NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 356
42
21:00 ARMY vs NAVY - CBS
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Azért ez a Fergusonos bejelntés igen váratlanul ért, pedig ugye mennyit lehetett anno ezt hallani de az utóbbi pár évben annyira vitte a lendület hogy erről a veszélyről teljesen megfeledkeztem 😕Nincs jó utód, de ha választani kell én mondanám Mou-t is, de Moyes sem rossz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
manutd.com fb oldala most hozta le, hogy Sir Alex visszavonul.ByeAlex
😥Duff

több mint 12 éve
Gerrard bal vállát a héten műtik, így az utolsó két PL meccset kihagyja, de a felkészülési szezon kezdetére rendben lesz.Apummal kb. 3-4 hónapja azon gondolkoztunk, miért van az a fekete valami a vállára ragasztva meccsek alatt, mert olvasni nem lehetett semmit arról, hogy megsérült volna.
Amit sajnálok, hogy így idén sem lesz meg neki az, hogy mind a 38 bajnokin pályára lépett.
Mert egyébként olyan mindegy már, hogy ki játszik a Fulham és a QPR ellen, biztosan a 7. helyen végez a csapat, ami jó.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
manutd.com fb oldala most hozta le, hogy Sir Alex visszavonul.Így igaz, Sir Alex visszavonul.
😥Duff
www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2013/May/sir-alex-ferguson-to-retire-as-manchester-united-manager.aspx
több mint 12 éve
Legyen igazad.Most olvasom, hogy a "vén" Klose egymaga 5 gólt vágott tegnap a Bolognának(ilyet még negyszer sem csinált klubszinten 16 év alatt). A pályafutása vége felé egész jó spíler lett. 😀iktriadHol van még a vége?
Azért még Rióban egy VB-címet csak behúzna.Sobri Jóska
Az elején tipikus lespuskás csatár volt, aki mellesleg nagyon jól fejelt. Ma már kifejezetten technikásnak mondanám mezőnyben is.Most olvasom, hogy a "vén" Klose egymaga 5 gólt vágott tegnap a Bolognának(ilyet még negyszer sem csinált klubszinten 16 év alatt). A pályafutása vége felé egész jó spíler lett. 😀iktriadAz egyik legalulértékeltebb csatár evör. És szerintem ebben vastagon benne van, hogy német.Vrijbloed
Tudom sokaknak szentségtörés lenne, de szeretném ha mind Gerd Müller német válogatott és Ronaldo VB gólcsúcsát is megdöntené.
több mint 12 éve
Most olvasom, hogy a "vén" Klose egymaga 5 gólt vágott tegnap a Bolognának(ilyet még negyszer sem csinált klubszinten 16 év alatt). A pályafutása vége felé egész jó spíler lett. 😀iktriadAz egyik legalulértékeltebb csatár evör. És szerintem ebben vastagon benne van, hogy német.
több mint 12 éve
Öncélú irónia. De közel a BL-házidöntő.OMG, milyen lehet az a bajnokság, aminek az alsóbb osztályában ilyen gól születik?ezt most nem értem, ő eltalálta így a labdát ettől jó a fentebb lévő osztály? vagy mire próbálsz utalni?davemayer
Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
OMG, milyen lehet az a bajnokság, aminek az alsóbb osztályában ilyen gól születik?ezt most nem értem, ő eltalálta így a labdát ettől jó a fentebb lévő osztály? vagy mire próbálsz utalni?
Dzsokijuing
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
OMG, milyen lehet az a bajnokság, aminek az alsóbb osztályában ilyen gól születik?Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Most olvasom, hogy a "vén" Klose egymaga 5 gólt vágott tegnap a Bolognának(ilyet még negyszer sem csinált klubszinten 16 év alatt). A pályafutása vége felé egész jó spíler lett. 😀iktriadHol van még a vége?
