Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
A Siófok szokta kérni, hogy a leginkább közönségcsalogató meccsek lehessenek nyáron, ennek ellenére évek óta nem volt nyári Siófok-Fradi. Mostanában a Vidi, meg Kispest utazik a főszezonban...Én menni akarok a nyáron Siófok-Fradira szóval HAJRÁ SIÓFOK!KennyMindig valahogy "véletlenül" őket sorsolják oda nyárra...Asbee

több mint 12 éve
Én menni akarok a nyáron Siófok-Fradira szóval HAJRÁ SIÓFOK!KennyMindig valahogy "véletlenül" őket sorsolják oda nyárra...
több mint 12 éve
Mourinho: Carra was a real artist"Normally, the world of football cries when what they call 'the artists' finish their career," said the former Chelsea boss. "But people don't really know what an artist is.Na, José barátunk tud normális és korrekt is lenni.
"For me, the artist is a guy who gives everything to his manager, to his club, to his fellow players on the pitch. And I think Jamie represents all of this.
"[These players] for me are the real artists, so when one of them finishes their career, I'm always a bit sad."
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Joao Moutinho (25M) és James Rodriguez (45M) az első monacoi fecskék

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Nekem van jobb pletykám:cink.hu/mutu-es-pirlo-ujpesten-509675861
Muhahahahahahahaha.
több mint 12 éve
Állítólag Van Basten lesz a Milan edzője.
több mint 12 éve
Én menni akarok a nyáron Siófok-Fradira szóval HAJRÁ SIÓFOK!
több mint 12 éve
Azért az utolsó fordulóban DVTK-Pápa és Siófok-Újpest lesz.Ha most nyernek szerintem tuti bent maradnakGyőri világválogatott...Karcsi bá kirakta az öltözőbe a megmaradt prémiumokat, úgyh menni fognak, mint a mérgezett egér... 😊
Uraim, ma este 7 óra: Pápa-Siófok. Remélem behúzza a Siófok, és nem adják fel rá az utolsó kenetet! 😀
Ki mit tippel? Én a Siófokot húztam be a tippmi, pardon, tipszmikszen.Geeri
sztem is behúzzák, de ígyis kevesek lesznek a végelszámolásnál!Divat
több mint 12 éve
Győri világválogatott...Karcsi bá kirakta az öltözőbe a megmaradt prémiumokat, úgyh menni fognak, mint a mérgezett egér... 😊
Uraim, ma este 7 óra: Pápa-Siófok. Remélem behúzza a Siófok, és nem adják fel rá az utolsó kenetet! 😀
sztem is behúzzák, de ígyis kevesek lesznek a végelszámolásnál!
|
több mint 12 éve
Győri világválogatott...Ingyenes a belépés, megyek 😊 hajrá Siófok!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Győri világválogatott...Uraim, ma este 7 óra: Pápa-Siófok. Remélem behúzza a Siófok, és nem adják fel rá az utolsó kenetet! 😀
Ki mit tippel? Én a Siófokot húztam be a tippmi, pardon, tipszmikszen.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Csodálom, hogy nem kopott még ki 😀
több mint 12 éve
Matze Knop már régi motoros bundesliga paródiák terén.
több mint 12 éve
tegnapi audi drapi: "Veled vagyunk marek!"Az is röhej, hogy anno győriek nekünk romániáztak, most meg mi van náluk? Több külföldi, mint amennyi akkor nálunk volt...
mintha büszkék lennének rá, v csak arra akartak utalni h fél évig ők se szurkolnak, amíg szeretett és rendkívül szimpatikus játékosuk nem játszhat? szánalom...Divat
UEFA meg színházat akar.
több mint 12 éve
ultrasliberi.hu/2013/05/nem-lesz-koreografiaja-a-dortmundnak-a-bl-donton/FAF.
Ez azért már tényleg gusztustalan.Geeri
több mint 12 éve
tegnapi audi drapi: "Veled vagyunk marek!"mintha büszkék lennének rá, v csak arra akartak utalni h fél évig ők se szurkolnak, amíg szeretett és rendkívül szimpatikus játékosuk nem játszhat? szánalom...
|
több mint 12 éve
meg ha nem kapufa, hanem gól...sztem felkérték a bmlsz-t, h tegyék szurkolóbaráttá a béel döntőt is!!! 😀ultrasliberi.hu/2013/05/nem-lesz-koreografiaja-a-dortmundnak-a-bl-donton/ez már nem foci.Kenny
már megint szegény pinyőt bántjátok, pedig ha nem lett volna vizes a fű.....akkor kondáséknak lett volna túl száraz! 😊Divat
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
sztem felkérték a bmlsz-t, h tegyék szurkolóbaráttá a béel döntőt is!!! 😀ultrasliberi.hu/2013/05/nem-lesz-koreografiaja-a-dortmundnak-a-bl-donton/ez már nem foci.Kenny
már megint szegény pinyőt bántjátok, pedig ha nem lett volna vizes a fű.....akkor kondáséknak lett volna túl száraz! 😊
|
több mint 12 éve
Azért örülök hogy pintér arcát helyrekozmetikázta a Debrecen. Kevés antipatikusabb ember van a magyar fociban. Akkora paraszt, hogy két négyzetet foglal el a sakktáblán...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
ultrasliberi.hu/2013/05/nem-lesz-koreografiaja-a-dortmundnak-a-bl-donton/ez már nem foci.
több mint 12 éve
ultrasliberi.hu/2013/05/nem-lesz-koreografiaja-a-dortmundnak-a-bl-donton/Ez azért már tényleg gusztustalan.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
vissza kéne keresni mikor volt utoljára hat nb1-es védő kerettag. 93?
több mint 12 éve
Götze kihagyja a BL döntőt.