NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card szombat
1 017
60
22:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Menjünk draftolni. 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kedves nDRO,Én nem a másik kedvenc csapatát féregeztem le, hanem azon játékosait, akik még ilyen belépők után is a pályán alakíthatnak évek múlva.
Azt hiszed, hogy a Barcelonát az utóbbi, 10-15 évben nem sújtotta számtalan rossz bírói ítélet? De mit érdekel ez téged? Csak az a fontos, hogy kiforgasd a szavaim.
Nézd meg youtube-on, hogy milyen videók vannak olyan hentesekről, mint Pepe. Ott a bizonyíték arra, hogy ilyen megmozdulásokkal (hiába játszik jól, veszi le Messit a pályáról - többnyire szabálytalanul - és ér fel a támadásokra - csakis indulatokat válthat ki sok emberből.
Én azt is elismertem, hogy a fél csapatunk színész. Bou-t például ki nem állhatom, pont emiatt. Amúgy sem csinál sok mindent a pályán, csak 2-3 méterről odaadja a zsugát Xavinak.
De könyörgöm, hagyjuk már ezt az egészet, mert elmúlt. Ez van. Persze szar, amikor a csapatod ellen ítélnek (én is dühöngtem, amikor a Chelsea ellen egy 100%-os 11est nem adott meg a bíró, HAZAI PÁLYÁN), de nincs értelme egymásnak ugrani.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
semmi problema. viszont az iment feltett kerdesemre neked sem volt arcod azt mondani h tobb szazanazt mondjatok mar meg draga madrid szurkolok h amikor a margitnak ment es a barcanak pedig annyira nemha nem haragszol és a kivételekhez sorolom magam 😊nDRo
h annak par szezonon keresztul majdnem kiesessel ittuk meg a levet akkor mikor hallottatok blaugranat birozni ?
tudtam en h megtalalta a zsak a foltjat hisztiano es a traductor remelem soha nem hagyja el madrid hitetlen reszet
szanalmas banda vagytok az utolso szalig tisztelet a kivetelnek.Fake
hiaba tartoznal sajat megitelesed szerint is a kivetelek koze. ugyhogy sztem errol ennyit.
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Olyan narancssárga ahogy valaki mondta, de mivel nem volt túl finom a meccs egyik pillanatában sem, ezért megérdemelte a kiállítást. nem is ez a gond. A gond az hogy Mascherano előbb említett belépője még csak egy szóbeli figyelmeztetést sem vont maga után.Ki beszélt itt olyanról, hogy ritkaság? Tudom hogy nem az. Ami szomorú. De ha egy ilyen belépő nem piros, akkor a te készülékedben - meg a többiekében, aki szerint nem az - van a hiba. Mert ha Alves kevésbé ügyel, akkor most korházban fekszik.szabaAki így megy rá egy játékostársra, annak nincs helye a pályán. Menjen füvet nyírni, fát vágni vagy kecskét legeltetni, mert oda való, de pályára nem.szabaNehogy azt higgyétek, hogy az ilyen vagdalkózás az ritkaságszámba megy a soccer pályákon. több mint hét évig fociztam, játszottam nem egyszer a Loki, a Fradi, az Újpest, Kaposvár korosztályos csapatai ellen. 14 éves voltam mikor kettétörték a sípcsontvédőt a lábamon mer belém szálltak páros lábbal. Egy-egy paprikásabb meccsen ezen én már nem is csodálkozom. Pepét kiállították. Azon belépő alapján túlzás, a meccs egészét tekintve már nem annyira, de könyörgöm mi lenne, ha a csapatok hasonló elbírálásban részesülnének?
