NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Karácsonyi dupla
560
60
19:00-től, NETFLIX
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Sylvain Marveaux-ról, a Rennes balszélsőjéről tud valaki valami érdemlegeset?MikeySzimpatizálunk vele? Mondjuk én semmit nem tudok róla, de elférne egy jó kis balszélső.
több mint 13 éve
Boateng ismét a csapattal edzett, végigRemek hír, az ő sebessége és technikája hiányzik a középpályánkról
Állítólag a Chievo ellen már játszani is tudna, a BL meccsre nem ártana.
több mint 13 éve
Crouch, nem tudom, hogy utálok-e valakit nála jobban... 170 méter magas, de azért 10-ből 9 fejpárbajt elveszít, azt az 1-et is úgy nyeri, hogy akkorát támaszkodik a védőn, mint egy ház (ez a gól tökéletesen mutatja, fúj.. http://www.youtube.com/watch?v=wi8x6r-EZTg&feature=related), labdához meg alig ér, technikai tudása az NB1-ben is kevés lenne talán, és így lesz valakiből ekkora császár...Hurkanem tudom hogy kiről beszélsz, de 100%ig biztos vagyok benne hogy nem peter crouchról.
child please!
több mint 13 éve
Mikey
18 845
Sylvain Marveaux-ról, a Rennes balszélsőjéről tud valaki valami érdemlegeset?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hurka, mondj egy csatár, aki beívelésnél 10-ből 9-szer nem támaszkodik az ellenfelén? De nem akarom védeni, láttam tegnap is, hogy ezt csinálta 😀Amúgy volt vele interjú, elég rendes gyerek. Kérdezték, mi lett volna, ha nem fedezik fel a magassága miatt, ha nem futballozna? Azt mondta, akkor, hogy: " Egy 26 éves szűz srác" 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Jó hír a MU szimpatizánsoknak, Valencia elkezdte az edzést, és hamarosan visszatérhet, kicsit előbb is, mint gondolták.. Márciusban már pályára is léphet. 😊Jah és grat a Spursnek, remélem kiverik a Milant. 😊
Just Win Baby!
több mint 13 éve
Hurka
4 103
Crouch, nem tudom, hogy utálok-e valakit nála jobban... 170 méter magas, de azért 10-ből 9 fejpárbajt elveszít, azt az 1-et is úgy nyeri, hogy akkorát támaszkodik a védőn, mint egy ház (ez a gól tökéletesen mutatja, fúj.. http://www.youtube.com/watch?v=wi8x6r-EZTg&feature=related), labdához meg alig ér, technikai tudása az NB1-ben is kevés lenne talán, és így lesz valakiből ekkora császár...az meg szégyen mondjuk, hogy Flaminit ott nem állították ki, te atyaúristen mit csinált ott..
több mint 13 éve
Folan-nel nagyon elégedettek vagyunk az arizonai edzőtáborban, és a coach szeretné ha megtartnánk, és ő is nyitott az amerikai játékra. Szerintem jót tenne neki a környezetváltás, mert kicsit elszürkült az utóbbi években Angliában, évek óta nem játszott az EPL-ben, balhézott a menedzserrel, és volt egy súlyosabb sérülése is. Én azóta vagyok nagyon mellette, mióta Casey-vel játszottak párban egy félidőt, két hasonló fizikai felépítésű, hasonlóan vehemens mentalitású favágó paraszt, pont erre van szükségünk - már csak Sanyi kéne mögéjük a kispadra. Jó lenne ezeket ráereszteni pl a Galaxy-re, bekemribanc meg lendonkurva nem tudom mit szólna, ha letörnék a műkörmeiket. 😛Az is tetszett, hogy beszélt róla, mennyivel lazább, kötetlenebb nálunk az öltözői hangulat, mint a konzervatív, fegyelmezett, korlátok közé szorított, retardált, semmirekellő, szarházi, teaszívó, köcsög, buzi angoloknál. Ezt kicsit én színeztem ki, de érezhető a különbség, ebből is látszik, hogy a mieink hétköznapi emberek, akik szórakozásból játszanak, és mert büszke coloradói harcosok, nem pénzhajhász köcsögök, mint a nagy európai suckeristák, akiket meg se lehet különböztetni egymástól, akkora tucat divatmajmok. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Meghaltam és a mennyországban vagyok, vagy csak a sör beszél belőlem 😊Csak a Spurs létezik nekem Angliában 😛 Csodás este, felejthetetlen élmény 😊
Hatalmas, életem végéig kitartó élmény ért a mai este!!!Egon bá
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gyönyörű este, otthon nem elszúrni! Visszatérnek a sérültek, és iskolafocival jut a T'ham a következő körbe.Meghaltam és a mennyországban vagyok, vagy csak a sör beszél belőlem 😊
Én elismerem Gattusot, mint játékost. A hatalmas szíve miatt szerettem meg, de már tavaly is látszott, hogy nem az igazi. Jöttek a sérülések is... De hogy így viselkedjen egy CSK, az ellenfél másodedzőjével, aki túl van már a 60-on... "Nyakfogás" és lefejelés... Hát Istenem, talán érzi legbelül, hogy közel a vég. De egy sportember nem viselkedhet így...
