NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 160
88
19 órától, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Hát ez szerintem tőlünk függ.Ibrát már most üldözi a City, azt mondják Balotelli, Dzeko, vagy most már akár Tévez játékjogát is bevonhatják cserelealapnak.Csúnyán sírnék ha a City beáldozná Dzekot Ibráért 😀empty taxi
Na én Téveznek tudnék nagyon örülni, ha mondjuk Ibra megy, bár igazából nem tudom, hogy örülnék-e annak, ha távozna. Az biztos, hogy Tévez is egy állat és sokat kapnánk Ibráért, de mégiscsak.. Ibra neve egyelőre magában hordozza a sikerességet, ami a bajnokságot illeti, állandó életveszély, nem sérülékeny.. Hát nélküle közel sem itt tartanánk, mint ahol.Stez
Ibrát kurvára akarja a City és Mancini és brutálul meg is akarják fizetni. Na most kérdés, hogy mi melyik játékost akarnánk belevonni egy csereüzletbe. Balotellit ugye imádják a zsiciék, Dzekot már két éve üldöztük és szintén nagy favorit volt mindig is, illetve mivel meg Tévez menni akar a Cityből, akár még ő is belekerülhet cserealapnak, azt mondják. Ha ebből a hármasból mondjuk Balotellit választanánk és eladnánk Ibrát, akkor eléggé dühös lennék, de félek ez lesz. :/
De még adnának kesst is az érkező játékos mellé, ami azért szintén nem elhanyagolható tény.
De én akkor is leginkább Tévezt látnám nálunk, őt bírom, fiatal, gyors, technikás, de nagyon erős játékos és gólt is tud lődözni, szép számmal.
Ráadásul +1 Téveznek, hogy az Inter is rá hajt, így meg kibasznánk a riválissal. 😛
több mint 13 éve
Ibrát már most üldözi a City, azt mondják Balotelli, Dzeko, vagy most már akár Tévez játékjogát is bevonhatják cserelealapnak.Csúnyán sírnék ha a City beáldozná Dzekot Ibráért 😀
Na én Téveznek tudnék nagyon örülni, ha mondjuk Ibra megy, bár igazából nem tudom, hogy örülnék-e annak, ha távozna. Az biztos, hogy Tévez is egy állat és sokat kapnánk Ibráért, de mégiscsak.. Ibra neve egyelőre magában hordozza a sikerességet, ami a bajnokságot illeti, állandó életveszély, nem sérülékeny.. Hát nélküle közel sem itt tartanánk, mint ahol.Stez
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Ibrát már most üldözi a City, azt mondják Balotelli, Dzeko, vagy most már akár Tévez játékjogát is bevonhatják cserelealapnak.Na én Téveznek tudnék nagyon örülni, ha mondjuk Ibra megy, bár igazából nem tudom, hogy örülnék-e annak, ha távozna. Az biztos, hogy Tévez is egy állat és sokat kapnánk Ibráért, de mégiscsak.. Ibra neve egyelőre magában hordozza a sikerességet, ami a bajnokságot illeti, állandó életveszély, nem sérülékeny.. Hát nélküle közel sem itt tartanánk, mint ahol.
több mint 13 éve
nem hiszem hogy a következő 10 évben lesz olyan mákja magyar csapatnak mint anno a Lokinak a Levszkiveldavemayermost az miért lenne akkora mák? tudomásul kéne venni, hogy hol tart a magyar klubfutball...sehol.... a loki is kapott egy a legnagyobb tradíciókkal rendelkező bolgár csapatot... ne hidjük már azt, hogy a bolgár bajnokság annyival gyengébb lenne mint a magyar (már ha egyáltalán gyengébb) az a párharc totális 50-50 % volt, sztem igenis szép teljesítmény volt a debrecentől, hogy bejutott a csoportkörbe... remélem a vidinek is sikerül, bár jelenleg erre semmi esélyt nem látok.