És mi lenne JC6 ha nem minden második hsz-edben féregeznéd le a másik kedvenc csapatát?!nDRo
több mint 13 éve
nDRo
1 593
azt mondjatok mar meg draga madrid szurkolok h amikor a margitnak ment es a barcanak pedig annyira nemha nem haragszol és a kivételekhez sorolom magam 😊
h annak par szezonon keresztul majdnem kiesessel ittuk meg a levet akkor mikor hallottatok blaugranat birozni ?
tudtam en h megtalalta a zsak a foltjat hisztiano es a traductor remelem soha nem hagyja el madrid hitetlen reszet
szanalmas banda vagytok az utolso szalig tisztelet a kivetelnek.Fake
több mint 13 éve
szaba
10 685
Ki beszélt itt olyanról, hogy ritkaság? Tudom hogy nem az. Ami szomorú. De ha egy ilyen belépő nem piros, akkor a te készülékedben - meg a többiekében, aki szerint nem az - van a hiba. Mert ha Alves kevésbé ügyel, akkor most korházban fekszik.Nehogy azt higgyétek, hogy az ilyen vagdalkózás az ritkaságszámba megy a soccer pályákon. több mint hét évig fociztam, játszottam nem egyszer a Loki, a Fradi, az Újpest, Kaposvár korosztályos csapatai ellen. 14 éves voltam mikor kettétörték a sípcsontvédőt a lábamon mer belém szálltak páros lábbal. Egy-egy paprikásabb meccsen ezen én már nem is csodálkozom. Pepét kiállították. Azon belépő alapján túlzás, a meccs egészét tekintve már nem annyira, de könyörgöm mi lenne, ha a csapatok hasonló elbírálásban részesülnének?Kérdés hogy ki az elvakult. Az aki látja hogy Pepe hozzá sem ért egyik testrészével sem Alveshez a piros lapot megelőzően, vagy az aki nem. 😉Aki így megy rá egy játékostársra, annak nincs helye a pályán. Menjen füvet nyírni, fát vágni vagy kecskét legeltetni, mert oda való, de pályára nem.szaba
Ilyen esetekben ugyanis, amikor valaki hozzá sem ér a másikhoz ritkán adnak lapot. Nemhogy pirosat. Téma részemről lezárva.
eaglesmcnabb
És mi lenne JC6 ha nem minden második hsz-edben féregeznéd le a másik kedvenc csapatát?!nDRo
több mint 13 éve
Ezt a blogot akár így is meglehetett volna írni, a vastagbetűseknél picit változtattam az eredetinNépsport Blog:Én kívülállóként csak szánakozni tudok. Na ez a meccs volt az, ami csak ártani tud a focinak. Mind a két csapat szégyelheti magát, maximálisan DelBosquevel értek egyet!
"Szerintem már azon is felesleges vitatkozni, hogy egy ilyen helyzetben lehet-e piros lapot adni hasonló megmozdulásért (nem lehet, hanem kötelező), de az egy jobb kérdés, hogy lehet egyáltalán így egy másik játékos felé menni. Elemi erővel tédre/sípcsontra rúgni/talpalni. Mert pont az ilyenekből jöhetnek ki az egy-egy pályafutás végét jelentő szilánkosra tört bokák vagy térdkalácsok, attól függ, hova csúszik ugyebár. Ez nem keménység, meg taktikai fault, hanem zsigeri gyilkosság. Busquets/Mascherano sokadszorra bizonyította be, hogy nem való a pályára, mert egyszerűen képtelen felmérni a tettei súlyát. Nem mondom, nem kell különösebb ok ahhoz, hogy Pepébe/Alonsoba valaki belerúgjon egy egészségeset, tett érte épp eleget, de vagdalthúst csinálni a lábszárából némiképp túlzásJC6
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azt mondjatok mar meg draga madrid szurkolok h amikor a margitnak ment es a barcanak pedig annyira nem h annak par szezonon keresztul majdnem kiesessel ittuk meg a levet akkor mikor hallottatok blaugranat birozni ?
szanalmas banda vagytok az utolso szalig tisztelet a kivetelnek.
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Nehogy azt higgyétek, hogy az ilyen vagdalkózás az ritkaságszámba megy a soccer pályákon. több mint hét évig fociztam, játszottam nem egyszer a Loki, a Fradi, az Újpest, Kaposvár korosztályos csapatai ellen. 14 éves voltam mikor kettétörték a sípcsontvédőt a lábamon mer belém szálltak páros lábbal. Egy-egy paprikásabb meccsen ezen én már nem is csodálkozom. Pepét kiállították. Azon belépő alapján túlzás, a meccs egészét tekintve már nem annyira, de könyörgöm mi lenne, ha a csapatok hasonló elbírálásban részesülnének?Aki így megy rá egy játékostársra, annak nincs helye a pályán. Menjen füvet nyírni, fát vágni vagy kecskét legeltetni, mert oda való, de pályára nem.szabanDRo: miért is?Kérdés hogy ki az elvakult. Az aki látja hogy Pepe hozzá sem ért egyik testrészével sem Alveshez a piros lapot megelőzően, vagy az aki nem. 😉
mert itt mindenki okosságokat ír...1-2 hsz-en nevetni lehet, a sok elvakult blanco szurkolótól.JC6
Ilyen esetekben ugyanis, amikor valaki hozzá sem ér a másikhoz ritkán adnak lapot. Nemhogy pirosat. Téma részemről lezárva.
