NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 127
87
19 órától, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
megszólalt a nagy meccsre járó 😛paks a második,lol,ez szégyen a magyar focira nézve. 😐A szégyen az nem a Paks, hanem a többi fosadék. Legalább nálunk csak magyar van.szaba
vasárnap ütnünk kell a halit nincs mese,jó lenne valami jó kis nemzetközi túra 😀Joci
több mint 13 éve
szaba
10 689
paks a második,lol,ez szégyen a magyar focira nézve. 😐A szégyen az nem a Paks, hanem a többi fosadék. Legalább nálunk csak magyar van.
vasárnap ütnünk kell a halit nincs mese,jó lenne valami jó kis nemzetközi túra 😀Joci
több mint 13 éve
még nemtudom meleg,eddig ketten vagyunk,még két havert meg kell győzni és akkor megyünkkicsit sajnálom az MTK-t, de végülis ha a fiatal játékosaik [akik magyarok] eligazolnak más élvonalbeli klubokba, akkor a külső szemlélő számára nem nagy veszteség.Kanta, Tischler, Pál, Kincses...így ebben a sorrendben jöhetne az Üllőire.
a nézőszámukat meg a Gyírmót is össze tudja szedni 😀Höri
Buza jössz hnap? ha igen ott ütközzünk.Divat
több mint 13 éve
Hurka
4 104
hát nem tudom, sztem Tischler az egyik legtúlértékeltebb játékos...kicsit sajnálom az MTK-t, de végülis ha a fiatal játékosaik [akik magyarok] eligazolnak más élvonalbeli klubokba, akkor a külső szemlélő számára nem nagy veszteség.Kanta, Tischler, Pál, Kincses...így ebben a sorrendben jöhetne az Üllőire.
Buza jössz hnap? ha igen ott ütközzünk.Divat
több mint 13 éve
kicsit sajnálom az MTK-t, de végülis ha a fiatal játékosaik [akik magyarok] eligazolnak más élvonalbeli klubokba, akkor a külső szemlélő számára nem nagy veszteség.Kanta, Tischler, Pál, Kincses...így ebben a sorrendben jöhetne az Üllőire.
Buza jössz hnap? ha igen ott ütközzünk.
|
több mint 13 éve
Az FTC Labdarúgó Zrt. megerősíti azon információkat, miszerint Emil Miljkovic Görögországban tartózkodik próbajátékon. A futballista beteg édesanyjára hivatkozva utazott el, állítása szerint Hollandiába Magyarországról, ám közben kiderült, hogy légiósunk a Kerkyrához ment próbajátékra. Nem Ferencvárosi labdarúgóhoz méltó viselkedésének meglesznek a következményei, a Zrt megteszi a megfelelő lépéseket.azonnal cut
több mint 13 éve
Az Albánok ellen tavaly megfázott a ZTE, meg a fradit is megverték hazai pályán Mukajék pár éve 😛St Patrick's Athletic 😀paks a második,lol,ez szégyen a magyar focira nézve. 😐én már nézegettem, hogy kiket lehet kapni 😀
az 1. selejtező kör 52 csapata közül jelenleg 32 ismert
http://en.wikipedia.org/wiki/2011–12_UEFA_Europa_League#TeamsHöri
azeri,izlandi,kazah,észt vagy albán csapatot akarok 😀Joci
Az infrastruktúra/játékerő arányt tekintve luxemburgi csapat lenne a legjobb.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Höri, de mibe? 😀Csank azt mondta a Fradi meccs előtt, hogy pár kulcsembert pihentet, mert a pénteki meccs fontosabb...látom, nem volt elég nekik a 3-5 napos pihenő...
Szánalom 😂
több mint 13 éve
St Patrick's Athletic 😀paks a második,lol,ez szégyen a magyar focira nézve. 😐én már nézegettem, hogy kiket lehet kapni 😀
http://en.wikipedia.org/wiki/2011–12_UEFA_Europa_League#TeamsHöri
azeri,izlandi,kazah,észt vagy albán csapatot akarok 😀
több mint 13 éve
paks a második,lol,ez szégyen a magyar focira nézve. 😐én már nézegettem, hogy kiket lehet kapni 😀
http://en.wikipedia.org/wiki/2011–12_UEFA_Europa_League#Teams
több mint 13 éve
paks a második,lol,ez szégyen a magyar focira nézve. 😐 vasárnap ütnünk kell a halit nincs mese,jó lenne valami jó kis nemzetközi túra 😀
több mint 13 éve
Más: Csank a legnagyobb...Ebben mi a takarózás?