a loki elvileg a BL-ből kapott pénzeket az akadémiájába ölte, majd 2-3 év múlva kiderül, hogy igazuk volt e... mondjuk nincs kétség, hogy ha a videoton is követi a példájukat és pl. egy rudolf szintű playa helyére kabát petiket vásárolnak tuti a bukó... (jelen esetben mondjuk alves helyére tököli 😀 )...de ez már egy másik kérdés...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Maga V mondta hogy már azelőtt Dózsa szurkoló volt hogy megalakult volna a Fidesz 😛 Ott is volt, pénz is volt oszt mégse lettek bajnokok. Majd jövőre 😂Akkor elég erős szél fúj Viktorék felé.... Egyszer ilyen, másszor olyan szurkoló? 😛 A facebookján a "jó reggelt Fehérvári királyok"-ra is sokan fognak emlékezni..... 😀
petey
több mint 13 éve
Maga V mondta hogy már azelőtt Dózsa szurkoló volt hogy megalakult volna a Fidesz 😛 Ott is volt, pénz is volt oszt mégse lettek bajnokok. Majd jövőre 😂Én sem mondtam,hogy teljesen alaptalan a dolog, csak azért az eléggé túlzás, hogy azért lettünk bajnokok, az meg végképp nevetséges, hogy itt semmi nincsen, csak a Viktor elintézte. Ezek nevetségesek szerintem, főleg mert úgy hozza le a dolgot, mintha érdemtelen lenne a bajnoki cím, holott a bajnokság túlnyomó részén lefociztuk a pályáról az ellenfelet.fetomyBienvenidos! 😀Azért ez nem olyan nevetséges.... Lássuk be túl sok a véletlen egybeesés.... Viszont azt nem látom be, miért pont a Videotont találták meg ezért. Az a nevetséges, ahogy ezt emlegetik. Kósától megkérdezték már, hogy készen van-e a stadion alap? Vagy Dojcs Tompikát, hogy miért esik ki az MTK?apeszos
Azért örömmel tapasztalom, hogy nem csak a vidi-szurkolóknak nevetséges ez 😊fetomy
Az meg hogy összevásárolt csapatunk van a megalol kategória. Kik voltak azok az őrült nagy spílerek akiket összevásároltunk? Lipták, Sándor Vaskó, - az újpestiek örömtüzeket gyújtottak meg röhögtek hogy elvittük őket. Polonkai, Elek, Lázár, Szakály mind noname futballisták voltak. Alves és Nikolics pedig azért Kaposváron nem nyújtottak akkora teljesítményt mint most, csak most hagyják őket játszani és kiszolgálják őket.
UP pedig igenis erős Fehérváron, mindig is az volt, Kispesttel egyetemben. A Vidi II pedig vezeti az NB2-es csoportját, csupa saját neveléssel. Szóval a többi akadémia mellett a Puskás tesz le valamit az asztalra. (Bár így is szerintem az összes magyar focistát sóbányába kéne küldeni 😊)
De hogy a Loki építkezett, ne röhögtess már Amadeus. Szima ott tényleg megvette kilóra a csapatot.
Prukner meg lemondott de nem fogadták el.
több mint 13 éve
Ez így igaz. Jelenleg Magyarország legjobb csapata a Videoton, ezt nem nagyon lehet vitatni. Sőt, tavaly is az volt. Ha lenne edzőtök már meg lett volna ez a bizonyos első. Nyilván, ha nincs érv, a legegyszerűbb politikát belelátni a dolgokba. Még az is lehet hogy van benne. De a pályán nem OV focizott.
több mint 13 éve
Én sem mondtam,hogy teljesen alaptalan a dolog, csak azért az eléggé túlzás, hogy azért lettünk bajnokok, az meg végképp nevetséges, hogy itt semmi nincsen, csak a Viktor elintézte. Ezek nevetségesek szerintem, főleg mert úgy hozza le a dolgot, mintha érdemtelen lenne a bajnoki cím, holott a bajnokság túlnyomó részén lefociztuk a pályáról az ellenfelet.Azért ez nem olyan nevetséges.... Lássuk be túl sok a véletlen egybeesés.... Viszont azt nem látom be, miért pont a Videotont találták meg ezért. Az a nevetséges, ahogy ezt emlegetik. Kósától megkérdezték már, hogy készen van-e a stadion alap? Vagy Dojcs Tompikát, hogy miért esik ki az MTK?apeszos...Black_AdderBienvenidos! 😀
Azért örömmel tapasztalom, hogy nem csak a vidi-szurkolóknak nevetséges ez 😊fetomy
több mint 13 éve
Azért ez nem olyan nevetséges.... Lássuk be túl sok a véletlen egybeesés.... Viszont azt nem látom be, miért pont a Videotont találták meg ezért. Az a nevetséges, ahogy ezt emlegetik. Kósától megkérdezték már, hogy készen van-e a stadion alap? Vagy Dojcs Tompikát, hogy miért esik ki az MTK?...Black_AdderBienvenidos! 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
De akkor nem a spanyolok a rasszisták?SchleckÚgy tudom haromt spanyol felmenőkkel rendelkezik, úgyhogy bármi elképzelhető...
😂
több mint 13 éve
De akkor nem a spanyolok a rasszisták?http://sportgeza.hu/futball/hirek/2011/05/12/a_rasszista_blanc_maradt_a_francia_futballkapitany/Valszeg ezt ítélték annak:
Ez milyen cím bazzeg? Blanc az égvilágon nem mondott semmi rasszistának nevezhetőt, de ez ne zavarja az indexeseket...Schleck
"a spanyolok nekem az mondták, náluk nincs probléma, náluk nincsenek feketék".JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2011/05/12/a_rasszista_blanc_maradt_a_francia_futballkapitany/Valszeg ezt ítélték annak:
Ez milyen cím bazzeg? Blanc az égvilágon nem mondott semmi rasszistának nevezhetőt, de ez ne zavarja az indexeseket...Schleck
"a spanyolok nekem az mondták, náluk nincs probléma, náluk nincsenek feketék".
több mint 13 éve
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2011/05/12/a_rasszista_blanc_maradt_a_francia_futballkapitany/Ez milyen cím bazzeg? Blanc az égvilágon nem mondott semmi rasszistának nevezhetőt, de ez ne zavarja az indexeseket...
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 085
Ezek a fideszotonos hszek még az én barca üldözésemnél is szánalmasabbak. Néha azt hiszem rontom a fórum színvonalát, de aztán nyer egyet a vidi és rendre negatív megerősítést kapok róla... //szerk: de majd most biztos kapok pár pozitívat is 😀hogy megnyugtassalak, utálom a Barcát is. 😀
Csak tudnám a Torgyán-fradika kapcsolat miért nem vert ekkora port kis országunkban annó...
ÉLJEN a VIDI csak azért is. És utáljatok ki miatta, de én a nemzetközi porondon is szurkolok majd nekik, vállalom miatta a bant. Mindig is szimpatikus volt nekem a város, de ez a boszorkányüldözés szép lassan die hard Videoton fant csinált belőlem. Hajrá!Black_Adder
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
...Black_AdderBienvenidos! 😀
Azért örömmel tapasztalom, hogy nem csak a vidi-szurkolóknak nevetséges ez 😊
több mint 13 éve
Ezek a fideszotonos hszek még az én barca üldözésemnél is szánalmasabbak. Néha azt hiszem rontom a fórum színvonalát, de aztán nyer egyet a vidi és rendre negatív megerősítést kapok róla... //szerk: de majd most biztos kapok pár pozitívat is 😀Csak tudnám a Torgyán-fradika kapcsolat miért nem vert ekkora port kis országunkban annó...
ÉLJEN a VIDI csak azért is. És utáljatok ki miatta, de én a nemzetközi porondon is szurkolok majd nekik, vállalom miatta a bant. Mindig is szimpatikus volt nekem a város, de ez a boszorkányüldözés szép lassan die hard Videoton fant csinált belőlem. Hajrá!
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
😂 😂Ja rájöttem... a Loki is csak az MSZP miatt volt ennyiszer bajnok. s erre én csak most jöttem rá...De hülye vagyok... :rolleyes:eaglesmcnabbazért a Loki teljesen más tészta mint a Videoton. Ott tudatos csapatépítés volt, focisulival meg mindennel amit akarsz. A Videoton meg kb 3 éve még Fehérvárként kis híján csődbe ment, 0 utánpótlással. Aztán valami csoda útján került oda szponzor, meg egy kis felcsúti focisuli, azt most ők itt a faszagyerekek.Amadeus91
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 085
Ja rájöttem... a Loki is csak az MSZP miatt volt ennyiszer bajnok. s erre én csak most jöttem rá...De hülye vagyok... :rolleyes:eaglesmcnabbazért a Loki teljesen más tészta mint a Videoton. Ott tudatos csapatépítés volt, focisulival meg mindennel amit akarsz. A Videoton meg kb 3 éve még Fehérvárként kis híján csődbe ment, 0 utánpótlással. Aztán valami csoda útján került oda szponzor, meg egy kis felcsúti focisuli, azt most ők itt a faszagyerekek.