eaglesmcnabb
És mi lenne JC6 ha nem minden második hsz-edben féregeznéd le a másik kedvenc csapatát?!
több mint 13 éve
Szerintem meg tiltsuk be a focit. Maradjon a csocsó és a gombfoci 😊
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Népsport Blog:Nekem hiába linkelsz be olyan cikkeket, amelyekben fényesre nyalják a Barca valagát. De az előző meccs valamelyikén sokkal szebb megmozdulás Mascherano talpja /amiért hozzátenném még csak sárga lapot sem kapott/.
"Szerintem már azon is felesleges vitatkozni, hogy egy ilyen helyzetben lehet-e piros lapot adni hasonló megmozdulásért (nem lehet, hanem kötelező), de az egy jobb kérdés, hogy lehet egyáltalán így egy másik játékos felé menni. Nyújtott lábbal, a lendülő láb sípcsontjára talpalva. Mert pont az ilyenekből jöhetnek ki az egy-egy pályafutás végét jelentő szilánkosra tört bokák vagy térdkalácsok, attól függ, hova csúszik ugyebár. Ez nem keménység, meg taktikai fault, hanem zsigeri gyilkosság. Pepe sokadszorra bizonyította be, hogy nem való a pályára, mert egyszerűen képtelen felmérni a tettei súlyát. Nem mondom, nem kell különösebb ok ahhoz, hogy Alvesbe valaki belerúgjon egy egészségeset, tett érte épp eleget, de vagdalthúst csinálni a lábszárából némiképp túlzás – Mourinhónak pedig meg kell ennie, amit főzött. Fintorgás és köpködés nélkül, ez a próbáljon meg egyszer csalás nélkül nyerni a Barca picsogás hihetetlenül illúzióromboló, és nem kevésbé szánalmas. Vagy mondjuk úgy, nem túl elegáns.
A piros lapokhoz még csak annyit, hogy az előző meccsen Arbeloa taposta meg Villát, most pedig Marcelo tiport bele Pedróba, a két tök egyértelmű kiállítás pedig elmaradt, szóval ezen kár pumpálni magad, José. Persze a Barcelona is minden alkalmat megragad, hogy a sértett művész mártírkodásával mutasson rá a favágókkal szembeni szellemi és technikai fölényükre, hát mondja meg, spori, lehet ezekkel az állatokkal focizni? Ugye, hogy nem. Bántanak, meg minden, egyszerűen nem tudnak szépen játszani."JC6
több mint 13 éve
szaba
10 685
Aki így megy rá egy játékostársra, annak nincs helye a pályán. Menjen füvet nyírni, fát vágni vagy kecskét legeltetni, mert oda való, de pályára nem.nDRo: miért is?Kérdés hogy ki az elvakult. Az aki látja hogy Pepe hozzá sem ért egyik testrészével sem Alveshez a piros lapot megelőzően, vagy az aki nem. 😉
mert itt mindenki okosságokat ír...1-2 hsz-en nevetni lehet, a sok elvakult blanco szurkolótól.JC6
eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Népsport Blog:"Szerintem már azon is felesleges vitatkozni, hogy egy ilyen helyzetben lehet-e piros lapot adni hasonló megmozdulásért (nem lehet, hanem kötelező), de az egy jobb kérdés, hogy lehet egyáltalán így egy másik játékos felé menni. Nyújtott lábbal, a lendülő láb sípcsontjára talpalva. Mert pont az ilyenekből jöhetnek ki az egy-egy pályafutás végét jelentő szilánkosra tört bokák vagy térdkalácsok, attól függ, hova csúszik ugyebár. Ez nem keménység, meg taktikai fault, hanem zsigeri gyilkosság. Pepe sokadszorra bizonyította be, hogy nem való a pályára, mert egyszerűen képtelen felmérni a tettei súlyát. Nem mondom, nem kell különösebb ok ahhoz, hogy Alvesbe valaki belerúgjon egy egészségeset, tett érte épp eleget, de vagdalthúst csinálni a lábszárából némiképp túlzás – Mourinhónak pedig meg kell ennie, amit főzött. Fintorgás és köpködés nélkül, ez a próbáljon meg egyszer csalás nélkül nyerni a Barca picsogás hihetetlenül illúzióromboló, és nem kevésbé szánalmas. Vagy mondjuk úgy, nem túl elegáns.
