NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
S bár hipotetikus a kérdés de ilyen játékosokkal PEp is ezt játszatta volna mint JM? Kötve hiszem hanem próbálta volna hasonlóan megtanítani őket mint a Barca játékosaitdande
Ha ennyi idő alatt meg tudná csinálni, akkor ő lenne a világ legjobb edzője,nem más...De mivel ő is egy kész csapatot vett át,így kötve hiszem,hogy meg tudta volna oldani,mint ahogy azt sem,hogy 2 meccsből kitaláljon valamit a Mourinho taktikára...

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 626
Szerintem meg szar volt, sokat nem vesztettél...Stez
Nem feltétlenül a meccs színvonalára értettem.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 414 — Whoops, looks like something went wrong.
Tegnap voltunk szerenádozni, és ahogy látom, történelmi meccsről maradtam le...vassadi
Szerintem meg szar volt, sokat nem vesztettél...

Mourinho a világ legjobb edzője, de sokadszorra bizonyítja, hogy nem tud veszteni.

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 626
Tegnap voltunk szerenádozni, és ahogy látom, történelmi meccsről maradtam le...
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 506 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na akkor csak objektíven (mint Barca drukker 😛 ) Rendben legyen ha Pepe piros Masch is piros. Ha S Ramos piros Alves is piros, ha Adebayor piros akkor Messi piros ha Marcelo piros akkor ok legyen Busq is piros s aztán ha Arbeloa piros akkor??? ha X.Al piros akkor???? ez még midig két Madridi játékossal több (s most ez több meccsre összevetve nemcsak a tegnapira) és már le is fújták a meccset mert a csapatok elfogytak ja és rendeben Pedro színész s akkor Di Maria? Amúgy azt még nem nagyon hallottam sehol emlegetni, hogy az első El Classicón D Alves Simán a labdát érte el és nem volt tizi de az más kérdés hogy elismerem be lehetett fújni mert abból a szögből nem láthatta másképp a bíró. S bár hipotetikus a kérdés de ilyen játékosokkal PEp is ezt játszatta volna mint JM? Kötve hiszem hanem próbálta volna hasonlóan megtanítani őket mint a Barca játékosait mert ne mondja nekem senki, hogy ebben a Madridban nincsenek hasonló kvalitású játékosok mint a Barcában sőt! Az egy Messit meg esetleg Xavi Ini-t kivéve bár annyit szerintem Kaka is tudna meg mondjuk Özil ha megfelelően játszatnák! őket. S nem értem miért felejtik el jótékonyan mindig a Barca Chelsea párharc első meccsét ttól függetlenül hogy elsimerem a másodikon sokat köszönhettünk a norvégnak.
Na ennyit szigorúan objektívan!
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 543 — Vikings fan
Manchester remelem gyakorolja a 10 emberes játékot mert meglepő lenne ha nem kapnának majd pirosat. Pepe amilyen védő annyira gyökér néha. Mondjuk 28 millioszor ki lehet állítani , itt most pont nem de így járt .
Az hogy egy 5 éve felépített barca ellen egy éppen csak osszerő RM nem hajlandó bekerülni a késbe a nem szánalom hanem logikus lépés. Mondjuk most támadni kell majd tok mindegy hogy 2-0 vagy 6-2 vel esünk ki.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Nem értem miért kell szánalmasozni, ha egy csapat nem teszi a nyakát a kés alá. Az 5-0-nál megtette, akkor meg ment ezerrel a gúnyolódás, szarozás. Ha valaki megszorítja, ne adj isten meg is veri a nagy Barcát, és ezt célravezető játékkal teszi, akkor végtelenül szánalmas. Szóval azért van elfogultság rendesen.apeszos
Félreértés ne essék, én mindkét csapatot eléggé rühellem, ettől függetlenül gondolom azt, hogy az a taktika, hogy "ne kapjunk gólt, hátha elöl majd összekaparunk egyet", nem az a felfogás, amit a világ egyik, magát top csapatnak tartó klubjánál képviselni kellene. Ráadásul ne játsszon BL-döntőt egy olyan csapat, aminek az a játéka, hogy nincs játéka, csak az ellenfél is dögöljön meg, de gólt ne szerezzen.

