Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 631
Halkan mondom, hogy Alves bizony elérte a labdát...BáleszAkkor vagy én vagyok a vak,vagy a 107 centi kicsi :/
több mint 13 éve
Na ide írok mert itt nem trollok vannak hanem normális közösség 😊 Azt gondolom, hogy Barca szurkoló létemre ez a Barca nem az a Barca mentálisan legalábbis. Nem tudom miért talán a következő meccsek miatt nem akarta magát agyonnyerni hanem engedte a Realt felállni s hosszútávon egy rossz folyamat indulhat el. S azt is be kell látni a Barca meccseit ha így folytatják valóban csak a Barca drukkerek szeretnénk nézni, mert ha mi nem akarunk játszani az ellenfél sem erőlteti inkább hibázásainkra kontrára, pontrúgásokra épít, unalmas meccs lesz belőle. Ma is majdhogynem így történt. JM sem tud nagyon más játékot kitalálni csak ezt, de az igazság pillanata szerdán és utána fog eljönni. S hát a tizik. Az első meg nem adott valóban nem volt az elismerem. A második egyértelmű a piros is tiszta gólhelyzet. S én nem tudom ki mit néz de a harmadik tizinél a kapuból jövő kamerából tisztán látható! Alves a talpával súrolta tovább a labdát s Marc-hoz nem ért hozzá. De azt elfogadom abból a helyzetből ahol a bíró volt szinte lehetetlen észrevenni érzékelni. Szerdán folyt köv. s remélem szimpatikusabb hozzáállást játékot látunk as csapattól!
több mint 13 éve
Halkan mondom, hogy Alves bizony elérte a labdát...
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 631
Egyértelmű tizi volt, így többedjére is,köze nem volt a labdához Alvesnek,ráadásul még ellentétes lábbal akarta elrúgni,pont az a fél ütem hiányzott még keresztbe nyúlt a másikkal...
több mint 13 éve
Na ebből a meccsből nem lehet sok következményt levonni. Reál jobban akart úgy tűnt, de szerdán nem lehetnek ennyire passzívak. Nem volt valami nagy meccs. Marcelo tizije meg.. hmm hát vsz kb mint Villáé. Kíváncsi leszek a szerdára vsz a Barca nincs valami nagy formában hetek óta bármennyire is nyalják a seggünket.
Szerdán azért be kéne húzni a kupát 😛
Hajrá Barca!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A bajnokság szerintem megvan, de most be lehetett volna biztosítani.A 11-es jogos volt, a kiállítás erős.
Ellenben - hiába, hogy katalán szurkoló vagyok - nem volt 11-es Marcelo alakítása.
Villa beverhette volna a végén. és nincs vita.
Egyébként meg lehetett látni, hogy nem erőltette a meccset a gránátvörös gárda, ráültek az eredményre, nem égtek 100 fokon.
A kupameccs annyira nem érdekel, a BL-re leszek kíváncsi.
Nálam a meccs embere Adriano, hatalmasat játszott balbekkbe.
Pepe is jól tolta, de néha olyan alattomos, hogy egyből kiállítanám, ha én lennék a spori..
Mes que un club!
több mint 13 éve
Igaziból egyik csapat sem érdemelt győzelmet, mert valszeg ők is eldöntötték, hogy ez a legkevesbé fontos meccs.Pepe ma jól játszott, de elég idegesítőek a "dühből odalépései".
Az meg priceless pillanat volt, amikor Ő mutogatott Messinek, hogy gondolkodjon... 😀
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Duff
3 159
Ismétlésből nekem úgy tűnt Alves nem találta el Márszéló lábát...A Villa lerántás viszont jogos volt.
több mint 13 éve
Na a bajnokságnak innen meg kell lennie. 8 pont előny és könnyebb schedule. Villa viszont formába lendülhetne végre, kb 2 hónapja teljesen offon van.
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 631
Elment egynek,csak az a vicc,hogy a Barca nem dominálta a meccset ember és gólelőnyben,rá is basztak hál' istennek 😊
több mint 13 éve
bogjosi
1 568
Messi is tud köcsög lenni úgy néz ki...legalábbis ez a 'már kint lévő labdát belebikázom a szurkolókba' pöppet ilyen húzás volt...
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 13 éve
Alves elérte a lábát 1es jogos a sárgát hiányolom!
több mint 13 éve
A 11-es, háát... nem volt annyira egyértelmű, mint a másik oldalon, de 0-1 óta jobb volt a Real, mint a Barca...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Mekkora színészi kvalitásai vannak Marcelonak is 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
háháháháháhááháhpuhl meg egy köcsög
több mint 13 éve
Ez az egyetlen helyes taktika a barca ellen. Eddig bejött, 0-0 és a Real állt közelebb a gólhoz szvsz.11es? Puhl Sanyi szerint nem. Ha megadja azt mondom, h OK meg lehetett adni, így h nem adta meg, ez se volt rossz döntés. Felfogás kérdése. Eddig következetes a bíró, az ilyet engedi, valszeg fordított esetben is így lesz majd. És egy meg nem adott 11-essel jóval kisebb mértékben nyúl bele a meccsbe, mint egy igazságtalanul megadottal... Ugyan ezt mondanám fordított esetben is.
A meccset egyáltalán nem érzem keménynek, keményebbnek mint amit a tétje igazol... Ellenben jó szar. Nem biztos h lesz ma gól ezen a meccsen...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ááá, rossz nézni. Mintha a Barca - Inter 3. meccsét nézném. A bírónak nehéz a dolga, szerintem 11-es volt, de azért sok keménykedés a Real játékosoktól, nem értem mire. Persze, a mieink se mennek a szomszédba a faltokért, de például Marcelo partjelző "lerúgásakor" lehetett látni, hogy ott valami nem tiszta a fejekben.Elhiszem, hogy Mou nem akar megint 5-öt kapni, de azért nem kéne 30 méterre 9 emberrel védekezni..ráadásul otthon. Lesz nemulass a szurkolók részéről... 😀
több mint 13 éve
Ronaldo mióta tolja hetesben? Nem kilences volt eddig?FViktor93De.
Mióta felszabadult a hetes (Raul => Schalke), azóta visszatért hozzá.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Ronaldo mióta tolja hetesben? Nem kilences volt eddig?
több mint 13 éve
Az biza bűntető vót.JayBHát, Casillas a labdához biztos nem ért hozzá.
De Pique a legnagyobb barom, hogy kihisztizett magának egy sárgát. Remléem a második félidőben nem lesz ebből szívás...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 13 éve
JéBé
7 091
Az biza bűntető vót.
több mint 13 éve
Ejj, ha ezt belövi Messi... Minimum 50 passz volt előtte.
több mint 13 éve
NA kezdődik...Elég meglepő, hogy Puyi egyből a kezdőben van!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 13 éve
Tetszik ez a középpálya, így lehet h mégse kapunk majd 5 gólt. Egy 1-0-ás siker is nagy önbizalmat adhatna a csapatnak, de a tippemen inkább nem változtatok már...