Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 084 — Csodabogár
Hali-Vidi a magyar foci szégyene. ezt a szart

több mint 13 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Nahát, Aurelio ezt a meccset sem bírta végig sérülés nélkül.

Jobb oldalon a 18 éves Flanagan, bal oldalon a 17 éves Robinson. Hej.Mikey
Igazán szerencsések vagyunk megint a sérülések szempontjából. Nem semmi....
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 930
Nahát, Aurelio ezt a meccset sem bírta végig sérülés nélkül.

Jobb oldalon a 18 éves Flanagan, bal oldalon a 17 éves Robinson. Hej.
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
A Bayern szép fiesztát rendez a Leverkusen ellen. Gomez már az első félidőben mesterhármast osztott.Matthew99
nincs már a pulyka... 😊

|
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 701 — Invisible man
A Bayern szép fiesztát rendez a Leverkusen ellen. Gomez már az első félidőben mesterhármast osztott.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 626
Dzsudzsák betalált a Heracles ellen.
több mint 13 éve
A Brescia ellen idegenben mindenki megszenved szal az nem lesz könnyű, ott nem zárok ki egy X-et. Bologna otthon ez kb olyan meccs lesz, mint a tegnapi. Roma idegenben ez meglesz úgy érzem, vhoogy idegenben ők sokkal jobban fociznak. Cagliari otthon ha van csapat amit ismer Allegri akk az a Cagliari ez kötelező. Udinese a Friuliban nah az a meccs lesz kb. 3-3.empty taxi
Brescia lehet, hogy szenvedős lesz, de ott mindenképpen 3 pont kell, ill. én a Roma elleni meccsben nem vagyok ennyire biztos. Az Udinese-meccsen én se kalkulálok győzelemmel, épp ezért kellene már az utolsó előtti fordulóra lezárni mindent, nehogy azon a találkozón és a Napoli-Interen bármi is múljon. Meg hogy a Cagliari elleni bajnoki után, hazai pályán ünnepelhessük a scudettót... 😊
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Inter pedig úgy tűnik, végleg kiszállt.vassadi
KI...nagyszerű hétvége volt ez a csapataim szemszögéből... 😕

|
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 544 — Lájkold a zsűrit!
Milan legalább hozta a három pontot, az Inter pedig úgy tűnik, végleg kiszállt. Öt mérkőzés alatt 8 pontot gyakorlatilag lehetetlen behozni; én úgy számolok, ha a hátralévő öt meccsünkből kettőt megnyerünk (Brescia-Bologna-Cagliari trióból illene ezt kihozni, sőt...), akkor a városi rivális letudva, mert kétlem, hogy a Lazio-Napoli kettős ellen hat pontot hoznának. Annak viszont örülnék, ha az udineiek ma kifognának a Napolin, mert ha egy olyan Romával és Udinesével találkozunk még, akik a BL-indulásért hajtanak, ott azért nem lesz egyszerű dolgunk (ráadásul ha úgy alakul, az Inter simán leadhatja a Napoli elleni meccsét az utolsó fordulóban).

vassadi
A Brescia ellen idegenben mindenki megszenved szal az nem lesz könnyű, ott nem zárok ki egy X-et. Bologna otthon ez kb olyan meccs lesz, mint a tegnapi. Roma idegenben ez meglesz úgy érzem, vhoogy idegenben ők sokkal jobban fociznak. Cagliari otthon ha van csapat amit ismer Allegri akk az a Cagliari ez kötelező. Udinese a Friuliban nah az a meccs lesz kb. 3-3.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Milan legalább hozta a három pontot, az Inter pedig úgy tűnik, végleg kiszállt. Öt mérkőzés alatt 8 pontot gyakorlatilag lehetetlen behozni; én úgy számolok, ha a hátralévő öt meccsünkből kettőt megnyerünk (Brescia-Bologna-Cagliari trióból illene ezt kihozni, sőt...), akkor a városi rivális letudva, mert kétlem, hogy a Lazio-Napoli kettős ellen hat pontot hoznának. Annak viszont örülnék, ha az udineiek ma kifognának a Napolin, mert ha egy olyan Romával és Udinesével találkozunk még, akik a BL-indulásért hajtanak, ott azért nem lesz egyszerű dolgunk (ráadásul ha úgy alakul, az Inter simán leadhatja a Napoli elleni meccsét az utolsó fordulóban).

El Clásico: Nem volt különösebben színvonalas meccs, mindkét oldalon tudták, hogy a bajnokság nagyjából már eldőlt, de még ha a Barca ki is kapott volna, az sem jelentett volna tragédiát a katalánok számára. Azt viszont egy kicsit sajnálhatják, hogy gól- és emberelőnyben nem tudták kihúzni a végéig. Remélhetőleg a szerdai kupadöntő sokkal jobb lesz, ha már ennyire tartalékoltak rá a csapatok.

bázeg a city ment a döntöbe 😕Duff
Ennél nagyobb szégyent per pillanat nem tudok MU drukkerként elképzelni. Óriási Bolton vagy Stoke drukker leszek 4 hét múlva.

