Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Estére tippek?2-2-t érzek. Jó a Barcának az X.
Szerintem: Real Madrid - FC Barcelona 1-2.JC6
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Estére tippek?Optimista tippem 😛
Ma 3-1 Real
kupa 1-0 Real
BL Barcelonában 2-1 Barca, Madridban 2-0 Real 😛
Egyszerűen nem hiszem, hogy Mourinhon egynél többször ki lehet fogni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ezt nem a Vidi utálatom miatt írtam be, hanem, mert viccesnek találtam, főleg Klement bá'-tól..
több mint 13 éve
Ez is nagy 😀tudjuk, és velociraptorok is vannak
VIDEOTON-PUSKÁS AKADÉMIA–GYŐRI ETO FC II 2–0 (0–0)
Klement István: – Megszoktuk, hogy ezen a pályán nemcsak a Videoton II-vel kell megküzdenünk, hanem a külső körülményekkel is. Határozottan állítják a tartalék játékosaink, hogy az első gólnál még a gólvonalat se érte a labda, harminc centivel kijjebb volt, így azért nehéz eredményt elérni… JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez is nagy 😀VIDEOTON-PUSKÁS AKADÉMIA–GYŐRI ETO FC II 2–0 (0–0)
Klement István: – Megszoktuk, hogy ezen a pályán nemcsak a Videoton II-vel kell megküzdenünk, hanem a külső körülményekkel is. Határozottan állítják a tartalék játékosaink, hogy az első gólnál még a gólvonalat se érte a labda, harminc centivel kijjebb volt, így azért nehéz eredményt elérni…
FTC 2 - SZTK 5-1
Várhidi Péter: – Sok volt nekünk az egy hét alatt lejátszott három mérkőzés... (BL, Kupa és bajnoki 😀 )
több mint 13 éve
Hurka
4 104
ez a Zelenka basszus, kinézetre azt mondanám rá, hogy egy csöves a nyugatiról, de nem játszik rosszul. Bright mondjuk jó nagy gólt lőtt, igen lecsúszott neki 😀amit a sors odaadott a Kecskemét ellen, azt most elvette a Honvéd ellenLOL 😀
Véber György (Lombard): - A Honvéd megölte a focit, az ilyen játék miatt vannak egyre kevesebben a stadionokban.Hurka
a kispestiek ha tudnának focizni, akkor azt csinálnák, de nem tudnak így marad a rakkolás. Mit nem értesz Gyuri ?Höri
több mint 13 éve
amit a sors odaadott a Kecskemét ellen, azt most elvette a Honvéd ellenLOL 😀
Véber György (Lombard): - A Honvéd megölte a focit, az ilyen játék miatt vannak egyre kevesebben a stadionokban.Hurka
a kispestiek ha tudnának focizni, akkor azt csinálnák, de nem tudnak így marad a rakkolás. Mit nem értesz Gyuri ?
több mint 13 éve
Hurka
4 104
amit a sors odaadott a Kecskemét ellen, azt most elvette a Honvéd ellenVéber György (Lombard): - A Honvéd megölte a focit, az ilyen játék miatt vannak egyre kevesebben a stadionokban.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A Scholes - eset lehetett volna fordítva is...
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 631
A "félhivatalos" verzió alapján Özil kimarad :o :o 😕 Ezt elég nagy hibának tartom,főleg,ha tényleg olyan felállásban lépnek ki,mint amit írtak...A két kupát hozni kell,nincs mese,a bajnokság marad a Barcának 😊
szerk:Mostmár a hivatalosból alapján is 😕
több mint 13 éve
szaba
10 683
Nana. Azért néha mikor eldurrant az agya, semmi nem számított.Azt hiszem itt vitáztam egyszer valakivel, hogy alattomos-e a vörhenyes. Ma pont sikerült megint megmutatni a "szebbik" arcát...SchleckAz utóbbi 1-2 évben már egyre több elkésett belépője akadt, idény végén, vagy köv. szezonban szerintem visszavonul. Most is kb. 0-1sec-en mulott, h ő talpalta le a másikat és nem a másik őt, mert a másik is talppal jött. De az alattomos szó szerintem kurvára nem illik rá.Duff
több mint 13 éve
Duff
3 159
Azt hiszem itt vitáztam egyszer valakivel, hogy alattomos-e a vörhenyes. Ma pont sikerült megint megmutatni a "szebbik" arcát...SchleckAz utóbbi 1-2 évben már egyre több elkésett belépője akadt, idény végén, vagy köv. szezonban szerintem visszavonul. Most is kb. 0-1sec-en mulott, h ő talpalta le a másikat és nem a másik őt, mert a másik is talppal jött. De az alattomos szó szerintem kurvára nem illik rá.
több mint 13 éve
Azt hiszem itt vitáztam egyszer valakivel, hogy alattomos-e a vörhenyes. Ma pont sikerült megint megmutatni a "szebbik" arcát...
