NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/sportberuhazasok-szukseg-eseten-a-stadionepiteseket-is-felfuggeszthetik-2243477

na eddig tartott a nagy lendület, de akkor minek kell elindítani...davemayer
A gáz csak az h az Albert stadiont mar lebontották...Sinisa
pont erre céloztam, minek kell elkezdeni ha utána egy hónappal ilyen hírek vannak. Azt ne mondja senki hogy nem tudták előre mihez nyúlnak hozzá ha gáz van...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 737 — Whoops, looks like something went wrong.
LOL

www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/atletico-madrid-falcao-60-millio-euroert-a-monacoe-lesz-sajtohir-2243463

több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 143 — Gràcies Pep!
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/sportberuhazasok-szukseg-eseten-a-stadionepiteseket-is-felfuggeszthetik-2243477

na eddig tartott a nagy lendület, de akkor minek kell elindítani...davemayer
A gáz csak az h az Albert stadiont mar lebontották...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve

na eddig tartott a nagy lendület, de akkor minek kell elindítani...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Jó lesz az, két év és Pintér lesz az új MU manager.Stez
Azt hittem már CsankAsbee
Csank igazán megérdemelne egy nívós nagy európai fociklubot, már csak azért az egy mondatáért is, amikor valami nemzetközi kupameccs elött a kérdésre, hogy "mi lesz idegenben a meccs eleji taktika?" azt felelte:
"Igyekszünk megzavarni az ellenfelet 4-5 apró góllal."
Ha bejön akkor tökéletes taktika.
És még mi lehet benne...Sobri Jóska
Mondjuk ismerősök közül aki nagy "focistának" tartotta magát, egyik sem volt egy nagy észlény és nem is hinném azt, hogy alapból felfognák a komplexebb taktikai dolgokat. Persze ezzel nem azt mondom, hogy minden focista buta 😀 Ugyanakkor annyi rémlik az egészből, mikor egyesületben fociztam, hogy játszottunk ahogy tudtunk, majd mikor váltottam asztaliteniszre ott ez az elgondolás nagyon nem volt kifizetődő...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 459 — Expect the Best !
Csank - MU párhuzamról annyit, hogy amikor SAF itthon tartott egy előadást a végén megkérdezte hogy valakinek van e kéedése... Természetesen az illusztris magyar edzői karnak nem volt. Majd kifele a teremből csank megkérdezte az egyik másik nagytudásút,hogy : " te! Ez tudott nekünk valami újat mondani?" 😀peach
úgy tűnik még is JJ-nek lesz akkor igaza!
ilyen egyszerű játék ez... 😊
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 605 — a new hope (again)
Csank - MU párhuzamról annyit, hogy amikor SAF itthon tartott egy előadást a végén megkérdezte hogy valakinek van e kéedése... Természetesen az illusztris magyar edzői karnak nem volt. Majd kifele a teremből csank megkérdezte az egyik másik nagytudásút,hogy : " te! Ez tudott nekünk valami újat mondani?" 😀peach
Jogos.
Itthon Ferguson még egy ZTE ellen se tudott nyerni.
Magyarországon még a soccer is más...Sobri Jóska
és nehezebb, akárcsak az élet.... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 077 — #NoStress
Jogos.
Itthon Ferguson még egy ZTE ellen se tudott nyerni.
Magyarországon még a soccer is más...

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 605 — a new hope (again)
Csank - MU párhuzamról annyit, hogy amikor SAF itthon tartott egy előadást a végén megkérdezte hogy valakinek van e kéedése... Természetesen az illusztris magyar edzői karnak nem volt. Majd kifele a teremből csank megkérdezte az egyik másik nagytudásút,hogy : " te! Ez tudott nekünk valami újat mondani?" 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Valaki mondja már el mi értelme van elengedni Rooney-t a MU-ból?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
beteg az agyatok... 😀

de akkor nem titkolom tovább és bevallom(bár szvsz páran már sejtettétek), h én vagyok a levegő Ura, azaz Air Sanyi!!! 😛

|
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 077 — #NoStress
Azt hittem már CsankAsbee
Csank igazán megérdemelne egy nívós nagy európai fociklubot, már csak azért az egy mondatáért is, amikor valami nemzetközi kupameccs elött a kérdésre, hogy "mi lesz idegenben a meccs eleji taktika?" azt felelte:
"Igyekszünk megzavarni az ellenfelet 4-5 apró góllal."
Ha bejön akkor tökéletes taktika.
És még mi lehet benne...

több mint 12 éve
III.JC6 89 — In God I trust
Sőt, ő maga mondta azt a bizonyos mondatot 😀III.JC6
Ja 😀 Csak nem meri bevallani 😀 fél, hogy trollfoci celeb lenne...Kiss
Már az 😀
Divat = Újvári Joci 😀

„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
Sőt, ő maga mondta azt a bizonyos mondatot 😀III.JC6
Ja 😀 Csak nem meri bevallani 😀 fél, hogy trollfoci celeb lenne...

