Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Csányi talán lelép az OTP-tőlmost.444.hu/2013/07/21/csanyi-sandornak-szivmutetje-volt-beteg-es-visszavonul/
Elsőként tenném fel a kérdést: ezt teszi az MLSZ-elnökségével is? | kibaszottul remélem!!! |
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Fülöp Agysebész Noelnek sikerült az újdonsült igazolásunk, dr. Horváth Zsolt lábát eltörnie egy barátságos meccsen egy félpályánál történő belépővel. Ezennel Gratulálok neki hátha olvassa.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 473
tudtok olyan musort oldalt ajanlani ahol amiben megtalalhatok bajnoksagok osszefoglaloi?Magyar olasz spanyol angol nemet..Kulon-kulon program musor is erdekel.Picit nehezen tuftok spirthoz jutni.
Elore is koszi!
több mint 12 éve
Jó kérdés, a 30-ba talán már beférnek most is, a játékosállomány TOP10 közeli, a többi Ranierin múlik...1. Bayern Münchenkiroa, végre egy értő ember!
2. Barcelona
3. Real Madrid
4. Chelsea
5. Dortmund
6. Manchester United
7. Juventus
8. PSG
9. Manchester City
10. Sahtar Doneck
11. Milan
12. Valencia
13. Galatasaray
14. Tottenham
15. Benfica
16. Porto
17. Atletico Madrid
18. Arsenal
19. Lazio
20. Schalke 04
21. Celtic
22. Lyon
23. Fenerbahce
24. Zenit
25. BaselShilkor
a Monaco saccra hanyadik lenne játékerő alapján ha továbbmegyünk? Tudom, hogy 0 az összhang,de körül-belülHöri
több mint 12 éve
1. Bayern Münchenkiroa, végre egy értő ember!
2. Barcelona
3. Real Madrid
4. Chelsea
5. Dortmund
6. Manchester United
7. Juventus
8. PSG
9. Manchester City
10. Sahtar Doneck
11. Milan
12. Valencia
13. Galatasaray
14. Tottenham
15. Benfica
16. Porto
17. Atletico Madrid
18. Arsenal
19. Lazio
20. Schalke 04
21. Celtic
22. Lyon
23. Fenerbahce
24. Zenit
25. BaselShilkor
a Monaco saccra hanyadik lenne játékerő alapján ha továbbmegyünk? Tudom, hogy 0 az összhang,de körül-belül
több mint 12 éve
valaki írna a kedvemért egy preseason összeurópai top25-öt?á, én inkább a játékoselemzésekben vagyok rutinos.
amadeus gondolom képben van minden bajnoksággal, de ha más is nekiáll, én örülök.Höri
több mint 12 éve
1. Bayern München2. Barcelona
3. Real Madrid
4. Chelsea
5. Dortmund
6. Manchester United
7. Juventus
8. PSG
9. Manchester City
10. Sahtar Doneck
11. Milan
12. Valencia
13. Galatasaray
14. Tottenham
15. Benfica
16. Porto
17. Atletico Madrid
18. Arsenal
19. Lazio
20. Schalke 04
21. Celtic
22. Lyon
23. Fenerbahce
24. Zenit
25. Basel
több mint 12 éve
jogos.no1. Dortmund.tisztában vagyok vele, hogy egy rangsor szubjektív 😮 de nehogymár az edzőmeccs számítson. a tavalyi teljesítmény, az érkezők, a távozók meg az edzőváltás a lényeg.Hörivalaki írna a kedvemért egy preseason összeurópai top25-öt?teljesen szubjektív,mert az olaszok és a spanyolok nagy többsége még egy előkészületi meccset se játszott.Míg pl. a Shaktar akiket én beleírnék a top25-be már játszik a bajnokságban.Kenny
amadeus gondolom képben van minden bajnoksággal, de ha más is nekiáll, én örülök.Höri
több mint 12 éve
tisztában vagyok vele, hogy egy rangsor szubjektív 😮 de nehogymár az edzőmeccs számítson. a tavalyi teljesítmény, az érkezők, a távozók meg az edzőváltás a lényeg.valaki írna a kedvemért egy preseason összeurópai top25-öt?teljesen szubjektív,mert az olaszok és a spanyolok nagy többsége még egy előkészületi meccset se játszott.Míg pl. a Shaktar akiket én beleírnék a top25-be már játszik a bajnokságban.Kenny
több mint 12 éve
valaki írna a kedvemért egy preseason összeurópai top25-öt?teljesen szubjektív,mert az olaszok és a spanyolok nagy többsége még egy előkészületi meccset se játszott.Míg pl. a Shaktar akiket én beleírnék a top25-be már játszik a bajnokságban.
