NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
190
35
19 órától, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
BARCA!! 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mondjuk ők fel se jutottak az nb3ból, de nyilván egy klubnak nem lehet 2 csapata azonos osztálybanÉs akkor MTK II meg repül? Vagy ilyenkor mi van?Hannigondolom igen.
legalábbis a Nyírség II meg a Diósgyőr II már nem versenyezHöri
több mint 13 éve
És akkor MTK II meg repül? Vagy ilyenkor mi van?Hannigondolom igen.
legalábbis a Nyírség II meg a Diósgyőr II már nem versenyez
több mint 13 éve
És akkor MTK II meg repül? Vagy ilyenkor mi van?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
„Nem tudom, milyen olcsó piacról hozták ezt a lengyel játékvezetőt – mondta feldúltan Szivics. – Sorozatosan tévednek a kárunkra a bírók, úgy tűnik, mintha nem akarnák, hogy külföldi edző dolgozzon Magyarországon. Egész egyszerűen szégyen, ami itt folyik! Nem szeretnék mást mondani..."
több mint 13 éve
Quagliarella pedig elég jó.Matri sztem nem rosszDivatAz meg a másik vonulat. Az utóbbi időben az is hobbijukká vált, hogy kipróbálják az összes ilyen olasz támadót (aki a válogatottnál szóba jött), pl. Iaquinta, Amauri, Quagliarella, Pepe, Toni, Matri. Érdekes játékospolitika folyik náluk.vassadi
több mint 13 éve
Azért Bonucci vagy Sissoko nem volt rossz vétel az utóbbi évekből szvsz.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Bajnok a Videoton.
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Matri sztem nem rosszDivatAz meg a másik vonulat. Az utóbbi időben az is hobbijukká vált, hogy kipróbálják az összes ilyen olasz támadót (aki a válogatottnál szóba jött), pl. Iaquinta, Amauri, Quagliarella, Pepe, Toni, Matri. Érdekes játékospolitika folyik náluk.
több mint 13 éve
Matri sztem nem rossz"Másnaposan" nem lehet kupadöntőbe jutni. Jobb volt a Palermo, megérdemelten vannak ott a fináléban. De ez mit sem változtat azon, hogy a scudetto a miénk. 😛 😊Kabaré a Juventus is 5 éve már.... Krasic-n kívül nem is tudom, hogy volt-e normális igazolásuk az elmúlt években.
Pirlo ---> Juventus 😂 😂 StezMenjen csak. A Juve is ostoba, összevesznek mindenféle jó nevű, de kiégett játékost, lásd pl. Luca Toni; ha ez kell nekik, hát tegyék, de akkor ne csodálkozzanak, ha semmit sem javulnak, és esélyük sincs a scudettóra.vassadi
Diego, Luca Toni, Pirlo.... ott is van ám szakértelem. (Felipe Melo)Amadeus91
|
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 085
"Másnaposan" nem lehet kupadöntőbe jutni. Jobb volt a Palermo, megérdemelten vannak ott a fináléban. De ez mit sem változtat azon, hogy a scudetto a miénk. 😛 😊Kabaré a Juventus is 5 éve már.... Krasic-n kívül nem is tudom, hogy volt-e normális igazolásuk az elmúlt években.
Pirlo ---> Juventus 😂 😂 StezMenjen csak. A Juve is ostoba, összevesznek mindenféle jó nevű, de kiégett játékost, lásd pl. Luca Toni; ha ez kell nekik, hát tegyék, de akkor ne csodálkozzanak, ha semmit sem javulnak, és esélyük sincs a scudettóra.vassadi
Diego, Luca Toni, Pirlo.... ott is van ám szakértelem. (Felipe Melo)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
vassadi
15 626
"Másnaposan" nem lehet kupadöntőbe jutni. Jobb volt a Palermo, megérdemelten vannak ott a fináléban. De ez mit sem változtat azon, hogy a scudetto a miénk. 😛 😊 Pirlo ---> Juventus 😂 😂 StezMenjen csak. A Juve is ostoba, összevesznek mindenféle jó nevű, de kiégett játékost, lásd pl. Luca Toni; ha ez kell nekik, hát tegyék, de akkor ne csodálkozzanak, ha semmit sem javulnak, és esélyük sincs a scudettóra.