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Sőt, ő maga mondta azt a bizonyos mondatot 😀

több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
Hrutka Jani, tegnap, Facebook:
"(...) Zárásként álljon itt a futballszerető facebook-olok egyik nagy kedvencének a mérkőzés utáni visszaemlékezésének szavai, melyet Nekem mondott a fehérvári busz előtt beszélgetve:
"az egyik biztonsági őr, elkezdett lökdösni, csapkodott miközben azt kiabálta felém:
Már régóta utállak Te h...e köcsög, b..d szájba a k...a anyádat, mindjárt jól szájba is b...lak Te f..szopó!" - magasztos, kellő intellektussal párosítva, magáért beszél!
Szomorú, hogy ilyen előfordulhat!"farkaspeti
Divat 8 órája már bemásolta, ő very fast.
😀III.JC6
akkor viszont jó megfigyelő vagyok, pedig a meccs időpontjáig visszapörgettem 😀farkaspeti
Divat már a meccs előtt belinkelte. 😀

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
farkaspeti Washington Commanders 763
"(...) Zárásként álljon itt a futballszerető facebook-olok egyik nagy kedvencének a mérkőzés utáni visszaemlékezésének szavai, melyet Nekem mondott a fehérvári busz előtt beszélgetve:
"az egyik biztonsági őr, elkezdett lökdösni, csapkodott miközben azt kiabálta felém:
Már régóta utállak Te h...e köcsög, b..d szájba a k...a anyádat, mindjárt jól szájba is b...lak Te f..szopó!" - magasztos, kellő intellektussal párosítva, magáért beszél!
😀III.JC6
akkor viszont jó megfigyelő vagyok, pedig a meccs időpontjáig visszapörgettem 😀

több mint 12 éve
😀

több mint 12 éve
farkaspeti Washington Commanders 763
Na,kap-e büntit akármelyik csapat?Kenny
tévések kapnak vissza-vissazesőként 103.000...na jó talán 150.000,-
air sanyi pedig 4-6 meccs körül, bele se merek gondolni mit mondott, de sztem utána hazament és kiverte magának, aztán persze bele is feküdt a g.cibe! sanyi a király!Divat
Azért Nemzetsándora is kapott 😀

Szomorú, hogy ilyen előfordulhat!"

több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Örülök Moyesnak illik a United stílusába, de annak méginkább örülök, hogy nem Mourinho érkezett, mert féltem, h ő lesz a befutó. Remélem Moyes hozza magával Bainest.Duff
Pumuklival együtt 😊 Carrickel fasza kis páros lennének.

több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Örülök Moyesnak illik a United stílusába, de annak méginkább örülök, hogy nem Mourinho érkezett, mert féltem, h ő lesz a befutó. Remélem Moyes hozza magával Bainest.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Azt hittem már Csank

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Én azért számítok visszaesésre a Manutdtől, legalábbis nem lesz zökkenőmentes az átmenet szerintem. Nem is lehet.

Viszont, hogy az Everton hol lesz jövőre az is egy jó kérdés. Moyes azért alsó hangon, kevés pénzzel 5 csillagos munkát végzett évek óta.
több mint 12 éve
Ha PL-en belül kellett gondolkodni akkor én is őt választottam volna, jó és eredményes munkát végzett az Evertonnál. Viszont hogy nem 6 évre szerződtetem az tuti. Nem azért mert ha nem triplázunk ki kell rúgni, ha jövőre nem nyerünk semmit akkor is hagynám dolgozni (ha van stílusa a csapatnak és nem omlik össze) de szerintem 3 év bőven elég lett volna. Az neki sem kevés meg a klubnak sem olyan sok.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 737 — Whoops, looks like something went wrong.
Jó lesz az, két év és Pintér lesz az új MU manager.