Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Anderson tényleg nem nyújt tartósan olyan teljesítményt amit várnak tőle de ma a 2 gólja nélkül is a United legjobbja volt szvsz, mezőnyben hajtott (jobban mint szokott...).davemayer
Ezzel egyetértek JC6. Ez a nem nyújt tartósan meg erős. Mert minden tizedik meccse jó, de talán még enyhe voltam. A másik dolog meg, hogy egy ennyire rossz védekezésű csapat nagyon nincs, erre még próbálkoztak egy támadásos focival is. Ilyen csapat ellen igazán könnyű jól futballozni.

Remélem ez a meccse nem tartja benn Andersont a hétvégére a kezdőbe.tüsi91
De azért sztem Fletchernél meg Gibsonnál még mindig jobb...Duff
WTF??? Fletchernél?? Ugyan miben? Jobb képességű aláíróm, de a pályán Darren fényévekkel többet tett le. 4 éve van itt, de 5nél több jó meccse még nem volt Andersonnak, még 15-20 közepes, a többi szar. De jó a haja, meg brazil, azt egyből imádni való... S az egyéb játékbeli hibákra nem térek ki.
több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Tegnap nyertünk Houston-ban! Négy nyeretlen meccs után végre újra győzelem, Smith lőtt egy 45 yardos szabadrúgás gólt az oldalvonalról - nyilván ez sem lesz majd goal of the week, mert véletlen valamelyik LA-i vagy NY-i divatpatkány sótlan ziccergólját kell majd futtatni.
A múltkori nyolc után már csak négy játékosunk hiányzott, erre az első félidőben Cummings is kiesett, idén már az ötödik csatárunkat vesztettük el. Lassan felépülnek talán, és Mullan eltiltásából is már "csak" nyolc meccs van hátra. Jut eszembe, nem tudom például az európai marketing suckeristák körében milyen nyílt emberölést kell elkövetni a pályán, hogy valakit 10 meccsre meszeljenek el, de ez itt ligarekord volt. 😛
Palguta élete első gólja volt a GWG, az ellenfél gólját pedig a localboy hero-nk, Colin Clark lőtte, akit a tavaly deadline-kor áldoztunk fel, amikor másfél éven belül a második ACL-t szenvedte el. Borzalmasan fájó volt, amikor betalált ellenünk, de örülök, hogy végre újra kezd egyenesbe jönni a pályafutása.

Hétvégén a New England ellen játszunk, presztízscsata lesz. 😀

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 159
Egyébként Anderson szerintem egyáltalán nem MU szintű játékos, de 2 gól az 2 gól.

JC6
Anderson tényleg nem nyújt tartósan olyan teljesítményt amit várnak tőle de ma a 2 gólja nélkül is a United legjobbja volt szvsz, mezőnyben hajtott (jobban mint szokott...).davemayer
Ezzel egyetértek JC6. Ez a nem nyújt tartósan meg erős. Mert minden tizedik meccse jó, de talán még enyhe voltam. A másik dolog meg, hogy egy ennyire rossz védekezésű csapat nagyon nincs, erre még próbálkoztak egy támadásos focival is. Ilyen csapat ellen igazán könnyű jól futballozni.

Remélem ez a meccse nem tartja benn Andersont a hétvégére a kezdőbe.tüsi91
De azért sztem Fletchernél meg Gibsonnál még mindig jobb...
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Egyébként Anderson szerintem egyáltalán nem MU szintű játékos, de 2 gól az 2 gól.

JC6

Remélem ez a meccse nem tartja benn Andersont a hétvégére a kezdőbe.
több mint 13 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 048 — Packers Suicide Squad
Néha az ember elgondolkozik egy-egy meccs, idény után....
http://sports.yahoo.com/soccer/news?slug=reu-latammexicopachuca

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 352 — Je suis kobranadrág
Napi Milan trash 😛 :
- 26 millás ajánlatot tettünk Essienért, Allegri őt akarja látni a középpályánkon, akár játékost is bevonnánk az üzletbe, remélem nem Pato lesz az
- A Porto fúj ránk a 2009-es félresikerült Cissokho transzfer miatt, ezért nem akarják nekünk eladni Hulkot 😂
micsoda mocskok 😀Stez
Jóóóó lesz már 😀😀😀
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 414 — Whoops, looks like something went wrong.
Napi Milan trash 😛 :
- 26 millás ajánlatot tettünk Essienért, Allegri őt akarja látni a középpályánkon, akár játékost is bevonnánk az üzletbe, remélem nem Pato lesz az
- A Porto fúj ránk a 2009-es félresikerült Cissokho transzfer miatt, ezért nem akarják nekünk eladni Hulkot 😂
micsoda mocskok 😀

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 626
Négy éven belül a harmadik BL-döntőjére készülhet a csapat. Örülök, hogy ott leszünk a Wembleyben, de aggódom is, mert nem tudom, ennek a csapatnak mennyi esélye lesz a Barcával szemben. De ezzel később is ráérünk foglalkozni, előbb még egy másik döntő vár ránk a hétvégén.
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 159
Am 4-1nél volt egy Huntelaar gól, de nem adta meg les címén. Az am egyvonal volt, de gondolom a bíró annyit látott, h vagy les, vagy nem, de inkább befujta. Nem értem miért nem lehetett megadni 4-1nél, és még bele kell rugni abba a csapatba amit már eltiportak...

Mind1 ez a S04 nem volt ellenfél, végre Anderson is jól tolta, bírom a csávót 😊

Döntőre még tippelni sem tudok.
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 809 — "Grammar maci"
Azért azt a 2. gólt megadhatta volna a spori, nem osztott nem szorzott.

Legszívesebben egy MU - RM elődöntőt néztem volna meg..JC6
Megraktam a 0-2 H-it 4.50-ért úgyhogy igen okos döntés volt behúzni azt a lest 😉

Anderson tényleg nem nyújt tartósan olyan teljesítményt amit várnak tőle de ma a 2 gólja nélkül is a United legjobbja volt szvsz, mezőnyben hajtott (jobban mint szokott...).

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azért azt a 2. gólt megadhatta volna a spori, nem osztott nem szorzott.

Legszívesebben egy MU - RM elődöntőt néztem volna meg..
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 809 — "Grammar maci"
UNITED!!!davemayer
Newcastle? 😊Divat
neeeem, a zenekar 😛

B-csapattal is könnyed 4-1, így kell ezt bár néha elég angolos belépők voltak 😐

Hétvégén egy döntő, aztán hónap végén még egy hááát... 2 meccs a szezon emberek...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
http://alapvonal.blog.nepsport.hu/archives/2011/05/04/Ennel_szabalyosabb_golt_loni/
undorító csapat ez a BarcaNewman
A visszaolvasás, mint olyan, segít még az érettségire való felkészülésben is! 😛tomi-tomi
tényleg? :o 😛

több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
Hát ez eldőlt 😕Black_Adder
Még volt valami kérdés az első meccs után? 😐JoeyPorter
Nem volt sok sansz, de idegenben 2-0-ra lehet nyerni, ahogy a ManU is megtette.
Mindegy, az erősebb csapat jut tovább, nekik több esélyük lesz a Gonosz ellenBlack_Adder
Érdekes húzás volt a Schalketól:Először lejön Höwedes,helyette csatár Hunter,aztán kapnak egy gólt és lecserél egy csatárt helyére meg egy középső védőt hoz be...

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 034 — we almost always almost win
Még volt valami kérdés az első meccs után? 😐JoeyPorter
Nem volt sok sansz, de idegenben 2-0-ra lehet nyerni, ahogy a ManU is megtette.
Mindegy, az erősebb csapat jut tovább, nekik több esélyük lesz a Gonosz ellen

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
Még volt valami kérdés az első meccs után? 😐

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 034 — we almost always almost win
Hát ez eldőlt 😕

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
mindenkinek ajánlom az NSO online közvetítését a MU-Schalke meccsről, valami költő-újságírót ültettek be ma estére ??? 😂gamerkr
Ez a csávót, legalábbis stílusából ítélve, én a vb meccseken olvastam legutoljára. Sokszor jobb volt, mint az igazi közvetítés. 😀

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
az 50 milliós Neuer teljesítménye továbbra is meggyőző... 😂Habi
Cassilas csúnyábbat kapott a hétvégén 😀
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 895 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
mindenkinek ajánlom az NSO online közvetítését a MU-Schalke meccsről, valami költő-újságírót ültettek be ma estére ??? 😂

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Fárasztó már ez a téma, rohadtul. Egyértelműen a jobbik csapat ment tovább, ennek ellenére FCB szurkolóként mondtam nem egyszer, hogy néha gusztustalan volt látni, amit alakítottak kedvenceim. Mondjuk Macskarágó nem épp a kedvencem, Búskeksz mellett...

A futballnak a lényege mások szórakoztatása lenne, nem egymás legyilkolása, színészi előadások sokasága, verbális háborúk megvívása, hetekig.

Megértem a RM szurkolókat, de ez már kicsit szánalmas.
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 686
Ordas bírói csalások hogyne, ha nem lettek volna ezek, akkor legalább 6 vagy 7-0-val lesöpri a Real a Barcát.. 😛
Jajaja, kapaszkodni a semmibe, na az aztán megy. 😊
Inkább el kéne fogadni, hogy sansza nem volt a Realnak ebben a párharcban. Mind a két csapat pont ugyanolyan undorító volt ezen a két meccsen, akár tetszik, akár nem. Veszteni tudni kell, lesz még jó sok esetben a fasz rossz végén a Barca is a Reallal szemben, de most jobb a Barca, teljesen megérdemelt volt a továbbjutásuk.
Nem is értem, hogy minek kell ezen lovagolni. Viszont kezd már idegesítő lenni a folyamatos rinyálás.Stez
Minden szavaddal egyetértek. Le kéne zárni már ezt a témát végre.
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
az 50 milliós Neuer teljesítménye továbbra is meggyőző... 😂

JT Daniels fan
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Hát a MU se pepecselt sokáig félóra alatt eldöntötték, hogy a Schalke még csak nehogy reménykedjen
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 414 — Whoops, looks like something went wrong.
Ordas bírói csalások hogyne, ha nem lettek volna ezek, akkor legalább 6 vagy 7-0-val lesöpri a Real a Barcát.. 😛
Jajaja, kapaszkodni a semmibe, na az aztán megy. 😊
Inkább el kéne fogadni, hogy sansza nem volt a Realnak ebben a párharcban. Mind a két csapat pont ugyanolyan undorító volt ezen a két meccsen, akár tetszik, akár nem. Veszteni tudni kell, lesz még jó sok esetben a fasz rossz végén a Barca is a Reallal szemben, de most jobb a Barca, teljesen megérdemelt volt a továbbjutásuk.
Nem is értem, hogy minek kell ezen lovagolni. Viszont kezd már idegesítő lenni a folyamatos rinyálás.