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Carrick óriásit hibázott, Berbatov az elején belőhette volna a ziccereit, de úgy gondolom, egy City elleni vereség után nem kell keresni a magyarázatokat - nyerni kellett volna... 😕 Sőt, továbbmegyek, innen már meg kellett volna nyerni az FA-kupát. :rolleyes: A triplázással is úgy jártunk, mint a veretlen szezonnal: haladtunk felé, már-már kezdett reális lehetőségnek tűnni, de elbuktuk. Nem mintha a triplázást sajnálnám elsősorban, mert azért lássuk be, sok esélyünk nem lett volna rá - sokkal inkább az FA-kupát, aminek a megnyerésétől megint csak karnyújtásnyira voltunk, de az utolsó akadályt nem tudtuk átlépni, ami ráadásul pont a városi rivális volt (akiknek így gyakorlatilag tálcán nyújtottuk át a kupagyőzelmet).
több mint 13 éve
Duff
3 159
bázeg a city ment a döntöbe 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Elképzelhetőnek tartom, hogy a DVSC játékosoknak nem tetszett a cseh tréner, ezért megbuktatták...Tiszta szégyen..
több mint 13 éve
szaba
10 683
LOL. 2. a Paks. 😀
több mint 13 éve
Pepenél lejön a lilaköd aztán minden barcás inkább elmenekül 😛Én nem tudom elképzelni, hogy működhetne ez a középpálya, ezért remélem is, hogy ez lesz.PocsAzért próbálkozik Mou, a félhivatalos kezdőben így néz ki a Real középpályája: Xabi Alonso, Pepe, Khedira.Pocssztem ez kicsit darabos középpálya, de hát meglátjuk. Remélem beválik.Habi
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Én nem tudom elképzelni, hogy működhetne ez a középpálya, ezért remélem is, hogy ez lesz.Azért próbálkozik Mou, a félhivatalos kezdőben így néz ki a Real középpályája: Xabi Alonso, Pepe, Khedira.Pocssztem ez kicsit darabos középpálya, de hát meglátjuk. Remélem beválik.Habi
több mint 13 éve
Azért próbálkozik Mou, a félhivatalos kezdőben így néz ki a Real középpályája: Xabi Alonso, Pepe, Khedira.Pocssztem ez kicsit darabos középpálya, de hát meglátjuk. Remélem beválik.
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Azért próbálkozik Mou, a félhivatalos kezdőben így néz ki a Real középpályája: Xabi Alonso, Pepe, Khedira.én nagyon remélem, hogy nem úgy lesz ahogy leírtam, de a jelenlegi real középpálya nem kompatibilis a barca közepével sztem, és ez lesz a vesztük. jövőre nagyobb esélyekkel indulnak majd, nem véletlen hallani, hogy José akar vkp-t venni nyáron. ha azt a posztot megoldja akkor viszont meg fogják verni a barcát. de idén még nem. a döntetlen már szép lenneHabi2-3Nem hinném,hogy négy meccsből egyet sem nyer a Real.
király kupában 2vel nyer a Barca
bl elődöntőben 3mal nyer otthon a Barca és X lesz MadridbanHabi
Ok? Murinnnnnyó.Bazzani
több mint 13 éve
én nagyon remélem, hogy nem úgy lesz ahogy leírtam, de a jelenlegi real középpálya nem kompatibilis a barca közepével sztem, és ez lesz a vesztük. jövőre nagyobb esélyekkel indulnak majd, nem véletlen hallani, hogy José akar vkp-t venni nyáron. ha azt a posztot megoldja akkor viszont meg fogják verni a barcát. de idén még nem. a döntetlen már szép lenneNem hinném,hogy négy meccsből egyet sem nyer a Real.Estére tippek?2-3
király kupában 2vel nyer a Barca
bl elődöntőben 3mal nyer otthon a Barca és X lesz MadridbanHabi
Ok? Murinnnnnyó.Bazzani
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Érdekes ez a sok barca pick, Mourinhot nem nagyon szokták megverni egy évben kétszer otthon. 😊Hát a Real az utóbbi időben legalább 5öt szokott kapni a barcától, és nem szokott annyit rúgni, de ne legyen igazam...
szerk: Jah, egyébként 2-1 lesz a Madridnak.Schleck
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Érdekes ez a sok barca pick, Mourinhot nem nagyon szokták megverni egy évben kétszer otthon. 😊szerk: Jah, egyébként 2-1 lesz a Madridnak.