Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Állítom, hogy lesz még vagy 3 gól a Tottenham meccsen 😀

A fenének van ma a Barca- real...
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 2 953 — Gràcies Pep!
nem vigyáznak egymásra a srácok az biztos...nDRo
Ja, Pepe megint bekezdett...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
nem vigyáznak egymásra a srácok az biztos...
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 034 — we almost always almost win
Elég paprikásan kezdődik az újabb El Classico.Sinisa
El Clásico

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 2 953 — Gràcies Pep!
Elég paprikásan kezdődik az újabb El Classico.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 809 — "Grammar maci"
Na bejött amit a meccs előtt sejtettem, könnyű dolga van az Arsenalnak sajnos

(no)huddle-stone! 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
http://www.sportpost.com/video/view/Two+year+old+has+his+own+soccer+trick+shot+video+ 😊

|
több mint 13 éve
hát enélkül a Nasri gól nélkül kibírtam volna... Gomest minek tartják ha csak szedi ki labdát a hálóból :/

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Barca - Real meccshez valaki majd tud adni streamet? 😊 Előre is köszönet érte! 😊Mex
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=113495&part=sports

de ez jobb meccs 😊
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=112023&part=sports
több mint 13 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger
Barca - Real meccshez valaki majd tud adni streamet? 😊 Előre is köszönet érte! 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az a vidi-gól, LOL 😀
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 544 — Lájkold a zsűrit!
na akkor most már hivatalosan is Kondásék/ok vannak a cívisvárosban...és akkor jövőre reméljük jöhet az Urbányi éra. 😀Divat
szerintem Pintér leszHöri
Szvsz Supka visszatér
Más: Moggi nyilatkozta a napokban: "2001-ben a Roma érdeklődött Edgar Davids iránt, én pedig azt mondtam, ha adnak 15 millió eurót és három játékost az utánpótlás-csapataikból, vihetik. A három ifjú labdarúgó Daniele De Rossi, Alberto Aquilani és Gaetano D'Agostino volt. A rómaiak sokallták a 15 milliót, de 10-ért már belementek volna, én viszont nem engedtem. Azt hiszem ez volt a legnagyobb hibám az átigazolások terén"

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
na akkor most már hivatalosan is Kondásék/ok vannak a cívisvárosban...és akkor jövőre reméljük jöhet az Urbányi éra. 😀Divat
szerintem Pintér lesz

több mint 13 éve
na akkor most már hivatalosan is Kondásék/ok vannak a cívisvárosban...és akkor jövőre reméljük jöhet az Urbányi éra. 😀

|
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ilyen előnynél (és annak tudatában, hogy az Arsenal ma a White Hart Lane-en lép pályára) ez a döntetlen magában szerintem még nem lenne annyira gáz, én inkább azért aggódom, mert hétvégén az Everton jön az Old Traffordra, és nem kizárt, hogy meglesz a szezonbeli második hazai pontvesztésünk. 😐 Bízom a Spurs-ben, és remélhetőleg mi is begyűjtjük a három pontot hétvégén, és akkor nem az Arsenal elleni meccs dönt mindenről.vassadi
Valóban nem tragédia. Sima nyerhető meccs volt, meg is voltak a helyzetek a győzelemhez. Kimaradtak. Ez az Anderson gyerek meg csak a fiataloktól veszi el a helyet. Irritáló a megjelenése, flegma, és emellett még k**** gyenge is. A sporinak meg megköszönheti, hogy nem ítélt ellene tizit. Jah igen a buta jelzőt kihagytam.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tésztás Gyuri...

„Néhány mondat erejéig visszautalnék a vasárnapi bajnokira: fél éve nem szenvedtünk vereséget, várható volt, hogy előbb-utóbb bekövetkezik egy baki, ami a Haladás ellen meg is történt. A pontos okokat nagyon nehéz megmondani, az viszont biztos, hogy nem arról van szó, amit vasárnapi ellenfelünk középpályása, Halmosi Péter – aki azon kívül, hogy rúgott egy gólt, nem sok mindent csinált a pályán – nyilatkozott tegnap."