több mint 12 éve
valaki írna a kedvemért egy preseason összeurópai top25-öt?amadeus gondolom képben van minden bajnoksággal, de ha más is nekiáll, én örülök.
több mint 12 éve
Legjobb megoldás Bielsa lenne.Luis viszonylag olcsó,és hatásos megoldás lehet.Félelmeim -bár meg nem lepődök rajta mert ez a legegyértelműbb- beigazolódni látszanak, hogy Lajos Enrike lesz a HC... Félek tőle mert azért a Románál elég nagyot bukkant, a nem teljesen ideális körülmények sem kifogás ez esetben, ha valóban ő lesz remélem itt összejön neki. Tito azért ha minden igaz a háttérben ott marad a csapat körül, Legyen meg gyorsan az edző, majd két fiatal tehetséges hátvéd kellene még aztán hajrá!dandeÉn nagyon örülnék, ha Lucho visszajönne!
Anno a "B" élén jól muzsikált, tisztában van a tradícióval, hagyományokkal, a játékosok fel tudnak ra nézni!
En mar tavaly is Őt vártam, Pep után a pozícióra.Sinisa
több mint 12 éve
Félelmeim -bár meg nem lepődök rajta mert ez a legegyértelműbb- beigazolódni látszanak, hogy Lajos Enrike lesz a HC... Félek tőle mert azért a Románál elég nagyot bukkant, a nem teljesen ideális körülmények sem kifogás ez esetben, ha valóban ő lesz remélem itt összejön neki. Tito azért ha minden igaz a háttérben ott marad a csapat körül, Legyen meg gyorsan az edző, majd két fiatal tehetséges hátvéd kellene még aztán hajrá!dandeÉn nagyon örülnék, ha Lucho visszajönne!
Anno a "B" élén jól muzsikált, tisztában van a tradícióval, hagyományokkal, a játékosok fel tudnak ra nézni!
En mar tavaly is Őt vártam, Pep után a pozícióra.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Látszik, hogy az újpesti játékospolitika az igazi. Irígy lett a Loki is.A mi Tshibuabua-nk mintájára le akarják igazolni Tshibamba-t. Olcsó utánzat.
több mint 12 éve
Félelmeim -bár meg nem lepődök rajta mert ez a legegyértelműbb- beigazolódni látszanak, hogy Lajos Enrike lesz a HC... Félek tőle mert azért a Románál elég nagyot bukkant, a nem teljesen ideális körülmények sem kifogás ez esetben, ha valóban ő lesz remélem itt összejön neki. Tito azért ha minden igaz a háttérben ott marad a csapat körül, Legyen meg gyorsan az edző, majd két fiatal tehetséges hátvéd kellene még aztán hajrá!
több mint 12 éve
AztaQ! mi történt, hogy valaki nem vetít? www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/balajcza-a-kieses-ellen-kell-harcolnia-az-ujpestnek-2263867HöriIgaza van sajnos. Bár meglepődtem, hogy ilyen nyíltan felvállta ezt.
több mint 12 éve
Állítólag Pepe Reina a Nápolyhoz kerülhet kölcsönbe. o_OMignolet leigazolásával egyértelmű volt, hogy távozni fog, de én ezt úgy gondoltam, hogy eladja a csapat...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
na most megy el az összes ultra a gecibe nálunk is. ugyanazok akarnak ŐSZINTE ÉS IGAZ KOMMUNIKÁCIÓT, akik halálosan megfenyegették a saját játékosaikat (emlékezetes Paks elleni 0-6 után), és Balajcza tényleg majdnem le is lépett miattuk?AztaQ! mi történt, hogy valaki nem vetít? www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/balajcza-a-kieses-ellen-kell-harcolnia-az-ujpestnek-2263867HöriKi is basszák hamarosan.
A szurkolók véleménye:
"Elfogadhatatlannak tartjuk továbbá szeretet csapatunk körül kialakult helyzetet. Semmilyen körülmények között nem fogadjuk el, hogy bárki egy nemzetközi családi futballpiac fiókcsapatának tekintse az Újpestet. Mi nem vállalkozásként tekintünk erre a legendás klubra, mi főként jó magyar játékosokat akarunk látni a csapatban, és nem átmenetileg nálunk elhelyezett külföldi tucatzsoldosokat. Aggódva figyeljük az átigazolási híreket, nem látjuk biztosítottnak az Újpest helyzetét sem a nagycsapat, sem az utánpótlás területén. Elfogadhatatlannak és felháborítónak tartjuk Szlezák Zoltán Újpesti Legendánk eltávolítását. Mi nem facebook oldalt, instagram képeket és twitter bejegyzéseket szeretnénk látni, hanem ŐSZINTE és IGAZ KOMMUNIKÁCIÓT, valamint eredményes, BAJNOKI CÍMRE ESÉLYES ÚJPESTET!