Egyébként Pellegrini Madridja se volt rosszabb ennél, csak ott néha kiszaladtak látványosabb meccsek is...somoskovig
Ugyanezt elmondhatom én is, egyiket sem csípem. Csak a Real más csapatok ellen tud látványosan, gólratörően is játszani, a Barca -mivel úgy tűnik a világ legjobb klubcsapata- ellen azt nekik sem lehet, saját tapasztalatukból tudják. Bár kicsit túloztam, mert így nem a világ legjobbja mégsem. Akkor az ilyen játék ellen is meg lenne az ellenszer.
több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 380 — 49ers GM
Nem értem miért kell szánalmasozni, ha egy csapat nem teszi a nyakát a kés alá. Az 5-0-nál megtette, akkor meg ment ezerrel a gúnyolódás, szarozás. Ha valaki megszorítja, ne adj isten meg is veri a nagy Barcát, és ezt célravezető játékkal teszi, akkor végtelenül szánalmas. Szóval azért van elfogultság rendesen.apeszos
Félreértés ne essék, én mindkét csapatot eléggé rühellem, ettől függetlenül gondolom azt, hogy az a taktika, hogy "ne kapjunk gólt, hátha elöl majd összekaparunk egyet", nem az a felfogás, amit a világ egyik, magát top csapatnak tartó klubjánál képviselni kellene. Ráadásul ne játsszon BL-döntőt egy olyan csapat, aminek az a játéka, hogy nincs játéka, csak az ellenfél is dögöljön meg, de gólt ne szerezzen.

Egyébként Pellegrini Madridja se volt rosszabb ennél, csak ott néha kiszaladtak látványosabb meccsek is...

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
http://www.youtube.com/watch?v=ygmGIFz_EP0&feature=player_embedded

LOL
több mint 13 éve
Nem értem miért kell szánalmasozni, ha egy csapat nem teszi a nyakát a kés alá. Az 5-0-nál megtette, akkor meg ment ezerrel a gúnyolódás, szarozás. Ha valaki megszorítja, ne adj isten meg is veri a nagy Barcát, és ezt célravezető játékkal teszi, akkor végtelenül szánalmas. Szóval azért van elfogultság rendesen.
több mint 13 éve
Egy bírónak pártatlannak kell lennieJC6
Ez a lényeg,de ha már mégsem az és meccs előtt lenyilatkozza,hogy Messi mennyire jó meg,hogy az ő meze fog kelleni miután lefújja a meccset,legalább legyen következetes...Egyáltalán nem szánalmas,ha egy bl döntőbe jutás megy el egy ilyenen,fordított esetben a barcások fröcsögnének itt 98%ban.
Xabi Alonsonak teljesen igaza van a nyilatkozatában:"A mérkőzés úgy folyt, ahogy azt akartuk, nem kaptunk gólt és vártuk a lehetőségünket.Sokkal jobban át kell gondolni egy ilyen döntést a Bajnokok Ligája elődöntőben."
Erről ennyit.JoeyPorter
Minden körülménytől függetlenül végtelenül szánalmas, ha egy Real Madrid egy BL elődöntőben hazai pályán ezt a felfogást követi...somoskovig
Na ja. Mindenki azzal magyarázza ki ezt, hogy a Barca ellen csak így lehet esély, holott Garami az MTK-al szarrá szivatná a katalánokat. 😛
Európa fél a magyaroktól 😀

