Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Riberynél kevés önteltebb, beképzelt focistát láttam. Szégyen, hogy ez az ember a pályán maradhatott a végéig. Gratula a Bayernek, de a két elmaradt kiállítással más lett volna.FViktor93
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Én imádom az öntelt Ribery játékát és ezt a csapatot! Nagyon megérdemelte ezt a szezont a Bayern! Ha Lewandovsky is jön nyáron akkor a következő szezonban még erősebbek leszünk 😊
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Riberynél kevés önteltebb, beképzelt focistát láttam. Szégyen, hogy ez az ember a pályán maradhatott a végéig. Gratula a Bayernek, de a két elmaradt kiállítással más lett volna.
több mint 12 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 292
Hát ez így nagyon fájt. Amit év közben művelt a Bayern, az előtt le a kalappal, de ezt a BVB behúzhatta volna. Az első félidőben be kellett volna rúgni egy ziccert. (Meg nyilván a franciát le kellett volna zavarnia a bírónak.)
Már csak a hangulat miatt is be kellene jutnia jövőre is a BVB-nek, ilyen szurkolótábora senkinek nincs 😊
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
nagyon jó kis döntő volt, aki eddig esetleg nem követte a bunást most tuti utána néz hogy mi van a németeknél 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Boldog vagyok! Végre megvan! 😊
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 098 — Így remélem megfelelek nektek.....
Pepnek nem lesz egyszerű dolga de hát ő vállalta..........
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Jobb csapat a Bayern, de tele van számomra unszimpatikus és irritáló játékossal. Ettől függetlenül teljesen megérdemelte a kupát.

Do your job
több mint 12 éve
Hát, kereken 10 éve erre a pillanatra vártam. 😀
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 143 — Gràcies Pep!
Szép gól.Sinisa
de miért pont ez a gyökér????davemayer
... hogy a BVB szurkolóknak meg jobban fájjon.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 429 — Panthers fan
Amúgy sem szeretem a Bayernt nagyon nem a két okostóni (Ri.Ro) miatt meg pláne nem örülök de meg fogják érdemelni.....dande
Hát a mai meccs alapján pont nem, de amúgy az egész évet tekintve igen.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Egész meccsen a Bayern felé pattantak a labdák, most is.Jakehomer
Nem akartam en írni... 😊
Szerintem ez általában is így van, de ezzel biztos sokan nem értenek egyet.. 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 098 — Így remélem megfelelek nektek.....
Amúgy sem szeretem a Bayernt nagyon nem a két okostóni (Ri.Ro) miatt meg pláne nem örülök de meg fogják érdemelni.....
több mint 12 éve
Szép gól.Sinisa
de miért pont ez a gyökér????

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Egész meccsen a Bayern felé pattantak a labdák, most is.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Szép gól.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Kész, nesztek, csak nem jinxeltem meg őket. 😀

több mint 12 éve
Tyúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
több mint 12 éve
Eléggé elfáradt a BvB, kicsit túlvállalták magukat letámadásban. Persze muszáj volt.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Na Lewa is követi a jó példákat.....dande
Jó kis hosszabbítás lenne 9-9 ellen.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 12 éve
Na Lewa is követi a jó példákat.....
több mint 12 éve
Müller ziccerben 15 méterre a kaputól full középről kipaszolja az 5-ös túlsó sarkához, ez az ember elfelejtett futballozni? néha voltak jó megoldásai korábban

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Arra lehetett valahol fogadni h Ribery-t kiállítják-e?
Mert szerintem a bíró felesége arra fogadott h nem...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Ribéry mindent megtett, hogy semleges nézőből Dortmund szurkoló legyek a döntőre...

Do your job
több mint 12 éve
Müller ezt hogy továbbította a kapu irányába LOL (mert lövésnek nem nevezném), ha egy kicsit is meglövi tuti nem ér oda a védő

BEARS BABY!

Sir Alex immortal