Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 809 — "Grammar maci"
Nem tudom hogy volt-e már olyan negyeddöntő bármilyen kupa-kiírásban ahol minden továbbjutó kettősgyőzelemmel zárt, nekem elég hihetetlennek hangzik... És most ugye ez volt, kész :o

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Elvesztettük a Rocky Mountain Cup-rangadót a RSL ellen. A rohadt kis potyalesők a 94. percben szerzett mákos góllal győztek, úgy hogy addig a döntetlen eredménnyel is hiányérzetem volt, mert mi voltunk a jobbak. Kurvára elegem van ezekből a korcsokból, tavaly is mindkétszer az utolsó pillanatban mentették döntetlenre az egymás elleni meccsünket, most is. Ellenük minden meccs addig tart, amíg nem lőnek gólt a végén, patkány divatcsapat. Mellesleg alattomos módon lerúgták Amarikwa-t és Smith-t is, tök jó, hogy Casey és Mastroeni után még két embert vesztettünk el. Ezért még szörnyű bosszúban lesz részük. Kibaszott soccer, mindig csak indulatokat szít. 😀

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 034 — we almost always almost win
4ből 3mat eltaláltam, csak a Donetsket tévesztettem el 😊
Raúl nagy király de azért Jurado is beférne a stécébe.

Még mindig Schalke-Real döntőt szeretnék, h Raúl megmutathassa mi nem kellett, de a Real úgy is szop egy 5öst mint rendesen... 😕

szerk: Most látom milyen góllal nyert a Real LOL 😂

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
Lemaradtam az első félidőről, megmondaná nekem valaki, hogy a három 11-es gyanús szituáció közül valamelyik megadható volt-e a Tottenham-nek? Köszönöm.JC6
Egyet talán meg lehetett volna adni a 4gólos hátrány tudatában,de látva ezt a szerencsétlenkedést, még lehet azt sem lőtték volna be 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egyértelműen a jobbik csapat jutott tovább, ez nem is volt kérdés. Már a sorsoláskor rossz előérzetem volt, amit tetézett Crouch kiállítása is. Eldőlt, mielőtt elkezdődött volna.

Schalke - Barca döntőt várok most már 😀
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Azért Materazzinak most szívesen beszólnék.... 😀
több mint 13 éve
És a MESTER! mekkora gólpassz volt :cool:

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
59'

A Tottenham hat órája nem szerzett gólt a Bajnokok Ligájában.

Akár hogy is számolom, nem jön ki...
több mint 13 éve
Az atdhe kurva szar. Ti hol nézitek?apeszos
http://www.fromsportcom.com
görgess le, és válassz 😊eaglesmcnabb
Köszi! 😊
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Az atdhe kurva szar. Ti hol nézitek?apeszos
http://www.fromsportcom.com
görgess le, és válassz 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
..ezt nem bírja el egy csapat...múltkor Crojcs, most meg a Vasorrú bába...
több mint 13 éve
Ilyen gólt szopni. Már csak 4 kell az internek...

több mint 13 éve
Az atdhe kurva szar. Ti hol nézitek?
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Az Inter védelme megint "kiváló". 😊danyly
fasza h Lució ugyanazt faszságot megcsinálja mint a román...áhhh felrakja idei szezonunkra/védelmünkre a pontot...remélem Samuel visszatér térdszalagszakadásából, és ő is balfaszkodik vmit a mihez tartás végett 😊

|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lemaradtam az első félidőről, megmondaná nekem valaki, hogy a három 11-es gyanús szituáció közül valamelyik megadható volt-e a Tottenham-nek? Köszönöm.
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 441 — Dolphins fan
Az Inter védelme megint "kiváló". 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Raúl mekkora isten?

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
71

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 414 — Whoops, looks like something went wrong.
Lloris nem Lyonban akar megöregedni gondolom 😐JoeyPorter
Egyelőre állítólag annyi biztos, hogy Neuer nem elérhető. De pl Adlernek a Mu a kedvenc csapata és volt is pletyka a leigazolásáról. Bár a legújabb utódként De Gea-t pletykálják. állítólag tárgyalt is vele a UnitedDouble B
Llorist bírom, de pl. szerintem Adler és De Gea is mérföldekre van VDS-tól. Akinfeevre meg már évek óta vadászik elvileg a fél Európa, mégis Oroszországban poshad még mindig.Schleck
Ott van Stekelenburg, aki szerintem borzasztó jó kapus.
Hollandiában vannak néhányan, elég jók.
De Gea szintén rohadt jó. Persze, hogy nem üti meg VDS szintjét, miután alig néhány éve véd a Madridban. ENnyi idő alatt nem is védi magát világsztár kapussá. És ez igaz a többiekre is, ráadásul egyik sem folyamatos BL résztvevő csapatban játszik, így a hypeot sem kapják meg annyira. De ha VDS visszavonul, szerintem tuti kiad a MÚ egy komolyabb összeget kapusra, nem viccből keresi Ferguson már évek óta lázasan VDS utódját. A szeme megvan a tehetségekhez..
De mondjuk ha Reinát elviszik a Poolból, amit szintén sok helyen pletykáltak, na az lesz ám a vicc. 😀

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
És te az elérhetőek közül kit látsz, aki csak megközelíteni meg tudná VDS-t? Nem tudom, én valahogy nem látok sok világsztár kaliberű fiatal kapust, a normálisak pedig olyan csapatnál vannak legtöbben, akik nem fogják eladni őket.Schleck
Egyelőre állítólag annyi biztos, hogy Neuer nem elérhető. De pl Adlernek a Mu a kedvenc csapata és volt is pletyka a leigazolásáról. Bár a legújabb utódként De Gea-t pletykálják. állítólag tárgyalt is vele a UnitedDouble B
Llorist bírom, de pl. szerintem Adler és De Gea is mérföldekre van VDS-tól. Akinfeevre meg már évek óta vadászik elvileg a fél Európa, mégis Oroszországban poshad még mindig.

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 626
Van der Sar szintjét megközelítő kapust nem fogunk tudni találni, ez egyértelmű. Amikor a világ legjobb kapusairól van szó, még mindig előkerül Buffon neve, szégyen. Ha kapust kellene választanom a csapatomba, csakis Van der Sar, senki más (esetleg még Casillas, de mellette is csak egy jó érv van VdS-sel szemben, a kora). Nagyobb veszteség lesz az ő visszavonulása, mint anno C. Ronaldo távozása. 😐

A Paksnak gratulálok a Ligakupa elhódításáért, megérdemelték. 😉
több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
A MÚ folyamatosan futkorászik 1-2 éve a jobbnál jobb kapusok után, akik ez esetben tényleg rohadt jók.
Ha Van Der Sar visszavonul, szerintem jelentősebb összegért érkezik egy kockázatmentes megoldás. Emiatt a poszt miatt pont nem aggódnék azért annyira..Stez
És te az elérhetőek közül kit látsz, aki csak megközelíteni meg tudná VDS-t? Nem tudom, én valahogy nem látok sok világsztár kaliberű fiatal kapust, a normálisak pedig olyan csapatnál vannak legtöbben, akik nem fogják eladni őket.Schleck
Egyelőre állítólag annyi biztos, hogy Neuer nem elérhető. De pl Adlernek a Mu a kedvenc csapata és volt is pletyka a leigazolásáról. Bár a legújabb utódként De Gea-t pletykálják. állítólag tárgyalt is vele a United
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
Valóban, én most nem erre gondoltam, mert az aggaszt hogy ki fogja pótolni, de remélem VDS is igy fog elbucsuzni tőlünk , egy végső diadallal (vagy akár hárommal mint Peter) 😊Raider89
A MÚ folyamatosan futkorászik 1-2 éve a jobbnál jobb kapusok után, akik ez esetben tényleg rohadt jók.
Ha Van Der Sar visszavonul, szerintem jelentősebb összegért érkezik egy kockázatmentes megoldás. Emiatt a poszt miatt pont nem aggódnék azért annyira..Stez
Lloris nem Lyonban akar megöregedni gondolom 😐

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Valóban, én most nem erre gondoltam, mert az aggaszt hogy ki fogja pótolni, de remélem VDS is igy fog elbucsuzni tőlünk , egy végső diadallal (vagy akár hárommal mint Peter) 😊Raider89
És te az elérhetőek közül kit látsz, aki csak megközelíteni meg tudná VDS-t? Nem tudom, én valahogy nem látok sok világsztár kaliberű fiatal kapust, a normálisak pedig olyan csapatnál vannak legtöbben, akik nem fogják eladni őket.

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 414 — Whoops, looks like something went wrong.
Ha Van Der Sar visszavonul, szerintem jelentősebb összegért érkezik egy kockázatmentes megoldás. Emiatt a poszt miatt pont nem aggódnék azért annyira..