Mindenesetre, SZÉP VOLT FIÚK!!
szerk.: Flamini meg egy féreg. Amit művel évek óta a pályán, az nem futball. De Olaszban szedte fel ezt a gerinctelenséget...JC6
Hatalmas, életem végéig kitartó élmény ért a mai este!!!
több mint 13 éve
Gattuso mindig ilyen patkány volt, csak valahogy elnézték neki egy legyintéssel hogy "Jól van már srácok ez a kis aranyszívű hirtelen haragú szőrmók Gattuso nem kell komolyan venni nah nyugi".
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gyönyörű este, otthon nem elszúrni! Visszatérnek a sérültek, és iskolafocival jut a T'ham a következő körbe.Én elismerem Gattusot, mint játékost. A hatalmas szíve miatt szerettem meg, de már tavaly is látszott, hogy nem az igazi. Jöttek a sérülések is... De hogy így viselkedjen egy CSK, az ellenfél másodedzőjével, aki túl van már a 60-on... "Nyakfogás" és lefejelés... Hát Istenem, talán érzi legbelül, hogy közel a vég. De egy sportember nem viselkedhet így...
Mindenesetre, SZÉP VOLT FIÚK!!
szerk.: Flamini meg egy féreg. Amit művel évek óta a pályán, az nem futball. De Olaszban szedte fel ezt a gerinctelenséget...
több mint 13 éve
Gattuso ma gyönyörűen bemutatott mindent, ami miatt utálom, mint a sz*rt.Báleszmi lett volna van Bommel is a pályán van... 😀
|
több mint 13 éve
lol Gattusomég jó hogy hurka nézte, mert így pont elkaptam a meccs legérdekesebb részét, a lefújás előtti és utáni percet
nem ezzel a meccsel győztek meg h érdemes soccert néznemkristof
azt sajnálom, hogy nem mutatták, mi történt mikor mentek be a játékosok az öltözőbe, mert egy pillanatra mintha látszott volna valami...
viva la soccer!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Gattuso ma gyönyörűen bemutatott mindent, ami miatt utálom, mint a sz*rt.
több mint 13 éve
crouch robot mozgása mindig is felbaszott,kibírhatatlan 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lol Gattusonem ezzel a meccsel győztek meg h érdemes soccert néznem
több mint 13 éve
Nyert a T'ham jessssz
több mint 13 éve
vassadi
15 620
Barom Fulham...93. percben tizit kihagyni. Pedig már örültem, hogy megint kikap a cselszki 😕BáleszSzorítottam nekik én is a tizenegyesnél, de nem jött össze. Egyetértek azzal, hogy most a futball igazságos oldalát láthattuk megnyilvánulni; csak miért pont a Chelsea-hez volt kegyes... 😀 😛 Mindegy, így is van 12 pont előnyünk.
Gera meg menjen egy másik PL csapatba vagy jöjjön haza és legyen bajnok a fradival :cool:davemayerNyáron lejár a szerződése, és nem hiszem, hogy ezek után maradna (kivéve esetleg, ha kirúgják Hughes-t). A West Bromnál most nevezték ki Hodgsont, úgyhogy könnyen elképzelhető, hogy visszatér a régi kenyéradójához. Csak az a gond az ilyen csapatokkal, hogy ha feljutóként az első évben bravúrral meg is ragadnak a PL-ben, a második szezonban nagy részük kiesik (lásd pl. Hull City, vagy idén valószínűleg a Wolves). De még mindig jobb Gerának, mint az a sínylődés, ami most van.
több mint 13 éve
ilyen egy sz*r meccset.Ha Gera lenne a Király ő védett volna a válogatott meccsen 😛 😂
amióta Hiúz az edző még egy tűrhető FFC bajnokit nem láttam. szégyen gyalázat. ötlettelen, sablon brit futball. vedd és rúgd.
GERA A KIRÁLY
szerk.: nem volt 11-es... legalábbis a videóból nekem ez jött le. (a 70. percig bírtam nézni kb...)JC6
Amúgy szerintem jogos volt a 11-es, de nem érdemelt volna győzelmet a Fulham.
Gera meg menjen egy másik PL csapatba vagy jöjjön haza és legyen bajnok a fradival :cool:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Emory gólt lőtt a Rapids-ben! 2-0-ra vertük felkészülési meccsen a Columbus-t. Ő az a fiatal srác, aki coloradói származású, és a helyi Metro State játékosaként tavaly 17 góllal és 10 assziszttal az év játékosa lett a Rocky Mountain div.2-ben. Fort Collins-ból származik, ott van a CSU, és pár hónappal fiatalabb nálam. Szurkolok neki, hogy bekerüljön a keretbe, hatalmas lenne. 😀
több mint 13 éve
Szerintem megadható volt. Az más kérdés, hogy nem éltek a lehetőséggel. Ráadásul Dempsey a kipattanót elrúgta a jobb helyzetből érkező izlandi elől.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ilyen egy sz*r meccset.amióta Hiúz az edző még egy tűrhető FFC bajnokit nem láttam. szégyen gyalázat. ötlettelen, sablon brit futball. vedd és rúgd.
GERA A KIRÁLY
szerk.: nem volt 11-es... legalábbis a videóból nekem ez jött le. (a 70. percig bírtam nézni kb...)
több mint 13 éve
Hát nem gondoltam volna hogy ezt a közeljövőben ki kell mondanom, de ideje rágyúrni arra hogy a BL indulás meglegyen... 😐 UEFA meg gondolkozhat azon lassan hogy Angliából 5 hely legyen a BLre 😀