A piros lapokhoz még csak annyit, hogy az előző meccsen Arbeloa taposta meg Villát, most pedig Marcelo tiport bele Pedróba, a két tök egyértelmű kiállítás pedig elmaradt, szóval ezen kár pumpálni magad, José. Persze a Barcelona is minden alkalmat megragad, hogy a sértett művész mártírkodásával mutasson rá a favágókkal szembeni szellemi és technikai fölényükre, hát mondja meg, spori, lehet ezekkel az állatokkal focizni? Ugye, hogy nem. Bántanak, meg minden, egyszerűen nem tudnak szépen játszani."
több mint 13 éve
nDRo: miért is?Kérdés hogy ki az elvakult. Az aki látja hogy Pepe hozzá sem ért egyik testrészével sem Alveshez a piros lapot megelőzően, vagy az aki nem. 😉
😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
szaba
10 685
És már megint igazad van 😀Nyomorék Pepe. Pályára nem engedném. Max K1 ringbe.szabaott nem lehet rajta stoplis es visszarugnak. nem neki valo az.Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nDRo: miért is?mert itt mindenki okosságokat ír...1-2 hsz-en nevetni lehet, a sok elvakult blanco szurkolótól.
több mint 13 éve
jó lenne megint egy Tóth bomba,ha egyáltalán a mester pályára küldi.pruki bá jobban szereti a stanic féléket becserélni sajnos 😕Jociés ez mindent elmond a csapatunkról...dehogy szerencsétlen Miljkovic 5m-ről nem képes bebaszni a kapuba a labdát...ettől függetlenül szarok voltunk+szar volt a meccs+de a legszarabb a spori volt, én ilyen gyenge játékvezetést megye 2-be nem láttam még...Abdin és Schembrin kívül senki se érdemli meg a Ferencváros mezét! még szerencse, h ebben az erős NB1-ben ez volt az egyik ezüstmeccs... 😀
konda? 0-3...
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nyomorék Pepe. Pályára nem engedném. Max K1 ringbe.szabaott nem lehet rajta stoplis es visszarugnak. nem neki valo az.
több mint 13 éve
szaba
10 685
Nyomorék Pepe. Pályára nem engedném. Max K1 ringbe.
