Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
MIKET ÉL TÚL A CHELSEA :mad: :mad: :mad:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Eza Danilo mekkora egy nagy színész 😂 nagyhalál minden esésnél
több mint 13 éve
Még a végén sikerül eltolni... miért nem lehet a ziccert belőni?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Beszéljünk arról hogy 2-1 helyett 3 vagy 4-0nak kéne inkább lennie... SZÁNALOM
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ha ezért a kezezésért nem jár 11es akkor mit takar a kezezés fogalma??? Vicc.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Duff
3 159
azt nemértem, az ilyen kezezést amit itt lampard tolt, hogy nem lehet észrevenni?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
háháá 2-2
hajrá kispest
(a mi meccsünket kikapcsoltam, nem bírtam nézni azt a szenvedést)
több mint 13 éve
Ez az Andre Alves mekkora tróger...
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 631
Ivanovic-ot miért nem merte kiállítani egyszer sem?Az még ok,hogy az első feltartására rögtön nem kapta meg a 2. sárgáját,de utána amikor Rooneyt akasztotta 😐
több mint 13 éve
Ez a Kalou is mehetne a picsába. Majd minden kontra róla megy.
több mint 13 éve
Eddig rendben van ez a bajnoki döntő 😊
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Óóóóóó fakkjúbazmegkurvaélet :mad: :mad: 😐
több mint 13 éve
linket tudna valaki adni a mu-chelsea meccshez? :rolleyes: elszállt a myp2p nálam 😕
megoldva
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Ennek az Arsenal-nak hány esély kell, hogy bajnok legyen? Tiszta vicc, de most komolyan... Bolton, Stoke...stb. Nem értem, mi hiányzik? Amikor egy MU-t meg megvernek...érthetetlen
JC6
most jöhetnék azzal a klisével,hogy még mindig,csak gyerekek,de,ha egy MU-t megtudnak verni,akkor nem értem,hogy egy Stoke-ot vagy Boltont miért nem tudnak...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
vááá de várom már a meccset (nem mintha nagy reményeim lennének)a mi kezdőnk: Cech; Ivanovic, David Luiz, Terry (c), Cole; Essien, Mikel, Lampard; Kalou, Drogba, Malouda
cserék: Turnbull, Alex, Ferreira, Ramires, Benayoun, Torres, Anelka
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ennek az Arsenal-nak hány esély kell, hogy bajnok legyen? Tiszta vicc, de most komolyan... Bolton, Stoke...stb. Nem értem, mi hiányzik? Amikor egy MU-t meg megvernek...Más: megszokta valaki venni a FFT magazint? Nekem nagyon tetszik, vélemény? Az érdekelne még, hogy nagyon régi számokhoz hogy juthatnék hozzá, esetleg, valaki, innen, aki az elejétől veszi?
több mint 13 éve
Konkrétan ha marad Milánóban azt csak és kizárólag Allegrinek köszönheti 😉Én az adott szezonra gondoltam (azaz a mostanira) s kit tudja Ibra a Milánnál kezd-e még ősztől ha mondjuk edzésen úgy nem támad kedve és lerúgja Allegri-t csak úgy poénból 😉 Az új edző kapcsán én pedig már sokat nem remélek mert úgy tűnik feljebb van a baj de amíg élünk remélünk.dandeDe az a csapat biztos nem nyer BL-t 😛 Amúgy valóban gratula a Milannak, félek a Juve ha így folytatják száz év múlva sem nyer újra scudettot 😕Az 1. állításoddal azért várjuk meg a következő szezont, a 2. meg azon múlik ki lesz az új edző Torinoban.empty taxi
dande
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Na vezet a Stoke, jó lenne ezt megtartanák és akkor az Arsenal végleg kiszállna. nagyon félek ettől a bajnoki döntőtől...Én úgy vagyok vele, hogy tavaly elbuktuk, 2x csak nem fogjuk. Ha mégis, akkor Londonban jó helyen lesz a trófea. De nem bukjuk el.
UNITED!!!davemayer
több mint 13 éve
Na vezet a Stoke, jó lenne ezt megtartanák és akkor az Arsenal végleg kiszállna. nagyon félek ettől a bajnoki döntőtől...UNITED!!!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Az lehet, csak én Atletico Fan vagyok 😉ATL 0 - 3 MAL WTF???LakiAmióta Baptistát leigazolták nagyon megy a szekér 😛eaglesmcnabb
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
ATL 0 - 3 MAL WTF???LakiAmióta Baptistát leigazolták nagyon megy a szekér 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Én az adott szezonra gondoltam (azaz a mostanira) s kit tudja Ibra a Milánnál kezd-e még ősztől ha mondjuk edzésen úgy nem támad kedve és lerúgja Allegri-t csak úgy poénból 😉 Az új edző kapcsán én pedig már sokat nem remélek mert úgy tűnik feljebb van a baj de amíg élünk remélünk.De az a csapat biztos nem nyer BL-t 😛 Amúgy valóban gratula a Milannak, félek a Juve ha így folytatják száz év múlva sem nyer újra scudettot 😕Az 1. állításoddal azért várjuk meg a következő szezont, a 2. meg azon múlik ki lesz az új edző Torinoban.empty taxi
dande