„Talán egy olyan laboratóriumi háttérmérés, mint amilyen például az AC Milannál áll az edző rendelkezésére, választ adhatna a kérdésre. Egyelőre azonban marad az edzői szem, mint felmérő eszköz."

Ez az ember egy nagy LOL...
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 414 — Whoops, looks like something went wrong.
Priceless.

http://www.youtube.com/watch?v=opl6nj5kbw8Dzsokijuing
😂 😂
Hát igen, első a karrier. 😀

több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 604 — Saturday Night Lights
Priceless.

http://www.youtube.com/watch?v=opl6nj5kbw8

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 626
Ilyen előnynél (és annak tudatában, hogy az Arsenal ma a White Hart Lane-en lép pályára) ez a döntetlen magában szerintem még nem lenne annyira gáz, én inkább azért aggódom, mert hétvégén az Everton jön az Old Traffordra, és nem kizárt, hogy meglesz a szezonbeli második hazai pontvesztésünk. 😐 Bízom a Spurs-ben, és remélhetőleg mi is begyűjtjük a három pontot hétvégén, és akkor nem az Arsenal elleni meccs dönt mindenről.
több mint 13 éve
Stanko lába megint elsült, Vucinic megint tehetséges volt...előny itt! végre vmi öröm... 😊Divat
Idén harmadszorra is ki akartok kapni tőlünk? 😛empty taxi
hápeee 😉

|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Pont a Tiotéét nem adtam volna meg, hisz a fejét védte, 100%osan lehetett látni 😛
több mint 13 éve
Se szarka szurkoló nem vagyok, se MU ellenes, de most megköszönheti a sporinak a meccset a United. Lovenkrads esete full 11-es volt, a bíró ott állt 5 méterre(!!), mindenki látta, hogy látta 😀 Anderson nagyon hurka, nem is értem mit keres ott, ez a 11-es is az ő lelkén száradt volna. Nem volt rossz meccs, bármelyik csapat nyerhetett volna.

No para Dave, holnap lezúzzuk az Arsenalt.

Fogadunk? 😛JC6
Ha az sorsból indulok ki illetve abból hogy a PL mostanában mindig szorosan ér véget akkor sajnos nem hiszem de legyen igazad.

Lovenkrads tizijénél nem értünk egyet, a NU drukker ismerősömmel néztük a meccset és élő képen ő is azt mondta hogy nem volt tizi, aztán a lassításnál láttuk hogy volt kontakt de nem akkora ami feltűnő lett volna illetve olyan furcsán tolta meg a labdát a csatár hogy akár azt is hihette a spori (amilyen gyökér volt...) hogy a saját lábában esett el. Hernandez esete dettó ugyanez volt, egyik sem ért tizit szerintem , Tioté kezezése viszont igen. Nehéz azért a spori helyzete mert ő nem válogathat a kameraállások között, a több szem többet lát + 2 asszisztens meg semmit sem ér. Nem tudom Berba miért nem volt pados de remélem jó ok volt rá mert igencsak kellett volna az utolsó 20 percre a játéka...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 544 — Lájkold a zsűrit!
Stanko lába megint elsült, Vucinic megint tehetséges volt...előny itt! végre vmi öröm... 😊Divat
Idén harmadszorra is ki akartok kapni tőlünk? 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Stanko lába megint elsült, Vucinic megint tehetséges volt...előny itt! végre vmi öröm... 😊

|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Se szarka szurkoló nem vagyok, se MU ellenes, de most megköszönheti a sporinak a meccset a United. Lovenkrads esete full 11-es volt, a bíró ott állt 5 méterre(!!), mindenki látta, hogy látta 😀 Anderson nagyon hurka, nem is értem mit keres ott, ez a 11-es is az ő lelkén száradt volna. Nem volt rossz meccs, bármelyik csapat nyerhetett volna.

No para Dave, holnap lezúzzuk az Arsenalt.

Fogadunk? 😛