Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Estére tippek?

Szerintem: Real Madrid - FC Barcelona 1-2.JC6
2-2-t érzek. Jó a Barcának az X.
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Estére tippek?

Optimista tippem 😛
Ma 3-1 Real
kupa 1-0 Real
BL Barcelonában 2-1 Barca, Madridban 2-0 Real 😛
Egyszerűen nem hiszem, hogy Mourinhon egynél többször ki lehet fogni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ezt nem a Vidi utálatom miatt írtam be, hanem, mert viccesnek találtam, főleg Klement bá'-tól..
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ez is nagy 😀

VIDEOTON-PUSKÁS AKADÉMIA–GYŐRI ETO FC II 2–0 (0–0)

Klement István: – Megszoktuk, hogy ezen a pályán nemcsak a Videoton II-vel kell megküzdenünk, hanem a külső körülményekkel is. Határozottan állítják a tartalék játékosaink, hogy az első gólnál még a gólvonalat se érte a labda, harminc centivel kijjebb volt, így azért nehéz eredményt elérni… JC6
tudjuk, és velociraptorok is vannak

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez is nagy 😀

VIDEOTON-PUSKÁS AKADÉMIA–GYŐRI ETO FC II 2–0 (0–0)

Klement István: – Megszoktuk, hogy ezen a pályán nemcsak a Videoton II-vel kell megküzdenünk, hanem a külső körülményekkel is. Határozottan állítják a tartalék játékosaink, hogy az első gólnál még a gólvonalat se érte a labda, harminc centivel kijjebb volt, így azért nehéz eredményt elérni…

FTC 2 - SZTK 5-1

Várhidi Péter: – Sok volt nekünk az egy hét alatt lejátszott három mérkőzés... (BL, Kupa és bajnoki 😀 )
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 104
amit a sors odaadott a Kecskemét ellen, azt most elvette a Honvéd ellen

Véber György (Lombard): - A Honvéd megölte a focit, az ilyen játék miatt vannak egyre kevesebben a stadionokban.Hurka
LOL 😀

a kispestiek ha tudnának focizni, akkor azt csinálnák, de nem tudnak így marad a rakkolás. Mit nem értesz Gyuri ?Höri
ez a Zelenka basszus, kinézetre azt mondanám rá, hogy egy csöves a nyugatiról, de nem játszik rosszul. Bright mondjuk jó nagy gólt lőtt, igen lecsúszott neki 😀
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

Véber György (Lombard): - A Honvéd megölte a focit, az ilyen játék miatt vannak egyre kevesebben a stadionokban.Hurka
LOL 😀

a kispestiek ha tudnának focizni, akkor azt csinálnák, de nem tudnak így marad a rakkolás. Mit nem értesz Gyuri ?

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 104

Véber György (Lombard): - A Honvéd megölte a focit, az ilyen játék miatt vannak egyre kevesebben a stadionokban.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A Scholes - eset lehetett volna fordítva is...
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
A "félhivatalos" verzió alapján Özil kimarad :o :o 😕 Ezt elég nagy hibának tartom,főleg,ha tényleg olyan felállásban lépnek ki,mint amit írtak...
A két kupát hozni kell,nincs mese,a bajnokság marad a Barcának 😊
szerk:Mostmár a hivatalosból alapján is 😕

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 683
Azt hiszem itt vitáztam egyszer valakivel, hogy alattomos-e a vörhenyes. Ma pont sikerült megint megmutatni a "szebbik" arcát...Schleck
Az utóbbi 1-2 évben már egyre több elkésett belépője akadt, idény végén, vagy köv. szezonban szerintem visszavonul. Most is kb. 0-1sec-en mulott, h ő talpalta le a másikat és nem a másik őt, mert a másik is talppal jött. De az alattomos szó szerintem kurvára nem illik rá.Duff
Nana. Azért néha mikor eldurrant az agya, semmi nem számított.
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 159
Azt hiszem itt vitáztam egyszer valakivel, hogy alattomos-e a vörhenyes. Ma pont sikerült megint megmutatni a "szebbik" arcát...Schleck
Az utóbbi 1-2 évben már egyre több elkésett belépője akadt, idény végén, vagy köv. szezonban szerintem visszavonul. Most is kb. 0-1sec-en mulott, h ő talpalta le a másikat és nem a másik őt, mert a másik is talppal jött. De az alattomos szó szerintem kurvára nem illik rá.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Azt hiszem itt vitáztam egyszer valakivel, hogy alattomos-e a vörhenyes. Ma pont sikerült megint megmutatni a "szebbik" arcát...

