Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Stez, azért Bölöni se kutya 😀
Szerintem 1 év után itt hagyná az egészet, ezzel a rendszerrel lehetetlen szembeszállni 😀
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Főzni is tud? 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 427 — nabege2@yahoo.com
jó cunci, mikor belebotlottam női fociban rögtön kiszúrtam (és bizony az amik néha mutattak focira emlékeztető dolgokat is, fizikálisan meg lehet a mieink fölé is nőnek)
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 48 135 — Whoops, looks like something went wrong.
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/boloni-fenekestul-felforgatta-volna-a-magyar-futballt-2301369

"Az elkerülhetetlen változások nem szülnének szimpátiát, sőt beletaposhatnak a szakma poros kényelmességébe, zavarhatnak embereket, neveket. Feltétlenül ellenfeleket állítana, de akkor is változásra van szükség. "

Lol.
Ide sem jött, de már pár hét után látja, hogy rögtön fúrták volna, és szar van a levesben. 😊

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 627

bocs, ha volt már, de ez elég hidegrázós

több mint 12 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 822 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
nincs szükség videóbíróra:  sportgeza.hu/futball/2013/12/12/schalke_biro/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 822 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
az milyen szép lenne ha a dortmund és a napoli is nyerne ma, és valamelyik csapat 12 ponttal esne ki 😀 a galata meg 7 ponttal jutott tovább, az is newlow szerintem 😊Dexxter Tailor
Bitch pls, Zenitnek 6 is elég 😀Toca
és tényleg, mekkora szar 😀😀

Don't blink!
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 461 — Vikings fan
az milyen szép lenne ha a dortmund és a napoli is nyerne ma, és valamelyik csapat 12 ponttal esne ki 😀 a galata meg 7 ponttal jutott tovább, az is newlow szerintem 😊Dexxter Tailor
Bitch pls, Zenitnek 6 is elég 😀
több mint 12 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 680 — Poloska confirmed
Ti sem vagytok a régiek, Samaras gól és semmi...
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 543 — Cowboys fan
szánalmas pszeudo-ruszki köcsögök, remélem következő kanyarban kizúgnak a szarba.
ezt a labanc csapatot ez a kezdő még félgőzzel is minimum három góllal kellett volna, hogy verje...
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 689 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kérem szépen minden meccs előtt szidnom kell Tatat és neki meg Neymart akkor összejönnek az ilyen meccsek 😛 Bár az első félidőt nem láttam de az eredmény magáért beszél. Tessék így koncentrálni végig még ha azért a Celticnél erősebb ellenfelek is fognak jönni.
több mint 12 éve
Kemény!

1 Borussia Dortmund 6 4 0 2 11 6 5 12
2 Arsenal 6 4 0 2 8 5 3 12
3 SSC Napoli 6 4 0 2 10 9 1 12
4 Marseille 6 0 0 6 5 14 -9 0
több mint 12 éve
vezet a dortmund 😀 ki jut tovább így?Dexxter Tailor
De milyen nyalóka góllal?😊)) Orbitális helyzeteket hagytak ki, üres kapu, kapufa, plusz idióta passzok. Szerintem is tizi volt, nem értem mit nézett a bíró. De ennél jóval több kell a BVB-től. Remélem a következő körben lesznek okés meccsek, bár félek sok nyalóka csapat jutott tovább akiket majd kitömnek a "nagyok".
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
ALEEEE MILAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!

több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 753 — Panthers fan
vezet a dortmund 😀 ki jut tovább így?Dexxter Tailor
Dortmund és Arsenal.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Nem kapott meg a Dortmund egy elég egyértelmű tizit, erre a következő támadásnál pont ez a haszontalan falábú Grosskreutz rúgja be a másodikat.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
vezet a dortmund 😀 ki jut tovább így?

Don't blink!
több mint 12 éve
vezet a napoli, emberhátrányban az arsenal és tényleg botrányos a bvb helyzetkihasználása
több mint 12 éve
Pont akkor kapcsoltam oda, ha jól értettem 1 perc alatt sikerült összeszedni a 2 sárgát😊
A BVB-nak ez nagy esély, de kb mintha egyenlő lenne a létszám, tök pontatlanok, véletlenül sem futtatnák a széleket. Remélem azért bedarálják a franszoázokat, a szurkolóikat bírom a dortmundiaknak.NB2
Volt az két perc is 😀 Az a szép benne, hogy mindkettő jogos volt.
De igazából nem sokat számít, mert az OM úgyis a védekezésre koncentrált, jó, nyilván így már választásuk sincs nagyon. Hihetetlen amúgy, hogy milyen szánalmas a bvb helyzetkihasználása, de már hetek óta, ma még üres kapura is sikerült mellérúgni.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 543 — Cowboys fan
Juve drukkerként mondom szánalom és teljesen megérdemeltük. Nincs mese az EL-t becsületből meg kell nyerni bárki jön.
A Bl-ben most már maradt "csak" a Barca. Bár vannak kérdéseim a játék alakulását látva, hogy meddig? Annyira nem tetszik Tata munkája. Még úgy ahogy tart a lendület, de félek, hogy késő tavaszra vagy jövőre már elfogyatkozik. Ne legyen igazam! Mások nyilván mást gondolnak erről 😛dande
Esélytelen hogy a juve odafokuszal az EL-re , legalabbis egyik nagynak se sikerult mostansag.Toca
olasz csapatokra szűkítve igaz az állítás
több mint 12 éve
Pont akkor kapcsoltam oda, ha jól értettem 1 perc alatt sikerült összeszedni a 2 sárgát😊
A BVB-nak ez nagy esély, de kb mintha egyenlő lenne a létszám, tök pontatlanok, véletlenül sem futtatnák a széleket. Remélem azért bedarálják a franszoázokat, a szurkolóikat bírom a dortmundiaknak.
több mint 12 éve
Az év bírója ez a csávó a Marseilles-Dortmundon, kiállított egy franciát, második sárga műesésért 😊

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 461 — Vikings fan
Juve drukkerként mondom szánalom és teljesen megérdemeltük. Nincs mese az EL-t becsületből meg kell nyerni bárki jön.
A Bl-ben most már maradt "csak" a Barca. Bár vannak kérdéseim a játék alakulását látva, hogy meddig? Annyira nem tetszik Tata munkája. Még úgy ahogy tart a lendület, de félek, hogy késő tavaszra vagy jövőre már elfogyatkozik. Ne legyen igazam! Mások nyilván mást gondolnak erről 😛dande
Esélytelen hogy a juve odafokuszal az EL-re , legalabbis egyik nagynak se sikerult mostansag.Toca
tavaly, Chelsea? 😛Dexxter Tailor
Nagycsapatokról votl szó 😛

Jó ezt benéztem , kivétel erősíti a szabályt és egyéb közhelyek 😀
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 48 135 — Whoops, looks like something went wrong.
A Milan nem eshet ki. 😀
A Juvenak orulunk. 😊Stez
Pont rad gondoltam mikor a Milan kiesesi eselyeit elemeztem, hogy mit paradeznal ha kiesnenek 😀Toca
Semmit, papírforma lenne.
Meg szégyen és szánalom, de az már más tészta.

több mint 12 éve
tavaly, Chelsea? 😛

Don't blink!