NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
paks a második,lol,ez szégyen a magyar focira nézve. 😐
vasárnap ütnünk kell a halit nincs mese,jó lenne valami jó kis nemzetközi túra 😀Joci
A szégyen az nem a Paks, hanem a többi fosadék. Legalább nálunk csak magyar van.szaba
megszólalt a nagy meccsre járó 😛

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 689
vasárnap ütnünk kell a halit nincs mese,jó lenne valami jó kis nemzetközi túra 😀Joci
A szégyen az nem a Paks, hanem a többi fosadék. Legalább nálunk csak magyar van.
több mint 13 éve
kicsit sajnálom az MTK-t, de végülis ha a fiatal játékosaik [akik magyarok] eligazolnak más élvonalbeli klubokba, akkor a külső szemlélő számára nem nagy veszteség.

a nézőszámukat meg a Gyírmót is össze tudja szedni 😀Höri
Kanta, Tischler, Pál, Kincses...így ebben a sorrendben jöhetne az Üllőire.

Buza jössz hnap? ha igen ott ütközzünk.Divat
még nemtudom meleg,eddig ketten vagyunk,még két havert meg kell győzni és akkor megyünk

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 104
kicsit sajnálom az MTK-t, de végülis ha a fiatal játékosaik [akik magyarok] eligazolnak más élvonalbeli klubokba, akkor a külső szemlélő számára nem nagy veszteség.

Buza jössz hnap? ha igen ott ütközzünk.Divat
hát nem tudom, sztem Tischler az egyik legtúlértékeltebb játékos...
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan

Buza jössz hnap? ha igen ott ütközzünk.

|
több mint 13 éve
Az FTC Labdarúgó Zrt. megerősíti azon információkat, miszerint Emil Miljkovic Görögországban tartózkodik próbajátékon. A futballista beteg édesanyjára hivatkozva utazott el, állítása szerint Hollandiába Magyarországról, ám közben kiderült, hogy légiósunk a Kerkyrához ment próbajátékra. Nem Ferencvárosi labdarúgóhoz méltó viselkedésének meglesznek a következményei, a Zrt megteszi a megfelelő lépéseket.

azonnal cut

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
én már nézegettem, hogy kiket lehet kapni 😀
az 1. selejtező kör 52 csapata közül jelenleg 32 ismert
http://en.wikipedia.org/wiki/2011–12_UEFA_Europa_League#TeamsHöri
St Patrick's Athletic 😀
azeri,izlandi,kazah,észt vagy albán csapatot akarok 😀Joci
Az Albánok ellen tavaly megfázott a ZTE, meg a fradit is megverték hazai pályán Mukajék pár éve 😛

Az infrastruktúra/játékerő arányt tekintve luxemburgi csapat lenne a legjobb.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Höri, de mibe? 😀
Csank azt mondta a Fradi meccs előtt, hogy pár kulcsembert pihentet, mert a pénteki meccs fontosabb...látom, nem volt elég nekik a 3-5 napos pihenő...

Szánalom 😂
több mint 13 éve
http://en.wikipedia.org/wiki/2011–12_UEFA_Europa_League#TeamsHöri
St Patrick's Athletic 😀
azeri,izlandi,kazah,észt vagy albán csapatot akarok 😀

több mint 13 éve
http://en.wikipedia.org/wiki/2011–12_UEFA_Europa_League#Teams

több mint 13 éve
vasárnap ütnünk kell a halit nincs mese,jó lenne valami jó kis nemzetközi túra 😀

több mint 13 éve
Más: Csank a legnagyobb...

"....Februártól nagy menetelésben vagyunk, heti két mérkőzést játszottak a fiúk, és ma is érezhető volt, hogy néhányan fejben már ki-kihagynak......"

Meddig takaróznak még ezzel?JC6
Ebben mi a takarózás?
El vannak fáradva, hát nem látod? 😛

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egyik ismerősöm Várszegi körében mozog, és azt mondta, hogy az akadémia épphogy visszahozza a belefektetett pénzt. De mit sem ér..

Más: Csank a legnagyobb...

"....Februártól nagy menetelésben vagyunk, heti két mérkőzést játszottak a fiúk, és ma is érezhető volt, hogy néhányan fejben már ki-kihagynak......"

Meddig takaróznak még ezzel?
több mint 13 éve

mit sajnálod? ez mutatja, hogy mennyire csak pénzmosodák ezek az akadémiák, és lófasz eredményük nincs.. persze, 17 évesen még fel tudják/tudjuk venni a versenyt pl. a Reallal, de felnőttként meg ugye..
több mint 13 éve

a nézőszámukat meg a Gyírmót is össze tudja szedni 😀

több mint 13 éve
Böde Dani TRIPLA

A Paks megy Európába 😊 és ha a Vidi nyeri a kupát, akkor első körben erőnyerő a Paks 😀 (Ha a KTE nyer, akkor ők)

Persze a Loki és a Zete sikeresen leikszelt, ez megint csaka fradinak jó...Höri
ahhoz képest, hogy tavaly majdnem kiestek, nem kis eredmény 😊
holnap meg végleg kiesik az MTK, az akadémiák fontosságát mutatja ez a fantasztikus szereplés
több mint 13 éve
Böde Dani TRIPLA

A Paks megy Európába 😊 és ha a Vidi nyeri a kupát, akkor első körben erőnyerő a Paks 😀 (Ha a KTE nyer, akkor ők)

Persze a Loki és a Zete sikeresen leikszelt, ez megint csaka fradinak jó...