Wayne...tüsi91
Vannak olyan meccsek, amiket még mi sem tudunk megfordítani, és már az emberhátrány előtt is érezni lehetett, hogy ez tipikusan olyan. Valami hiányzott ebből a csapatból - talán Rooney, talán a Chelsea elleni mérkőzés túl sokat vett ki a játékosokból, nem tudom... A döntőn én is szurkolni fogok, hogy ne ez az agyatlan zsoldosbanda nyerje a kupát.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 544 — Lájkold a zsűrit!
1ébként a 7végén volt értelmes meccs is: Milan-Samp 3:0 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
kicsit bővebben a Gyuris nyilatkozat 😀
"Nem a szervezettség okozott gondot, hanem az, hogy egy futballozni nem akaró csapattal kerültünk szembe. A vendégek két helyzetből egyet értékesítettek, mi pedig, sajnos, az első félidőben a kaput sem találtuk el. Kecskeméten, noha nem futballoztunk rosszul, de jobb volt a hazai csapat, mégis miénk lett a három pont. Ma mi voltunk a jobbak az antifutballt játszó Honvéddal szemben, de veszítettünk. Szégyenkeznünk nem kell, mert a csapat mindent megtett a győzelemért. Kár a Honvéd felfogásáért, mert a futballt a játék, a gólok viszik előre, nem pedig az ilyen lehetetlen mérkőzések."Hurka
Tény és való, a honvéd lőtt egy gólt, a nemantifutballt játszó Pápa nem lőtt. A Honvédé a három pont. Zseniális a csávó, imádom a dumáját - kifigurázni 😀 Garami mester is kritizálta a bírót, hogy megint nem kaptak meg egy jogos tizit, de ugyanakkor nem akar a bíró mögé bújni.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 104
Uraim, ha kérhetném, magyar edzők nyilatkozatait legyenek szívesek továbbra is lelkesen beírogatni. 😀 Én már lusta vagyok a sok ocsú közül kiválogatni a tiszta búzát. Jaaaaj, Gyurika. Ők még játszották a focit. A legnagyobb nemzetközi eredményünk mondjuk a Sturm Graztól egy 7-1 (de lehet, hogy 8-2, fene se emlékszik) összesítésben, de ők még játszották. Klement bá is.... ő mondjuk tudja, hogy néz ki egy bundameccs, ez tény. Szóval ha ő mondja, elhiszem. Várhidi mesternek meg üzenem, ha fiai nem tudnek egy héten három napot dolgozni, menjenek el inkább péknek. Ott nincs akkora megterhelés. Zseniális ez a hétvége is, és remélem a java még hátravan.füligjimmy
kicsit bővebben a Gyuris nyilatkozat 😀
"Nem a szervezettség okozott gondot, hanem az, hogy egy futballozni nem akaró csapattal kerültünk szembe. A vendégek két helyzetből egyet értékesítettek, mi pedig, sajnos, az első félidőben a kaput sem találtuk el. Kecskeméten, noha nem futballoztunk rosszul, de jobb volt a hazai csapat, mégis miénk lett a három pont. Ma mi voltunk a jobbak az antifutballt játszó Honvéddal szemben, de veszítettünk. Szégyenkeznünk nem kell, mert a csapat mindent megtett a győzelemért. Kár a Honvéd felfogásáért, mert a futballt a játék, a gólok viszik előre, nem pedig az ilyen lehetetlen mérkőzések."
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Uraim, ha kérhetném, magyar edzők nyilatkozatait legyenek szívesek továbbra is lelkesen beírogatni. 😀 Én már lusta vagyok a sok ocsú közül kiválogatni a tiszta búzát. Jaaaaj, Gyurika. Ők még játszották a focit. A legnagyobb nemzetközi eredményünk mondjuk a Sturm Graztól egy 7-1 (de lehet, hogy 8-2, fene se emlékszik) összesítésben, de ők még játszották. Klement bá is.... ő mondjuk tudja, hogy néz ki egy bundameccs, ez tény. Szóval ha ő mondja, elhiszem. Várhidi mesternek meg üzenem, ha fiai nem tudnek egy héten három napot dolgozni, menjenek el inkább péknek. Ott nincs akkora megterhelés. Zseniális ez a hétvége is, és remélem a java még hátravan.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 930
A negyedik játékvezető azt mondta nekem, azért nem kapott sárgát, mert szélső védő"Duff
😀
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 159
Mourinho a fasz of the day

„Rendkívül kiegyenlített mérkőzés volt, amíg tizenegy játékos játszott tizenegy ellen. A csapatok tisztelték egymást, mindkét együttes tudta, hogy erős riválissal játszik, ezért nem voltak nagy lehetőségek. Aztán – ahogy lenni szokott – emberhátrányba kerültünk, és így már lehetetlen volt a küldetésünk" – mondta José Mourinho.