"....Februártól nagy menetelésben vagyunk, heti két mérkőzést játszottak a fiúk, és ma is érezhető volt, hogy néhányan fejben már ki-kihagynak......"
Meddig takaróznak még ezzel?JC6
El vannak fáradva, hát nem látod? 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egyik ismerősöm Várszegi körében mozog, és azt mondta, hogy az akadémia épphogy visszahozza a belefektetett pénzt. De mit sem ér..Más: Csank a legnagyobb...
"....Februártól nagy menetelésben vagyunk, heti két mérkőzést játszottak a fiúk, és ma is érezhető volt, hogy néhányan fejben már ki-kihagynak......"
Meddig takaróznak még ezzel?
több mint 13 éve
Hurka
4 104
kicsit sajnálom az MTK-t, de végülis ha a fiatal játékosaik [akik magyarok] eligazolnak más élvonalbeli klubokba, akkor a külső szemlélő számára nem nagy veszteség.mit sajnálod? ez mutatja, hogy mennyire csak pénzmosodák ezek az akadémiák, és lófasz eredményük nincs.. persze, 17 évesen még fel tudják/tudjuk venni a versenyt pl. a Reallal, de felnőttként meg ugye..
több mint 13 éve
kicsit sajnálom az MTK-t, de végülis ha a fiatal játékosaik [akik magyarok] eligazolnak más élvonalbeli klubokba, akkor a külső szemlélő számára nem nagy veszteség.a nézőszámukat meg a Gyírmót is össze tudja szedni 😀
több mint 13 éve
Hurka
4 104
Böde Dani TRIPLAahhoz képest, hogy tavaly majdnem kiestek, nem kis eredmény 😊
A Paks megy Európába 😊 és ha a Vidi nyeri a kupát, akkor első körben erőnyerő a Paks 😀 (Ha a KTE nyer, akkor ők)
Persze a Loki és a Zete sikeresen leikszelt, ez megint csaka fradinak jó...Höri
holnap meg végleg kiesik az MTK, az akadémiák fontosságát mutatja ez a fantasztikus szereplés
több mint 13 éve
Böde Dani TRIPLAA Paks megy Európába 😊 és ha a Vidi nyeri a kupát, akkor első körben erőnyerő a Paks 😀 (Ha a KTE nyer, akkor ők)
Persze a Loki és a Zete sikeresen leikszelt, ez megint csaka fradinak jó...
több mint 13 éve
vassadi
15 626
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/a-hatara-tetovaltatta-hogy-gyoztek-pedig-csak-vasarnap-lesz-a-meccs-2077261?nocacheEbből hagyomány lesz a City-drukkerek körében(?)... De remélem ezzel is úgy mellélő az illető, mint a kollégája Rooney-val. 😛
több mint 13 éve
ha megnézzük a Barcába mennyiért került, és mennyiért megy, még így is kurva nagy üzlet.Annak sok értelme van, megvenni 24ért aztán továbbadni Balo papáért. 😀 Pedig olyan jól kezd alakulni a Milan, épp ideje tönkre vágni.Amadeus91Az egyébként nem gáz, hogy Ibra nem is a ti tulajdonotokban van? 😀Habi24 milliós opciónk van rá, a kopasz azt nyilatkozta h biztosan élnek veleempty taxi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 085
Annak sok értelme van, megvenni 24ért aztán továbbadni Balo papáért. 😀 Pedig olyan jól kezd alakulni a Milan, épp ideje tönkre vágni.24 milliós opciónk van rá, a kopasz azt nyilatkozta h biztosan élnek veleempty taxiHát ez szerintem tőlünk függ.Az egyébként nem gáz, hogy Ibra nem is a ti tulajdonotokban van? 😀Habi
Ibrát kurvára akarja a City és Mancini és brutálul meg is akarják fizetni. Na most kérdés, hogy mi melyik játékost akarnánk belevonni egy csereüzletbe. Balotellit ugye imádják a zsiciék, Dzekot már két éve üldöztük és szintén nagy favorit volt mindig is, illetve mivel meg Tévez menni akar a Cityből, akár még ő is belekerülhet cserealapnak, azt mondják. Ha ebből a hármasból mondjuk Balotellit választanánk és eladnánk Ibrát, akkor eléggé dühös lennék, de félek ez lesz. :/
De még adnának kesst is az érkező játékos mellé, ami azért szintén nem elhanyagolható tény.