több mint 13 éve
Ja rájöttem... a Loki is csak az MSZP miatt volt ennyiszer bajnok. s erre én csak most jöttem rá...De hülye vagyok... :rolleyes:eaglesmcnabbMTK meg az SZDSZ mi?! (és tényleg jééé) 😀
amúgy meg át kéne másolni ezt a mai napi termést ebben a topicban a viccek-be mert tényleg vicc hogy ennyit tudtok beszélni erről a semmiről. Van 3-4 átlag feletti játékosod, köréjük raksz egy normális társaságot és megvan bajnokság (mint a Lokinak). Majd eladod őket és visszasüllyedsz az átlagba (mint a Loki). Eddig minden bajnokcsapatot be lehet húzni egy 3-4 éves skatulyába... Szánalmas posvány az egész + az aktuális bajnok sosem lesz nemzetközileg jegyzett csapat mert nincs meg a kontinuitás: a Vidi most megint nem lesz kiemelt ugye mivel nincs jegyezve, kapja az erősebb ellenfelekből valakit (nem hiszem hogy a következő 10 évben lesz olyan mákja magyar csapatnak mint anno a Lokinak a Levszkivel)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ja rájöttem... a Loki is csak az MSZP miatt volt ennyiszer bajnok. s erre én csak most jöttem rá...De hülye vagyok... :rolleyes:
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Kb ugyanaddig fog jutni a Vidi, mint ahogy a Paks jutna. Komolytalan az egész magyar mezőny nemzetközi szinten. Amúgy a Paks is úgy lesz jövőre bajnok, ha oda is betelepszik a Fideszes banda, de lehet, hogy Kubatov kibulizza végre a Fradi bajnoki címet 😀 ha csak addig a fradi ultrák el nem zavarják.Amadeus91Te hihetetlen vicces ember vagy.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 085
Jelen pillanatban azt mondani, hogy a vidi nem lehet jövőre bajnok, hülyeség. És nem mert vidi, meg mert még fidesz lesz. Hanem azért, mert jelenleg még a csapat ugyanaz, vége sincs a szezonnak. Majd ha elmennek a jók, és nem jön minőség, akkor ja, sanszos, hogy nem, de ez nem feltétlenül lesz így. Alves sem idén jött, mégsem ment még el, pedig nem is idén kezdett el focizni. A csapat anyagi helyzete stabil, és a vezetőség sem idióta, és nem akkora pénzhajhász, mint elődeik. Magyarán nem fogják eladni a fél csapatot, csak mert van ajánlat. Ha jó pénzeket kapunk, akkor rendben, menjenek. Bár hozzáteszem, hogy az egész feljavulás, főleg játékban Alvesnek köszönhető. Mikor idejött, onnantól látták meg a többiek,hogy bazmeg lehet itt focizni is. Azóta is -szvsz- a siker kulcsa ő. Őt csak valami ultrabrutál összegért engedném el, bár személy szerint semmiért se tenném. Viszont az eddigi évek, mióta a jelenlegi vezetés van, elég szépen mutatják, hogy nem építkezik éppen idióta módon a csapat. Ez nem egy idénre összevásárolt kirakatkeret, szimplán a korábbiakkal ellentétben minden évben jött minőségi erősítés. Ezért sem gondolom, hogy a fél csapat elmenne, de azt meg semmiképp, hogy utána ne jönne minőségi pótlás.Kb ugyanaddig fog jutni a Vidi, mint ahogy a Paks jutna. Komolytalan az egész magyar mezőny nemzetközi szinten. Amúgy a Paks is úgy lesz jövőre bajnok, ha oda is betelepszik a Fideszes banda, de lehet, hogy Kubatov kibulizza végre a Fradi bajnoki címet 😀 ha csak addig a fradi ultrák el nem zavarják.
Nagy kérdés, hogy kiket adunk el, és kiket veszünk, de jelenleg szerintem pont az a valószínű, hogy ismételhet a csapat, és nem az, hogy más lesz a bajnok. Ez akkor fog változni, ha szar offseasonunk lesz, amit mégegyszer mondom, az elmúlt évek tapasztalata alapján erősen kétlek.
Amúgy pedig a Mariborral nagyon vidám dolog jönni, miután -legalábbis azt gondoltam- egyértelmű, hogy attól függetlenül, mennyire gáz volt kiszopni tőlük, egy magyar bajnoki szezon előtt történt. Abszolút idény előtti forma volt, olyankor kicsit sem meglepő, ha a csapat még nincs lendületben. Ezért sem szeretem a nemzetközi kupák rendszerét, mert az előtt kell már megmérettetni, mielőtt még egyáltalán bemelegednének a csapatok.