több mint 13 éve
jó lenne megint egy Tóth bomba,ha egyáltalán a mester pályára küldi.pruki bá jobban szereti a stanic féléket becserélni sajnos 😕
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Ne haragudj, bunkó leszek, de orbitális baromságokat firkálsz ha Real-Barca meccsről van szó...Azért 1-2 ember eléggé elgondolkodhatna ezen a piros lapon...Kb ugyanolyan piros volt,mint Mascherano-é ami ugye nem volt az...JoeyPorterÉn nem hogy pirosat, de még sárgát sem adtam volna neki. Mert aki visszaad Pepének valamit, az éveken át tartó ámokfutásából, azt inkább dicsérni kéne 😀
De amit akkor is leművelt 😀 Majdnem begurult a 16osig 😀
Egyébként meg igazatok van, nem kell itt siránkoznunk 😀
Chelsea, Arsenal, Real, egykutya, a lényeg a győzelem és a továbbjutás. A focit gólra játsszák, és abból mi lőttünk kettőt 😀
MÉS QUE UN CLUB
B
A
R
C
AJC6
több mint 13 éve
Sztem messze volt az a kész csapattól s pláne ettől a játékstílustól, s Pellegrini se végzett azért olyan rossz munkát mint ahogy beállították még akkor is ha a Barca ellen kevés volt az is de némileg szerethetőbb a játék. S legyen akkor a mi hőn szeretett NB-1ünk 😊 s lám kiderül akkor legalább Fradi szinten egyet értünk 😛Tóth Bencét be kell nyomni,megint ver egy balost,mint tavaly 😊JoeyPorterHa ennyi idő alatt meg tudná csinálni, akkor ő lenne a világ legjobb edzője,nem más...De mivel ő is egy kész csapatot vett át,így kötve hiszem,hogy meg tudta volna oldani,mint ahogy azt sem,hogy 2 meccsből kitaláljon valamit a Mourinho taktikára...JoeyPorteráhá! a híres murinnyó taktika 😀 .a rúgd el a picsába,semmi építkezés,aztán csak makkolunk egy gólt
am meg vitázzatok inkább az NB1-ről,sokkal jobb. 😛 félek a vasárnapi konda elleni meccstől..nagyon megindult most náluk a szekér,nálunk pedig nagyon fogytán van már a türelem :/
muszáj lesz minőségi embereket hozni az offseasonban,sokakat pedig ki kell vágniJoci
több mint 13 éve
Szombaton Kiesési rangadó a Hidegkutiban. Remélem leszünk vagy 200an...áhá! a híres murinnyó taktika 😀 .a rúgd el a picsába,semmi építkezés,aztán csak makkolunk egy góltS bár hipotetikus a kérdés de ilyen játékosokkal PEp is ezt játszatta volna mint JM? Kötve hiszem hanem próbálta volna hasonlóan megtanítani őket mint a Barca játékosaitdandeHa ennyi idő alatt meg tudná csinálni, akkor ő lenne a világ legjobb edzője,nem más...De mivel ő is egy kész csapatot vett át,így kötve hiszem,hogy meg tudta volna oldani,mint ahogy azt sem,hogy 2 meccsből kitaláljon valamit a Mourinho taktikára...JoeyPorter
am meg vitázzatok inkább az NB1-ről,sokkal jobb. 😛 félek a vasárnapi konda elleni meccstől..nagyon megindult most náluk a szekér,nálunk pedig nagyon fogytán van már a türelem :/
muszáj lesz minőségi embereket hozni az offseasonban,sokakat pedig ki kell vágniJoci
A Mourinho taktikáról csak ennyit: Épp Várhídi taglalta, hogy ez nem taktika, ezt bármelyik csapat meg tudná csinálni.Kérdem én a magyar válogatottal, ő miért nem tudta? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 631
Tóth Bencét be kell nyomni,megint ver egy balost,mint tavaly 😊áhá! a híres murinnyó taktika 😀 .a rúgd el a picsába,semmi építkezés,aztán csak makkolunk egy góltS bár hipotetikus a kérdés de ilyen játékosokkal PEp is ezt játszatta volna mint JM? Kötve hiszem hanem próbálta volna hasonlóan megtanítani őket mint a Barca játékosaitdandeHa ennyi idő alatt meg tudná csinálni, akkor ő lenne a világ legjobb edzője,nem más...De mivel ő is egy kész csapatot vett át,így kötve hiszem,hogy meg tudta volna oldani,mint ahogy azt sem,hogy 2 meccsből kitaláljon valamit a Mourinho taktikára...JoeyPorter
több mint 13 éve
áhá! a híres murinnyó taktika 😀 .a rúgd el a picsába,semmi építkezés,aztán csak makkolunk egy góltS bár hipotetikus a kérdés de ilyen játékosokkal PEp is ezt játszatta volna mint JM? Kötve hiszem hanem próbálta volna hasonlóan megtanítani őket mint a Barca játékosaitdandeHa ennyi idő alatt meg tudná csinálni, akkor ő lenne a világ legjobb edzője,nem más...De mivel ő is egy kész csapatot vett át,így kötve hiszem,hogy meg tudta volna oldani,mint ahogy azt sem,hogy 2 meccsből kitaláljon valamit a Mourinho taktikára...JoeyPorter
muszáj lesz minőségi embereket hozni az offseasonban,sokakat pedig ki kell vágni