Azért még Rióban egy VB-címet csak behúzna.
több mint 12 éve
Amíg berki leránt 1-2 klubot 2-3 évente addig nem fog abbamaradni.Valaki(k) jól járnak ezzel.egyébként a tököm tele van ezzel az egész pénzezéssel, minden klubot amelyiknél ez felmerül azonnal kizárni. Lehet hogy 3 csapatossá válna az NB1 de később lehet hogy lenne 10-12 csapat aki stabilan tudná vállalni a megmérettetést. Vagy ha nem akkor amatőr státus és végre oda kerülne ez a sok ingyenélő aki a magyar foci körül van ahová való.Ha kapnak fizetést akkor simán meglesz a dobogó,ha nem akkor nem.Ilyen egyszerű sajnos a képlet..KennyA lényeg h gúnárékat előzzük be, mert a konda úgyis bejut a kupából, szal a 4. hely is EL-t érhet, bár szebb lenne dobogón végezni.ShilkorBözsi szerint 3-0 lett, úgy látszik szerinte is necces volt Lázok tizije....mondjuk ondónál elmenta győrtől sztem kikapunk (nem nekünk adtak le pontokat...) a gedeont ütni kell a konda elleni lesz az igazi rangadó, ott (remélem) a dobogó lesz a tét.davemayer
amúgy szar játék megint, de legalább simán nyertünk, viszont most jön az igazi víz(dobogó)választó: audi-gedeon-kondaDivat
Tényleg, senki sem unta még meg hogy állandóan ez megy?davemayer
több mint 12 éve
az megvan, hogy mekkora adósságot halmoztak fel az európai elitligák csapatai? csak az ő helyzetük annyiban más, hogy a Real vagy a Juventus egy brand, így mindig fognak találni kezest, a magyar kluboknak ez kicsit nehezebben megyjjncaatisztában vagyok vele, csak amíg ezek a brandek azért csinálják mert így éri meg nekik (így termelnek pénzt), ha eldöntik hosszú évek alatt de ki tudnának jönni 0 adósságra addig a magyar klubok nagy része mindig többet költ mint amennyije lehetne/lesz valaha és inkább nem fizet egy idő után, ergo becsapja az alkalmazottait vagy a partnereit tudatosan.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Most olvasom, hogy a "vén" Klose egymaga 5 gólt vágott tegnap a Bolognának(ilyet még negyszer sem csinált klubszinten 16 év alatt). A pályafutása vége felé egész jó spíler lett. 😀
több mint 12 éve
az megvan, hogy mekkora adósságot halmoztak fel az európai elitligák csapatai? csak az ő helyzetük annyiban más, hogy a Real vagy a Juventus egy brand, így mindig fognak találni kezest, a magyar kluboknak ez kicsit nehezebben megy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
egyébként a tököm tele van ezzel az egész pénzezéssel, minden klubot amelyiknél ez felmerül azonnal kizárni. Lehet hogy 3 csapatossá válna az NB1 de később lehet hogy lenne 10-12 csapat aki stabilan tudná vállalni a megmérettetést. Vagy ha nem akkor amatőr státus és végre oda kerülne ez a sok ingyenélő aki a magyar foci körül van ahová való.Ha kapnak fizetést akkor simán meglesz a dobogó,ha nem akkor nem.Ilyen egyszerű sajnos a képlet..KennyA lényeg h gúnárékat előzzük be, mert a konda úgyis bejut a kupából, szal a 4. hely is EL-t érhet, bár szebb lenne dobogón végezni.ShilkorBözsi szerint 3-0 lett, úgy látszik szerinte is necces volt Lázok tizije....mondjuk ondónál elmenta győrtől sztem kikapunk (nem nekünk adtak le pontokat...) a gedeont ütni kell a konda elleni lesz az igazi rangadó, ott (remélem) a dobogó lesz a tét.davemayer
amúgy szar játék megint, de legalább simán nyertünk, viszont most jön az igazi víz(dobogó)választó: audi-gedeon-kondaDivat
Tényleg, senki sem unta még meg hogy állandóan ez megy?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ha kapnak fizetést akkor simán meglesz a dobogó,ha nem akkor nem.Ilyen egyszerű sajnos a képlet..A lényeg h gúnárékat előzzük be, mert a konda úgyis bejut a kupából, szal a 4. hely is EL-t érhet, bár szebb lenne dobogón végezni.ShilkorBözsi szerint 3-0 lett, úgy látszik szerinte is necces volt Lázok tizije....mondjuk ondónál elmenta győrtől sztem kikapunk (nem nekünk adtak le pontokat...) a gedeont ütni kell a konda elleni lesz az igazi rangadó, ott (remélem) a dobogó lesz a tét.davemayer
több mint 12 éve
ha verjük őket sztem előzzük isA lényeg h gúnárékat előzzük be, mert a konda úgyis bejut a kupából, szal a 4. hely is EL-t érhet, bár szebb lenne dobogón végezni.ShilkorBözsi szerint 3-0 lett, úgy látszik szerinte is necces volt Lázok tizije....mondjuk ondónál elmenta győrtől sztem kikapunk (nem nekünk adtak le pontokat...) a gedeont ütni kell a konda elleni lesz az igazi rangadó, ott (remélem) a dobogó lesz a tét.davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
A lényeg h gúnárékat előzzük be, mert a konda úgyis bejut a kupából, szal a 4. hely is EL-t érhet, bár szebb lenne dobogón végezni.Bözsi szerint 3-0 lett, úgy látszik szerinte is necces volt Lázok tizije....mondjuk ondónál elmenta győrtől sztem kikapunk (nem nekünk adtak le pontokat...) a gedeont ütni kell a konda elleni lesz az igazi rangadó, ott (remélem) a dobogó lesz a tét.davemayer
több mint 12 éve
Azt csiripelik, Mitrovic visszajön Újpestre. Nekünk kurva jól jönne, csak akkor mit csinál a videoton?berger90sanyigyurinak kell a hely... 😊
|
több mint 12 éve
Azt csiripelik, Mitrovic visszajön Újpestre. Nekünk kurva jól jönne, csak akkor mit csinál a videoton?
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Tig mindig a frankót mondja!Rafael megmozdulása egyértelmű piros. Meg is értem a srácot, kár, hogy nem rúgott nagyobbat, vagy nem találta el jobban Lujzát, mivel előtte vagy 20x belekönyökölt az arcába.Duffazért érdekes volt az ahogy Luiz fedezte a ladbát, eléggé emberre ment. persze utána Rafael is ez tény, ilyet nem szabad csinálni csak azért érdemes a körülményeket is megvizsgálni. Főleg ha esetleg a megelőző 5-10 percet is megnézzük, érdemes mert a mintapéldája volt annak hogy csúszik ki egy idióta kezéből a mérkőzés és fajul idáig.davemayerEttől függetlenül nálam már a szándék is piros. Mondjuk szinészkedésért egy sárga is mehetett volna ez tény 😊Tocaaha, értem...davemayerhttp://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/943455_588293161204592_1137652195_n.jpgdavemayerCsak a szerencsétlen cigánygyereket röhögte ki, hogy ekkorát volt képes rúgni. 😉Schleck
több mint 12 éve
Rafael megmozdulása egyértelmű piros. Meg is értem a srácot, kár, hogy nem rúgott nagyobbat, vagy nem találta el jobban Lujzát, mivel előtte vagy 20x belekönyökölt az arcába.azért érdekes volt az ahogy Luiz fedezte a ladbát, eléggé emberre ment. persze utána Rafael is ez tény, ilyet nem szabad csinálni csak azért érdemes a körülményeket is megvizsgálni. Főleg ha esetleg a megelőző 5-10 percet is megnézzük, érdemes mert a mintapéldája volt annak hogy csúszik ki egy idióta kezéből a mérkőzés és fajul idáig.davemayerEttől függetlenül nálam már a szándék is piros. Mondjuk szinészkedésért egy sárga is mehetett volna ez tény 😊Tocaaha, értem...davemayerhttp://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/943455_588293161204592_1137652195_n.jpgdavemayerCsak a szerencsétlen cigánygyereket röhögte ki, hogy ekkorát volt képes rúgni. 😉Schleck
davemayer