NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 398
41
04:15 BYU @ Utah - ESPN
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=2J5erK1tlSkvégre jön a Taxi! 😊HabiItt vagyok... 😊
Sajnos igazam lett mikor a párharc előtt közöltem h kiesünk 😕empty taxi
mondjuk szarul fogalmaztam 😀
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Hát ezt nem volt nehéz megtippelni, sanszos volt.végre jön a Taxi! 😊HabiItt vagyok... 😊
Sajnos igazam lett mikor a párharc előtt közöltem h kiesünk 😕empty taxi
Én is kiesésre tippeltem.
Ellenben büszke vagyok a csapatra! Jobban játszottunk, támadtunk végül és küzdöttünk, hajtottunk az utolsó pillanatig. Sajnos ami elég a bajnokságban, az a BL-be nem elég, ami a csatárok teljesítményét illeti. Robinho egy vicc, 2-3 ziccert hagyott ki gond nélkül, Ibrán pedig teljesen látszik, hogy hulla fáradt és nincs formában. Pihentetni kéne.
Sajnos amikor pedig sem ő, sem Robinho nem jó, akkor meg nincs a padon olyan játékos, csatár, akit behozhatnánk és meglenne benne a faktor, hogy eldöntsön egy meccset. Nincsen sajnos Pipponk.. Cassano meg nem játszhatott, ez van. A védelem és a középpálya is jó volt, pedig tele vagyunk sérültekkel, de hát valljuk be, hogy sajnos nem vagyunk elit csapat az elmúlt 1-2 évben. Ez a keret ennyire elég, mindenképpen szükségünk lesz a nyári 2-3-4-5 korrekt igazolásra ahhoz, hogy felnőjünk a feladathoz. Sajnos ez a párharc az első meccses alvásunk miatt alakult így..
Prince meg továbbra is király! 😊
És grat a Tottenhamnek, megérdemelték a továbbjutást, szimpatikus csapat.
több mint 13 éve
Alves nem játszott szal tartalékosak voltak.A meccsről pedig:
Remélem egy rangadóhoz méltó igazi derbi lesz, ahol a spori nem fog belenyúlni egyik csapat javára sem. Alvest le kell venni a pályáról, a helyzeteket berúgni(igaz Miljkovic?) és meglehet a felzárkózás, ha nem akkor azt hiszem kezdhetik díszíteni azt a bizonyos tablót.
|
több mint 13 éve
Most olvastam:szerinted az NSO is a "mi" újságunk? mikor több éven át a Fradi seggét nyalták?
NSO:
Erősen tartalékos Fehérvár 😀
Bozsovics – Hidvégi, Lipták, Vaskó, Lázár P. – Djordjic (Polonkai, a szünetben), Vasziljevics, Szakály D. (Gosztonyi, 64.), Sándor Gy., Milanovic (Nikolics, a szünetben) – Lencse.
Több, mint a fél csapat full kezdő és rendszeresen játszik 😀 Persze kell valamilyen kifogás az 1-1-re 😀JC6
enyhén nevetséges kategória már mindent a Videoton ellen fogni...
több mint 13 éve
Amikor a Realt hypeolták a Realt utálták nagyon sokan, egy szavam nem volt ellenük, megértettem őket. Most csak azt nem értem, miért nem értik a barcások, h mennyire szar, idegesítő, őrjítő egyfolytában a barcás seggnyalásokat hallgatni.Hol van olyan? 😀 Az -idézet Sanyitól- "marslakó". Ismersz ilyet?
Ne lepődjetek meg ha egy korosztály megutálja miatta csapatotokat.
Sosem szerettem a barcát, de régen azért hányinger nélkül végig tudtam nézni a meccseiket. Most már jó ideje nem.
Ez van. Igazán szeretni csak 1 csapatot lehet, de utálni rengeteget, és ez nem csak soccerben van így. Ez a legszebb dolog a sportban 😊 /*Persze tudom van aki szereti a cowboyst és a redskinst is, gondolom kb egyedül 😛*/Black_Adder
több mint 13 éve
Amikor a Realt hypeolták a Realt utálták nagyon sokan, egy szavam nem volt ellenük, megértettem őket. Most csak azt nem értem, miért nem értik a barcások, h mennyire szar, idegesítő, őrjítő egyfolytában a barcás seggnyalásokat hallgatni.Ne lepődjetek meg ha egy korosztály megutálja miatta csapatotokat.
Sosem szerettem a barcát, de régen azért hányinger nélkül végig tudtam nézni a meccseiket. Most már jó ideje nem.