több mint 13 éve
http://focitipp.hu/?content=hirek&id=12578
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem értek egyet, mint "focista". Hatalmas különbség van a 2 dolog között. Nem is azt mondom, hogy maximumon kell égni, de azért 3 naponta játszani nem nagy kunszt, főleg úgy, hogy az utóbbi 3 hétben van ez a "sorozatterhelés" az NB1es csapatoknak. Előtte hetente 1 meccs.Játszol pénteken egy meccset. 90 perc mozgás, terhelés, sokat kivesz, igen. Utána kajálsz, alszol. Másnap átmozgató edzés, nyújtás, úszás, kis koci. Ha napi két edzés van, akkor konditerem, vagy csak sima regenerálódás. Harmadnap edzés, de nem kemény, hiszen következő nap megint meccs. Olyan nagy dolog ez, egy NB1es játékosnak, aki még nem is sztár, és kisgyermek korától erre van felkészítve? Igaz, nálunk eleve elvan cseszve az UP, de akkor is. Péntek - kedd (szerda) - szombat ritmus, nem végig, csak 2 héten keresztül, ne mondjátok már nekem, hogy olyan megterhelő.
Tudom miről beszélek, múlthéten vasárnap - szerda - szombat ritmusban játszottunk.
Amúgy meg, alapvető dolog, hogy ha már meggazdagszik abból, amit szeret csinálni, nem atomerőműben dolgozik, vagy hentesüzletben izzad, akkor tegye oda magát és csinálja. De ez az alibi, ami itt évek óta megy..szégyen.
több mint 13 éve
Nem játszanának 500 percet végig így. Összesítve, nem futnak sokkal kevesebbet mint a mondjuk a PL-ben. Ez urban legend.Az megvan, hogy mondjuk a fontos BL meccsek előtt a a PL csapatok is pihentetik a kulcsjátékosaikat?SchleckEnyhe különbséget érzekegy PL meccs irama, azon nyújtott fizikai teljesítmény és egy nb1-es csapat játékosaié között.. 😊
Ebben egyetértek JC6-al. Anno, mikor serdülőben, ifiben fociztam, minden nap volt edzés kb, és mégis arra vágytam, bár minden nap lenne meccs... Pedig hulla fáradt voltam a meccsek végén. Megértem,hogy pl. egy Barcelona elleni meccs előtt 3 nappal a Manchester is pihenteti a játékosait, de a magyar bajnokság irama olyan félelmetes, hogy szerintem 500 percet is végigjátszanának így...fetomy
Egyébként mivel ők az NB1-ben játszanak, ezért valszeg olyan szintű erőnlétük is van, nem PL szintű, legyen akármennyi a kettő közötti különbség. És ebből logikusan következik az, hogy ők sem tudnak maxon végig játszani két NB1-es meccset, ha a PL-eseknek sem megy ugyanez.
több mint 13 éve
Az megvan, hogy mondjuk a fontos BL meccsek előtt a a PL csapatok is pihentetik a kulcsjátékosaikat?SchleckEnyhe különbséget érzekegy PL meccs irama, azon nyújtott fizikai teljesítmény és egy nb1-es csapat játékosaié között.. 😊
Ebben egyetértek JC6-al. Anno, mikor serdülőben, ifiben fociztam, minden nap volt edzés kb, és mégis arra vágytam, bár minden nap lenne meccs... Pedig hulla fáradt voltam a meccsek végén. Megértem,hogy pl. egy Barcelona elleni meccs előtt 3 nappal a Manchester is pihenteti a játékosait, de a magyar bajnokság irama olyan félelmetes, hogy szerintem 500 percet is végigjátszanának így...
több mint 13 éve
Pirlo ---> Juventus 😂 😂 Na ez a tré.
A temetőlistát meg majd összeírom, ha lesz rá időm.
több mint 13 éve
Tudjátok én mit nem értek? 😀Az megvan, hogy mondjuk a fontos BL meccsek előtt a a PL csapatok is pihentetik a kulcsjátékosaikat?
