Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Stez! Seedorf mint Milan edző? Nekem nagyon furcsa lenne.BazzaniBár nem Stez vagyok, de most azt hozták le, hogy Rijkaardra nyomulnak a kopaszék. Na én neki örülnék. (Seedorfnak nem)
több mint 12 éve
ez kb olyan, mint a múltkori Böde elmegy cikk....Nem ő lenne az első.empty taxiMoniz -> Wigan ?Nem fog elmenni,ellentmondana saját magának.Kenny
www.origo.hu/sport/focivilag/20130528-monizra-is-eselyes-a-wigan-kispadjara.htmlempty taxi
kulibáli meg audi??
|
több mint 12 éve
Nem ő lenne az első.Moniz -> Wigan ?Nem fog elmenni,ellentmondana saját magának.Kenny
www.origo.hu/sport/focivilag/20130528-monizra-is-eselyes-a-wigan-kispadjara.htmlempty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
csokorba szedték reformjavaslataimat 😂www.origo.hu/sport/focivilag/komment/20130516-azonnal-atformalhatnank-a-focit.html
- egyszerű videóbíró
- ideiglenes kiállítás
- döntetlen eltörlése
- másfajta hosszabbítás
- a bunkerfoci megszüntetése
sajnos nem lehet kommentelni a cikkhez, de itt azért megjegyezném, hogy a bíróra szerelt kamerát már 2001-ben alkalmazták az NFL-ben (az épp induló új liga, az XFL egyik nagy újítása lett volna, direkt beelőzték őket az "Ump Cam"-mel, aztán mikor az XFL megszűnt, ők is leállították a projectet)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Sky Sports understands Liverpool are on the verge of signing Kolo Toure on a free transfer from Manchester City.WTF.
Nagy logika lenne abban, hogy a visszavonult 35 éves védődet egy 32 évessel pótolod.
szerk.: ...és már hivatalos is. Ha cserének jött, akkor oké.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
van neki, csak a köpködők ellenére csinálni akar valamit a posványban.ha van esze, akkor megy.Amadeus91Moniz -> Wigan ?Nem fog elmenni,ellentmondana saját magának.Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
ha van esze, akkor megy.Moniz -> Wigan ?Nem fog elmenni,ellentmondana saját magának.Kenny
több mint 12 éve
Moniz -> Wigan ?Nem fog elmenni,ellentmondana saját magának.
több mint 12 éve
Stez! Seedorf mint Milan edző? Nekem nagyon furcsa lenne.
több mint 12 éve
Meg azért valljuk be, Monacóban nem lehet szar lakni.mindent alátesznek+ gyakorlatilag nem kell adóznia. Ja és úgy néz ki csapattársai sem lesznek olyan kutyaütők, Pénz kérdése az egész.davemayerMiért a Monaco-ba megy Falcao???????Ezek az igazolasok nekem is mindig nagy csalodasok. egy Atleticobol a Monacoba, amikor evek ota kerestek a legnagyobb csapatok kb. sajna itt tul egyertelmu, hogy a penzrol szol az egesz.zavi27
Hülye olasz elitcsapatok miért nem áldoznak rá? Jobb mint bárki.Bazzani
több mint 12 éve
Meg azért nem felejtkezzünk meg a Lyonról meg a Marseilleről sem, ott is minőségi munka folyik. Simán benne van a pakliban, hogy pár év múlva beelőzik az olaszokat.Hát igen. Nem akart a hullagyenge olaszba menni inkább elment a brutálisan erős franciába. Értem.BazzaniNem mondtam, hogy erősebb a francia, egy egyszerű saját véleményt fejeztem ki, mert én kifejezetten utálom az olasz ligát, és meg tudom érteni, hogy nem akart ott játszani, én se akarnék pl.
Azt meg még várjuk meg, hogy a lével megtömött PSG-Monaco vonal mire jut majd.Eazzy
több mint 12 éve
Én nem is Falcao részéröl nem értem. Nekem ő és RvP nagy kedvenceim és marhára nem értettem amikor mondjuk egy Juve vagy egy Milan (vagy bármelyik nagy olasz csapat) nem tesz meg mindent a megszerzésükért.tudod mi a szégyen? kb 6 éve már a Football Managerben feltűnt Falcao (akkor még a River Plate-ben nyomta). Amint elhozta egy európai csapat ott azonnal sztár lett. Sok kamu van abban a játékban de én inkább az ő scout-eredményeiket vizsgálnám meg mert az egész világról gyűjtenek (egész pontos) infokat. Például az egyik haverom benne volt mint Haladás-játékos, megvettem a Fradiba de ott is ugyanolyan szar volt mint az életben 😛
Pedig iszonyatosan nem is drágák. Mondjuk ha én olasz GM lennék akkor először a Porto scoutját szerezném meg.
Falcao, Hulk, Jackson Martinez csak mint csatár a többiről nem is beszélve.Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Moniz -> Wigan ?www.origo.hu/sport/focivilag/20130528-monizra-is-eselyes-a-wigan-kispadjara.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Hát igen. Nem akart a hullagyenge olaszba menni inkább elment a brutálisan erős franciába. Értem.BazzaniNem mondtam, hogy erősebb a francia, egy egyszerű saját véleményt fejeztem ki, mert én kifejezetten utálom az olasz ligát, és meg tudom érteni, hogy nem akart ott játszani, én se akarnék pl.