„A Barca a világ legjobbja a labdatartásban. Egyenlő létszámnál voltak gondjai, de amikor emberelőnybe került, azt csinálhatott, amit akart. Már megint máshogy ítélték meg a két csapatot, mivel egyszerűen érthetetlen, hogy Alves miért nem kapta meg a második sárgáját. Ha a kaputól ötven méterre szabálytalankodik így, már akkor sárga lapot kellett volna kapnia, nemhogy így, hogy a tizenhatoson belül tette. A negyedik játékvezető azt mondta nekem, azért nem kapott sárgát, mert szélső védő" – jelentette ki a szakember.

„Jól játszottunk tíz emberrel is, mivel felkészültünk erre. Adebayor beállásával könnyebben ment. A közönség nagyszerűen biztatott minket, és sikerült egyenlítenünk. Szeretnék tizenegy emberrel játszani a Barca ellen, de ez Spanyolországban és Európában is lehetetlen küldetés. Unom már, hogy állandóan fel kell készülnöm az emberhátrányos játékra a Barca ellen" – tette hozzá a portugál tréner.
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
bázeg a city ment a döntöbe 😕Duff
Ennél nagyobb szégyent per pillanat nem tudok MU drukkerként elképzelni. Óriási Bolton vagy Stoke drukker leszek 4 hét múlva.

Wayne...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Igen, megértem. Azt viszont tudtam, hogy ha lesz bármiféle kontakt nem kontakt 0-1-nél, akkor be fogja fújni. Csak nem akartam beírni... be is jött. Sajnálom, hogy így kell kompenzálni egy kiállítást, de végül is érthető, nem szabad egy RM-nak 3 EC-t elveszíteni zsinórban, MADRIDBAN.JC6
Csinálhatott volna bármit a spori, ha nem komolytalankodjuk el. Feleslegesen átadtuk a kezdeményezést a Realnak.Pocs
Remélem ez volt az utolsó. Egy darabig...
több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Igen, megértem. Azt viszont tudtam, hogy ha lesz bármiféle kontakt nem kontakt 0-1-nél, akkor be fogja fújni. Csak nem akartam beírni... be is jött. Sajnálom, hogy így kell kompenzálni egy kiállítást, de végül is érthető, nem szabad egy RM-nak 3 EC-t elveszíteni zsinórban, MADRIDBAN.JC6
Csinálhatott volna bármit a spori, ha nem komolytalankodjuk el. Feleslegesen átadtuk a kezdeményezést a Realnak.

több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
Igen, megértem. Azt iviszont tudtam, hogy ha lesz bármiféle kontakt nem kontakt 0-1-nél, akkor be fogja fújni. Csak nem akartam beírni... be is jött. Sajnálom, hogy így kell kompenzálni egy kiállítást, de végül is érthető, nem szabad egy RM-nak 3 EC-t elveszíteni zsinórban, MADRIDBAN.JC6
Ez meg a másik 😊 Azért miután Özil beállt jelentősen feljavult a támadásépítés,nem tudta egyik sem elvenni tőle szabályosan a labdát.Remélem csak szerdára pihentették 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Igen, megértem. Azt viszont tudtam, hogy ha lesz bármiféle kontakt nem kontakt 0-1-nél, akkor be fogja fújni. Csak nem akartam beírni... be is jött. Sajnálom, hogy így kell kompenzálni egy kiállítást, de végül is érthető, nem szabad egy RM-nak 3 EC-t elveszíteni zsinórban, MADRIDBAN.
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 159
kb 6 év után újra rákattintottam az nso-n a magyar bajnoki tabellára és... Kieső az MTK? WTFOMG?
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
Egyértelmű tizi volt, így többedjére is,köze nem volt a labdához Alvesnek,ráadásul még ellentétes lábbal akarta elrúgni,pont az a fél ütem hiányzott még keresztbe nyúlt a másikkal...JoeyPorter
Jól van, most minek magyarázzuk? A madridista szerint jogos volt, a katalán szerint nem. Ennyi a történet. Megadta? Megadta. Fölösleges leírni 3x egymás után....JC6
Leírtam a véleményem ennyi.Nem tudom mit vagy felakadva rajta 😐 Az első félidei jelenet meg,ha a Camp Nouban van akkor valószínűleg tizi,vagy talán ott sem

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 976 — Illegális gyakorló
Halkan mondom, hogy Alves bizony elérte a labdát...Bálesz
Akkor vagy én vagyok a vak,vagy a 107 centi kicsi :/JoeyPorter
Nálam a 82-n is látszott 😉

Szerk: http://www.pixter.hu/video?id=26578

0:20-nál tisztán látszik.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egyértelmű tizi volt, így többedjére is,köze nem volt a labdához Alvesnek,ráadásul még ellentétes lábbal akarta elrúgni,pont az a fél ütem hiányzott még keresztbe nyúlt a másikkal...JoeyPorter
Jól van, most minek magyarázzuk? A madridista szerint jogos volt, a katalán szerint nem. Ennyi a történet. Megadta? Megadta. Fölösleges leírni 3x egymás után....