A tegnapi FTC - ZTE meccs előtt kérdezték a Vadászt, hogy miért pihenteti több emberét? Az volt a válasz, hogy pénteken sorsdöntő meccs lesz, és pihenteti a játékosait..
Kérdem én: több száz ezer forint és alibi foci. Mi az a 3-4 naponta lejátszandó 90 perc? Tiszta szégyen az egész.
A múltkor Tésztás Gyuri is azt nyilatkozta, hogy sok a 3 naponta lejátszandó tétmeccs és a kulcsemberek elfáradtak. Na ezzel a szöveggel, hozzáállással, és csapattal akkor mit fognak elérni a BL-ben?
Még ha tényleg, szét szakadnának a pályán, hogy hordágyon kelljen őket levinni, akkor azt mondom, oké, pihenjen. De így, hogy pénteken játszik, majd legközelebb csak kedden, vagy szerdán?!
Mondjuk - így visszaolvasva - már kezdem kapiskálni, hogy miért szar a focink 😂JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tudjátok én mit nem értek? 😀A tegnapi FTC - ZTE meccs előtt kérdezték a Vadászt, hogy miért pihenteti több emberét? Az volt a válasz, hogy pénteken sorsdöntő meccs lesz, és pihenteti a játékosait..
Kérdem én: több száz ezer forint és alibi foci. Mi az a 3-4 naponta lejátszandó 90 perc? Tiszta szégyen az egész.
A múltkor Tésztás Gyuri is azt nyilatkozta, hogy sok a 3 naponta lejátszandó tétmeccs és a kulcsemberek elfáradtak. Na ezzel a szöveggel, hozzáállással, és csapattal akkor mit fognak elérni a BL-ben?
Még ha tényleg, szét szakadnának a pályán, hogy hordágyon kelljen őket levinni, akkor azt mondom, oké, pihenjen. De így, hogy pénteken játszik, majd legközelebb csak kedden, vagy szerdán?!
Mondjuk - így visszaolvasva - már kezdem kapiskálni, hogy miért szar a focink 😂
több mint 13 éve
Így van, Van Gaal érte el ezt a bravúrt, miután Rivaldot is sikeresen elengedte. Anticnak kellett jönnie féltávnál, de végül egy UEFA kupás hely csak összejött.Főleg a hollandosításra gondoltam. Ha jól rémlik, még a kiesés ellen is küzdött valamelyik évben a csapat...JC6Ne tudd meg, hogy miként éltem meg a korai 2000-es éveket, de ide vehető a 95-'00 korszak is...összvissz olyan 15 év...JC6Aki a Rivaldo-Kluivert párost szenvedésként élte meg, jó ember nem lehet 😛 Akkor csak az eredmények hiányoztak, bár azért 2 bajnokság és 1 kupa összejött, ha jól emlékszem. Igazából a Rivaldo és Ronaldinho közötti korszak volt csak teljesen kilátástalan.Pocs
több mint 13 éve
Lehet h sikeres lesz így a Real /*egyelőre nagyon nem*/, Black_AdderSok mindennel egyetértek (szimpátia rész) és sok mindennel nem, de főleg a kiemelt mondatod fura.
A Real második lesz a bajnokságban és négy között volt a BL-ben. Úgy, hogy mindkét fronton a világ jelenlegi magasan legjobb csapata az ellenfél. Mourinho pedig az első évében van itt.
Ha több év után is ez az eredményesség (amiről mint írtam, azért nem a legrosszab jut eszembe), akkor lehet kritizálni, de azok után, hogy majdnem mindenkit legyalulnak több góllal, a Valencianak és a Sevillanak 6 gólt rugnak, csak a Barca ellen játszották ezt a szart.