De nyugodtan lehet viktorozni, meg mariborozni, meg egyebek, mert végre egyszer bajnok lett a vidi. Előbbi már úgyis unalmas, szerintem senkinek nem poén már, inkább csak szánalmas vergődés, utóbbihoz meg csak annyit, hogy az egy éve volt, és sok víz bebüdösödött azóta sóstón, és hiszem, hogy jobban jár a magyar foci azzal, hogy a vidi játszik majd a BL-ben, nem a Paks...fetomy
több mint 13 éve
Jelen pillanatban azt mondani, hogy a vidi nem lehet jövőre bajnok, hülyeség. És nem mert vidi, meg mert még fidesz lesz. Hanem azért, mert jelenleg még a csapat ugyanaz, vége sincs a szezonnak. Majd ha elmennek a jók, és nem jön minőség, akkor ja, sanszos, hogy nem, de ez nem feltétlenül lesz így. Alves sem idén jött, mégsem ment még el, pedig nem is idén kezdett el focizni. A csapat anyagi helyzete stabil, és a vezetőség sem idióta, és nem akkora pénzhajhász, mint elődeik. Magyarán nem fogják eladni a fél csapatot, csak mert van ajánlat. Ha jó pénzeket kapunk, akkor rendben, menjenek. Bár hozzáteszem, hogy az egész feljavulás, főleg játékban Alvesnek köszönhető. Mikor idejött, onnantól látták meg a többiek,hogy bazmeg lehet itt focizni is. Azóta is -szvsz- a siker kulcsa ő. Őt csak valami ultrabrutál összegért engedném el, bár személy szerint semmiért se tenném. Viszont az eddigi évek, mióta a jelenlegi vezetés van, elég szépen mutatják, hogy nem építkezik éppen idióta módon a csapat. Ez nem egy idénre összevásárolt kirakatkeret, szimplán a korábbiakkal ellentétben minden évben jött minőségi erősítés. Ezért sem gondolom, hogy a fél csapat elmenne, de azt meg semmiképp, hogy utána ne jönne minőségi pótlás.Nagy kérdés, hogy kiket adunk el, és kiket veszünk, de jelenleg szerintem pont az a valószínű, hogy ismételhet a csapat, és nem az, hogy más lesz a bajnok. Ez akkor fog változni, ha szar offseasonunk lesz, amit mégegyszer mondom, az elmúlt évek tapasztalata alapján erősen kétlek.
Amúgy pedig a Mariborral nagyon vidám dolog jönni, miután -legalábbis azt gondoltam- egyértelmű, hogy attól függetlenül, mennyire gáz volt kiszopni tőlük, egy magyar bajnoki szezon előtt történt. Abszolút idény előtti forma volt, olyankor kicsit sem meglepő, ha a csapat még nincs lendületben. Ezért sem szeretem a nemzetközi kupák rendszerét, mert az előtt kell már megmérettetni, mielőtt még egyáltalán bemelegednének a csapatok.
De nyugodtan lehet viktorozni, meg mariborozni, meg egyebek, mert végre egyszer bajnok lett a vidi. Előbbi már úgyis unalmas, szerintem senkinek nem poén már, inkább csak szánalmas vergődés, utóbbihoz meg csak annyit, hogy az egy éve volt, és sok víz bebüdösödött azóta sóstón, és hiszem, hogy jobban jár a magyar foci azzal, hogy a vidi játszik majd a BL-ben, nem a Paks...
több mint 13 éve
szaba
10 689
Jövőre Paks bajnok lesz.
több mint 13 éve
tudod min csodálkozok zöld barátom? hogy semmiben sem értesz velem egyet... szerinted egy Videoton lehet újra bajnok? én kötve hiszem.JC6hitted volna ezelőtt 3 évvel hogy a Videoton bajnok lesz? gondolom nem. És hogy az MTK kiesik. Gondolom azt sem.
Tudod min csodálkozok?
ha Pepe kiállítását megkérdőjelezik a Realosok te azt annak veszed, hogy nem tudják feldolgozni a vereséget.
Viszont az, hogy egyfolytában Viktorkáztok, és a Vidit szapuljátok az már-már vicc kategória, és teljes mértékben szánalmasnak tartom. Akkor amikor olyan simán lett bajnok idén a Vidi hogy az ne tovább. Nem is tudom mikor volt ennyire egyértelmű a bajnoki cím sorsa. De te továbbra is fikázod a Vidit. Gratulálok 😉
Elmagyarázhatnád, hogy szerinted miért nem lehetne bajnok a Vidi. De egy címvédő csapatra kijelenteni, hogy márpedig nem lesz soha bajnok... hát hogy is fogalmazzak. Kurva nagy hülyeség... 😀
Másrészt a BL menetelésnek köze nincs a bajnoksághoz. a Loki is főtáblás volt... Nem azt látom, hogy annyira kitűnne a bajnokságból.
Ja és egyébként nem szeretem a Vidit, Viktorkát még annyira sem, de attól még ezek tények maradnak.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!