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 626
Carrick óriásit hibázott, Berbatov az elején belőhette volna a ziccereit, de úgy gondolom, egy City elleni vereség után nem kell keresni a magyarázatokat - nyerni kellett volna... 😕 Sőt, továbbmegyek, innen már meg kellett volna nyerni az FA-kupát. :rolleyes:

A triplázással is úgy jártunk, mint a veretlen szezonnal: haladtunk felé, már-már kezdett reális lehetőségnek tűnni, de elbuktuk. Nem mintha a triplázást sajnálnám elsősorban, mert azért lássuk be, sok esélyünk nem lett volna rá - sokkal inkább az FA-kupát, aminek a megnyerésétől megint csak karnyújtásnyira voltunk, de az utolsó akadályt nem tudtuk átlépni, ami ráadásul pont a városi rivális volt (akiknek így gyakorlatilag tálcán nyújtottuk át a kupagyőzelmet).
több mint 13 éve
bázeg a city ment a döntöbe 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Elképzelhetőnek tartom, hogy a DVSC játékosoknak nem tetszett a cseh tréner, ezért megbuktatták...

Tiszta szégyen..
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 683
LOL. 2. a Paks. 😀
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 034 — we almost always almost win
Azért próbálkozik Mou, a félhivatalos kezdőben így néz ki a Real középpályája: Xabi Alonso, Pepe, Khedira.Pocs
sztem ez kicsit darabos középpálya, de hát meglátjuk. Remélem beválik.Habi
Én nem tudom elképzelni, hogy működhetne ez a középpálya, ezért remélem is, hogy ez lesz.Pocs
Pepenél lejön a lilaköd aztán minden barcás inkább elmenekül 😛

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Azért próbálkozik Mou, a félhivatalos kezdőben így néz ki a Real középpályája: Xabi Alonso, Pepe, Khedira.Pocs
sztem ez kicsit darabos középpálya, de hát meglátjuk. Remélem beválik.Habi
Én nem tudom elképzelni, hogy működhetne ez a középpálya, ezért remélem is, hogy ez lesz.

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
sztem ez kicsit darabos középpálya, de hát meglátjuk. Remélem beválik.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
2-3

király kupában 2vel nyer a Barca
bl elődöntőben 3mal nyer otthon a Barca és X lesz MadridbanHabi
Nem hinném,hogy négy meccsből egyet sem nyer a Real.
Ok? Murinnnnnyó.Bazzani
én nagyon remélem, hogy nem úgy lesz ahogy leírtam, de a jelenlegi real középpálya nem kompatibilis a barca közepével sztem, és ez lesz a vesztük. jövőre nagyobb esélyekkel indulnak majd, nem véletlen hallani, hogy José akar vkp-t venni nyáron. ha azt a posztot megoldja akkor viszont meg fogják verni a barcát. de idén még nem. a döntetlen már szép lenneHabi
Azért próbálkozik Mou, a félhivatalos kezdőben így néz ki a Real középpályája: Xabi Alonso, Pepe, Khedira.

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Estére tippek?

2-3

király kupában 2vel nyer a Barca
bl elődöntőben 3mal nyer otthon a Barca és X lesz MadridbanHabi
Nem hinném,hogy négy meccsből egyet sem nyer a Real.
Ok? Murinnnnnyó.Bazzani
én nagyon remélem, hogy nem úgy lesz ahogy leírtam, de a jelenlegi real középpálya nem kompatibilis a barca közepével sztem, és ez lesz a vesztük. jövőre nagyobb esélyekkel indulnak majd, nem véletlen hallani, hogy José akar vkp-t venni nyáron. ha azt a posztot megoldja akkor viszont meg fogják verni a barcát. de idén még nem. a döntetlen már szép lenne

JT Daniels fan
több mint 13 éve
http://hastorresscoredforchelsea.com/ 😂
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 034 — we almost always almost win
Érdekes ez a sok barca pick, Mourinhot nem nagyon szokták megverni egy évben kétszer otthon. 😊
szerk: Jah, egyébként 2-1 lesz a Madridnak.Schleck
Hát a Real az utóbbi időben legalább 5öt szokott kapni a barcától, és nem szokott annyit rúgni, de ne legyen igazam...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Érdekes ez a sok barca pick, Mourinhot nem nagyon szokták megverni egy évben kétszer otthon. 😊
szerk: Jah, egyébként 2-1 lesz a Madridnak.