Ez van. Igazán szeretni csak 1 csapatot lehet, de utálni rengeteget, és ez nem csak soccerben van így. Ez a legszebb dolog a sportban 😊 /*Persze tudom van aki szereti a cowboyst és a redskinst is, gondolom kb egyedül 😛*/
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most olvastam:NSO:
Erősen tartalékos Fehérvár 😀
Bozsovics – Hidvégi, Lipták, Vaskó, Lázár P. – Djordjic (Polonkai, a szünetben), Vasziljevics, Szakály D. (Gosztonyi, 64.), Sándor Gy., Milanovic (Nikolics, a szünetben) – Lencse.
Több, mint a fél csapat full kezdő és rendszeresen játszik 😀 Persze kell valamilyen kifogás az 1-1-re 😀
több mint 13 éve
Én is örültem mindkétt mai továbbjutónak. Spurs mindig is nagyon szimpi volt, örülök hogy ilyen magasságokban járnak jelenleg, míg a Schalkénál a német foci előretörése pozitív nekem, meg egyáltalán hogy eddig picit változatosabb mezőny a 8 között.
több mint 13 éve
És igen, a Schalke is bent van, szép volt! 😊 :cool: Jó lenne egy Schalke-Tottenham derby, baromi élvezetes párharc lenne, élvezetsebb, mint "századjára" egy Chelsea-Barca pl.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bárcsak Tottenham - Schalke lenne 😀 Vagy mondjuk Tottenham - Sahtar 😀De érzem a zsigereimben, hogy nagy halat kapnak a srácok..tuti Barca.
Előre le van zsírozva 😀 A sorsolás 85%-át is eltaláltam 😀
több mint 13 éve
végre jön a Taxi! 😊HabiItt vagyok... 😊
Sajnos igazam lett mikor a párharc előtt közöltem h kiesünk 😕
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
El se hiszem hogy sikerült 😊 Most már csak azt remélem, hogy a Barca Spurs külön ágra kerül s aztán a döntőben majdnem mindegy ki nyer 😛 Na jó ez messze van ahogy sejtem nem nagyon érdemeltük meg de össze jött (a második félidő alapján amit úgy ahogy stream-n keresztül láttam nem is volt annyira érdemtelen). Remélem a bajnokságra is azért marad némi erő!
több mint 13 éve
attól még nem kötelező szeretnem, hogy Milán szurker vagyok.célravezető, de nem az én ízlésem.peteyazért ez egy Milan szurker "szájából" elég érdekesen hangzik 😊gabtsi
több mint 13 éve
célravezető, de nem az én ízlésem.peteyazért ez egy Milan szurker "szájából" elég érdekesen hangzik 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
No én még annyit aztán befejezem, hogy ezt Wenger alaposan elszúrta ott, hogy RvP-t le kellett volna hozni már félidőben nagyon látszott mi lesz a vége, úgyhogy csak magát okolhatja. A hyperól meg annyira nem a Barca tehet, ezért kár utálni ők játszák amit tudnak s ez ennyire elég 😊 Most go Spurs bár nem láttam az első félidőt de ahogy itt olvasom ezzel sem leszek most itt népszerű 😛
több mint 13 éve
Nem kell kitámadni, de legalább csináljanak úgy mintha nem lennének beszarva. Tény, célravezető, de nem az én ízlésem.Itt ma csak a Milan jött focizni. Elég szánalmas hogy hazai pályán tartja az 1-0-át a SpurspeteyMiért micsináljon? Támadjon ki, hátha kapnak pár gólt?Duff
több mint 13 éve
Duff
3 133
Itt ma csak a Milan jött focizni. Elég szánalmas hogy hazai pályán tartja az 1-0-át a SpurspeteyMiért micsináljon? Támadjon ki, hátha kapnak pár gólt?
több mint 13 éve
Itt ma csak a Milan jött focizni. Elég szánalmas hogy hazai pályán tartja az 1-0-át a Spurs
több mint 13 éve
nem igazán egy-egy kiragadott pillanatra akartam utalni, hanem a nagyon hangoztatott dominancia (véleményem szerinti) hiányára.btw, az angol bajnokság első 10 helyezettje közül az Arsenal a legjobb match-up a Barcanak, azért mert hasonló stílus egy (pár) klasszissal magasabb színvonalon.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
A mai foci két igen undorító személyisége egy videón: http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archives/2011/03/09/Ez_nagy_gyokorseg_volt_Daniele/