RENDET KÖVETELÜNK ÚJPESTEN! Amíg ennek jeleit nem látjuk megvalósulni, és amíg,a regisztráció intézménye él,addig szervezett szinten továbbra sem fogunk szurkolni és erre kérjük a velünk egyetértő és az Újpest helyzetéért szintén aggódó szurkolótársainkat is. Mi nem fogjuk és nem is akarjuk megtiltani a szurkolást, mi csak azt szeretnénk, ha a szívünk legmélyéből kiüvöltött "Hajrá Lilák!" felkiáltás egy, a hagyományokhoz méltó csapatnak szóljon, akit egy tisztességes vezetőség és stáb irányít. Ez pedig a jelenlegi belga tulajdonossal egyre kevésbé látszik megvalósíthatónak...
ULTRAS ÚJPEST"Bazzani
Ja, és nem huhogni kéne, hanem szurkolni, bazmeg. Legalább mi álljunk a csapat mögé, ha már szétlopják. Anyázást hallva semelyik futballista nem tud jól teljesíteni. Esküszöm, lehet hogy jégkorongban botrányszar évek óta a klub, de hogy ott teljesen családi hangulat van, az tuti. Évek óta szurkolunk a csarnokban úgy, hogy tudjuk, bajnoki címre még hosszú-hosszú évekig semmi esély nincsen. Ezt hívom én rendes szurkolói magatartásnak, lila szívnek, nem a kurva huhogást, meg a nyilatkozatok fingását.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
AztaQ! mi történt, hogy valaki nem vetít? www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/balajcza-a-kieses-ellen-kell-harcolnia-az-ujpestnek-2263867HöriKi is basszák hamarosan.
A szurkolók véleménye:
"Elfogadhatatlannak tartjuk továbbá szeretet csapatunk körül kialakult helyzetet. Semmilyen körülmények között nem fogadjuk el, hogy bárki egy nemzetközi családi futballpiac fiókcsapatának tekintse az Újpestet. Mi nem vállalkozásként tekintünk erre a legendás klubra, mi főként jó magyar játékosokat akarunk látni a csapatban, és nem átmenetileg nálunk elhelyezett külföldi tucatzsoldosokat. Aggódva figyeljük az átigazolási híreket, nem látjuk biztosítottnak az Újpest helyzetét sem a nagycsapat, sem az utánpótlás területén. Elfogadhatatlannak és felháborítónak tartjuk Szlezák Zoltán Újpesti Legendánk eltávolítását. Mi nem facebook oldalt, instagram képeket és twitter bejegyzéseket szeretnénk látni, hanem ŐSZINTE és IGAZ KOMMUNIKÁCIÓT, valamint eredményes, BAJNOKI CÍMRE ESÉLYES ÚJPESTET!
RENDET KÖVETELÜNK ÚJPESTEN! Amíg ennek jeleit nem látjuk megvalósulni, és amíg,a regisztráció intézménye él,addig szervezett szinten továbbra sem fogunk szurkolni és erre kérjük a velünk egyetértő és az Újpest helyzetéért szintén aggódó szurkolótársainkat is. Mi nem fogjuk és nem is akarjuk megtiltani a szurkolást, mi csak azt szeretnénk, ha a szívünk legmélyéből kiüvöltött "Hajrá Lilák!" felkiáltás egy, a hagyományokhoz méltó csapatnak szóljon, akit egy tisztességes vezetőség és stáb irányít. Ez pedig a jelenlegi belga tulajdonossal egyre kevésbé látszik megvalósíthatónak...
ULTRAS ÚJPEST"
több mint 12 éve
AztaQ! mi történt, hogy valaki nem vetít? www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/balajcza-a-kieses-ellen-kell-harcolnia-az-ujpestnek-2263867
több mint 12 éve
mexikói labdarúgás 😊espndeportes.espn.go.com/videohub/video/clipDeportes?id=1853603
¡GOLAZO!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ownage... 😀(azt hiszem el is kezdtük a trasht a 2. fordulóra... 😊 )
|
több mint 12 éve
Legalább annyira, mint amit a csapata produkált az EL-ben 😀ez egy igen színvonalas komment volt 😊Farkycsak kár hogy nem fekete fehér és rácsok mögött vannak a majmok 😀 fotosop expert lennék meg is csinálnám pár banánnalpeteyDiósgyőri vagyok, de ez tényleg gyönyörű!kristof
végre hosszanti zöld-fehér csíkos mez újra!!! nekem nagyon bejövős! KELL...Divat