Mondom lehet a Real nem szimpatikus, - mint ahogy nekem a leginkább az a gáz, hogy nem ismerik el, hogy a Barca a jobb-, de fura a sikerességet ebben a stádiumban megkérdőjelezni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Főleg a hollandosításra gondoltam. Ha jól rémlik, még a kiesés ellen is küzdött valamelyik évben a csapat...Ne tudd meg, hogy miként éltem meg a korai 2000-es éveket, de ide vehető a 95-'00 korszak is...összvissz olyan 15 év...JC6Aki a Rivaldo-Kluivert párost szenvedésként élte meg, jó ember nem lehet 😛 Akkor csak az eredmények hiányoztak, bár azért 2 bajnokság és 1 kupa összejött, ha jól emlékszem. Igazából a Rivaldo és Ronaldinho közötti korszak volt csak teljesen kilátástalan.Pocs
több mint 13 éve
@eaglesmcnabbKinek kellett Beckham, csak neki, senki másnak. Figo-t nem szerettem, de rendben volt, legalább a barcát gyengítette. Zizu nagyon OK. Ronaldora nem volt kifejezetten nagy szükség, de azért mindenképp upgrade volt. Utána viszont Owen, Beckham átesett a ló túloldalára. Amióta meg újra ő az elnök, még jobban elszaladt vele a ló...
Már a puszta tény is ellenszenves, h 94 millátért hoz játékost, amikor más csapat 10 év alatt nem költ ennyit...
Mourinhot a világ nagyobb fele utálja, hiába ő a legjobb edző...
A sajátnevelésű játékosoknak meg zacskót húz a fejére, és a hátsó ajtón kirúgja őket a sötét sikátorba...
Jöhet az újabb offseason újabb 200milliós költekezés. valahogy tartani kell a lépést a Gonosszal, de nem így. Egy Soldado-Negredo páros ingyen itt lett volna, és még hatékonyabb is mint a Benzema-Adebayor duó. de ők saját nevelés voltak, szóval leköpködtük őket és takarodniuk kellett. Ha majd jól felsztárolnak egy kapust, akkor Casillast is jól megalázza, és elzavarja, h jöhessen az ő kis kedvence...
Spanyolország kis híján az államcsőd szélén is állt, a bakok magánembereknek nem adnak kölcsönt, Perez meg 2 nagyon nagy hitelt is felvehetett.
Az az ember maga az ördög. És h ki kell a szurkolóknak, ő sosem kérdezte meg, ő megmondta h mi kelljen a szurkolóknak.
Calderonnal ráadásul sikeresebb is volt a csapat, mint Perez újra választásával
Ha csak 1 embert nem szeretnék nekem se lenne gondom, de a csapat felének nem volna szabad Real mezben járnia. Rosszat tesz a klubbnak, ha színészekkel vagy brutális hentesekkel azonosítják, ne egy Cristiano Ronaldo legyen a csapat arca. Nem azért mert én utálom, hanem mert nagyon sokan utálják. Lehet okkal ok nélkül, de rengetegen utálják, és mivel ő a Real Madrid arca rajta keresztül a csapatis utálatosnak tűnik... Ugyanaz Mourinhoval. az az embert direkt utáltatja magát, a csapatára eső gyűlöletet mind magára veszi, óriási szakember, de a Realnak olyan edzője legyen akit majdnem mindenki szeret, aki megszeretteti a klubbot, a soccert.
És erről nem josé tehet, ő mindig ilyen volt, ő így lett sikeres, erről az tehet aki ide hozta őt, meg a többi megosztó csapatot. Lehet h sikeres lesz így a Real /*egyelőre nagyon nem*/, de milyen áron. A szimpatikus játékosokat feláldozzák, nagy képű fürdős kurvák és alattomos seggfejek vívják ki... Én ebből nem kérek.
Nem szurkoltam még a Real ellen. Nem örülök, ha néhány Real játékos gólt lő, de még minden meccsen van legalább néhány aki góljánál örülök, aki góljával nyerjen a Real, de már nem élem magam bele annyira. Egyrészt mér a soccer se hoz úgy lázba, másrészt amit már hosszan taglalok. És nagyon nem tetszik a tendencia se. Ha még jön rooney is, én nem tudom mit csinálok...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Ne tudd meg, hogy miként éltem meg a korai 2000-es éveket, de ide vehető a 95-'00 korszak is...összvissz olyan 15 év...JC6Aki a Rivaldo-Kluivert párost szenvedésként élte meg, jó ember nem lehet 😛 Akkor csak az eredmények hiányoztak, bár azért 2 bajnokság és 1 kupa összejött, ha jól emlékszem. Igazából a Rivaldo és Ronaldinho közötti korszak volt csak teljesen kilátástalan.