több mint 13 éve
Ez a lényeg,de ha már mégsem az és meccs előtt lenyilatkozza,hogy Messi mennyire jó meg,hogy az ő meze fog kelleni miután lefújja a meccset,legalább legyen következetes...Egyáltalán nem szánalmas,ha egy bl döntőbe jutás megy el egy ilyenen,fordított esetben a barcások fröcsögnének itt 98%ban.
Xabi Alonsonak teljesen igaza van a nyilatkozatában:"A mérkőzés úgy folyt, ahogy azt akartuk, nem kaptunk gólt és vártuk a lehetőségünket.Sokkal jobban át kell gondolni egy ilyen döntést a Bajnokok Ligája elődöntőben."
Erről ennyit.JoeyPorter
Minden körülménytől függetlenül végtelenül szánalmas, ha egy Real Madrid egy BL elődöntőben hazai pályán ezt a felfogást követi...somoskovig
Ezt csinálták,az előző két meccsen is,de ez már meg lett tárgyalva pár százszor,hogy másként nincs esély...Majd talán pár év múlva,mikor egy kész Madridról beszélünk(ha lesz ilyen egyáltalán),na akkor majd szánalmas lesz az ilyen játék

több mint 13 éve
Erről ennyit.JoeyPorter
Minden körülménytől függetlenül végtelenül szánalmas, ha egy Real Madrid egy BL elődöntőben hazai pályán ezt a felfogást követi...

több mint 13 éve
Erről ennyit.

több mint 13 éve
akkor lehet, hogy még én is elkezdem szidni az új vezetést, hátha jókat igazolnánk 😀
Real-Barca meccsről:
pár Barca játékos csatlakozhat majd CR7 mellé és mehetnek Hollywoodba forgatni. Biztos sok oscaros lesz a film, mert már a tegnapi teljesítményük alapján is jelöltem volna párat 😀Habi
Ebben egyetértünk. Kíváncsi leszek Angliában mennyire fognak hisztizni. Ott lesz ütközés bőven...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
JoeyPorter: ez már kezd egy kicsit szánalmas lenni. Keresitek itt az összeesküvés elméleteket, videókat linkeltek, azokat elemezgetitek, amiknek így utólag semmi értelme. Egy bírónak pártatlannak kell lennie, viszont ezer olyan szitu van egy meccsen, amikor döntenie kell, és ha nem jól dönt, lásd tegnap, akkor ez van belőle. Háború sok fórumon. Nem vagyok benne biztos, hogy 100%ig látta Pepe esetét, de eleve a szándékot büntetni kell ugye - ami csak sárga - viszont körülbelül térdmagasságban történt a rúgás, amivel már életveszélyes sérülést is lehet okozni.

Ki nem szarja le, hogy a labdára ment? Száz olyan eset volt már a fociban, hogy igen, valaki a labdára ment, aztán mégis lábtörés lett belőle, stb. Jó, itt nem találta el Alvest, de akkor is. Csúnya volt. Ahogy az összes gusztustalan szabálytalanság, minden RM - Barca meccsen, mindkét oldal részéről.
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Taiwot mindenképpen szeretném ha jönne, Mexést lekakálom, mert ratyi, egyre több a hír Gansoról is, miszerint a miénk lesz, neki is tudnék örülni. 😊
Stez
Taiwo ingyen...Amúgy ki jött az átigazolásokért felelős emberek közé? mert az utóbbi 1 évben normálisan vásároltok és kezdem irigyelni.
Mexés nem ratyi! 😛 lassú kicsit, de ha beilleszkedik jól, akkor majd örömködni fogtok miatta
Ganso fiúról én azt hallottam -nem kis meglepődésemre-, hogy elmegy a Santostól a Corinthiansba. Nem tudom ennek mi értelme van, amikor fél európa meg akarja venni.Habi
Lezsidóztam Berlusconiékat, berágtak és elkezdték visszaolvasni a kommentjeimet az elmúlt évekre visszamenőleg szerintem. 😛
De egyébként valszeg amiatt kezdünk majd el költeni is, mert jövőre jön a fair play szabály, ami ugye meghatározza, hogy egy csapat mennyit költhet, így ez az utolsó év, amikor még korrektül lehet robbantani.
Fasz tudja, lehet hogy Berlu új kurvái adják a tanácsokat igazolások terén, ő meg bekokózva, a bíróságtól félve teljesíti azokat. 😊Stez
akkor lehet, hogy még én is elkezdem szidni az új vezetést, hátha jókat igazolnánk 😀
Real-Barca meccsről:
pár Barca játékos csatlakozhat majd CR7 mellé és mehetnek Hollywoodba forgatni. Biztos sok oscaros lesz a film, mert már a tegnapi teljesítményük alapján is jelöltem volna párat 😀

