NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 886 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Alakul a Real védelem a visszavágóra 😂

több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 2 953 — Gràcies Pep!
Tiszta szerelés volt Marcelo-nál.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
Ja és még a Barca játékosokra mondják hogy színészkednek.....dande
Nem tudom,te Pedro esetére mit mondanál,vagy Villa első meccsen nyújtott produkcióira...JoeyPorter
Mondjuk ha te futsz nem tudom mennyivel és egyszerűen beállnak eléd biztos jól fog esni de egészségedre 😛 Mindegy nem ez a lényeg hanem az hogy Hajrá Barca 😊dande
De egyébként pont ez a lényeg,hogy ha én mondjuk belefutok valakinek a vállába mellkassal, akkor nem automatikusan a fejemet kezdem el fogni 😀
Ezt az Özil cserét szerintem nem kellett volna ilyen korán 😕

több mint 13 éve
Ramos ezen mit reklamált?
😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Alves-nek ezért nem adtam volna lapot...
Sergio-nak pedig már én sem hiszek. 😀Sinisa
Ezért konkrétan senki sem szerintem,de mivel ez volt a 4. ilyenje,már bőven kijárt neki...Komolyan vette a kupadöntős hibáját,hogy ne engedje el Di Mariát 😊JoeyPorter
Hmmm...Pepe...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 475 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem tudom,te Pedro esetére mit mondanál,vagy Villa első meccsen nyújtott produkcióira...JoeyPorter
Mondjuk ha te futsz nem tudom mennyivel és egyszerűen beállnak eléd biztos jól fog esni de egészségedre 😛 Mindegy nem ez a lényeg hanem az hogy Hajrá Barca 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
dande, ellenünk csak ilyen focival lehet esélye bárkinek is, ez nem vitás. nem kell ezt szégyellni nekik. de szerintem az 5-0 után jó RM - Barca meccs nem volt...
több mint 13 éve
Nem tudom,te Pedro esetére mit mondanál,vagy Villa első meccsen nyújtott produkcióira...

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 475 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én nem tudom biztos bennem van a hiba de ha a Real ezt hívja a focinak akkor nagyon sajnálom a Real drukkereket még akkor is ha kupát nyernek, nekem ilyen áron nem kéne már kezdem jobban rühelleni JM-t mint Van Gaal-t pedig az nagy szó. Ha JM véletlenül valaha Barca tréner lenne na akkor én sem leszek Barca drukker. Jó Pep is kitalálhatna már valamit de igazából szerintem arról van szó, hogy idény végére elfáradtak a játékosok és ami ment az idény elején azok a sprintek cselek befutások nem mennek. Nem is csodálom. Ja és még a Barca játékosokra mondják hogy színészkednek...... inkább nem írok semmit. Remélem legalább egyet lövünk vhogy csak elfáradnak egyszer ők is....
több mint 13 éve
Sergio-nak pedig már én sem hiszek. 😀Sinisa
Ezért konkrétan senki sem szerintem,de mivel ez volt a 4. ilyenje,már bőven kijárt neki...Komolyan vette a kupadöntős hibáját,hogy ne engedje el Di Mariát 😊

több mint 13 éve
..egy újabb nézhetetlen meccs...JC6
Szerintem eddig a 3 tavaszi meccs közül ez a legnézhetőbb.
Lass sokkal gyengébb mint Khedira, pedig Keita-val kell találkoznia, és nem is Iniestával.
Most sajnálhatjuk duplán, hogy Ini nem tud játszani.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 881 — no es importante
milyen színdarab megy most a digi sporton?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
..egy újabb nézhetetlen meccs...
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 545 — Lájkold a zsűrit!
Ez a kommentátor még durvább hype-ot nyom a Barcának mint kedvenc Gyulánk szokott Vettelnek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Sergio-nak pedig már én sem hiszek. 😀

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Pedig eddig elég békés volt meccs.
Mondjuk Arbeloa sokat tanult Pepétől...Sinisa
Pedro is Villától 😊 De miért a fejét fogja,ezt nem értem :oJoeyPorter
Mert nem értette hirtelen, miért is rohant neki.... 😀
több mint 13 éve
Mondjuk Arbeloa sokat tanult Pepétől...Sinisa
Pedro is Villától 😊 De miért a fejét fogja,ezt nem értem :o

több mint 13 éve
Mondjuk Arbeloa sokat tanult Pepétől...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 376 — Tyrone Creek
http://tv.stream.com.ru/ alul meg Digi sport logóra.
több mint 13 éve
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=113999&part=sports
válogassatok kedvetekre én pl ezt ajánlom: http://nutjobfootie.yolasite.com/ (veetle kell hozzá)kristof
Ez sima sopcast, és nagyon jó minőség:
sop://broker.sopcast.com:3912/60706

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=113999&part=sports
válogassatok kedvetekre én pl ezt ajánlom: http://nutjobfootie.yolasite.com/ (veetle kell hozzá)
több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
A digisport bekaphatja, be vagyok regisztrálva,nézhetném is de baszik működni az oldaluk.

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Valaki dobna egy linket ami explorerrel megy a bl-ről?
Köszi előre is 😊JoeyPorter
+1 De nekem olyan is jó ami megy másról is
több mint 13 éve
Valaki dobna egy linket ami explorerrel megy a bl-ről?
Köszi előre is 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
😂 😂 😂