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 626
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/a-hatara-tetovaltatta-hogy-gyoztek-pedig-csak-vasarnap-lesz-a-meccs-2077261?nocache

Ebből hagyomány lesz a City-drukkerek körében(?)... De remélem ezzel is úgy mellélő az illető, mint a kollégája Rooney-val. 😛
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 592 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Az egyébként nem gáz, hogy Ibra nem is a ti tulajdonotokban van? 😀Habi
24 milliós opciónk van rá, a kopasz azt nyilatkozta h biztosan élnek veleempty taxi
Annak sok értelme van, megvenni 24ért aztán továbbadni Balo papáért. 😀 Pedig olyan jól kezd alakulni a Milan, épp ideje tönkre vágni.Amadeus91
ha megnézzük a Barcába mennyiért került, és mennyiért megy, még így is kurva nagy üzlet.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 085
Hát ez szerintem tőlünk függ.
Ibrát kurvára akarja a City és Mancini és brutálul meg is akarják fizetni. Na most kérdés, hogy mi melyik játékost akarnánk belevonni egy csereüzletbe. Balotellit ugye imádják a zsiciék, Dzekot már két éve üldöztük és szintén nagy favorit volt mindig is, illetve mivel meg Tévez menni akar a Cityből, akár még ő is belekerülhet cserealapnak, azt mondják. Ha ebből a hármasból mondjuk Balotellit választanánk és eladnánk Ibrát, akkor eléggé dühös lennék, de félek ez lesz. :/
De még adnának kesst is az érkező játékos mellé, ami azért szintén nem elhanyagolható tény.
De én akkor is leginkább Tévezt látnám nálunk, őt bírom, fiatal, gyors, technikás, de nagyon erős játékos és gólt is tud lődözni, szép számmal.
Ráadásul +1 Téveznek, hogy az Inter is rá hajt, így meg kibasznánk a riválissal. 😛Stez
24 milliós opciónk van rá, a kopasz azt nyilatkozta h biztosan élnek veleempty taxi
Annak sok értelme van, megvenni 24ért aztán továbbadni Balo papáért. 😀 Pedig olyan jól kezd alakulni a Milan, épp ideje tönkre vágni.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez akkor jó hír lenne a City szurkolóknak, hisz ahova Ibra megy, ott BAJNOK! 😂
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 546 — Lájkold a zsűrit!
Csúnyán sírnék ha a City beáldozná Dzekot Ibráért 😀empty taxi
Ibrát kurvára akarja a City és Mancini és brutálul meg is akarják fizetni. Na most kérdés, hogy mi melyik játékost akarnánk belevonni egy csereüzletbe. Balotellit ugye imádják a zsiciék, Dzekot már két éve üldöztük és szintén nagy favorit volt mindig is, illetve mivel meg Tévez menni akar a Cityből, akár még ő is belekerülhet cserealapnak, azt mondják. Ha ebből a hármasból mondjuk Balotellit választanánk és eladnánk Ibrát, akkor eléggé dühös lennék, de félek ez lesz. :/
De még adnának kesst is az érkező játékos mellé, ami azért szintén nem elhanyagolható tény.
De én akkor is leginkább Tévezt látnám nálunk, őt bírom, fiatal, gyors, technikás, de nagyon erős játékos és gólt is tud lődözni, szép számmal.
Ráadásul +1 Téveznek, hogy az Inter is rá hajt, így meg kibasznánk a riválissal. 😛Stez
24 milliós opciónk van rá, a kopasz azt nyilatkozta h biztosan élnek vele

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Ibrát már most üldözi a City, azt mondják Balotelli, Dzeko, vagy most már akár Tévez játékjogát is bevonhatják cserelealapnak.
Na én Téveznek tudnék nagyon örülni, ha mondjuk Ibra megy, bár igazából nem tudom, hogy örülnék-e annak, ha távozna. Az biztos, hogy Tévez is egy állat és sokat kapnánk Ibráért, de mégiscsak.. Ibra neve egyelőre magában hordozza a sikerességet, ami a bajnokságot illeti, állandó életveszély, nem sérülékeny.. Hát nélküle közel sem itt tartanánk, mint ahol.Stez
Csúnyán sírnék ha a City beáldozná Dzekot Ibráért 😀empty taxi
Az egyébként nem gáz, hogy Ibra nem is a ti tulajdonotokban van? 😀

JT Daniels fan
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 546 — Lájkold a zsűrit!
Én is imádom Tévez játékát a probléma az h kellene egy jó mauler CF ezért favorizálom Dzekot, bár tudod mit jöjjön mind2 Ibráért 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 814 — "Grammar maci"
nem hiszem hogy a következő 10 évben lesz olyan mákja magyar csapatnak mint anno a Lokinak a Levszkiveldavemayer
most az miért lenne akkora mák? tudomásul kéne venni, hogy hol tart a magyar klubfutball...sehol.... a loki is kapott egy a legnagyobb tradíciókkal rendelkező bolgár csapatot... ne hidjük már azt, hogy a bolgár bajnokság annyival gyengébb lenne mint a magyar (már ha egyáltalán gyengébb) az a párharc totális 50-50 % volt, sztem igenis szép teljesítmény volt a debrecentől, hogy bejutott a csoportkörbe... remélem a vidinek is sikerül, bár jelenleg erre semmi esélyt nem látok.
peach
Egy szóval nem mondtam azt hogy a bolgár futball gyengébb lenne nálunk, szerintem jobb mint a magyar.

Ezzel a mondatommal arra céloztam hogy akkor a sorsolásnál csak nehezebb ellenfelet kaphatott volna, elvileg annak a kalapnak a leggyengébbjét kapta. Ez volt mák, az hogy továábmentek csöppet sem.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal