Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Jó szar ez a nap Bayern vereség, Neymar Barcába.Nem biztos,hogy nagyot húztunk azzal a tarajos gőtével hidd el nekem.
Madrid mutathana már valamit ( Klopp vagy Heynkes elférne)Toca
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 393
Akko rSzuperkupa:Jose vs Pep
Vicces.
A Dortmund elfaradt..Soha rosszabb Bl dontot.
több mint 12 éve
Riberynél kevés önteltebb, beképzelt focistát láttam. Szégyen, hogy ez az ember a pályán maradhatott a végéig. Gratula a Bayernek, de a két elmaradt kiállítással más lett volna.FViktor93Mint ahogy 2010ben is más lett volna, ha a Lyon ellen nem szórják ki a semmiért 3 meccsre. Isten előtt a végén mindenki x-re végez...
több mint 12 éve
de attól még ha van is Isten, tutira nem igazságos, mert akkor nem engedte volna meg, hogy éppen Robben döntse el a meccset...slowmotionEgész szezonban kegyetlen nagyot hajtott már az első edzéstől kezdve, hogy kijavítsa tavalyi döntőt. Kegyetlenül megérdemelte, hogy pont ő döntötte el az ideit, mikor már többen is leírták őt (ezen a fórumon is, nem akarok nevet mondani, akinek inge nyugodtan vegye magára). Ez nagyon is kijárt neki...
több mint 12 éve
Jó szar ez a nap Bayern vereség, Neymar Barcába.Madrid mutathana már valamit ( Klopp vagy Heynkes elférne)
több mint 12 éve
Így van és az csakis a Spurs meg a Liverpool lehet 😀 😀 😀dandevigyázz mert csak a BL-ből lehet bejutni az EL-be, fordítva nem megy 😛
(ugye lehet hogy menni fog mert azt akarják hogy aki megnyeri az EL-t az a köv évben a BL-ben játszhasson de a kettőnek egyszerre úgysem megy majd 😀 )
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Idén egyértelműen Európa főlé nőt a Bayern! Szép volt!

több mint 12 éve
Rizzoli fatökű volt hogy nem merte befújni az elején a pirost az egyértelmű könyökösért.Sajnálom a Dortmundot,de az egész éves BL teljesítményt figyelembe véve ezt a Bayernek kellett nyernie.
több mint 12 éve
megvannak azok az édes pillanatok a játékban, amikért tényleg megéri megnézni a meccset.ilyen az, amikor Boateng páros nyújtottal megpróbál beleállni Lewandowski bokájába, aki a földön eltapossa a bokáját viszont.
vagy amikor Robben nem akar cselezni két ellenfél között, hasra veti magát, és pont így sikerül fejbe térdeltetnie magát.
a gólnál is azon lepődött meg a kapus, hogy nem dobta fel magát, nem is reagált a gurításra 😊
de attól még ha van is Isten, tutira nem igazságos, mert akkor nem engedte volna meg, hogy éppen Robben döntse el a meccset...
több mint 12 éve
hogy mindenkinek, aki nem Bayernes, jobban fájjon... hogy a BVB szurkolóknak meg jobban fájjon.SinisaSzép gól.Sinisade miért pont ez a gyökér????davemayer
több mint 12 éve
Effenberg utódjának keresése teljesen fölösleges. Ő hozzá hasonló ízig vérbeli vezérünk már nem nagyon lesz.Dortmund előtt viszont tényleg le a kalappal, könnyen meglepit okozhattak volna.
több mint 12 éve
Így van és az csakis a Spurs meg a Liverpool lehet 😀 😀 😀dandeAz év poénja. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Hát, kereken 10 éve erre a pillanatra vártam. 😀Vrijbloedtudod mi az érdekes? Amióta élek Bayern szurkoló vagyok. Kiskoromban beleégett a kép a 2001-s döntőről, ahogy Effenberg hajtja a többit előre a bevert 11-s után. 12 évet vártam erre a napra, és most rohadtul nem olyan, mint elképzeltem. Ribéryről amit írtak lentebb egy páran, pont ugyanígy látom. Nem lett volna szabad a pályán maradnia, nem tudom hol lett elrontva, hogy ilyen emberek játszanak Bayern mezben. Egyszerűen ez a fetrengés, utánanyúlás, könyöklés, szimulálás ez rohadtul nem az, amiért én ezt a csapatot szeretem és ez keserédessé teszi számomra ezt a napot.
Szóval gratula, van német arany - nagyon örülök ennek - Jupp is megérdemelte a végén, ahogy még jó pár "ezüst boy" is mint Schweini vagy Lahm, de valahogy mégsem az igazi. A Dortmundnak pedig a legnagyobb respect, szívvel-lélekkel mentek előre egész évben, valahogy úgy, ahogy azt elvártam volna ma a mieinktől.

majd, ha ezt fogom látni újra, akkor újra édes lesz, egy ehhez hasonlatos pillanat.
több mint 12 éve
ha Robbery nem hozzák össze a gólt és OT van, nem tudom hogy húzzuk be. Ribérynek ilyen a játéka, a bundesligában is, bl-ben is. Dante mozdulatán lehet vitázni, nem ért-e sárgát, így pirosat, de hogy nem Lewandowski lőtte a tizit az nem lepett meg...és végre újra bajor kézben a trófea!!
több mint 12 éve
Így van és az csakis a Spurs meg a Liverpool lehet 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Gondolom cserébe a 2015-ös berlini döntőben 2 angol csapat lesz... 😀
több mint 12 éve
Robbennek viszont nagyon örülök mert idén tényleg csapatember volt. Ő nagyon megérdemelte a tavalyi év után.
több mint 12 éve
ugyanmár, az hogy odament a dortmundiakhoz nem olyan amit más nem csinálna meg, viszont ez hogy odaadta neki a mezét tényleg szép gesztus volt (na ezt nem nagyon láttam még másnál)Most is odament a dortmundiakhoz. Lehet hogy az, de ilyen gesztusokra sem sok játékos képes...VrijbloedEgy ilyen dolog /= azzal amit ma 90 percen keresztül művelt. És sajnos nem az első meccsén csinálta ezt már meg.FViktor93Riberynél kevés önteltebb, beképzelt focistát láttam. Szégyen, hogy ez az ember a pályán maradhatott a végéig. Gratula a Bayernek, de a két elmaradt kiállítással más lett volna.FViktor93Vrijbloed
ettől függetlenül meccs alatt nyugodtan lehet egy kötsög (és sokszor az is)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Gratula a Bayernnek! Közben szép csendben a bajorok vezetőségén mosolygok...januárban kvázi kiadják az edzőjük útját, és hoznak helyette egy biztos jó, de máshol-más rendszerben-más állománnyal még semmit nem bizonyított edzőt...közben szerencsétlen még aktív edző megnyeri a bajnokságot, kupát, és a BL-t...ezen kb csak rontani lehet 😀
több mint 12 éve
Ugyan már, ez csak soccer 😊Nembaj egy régi gimis osztálytársam akivel 99 óta nem találkoztam most biztos nagyon örül, őrült Bayern szurkoló volt már akkor is.dandeazóta is még a gyengélkedőn van 😛davemayer
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Nembaj egy régi gimis osztálytársam akivel 99 óta nem találkoztam most biztos nagyon örül, őrült Bayern szurkoló volt már akkor is.dandeazóta is még a gyengélkedőn van 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Most is odament a dortmundiakhoz. Lehet hogy az, de ilyen gesztusokra sem sok játékos képes...Egy ilyen dolog /= azzal amit ma 90 percen keresztül művelt. És sajnos nem az első meccsén csinálta ezt már meg.FViktor93Riberynél kevés önteltebb, beképzelt focistát láttam. Szégyen, hogy ez az ember a pályán maradhatott a végéig. Gratula a Bayernek, de a két elmaradt kiállítással más lett volna.FViktor93Vrijbloed
több mint 12 éve
Egy ilyen dolog /= azzal amit ma 90 percen keresztül művelt. És sajnos nem az első meccsén csinálta ezt már meg.Riberynél kevés önteltebb, beképzelt focistát láttam. Szégyen, hogy ez az ember a pályán maradhatott a végéig. Gratula a Bayernek, de a két elmaradt kiállítással más lett volna.FViktor93Vrijbloed
több mint 12 éve
Nembaj egy régi gimis osztálytársam akivel 99 óta nem találkoztam most biztos nagyon örül, őrült Bayern szurkoló volt már akkor is.
több mint 12 éve
Önző Robben tuti egyet bevág majd a 20 helyzetéből.NB2Megmondtam. Bár tényleg Ri és Ro baromi unszimpatikusak. Egészében megérdemelte a Bayern, de a bírót elő fogják szedni.