Azt meg még várjuk meg, hogy a lével megtömött PSG-Monaco vonal mire jut majd.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Hát igen. Nem akart a hullagyenge olaszba menni inkább elment a brutálisan erős franciába. Értem.
több mint 12 éve
James Rodriguez....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Én megértem, hogy nem akart olyan hulladék ligába menni, mint az olasz, és örülök, hogy nem a Realt erősíti. Sajna Neymar már minket gyengít...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Én nem is Falcao részéröl nem értem. Nekem ő és RvP nagy kedvenceim és marhára nem értettem amikor mondjuk egy Juve vagy egy Milan (vagy bármelyik nagy olasz csapat) nem tesz meg mindent a megszerzésükért.Pedig iszonyatosan nem is drágák. Mondjuk ha én olasz GM lennék akkor először a Porto scoutját szerezném meg.
Falcao, Hulk, Jackson Martinez csak mint csatár a többiről nem is beszélve.
több mint 12 éve
Én teljesen meg tudom érteni Falcao-t ha tényleg a Monacoba megy. Persze a pénz szól mellette, és sokan írják, hogy látszik, hogy őt nem a címek érdeklik, hanem a pénz, de azért Falcao nyert már nem egy címet. Spanyol kupagyőztes, 2x El és egyszeres európai szuperkupa győztes. Emellett nyert ő portugál bajnokságot is. Egy City mit nyert az elmúlt 3 évben? 1 bajnokság, 1 FA. A Real? 1 bajnokság, 1 kupa. Nem nyert ő keveset, és ki tudja, hogy ez a Monaco hol lesz 3 év múlva. Elnézve az idei terveiket, és azt hogy mennyire gazdag csapat, könnyedén össze tudnak hozni egy erős csapatot.Miért a Monaco-ba megy Falcao???????Ezek az igazolasok nekem is mindig nagy csalodasok. egy Atleticobol a Monacoba, amikor evek ota kerestek a legnagyobb csapatok kb. sajna itt tul egyertelmu, hogy a penzrol szol az egesz.zavi27
több mint 12 éve
mindent alátesznek+ gyakorlatilag nem kell adóznia. Ja és úgy néz ki csapattársai sem lesznek olyan kutyaütők, Pénz kérdése az egész.Miért a Monaco-ba megy Falcao???????Ezek az igazolasok nekem is mindig nagy csalodasok. egy Atleticobol a Monacoba, amikor evek ota kerestek a legnagyobb csapatok kb. sajna itt tul egyertelmu, hogy a penzrol szol az egesz.zavi27
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Miért a Monaco-ba megy Falcao???????Ezek az igazolasok nekem is mindig nagy csalodasok. egy Atleticobol a Monacoba, amikor evek ota kerestek a legnagyobb csapatok kb. sajna itt tul egyertelmu, hogy a penzrol szol az egesz.
több mint 12 éve
nem annyira, csak kell olvasni a sorok között.ez annyira relatív, hogy nehéz vele mit kezdeniha nem hagynak dolgozni, úgy nehéz.gabtsiMancini hol ér 7 m$-t?seholKennymert aztán Camacho, Lippi és Hiddink is keményen megdolgozik ám a pénzéért 😊
a lényeg, hogy mikor valaki kiemelkedően a világ legjobban fizetett edzője, szerintem jogos elvárás, hogy futószalagon szállítsa az eredményeket... a saját maga által szabott értéknek nem tud(ott) megfelelnijjncaa
munkakörülményei a kinevezése után változtak meg, vagy már mindenki tisztában volt ezzel akkor is, mikor elfogadta a Real ajánlatát?jjncaa
nézd, ha Te vagy a főnök, akkor Te vagy a főnök bármi történik. Valdano belefért, Casillas már nem, ezért elengedték a kezét, nem gondolom, hogy ez az ő hibája, és hogy más eredményt szülhetett volna az idei szezonra.
imho amíg florentino perez a real elnöke, addig mást nem igen lehet várni. mourinho bőven túlteljesített. szerintem.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
helyezzük más megvilágításba Mourinho "sikertelenségét"Pep 17 milliót fog keresni euróban elvileg.
kereseti lista top10:
1. Jose Mourinho (Real Madrid) $18m
2. Carlo Ancelotti (PSG) $15m
3. Marcelo Lippi (Evergrande F.C. - China) $14m
3. Guus Hiddink (Anzhi Makhachkala) $14m
5. Kenny Dalglish (Liverpool) $13m
6. Arsene Wenger (Arsenal) $11m
6. Fabio Capello (Russia) $11m
8. Sir Alex Ferguson (Manchester United) $9m
9. Jose Antonio Camacho (China) $7.5m
10. Roberto Mancini (Manchester City) $7mjjncaa
több mint 12 éve
Miért a Monaco-ba megy Falcao???????Hülye olasz elitcsapatok miért nem áldoznak rá? Jobb mint bárki.
több mint 12 éve
ez annyira relatív, hogy nehéz vele mit kezdeniha nem hagynak dolgozni, úgy nehéz.gabtsiMancini hol ér 7 m$-t?seholKennymert aztán Camacho, Lippi és Hiddink is keményen megdolgozik ám a pénzéért 😊
a lényeg, hogy mikor valaki kiemelkedően a világ legjobban fizetett edzője, szerintem jogos elvárás, hogy futószalagon szállítsa az eredményeket... a saját maga által szabott értéknek nem tud(ott) megfelelnijjncaa
munkakörülményei a kinevezése után változtak meg, vagy már mindenki tisztában volt ezzel akkor is, mikor elfogadta a Real ajánlatát?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal