀 1-4-ről, 4-4, szerintem 10x szorzó minimum volt 😀JC6
10? Inkább ilyen 30-40
mármint máshol, nálunk szerintem 1.12 körül

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bunda.

😂 😂 😂

Az lenne a kérdésem, hogy nem nézte valaki félidőben a bwin-t, vagy más fogadóirodákat? 😀 1-4-ről, 4-4, szerintem 10x szorzó minimum volt 😀
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Vicc tizi, vicc piros, vicc bovo... Végülis mikor pihentessünk, ha nem egy kupa elődöntőjének a visszavágóján 😀 Tartalékolni kell a bajnoki hajrára, meg a BL-döntőre. Ja nem... Na mindegy, legalább a juve nem megy sehova^^

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 162
Úgy felbaszott ez a Milan - Palermo, h sikerült kitiltatnom magam az acmilan.hu chatéről 😂
Komolyan hogy lehet egyszerre kiküldeni a pályára Seedorfot Pirlot meg Van Bommelt? Én innen a gép elől megjosoltam, h az úgy bukó lesz. Hihetetlen, h Allegri nem látja...
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
bunda.

remélem a Paks lesz a bajnok és akkor egy ország fog röhögni a fideszotonon 😂

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/