JT Daniels fan
több mint 13 éve
maximilien 214 — #5
beépítettek mind!!!!4Stez
azok hát 😊
még te is a pletykáiddal 😛

http://twitter.com/bencsics05
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Ritka gyenge színvonalú meccs volt ez a tegnapi, a United legalább szépen fog meghalni ez ellen a Barca ellen 😉
Én is jobban örültem volna a Realnak mert gyengébbek + velük lehetett volna X-re játszani (Mou ebben igencsak partner ha 2 egyszintű csapat játszik), viszont a Barcát a középpályánk nem fogja így megszűrni.

davemayer
Hát én ebben nem vagyok olyan biztos. Azért ez a Barca védelem sebezhető. Szerintem a Rooney,Hernandez kettős kiegészülve a Valencia,Giggs párossal fog nekik kellemetlenséget okozni.
több mint 13 éve
amfociban viszont soha nem találkoztam olyannal, hogy a két oldal ennyire szélsőségesen ellentétes véleménnyel pocskondiázza a másikat, tisztátlan eszközökhöz is folyamodva

kép egy barcelonai újságból:
...
kép a madridi As-ból
...]JJ
pont ezt akartam írni,nagyon durva 😊
nso az előbbit választottamaximilien
beépítettek mind!!!!4

több mint 13 éve
maximilien 214 — #5
amfociban viszont soha nem találkoztam olyannal, hogy a két oldal ennyire szélsőségesen ellentétes véleménnyel pocskondiázza a másikat, tisztátlan eszközökhöz is folyamodva

kép egy barcelonai újságból:
...
kép a madridi As-ból
...]JJ
pont ezt akartam írni,nagyon durva 😊
nso az előbbit választotta

http://twitter.com/bencsics05
több mint 13 éve
http://reddebil.blog.nepsport.hu/archives/2011/04/28/Pedro_jobban_van_elhagyhatta_a_korhazat/ 😂

több mint 13 éve
Az igazság: http://www.youtube.com/watch?v=G2oRXFRl6QE&feature=player_embedded
Az egyenlő mérce(és még akkor Mascherano nincs is benne) : http://www.youtube.com/watch?v=VwPQ0fInwx8&feature=player_embedded
Csak szúrta a szemét az UEFA-nak,hogy a nagy barca nem tudott két meccsből egyen sem nyerni...JoeyPorter
ezekről a videókról mi a véleményed Soldi?eaglesmcnabb
Attól, hogy a másik is kiállítás, még le kellett zavarni Pepét is szerintem, bár nem vagyok Soldi. Inkább azért panaszkodnék a Real-fanok helyében, hogy a másik nem volt piros.

több mint 13 éve
Az egyenlő mérce(és még akkor Mascherano nincs is benne) : http://www.youtube.com/watch?v=VwPQ0fInwx8&feature=player_embedded
Csak szúrta a szemét az UEFA-nak,hogy a nagy barca nem tudott két meccsből egyen sem nyerni...JoeyPorter
Ajjajj, hát így elég egyértelműnek tűnik. Engem az is érdekelne ennél mit gondoltak az UEFA-nál: http://www.youtube.com/watch?v=H2p7fTl6c1kMatthew99
Mourinhonál van az igazság: "A Barcelonában ott van a futball ereje. Miért kéne több nekik?"

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
ezekről a videókról mi a véleményed Soldi?

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!