De én akkor is leginkább Tévezt látnám nálunk, őt bírom, fiatal, gyors, technikás, de nagyon erős játékos és gólt is tud lődözni, szép számmal.
Ráadásul +1 Téveznek, hogy az Inter is rá hajt, így meg kibasznánk a riválissal. 😛Stez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez akkor jó hír lenne a City szurkolóknak, hisz ahova Ibra megy, ott BAJNOK! 😂
több mint 13 éve
24 milliós opciónk van rá, a kopasz azt nyilatkozta h biztosan élnek veleAz egyébként nem gáz, hogy Ibra nem is a ti tulajdonotokban van? 😀HabiCsúnyán sírnék ha a City beáldozná Dzekot Ibráért 😀empty taxiHát ez szerintem tőlünk függ.
Ibrát kurvára akarja a City és Mancini és brutálul meg is akarják fizetni. Na most kérdés, hogy mi melyik játékost akarnánk belevonni egy csereüzletbe. Balotellit ugye imádják a zsiciék, Dzekot már két éve üldöztük és szintén nagy favorit volt mindig is, illetve mivel meg Tévez menni akar a Cityből, akár még ő is belekerülhet cserealapnak, azt mondják. Ha ebből a hármasból mondjuk Balotellit választanánk és eladnánk Ibrát, akkor eléggé dühös lennék, de félek ez lesz. :/
De még adnának kesst is az érkező játékos mellé, ami azért szintén nem elhanyagolható tény.
De én akkor is leginkább Tévezt látnám nálunk, őt bírom, fiatal, gyors, technikás, de nagyon erős játékos és gólt is tud lődözni, szép számmal.
Ráadásul +1 Téveznek, hogy az Inter is rá hajt, így meg kibasznánk a riválissal. 😛Stez
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Az egyébként nem gáz, hogy Ibra nem is a ti tulajdonotokban van? 😀Hát ez szerintem tőlünk függ.Ibrát már most üldözi a City, azt mondják Balotelli, Dzeko, vagy most már akár Tévez játékjogát is bevonhatják cserelealapnak.Csúnyán sírnék ha a City beáldozná Dzekot Ibráért 😀empty taxi
Na én Téveznek tudnék nagyon örülni, ha mondjuk Ibra megy, bár igazából nem tudom, hogy örülnék-e annak, ha távozna. Az biztos, hogy Tévez is egy állat és sokat kapnánk Ibráért, de mégiscsak.. Ibra neve egyelőre magában hordozza a sikerességet, ami a bajnokságot illeti, állandó életveszély, nem sérülékeny.. Hát nélküle közel sem itt tartanánk, mint ahol.Stez
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Hát ez szerintem tőlünk függ.Én is imádom Tévez játékát a probléma az h kellene egy jó mauler CF ezért favorizálom Dzekot, bár tudod mit jöjjön mind2 Ibráért 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Egy szóval nem mondtam azt hogy a bolgár futball gyengébb lenne nálunk, szerintem jobb mint a magyar.nem hiszem hogy a következő 10 évben lesz olyan mákja magyar csapatnak mint anno a Lokinak a Levszkiveldavemayermost az miért lenne akkora mák? tudomásul kéne venni, hogy hol tart a magyar klubfutball...sehol.... a loki is kapott egy a legnagyobb tradíciókkal rendelkező bolgár csapatot... ne hidjük már azt, hogy a bolgár bajnokság annyival gyengébb lenne mint a magyar (már ha egyáltalán gyengébb) az a párharc totális 50-50 % volt, sztem igenis szép teljesítmény volt a debrecentől, hogy bejutott a csoportkörbe... remélem a vidinek is sikerül, bár jelenleg erre semmi esélyt nem látok.
peach
Ezzel a mondatommal arra céloztam hogy akkor a sorsolásnál csak nehezebb ellenfelet kaphatott volna, elvileg annak a kalapnak a leggyengébbjét kapta. Ez volt mák, az hogy továábmentek csöppet sem.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal