Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Kérhetek majd videót a Nyíregy - DVTK meccsről? Sajna nem voltam itthon, nem rég értem haza, de nagyon érdekel milyen meccs és szurkolás volt!http://www.hawk.try.hu/ Itt a videón rajta van a meccs eleji koreotól kezdve a meccs utáni ünneplésig minden 😊
KöszönömJC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kérhetek majd videót a Nyíregy - DVTK meccsről? Sajna nem voltam itthon, nem rég értem haza, de nagyon érdekel milyen meccs és szurkolás volt! Köszönöm
több mint 13 éve
Visszajöhetne Pápáról TP, itt jobb helye lenne 😊 Egyébként nem gyenge hangulat volt, még több ilyet! 😀 A hoki vb-n is remélem lesz ilyen szurkolás!
na Hurka, ki van a kép bal oldalán? 😊kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na Hurka, ki van a kép bal oldalán? 😊
több mint 13 éve
asszem a nápolyiak is kiszálltak, így csak 1 csapat maradt a Scudettoért...
|
több mint 13 éve
Ez tipikus Arsenal meccs volt,bár én arra számítottam,hogy a büntetőt hagyják ki,de sikerült ezt is űberelni.6 év trófea nélkül,korrekt...
több mint 13 éve
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20110417-kozaport-kaptak-sajat-szurkoloiktol-laczkoek.html
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
jó kis fiatal csapat van a beachen, nem hiába tréfálnak meg minket rendre...viszont Délczeg nem hiszem, h sokáig fog maradni.Nem örülnél te egy UTE NBIInek 😀 Hogy járnál így derbikre.FViktor93Néztem a Loki-Siófok meccs egy részét, és most már én is azt mondom, maradjanak csak a Balaton-partiak, menjen inkább az MTK vagy a Honvéd.
FA-kupában Man. City - Stoke City döntő ( 😕 ).vassadi
|
több mint 13 éve
mert az úttest b hol van ?😊ott van a Fradi B a másodosztálybanJocia makik meg egyre nagyobb veszélyben 😀 😀JociNem örülnél te egy UTE NBIInek 😀 Hogy járnál így derbikre.FViktor93
|
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Nem örülnél te egy UTE NBIInek 😀 Hogy járnál így derbikre.FViktor93Néztem a Loki-Siófok meccs egy részét, és most már én is azt mondom, maradjanak csak a Balaton-partiak, menjen inkább az MTK vagy a Honvéd.
FA-kupában Man. City - Stoke City döntő ( 😕 ).
több mint 13 éve
ott van a Fradi B a másodosztálybana makik meg egyre nagyobb veszélyben 😀 😀JociNem örülnél te egy UTE NBIInek 😀 Hogy járnál így derbikre.FViktor93
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
a makik meg egyre nagyobb veszélyben 😀 😀JociNem örülnél te egy UTE NBIInek 😀 Hogy járnál így derbikre.
több mint 13 éve
az a tablótok... 😉szombathelyen fieszta van 😊Jocialamizsna :cool:petey
|
több mint 13 éve
látszat fenn tartás :cool:szombathelyen fieszta van 😊Jocialamizsna :cool:petey
a makik meg egyre nagyobb veszélyben 😀 😀
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Ez az Arsenal-Liverpool igen gyenge egy meccs volt, a végjáték viszont nem mindennapi. 😊 De a legfontosabb, hogy az 'ágyúsok' ismét pontokat vesztettek, így ha Newcastle-ben nyerünk, legkevesebb 6 pont lesz a lemaradásuk. Szerdán viszont újabb rangadó vár rájuk, az egy hetes pihenő után pályára lépő Tottenham ellen. Ha ott pontokat veszítenek, szerintem nagyjából eldől a bajnokság sorsa, bár így is eléggé reménytelennek tűnik a helyzetük (és a játékuk is).Haladás pedig veri a bajnok Videotont. Félidőben osztálytársamé volt a kezdőrúgás, szerencsét hozott nekik. 😊
több mint 13 éve
Sebii
3 581
miért volt 13 perc hosszabbítás a Pool meccsen?DuffCarragher elvesztette az eszméletét. 8 perc volt a jelzett hosszabbítás, de a bíró megvárta amíg kiegyenlít a pool.
több mint 13 éve
szombathelyen fieszta van 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 930
miért volt 13 perc hosszabbítás a Pool meccsen?DuffCarraghert ápolták vagy 6 percet, így emiatt is 8 perc overtime, aztán a hosszabbításban volt két tizenegyes...
több mint 13 éve
Duff
3 159
miért volt 13 perc hosszabbítás a Pool meccsen?
több mint 13 éve
Sajnos csak bele-bele látok ameccsbe, most én jól láttam, hogy két 100%ost is sikerült elbasznunk??!!?jah, Lencse ma úgy döntött nem lő gólt. Miért nem cserélte le félidőben Gyuribá nem is értem..
De sebaj, megjött Polo, oda az igazság.fetomy
Mi meg elhittük ma hogy elég a mezt kiküldeni, meg is érdemeljük. Mindegy, egy vereség belefér.
Várom a beírásokat hogy tolnak minket a jv-k 😊
több mint 13 éve
Sajnos csak bele-bele látok ameccsbe, most én jól láttam, hogy két 100%ost is sikerült elbasznunk??!!?De sebaj, megjött Polo, oda az igazság.
több mint 13 éve
Mikey
18 930
A büdös kurva életbe már... Jövő héten ki sem tudunk majd állni....kristóf17Nyugi. Majd játszik a 18 éves Coady.
több mint 13 éve
A büdös kurva életbe már... Jövő héten ki sem tudunk majd állni....
több mint 13 éve
Hali-Vidi a magyar foci szégyene. ezt a szartpeteybezzeg a Nyírség-DVTK mi király volt 😊