Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Mikey
18 848
A második félidőt már én is csak fél szemmel követtem. Botrányszar volt a meccs és a mutatott "játék" is. Konkrétan 0. Persze ez nem újdonság, edzőtől függetlenül ez mindig így volt a fentebb is említett meccseken.Még mindig NAGYON utálom az idegenben játszott európai kupameccseket.MikeyEdzésen voltam, nem láttam a meccset, de sok mindenről nem maradtam le úgy látom. 😐nDRo
Semmirenemjók ezek a kieséses szakaszbeli első meccsek. El kéne törölni a f_szba.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hű de sz*r ez a PSV és mégis mákosak... 80 percig közük nincs a meccshez, 0-2 és a végén még nyerhetnének is...
több mint 13 éve
Nem értem miért ne működhetne a kiemeléses és egy meccses rendszer az egyenes kieséses rendszerben:- hajtás lenne a csoportmeccseken is mert az alapján lenne a hazai pálya eldöntve az azonos helyen végzett csapatoknál, ergo nem lehetne hátradőlni senkinek sem = jobb, élesebb meccsek végig a csoportmeccsek alatt
-Az elsők játszanának hazai pályán a másodikokkal, ha elsőket sorsolnak össze akkor a csoportmeccsek pontjai(etc,etc) döntenének ki játszhatna hazai pályán
- kevesebb, de jobb meccset láthatnánk , vissza lehetne hozni a régi BL hangulatát sok csapattal is akár, mert a tét ugyanúgy meglenne, csak egy adott körben lenne kevesebb meccs a "PO"-ban de ha sok ág van a meccs-szám tartható lenne.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Még mindig NAGYON utálom az idegenben játszott európai kupameccseket.MikeyEdzésen voltam, nem láttam a meccset, de sok mindenről nem maradtam le úgy látom. 😐
több mint 13 éve
Mikey
18 848
Még mindig NAGYON utálom az idegenben játszott európai kupameccseket.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Fábry is pont ezt a sztorit mesélte Crouch-ról a legutóbbi adásban, azt hittem, onnan maradt meg benned is.vassadi27Nem bírom Fábryt 😊
több mint 13 éve
vassadi
15 620
Gratulálok az Arsenalnak, óriási eredmény. 😉 Fábry is pont ezt a sztorit mesélte Crouch-ról a legutóbbi adásban, azt hittem, onnan maradt meg benned is.Látom te is nézted az Esti Showdert múlt héten...vassadi27Nem értem miről van szó. Mesélj!JC6
több mint 13 éve
lemondott gerstlhttp://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/egyelore-patthelyzet-fradi-ugyben-de-a-vezerigazgato-tavozott-2065026/
kezdődik megint...
McCabe be akarta szüntetni a ferencvárosi labdarúgást
A Club, illetve az azt képviselő Kubatov Gábor természetesen megvétózta ezt
márciustól nincs lóvé
több mint 13 éve
nDRo
1 593
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ki-rugta-fel-dioufot-2064923/De beteeeeeg 😂
😂 😂Stez
több mint 13 éve
4-2-re megvertük a Galaxy-t!Casey duplázott, a fiatal helyi próbajátékos Emory 1+1-et csinált, és az ex-EPL-es próbajátékos Folan is lőtt egy gólt. Bízom mindkettejük megtartásában, jól ment nekik az előidényben.
Nagyon várom már a szezont, hihetetlen izgalmas lesz címvédőként - még 30 nap. 😊
több mint 13 éve
h egy cimbim régebbi szavaival éljek: "valdesnak minden egyes perc ajándék a barca kapujába"Pazzini góljával behúztuk Fiot, így 5 pont a szomszédok előnye...innentől nem kéne hibázni, milánói derbyt behúzni és meglehet (és persze lassan beleér a kezem a bilibe 😀 )
|
több mint 13 éve
JéBé
7 058
Komoly tipmixgyilkos forduló volt ez.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ja, a máltai hőstől én sem 😀 😀 😀
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Hát a Nyilasi Tibor félék már foglaltak tudod 😊Bozsik viszi a prímet,tőle mondjuk nem várok többet...NewmanHihetetlen, hogy még most is fikázzák az Arsenalt a stúdióban...SebiiAzért ülnek ott olyanok, akik nem értenek a focihoz. Sőt, meg is buktak... nem csak egy helyen... Ilyeneket hívnak be, direkt 😀 Akik értenek hozzá, sokat kérnek 😀JC6
több mint 13 éve
Bozsik viszi a prímet,tőle mondjuk nem várok többet...Hihetetlen, hogy még most is fikázzák az Arsenalt a stúdióban...SebiiAzért ülnek ott olyanok, akik nem értenek a focihoz. Sőt, meg is buktak... nem csak egy helyen... Ilyeneket hívnak be, direkt 😀 Akik értenek hozzá, sokat kérnek 😀JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hihetetlen, hogy még most is fikázzák az Arsenalt a stúdióban...SebiiAzért ülnek ott olyanok, akik nem értenek a focihoz. Sőt, meg is buktak... nem csak egy helyen... Ilyeneket hívnak be, direkt 😀 Akik értenek hozzá, sokat kérnek 😀
több mint 13 éve
Sebii
3 572
Hihetetlen, hogy még most is fikázzák az Arsenalt a stúdióban...
több mint 13 éve
az egész meccs alatt jól játszott a csapat szerintem, az első félidő után is ezt mondtam, mert akkor is voltak lehetőségek. koscielny iszonyat jó volt, eboué is jól pótolta sagna-t, középpályán wilshere nyújtotta a hetek óta félelmetes formáját, nasri és arsha is remélem belelendül ezek után. amitől a meccs előtt féltem, és ami szerintem tavaly döntött az az, hogy guaridola ne verje meg wengert taktikailag, de szerintem most wenger jó 11-et küldött a pályára és a cserék is jók voltak. Ilyen az arsenal ha "csak" 3 kezdő hiányzik😊 remélem RvP pihenni fog a Stoke City és egyéb angol hentesek ellen, és végig fogja játszani a bajnokságot, mert ilyen meccsekkel még a végső győzelemre is bőven van esély.Puyol 2 hét múlva játszik?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Édesanyukádat VV, sose tartottalak jó kapusnak, ez a véleményem ma sem változott meg.Szép nagy volt ma az ARC, főleg Messi-nek. Így nem lehet meccset nyerni. Vissza lehet szépen venni a fene nagy pofából...
Grat a csikócsapatnak, de idegenben ne számítsanak semmi jóra 😊 Megérdemelt W, 100%-osan.
több mint 13 éve
Sebii
3 572
Idegenbe ha megszerezzük a vezetést, akkor ez meglehet. Wilshere a király!
több mint 13 éve
ArshaWin 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Tavaly s ugyanez volt ráültünk az eredményre most s megint benyeltük. Persze visszavágon 2- góllal otthon jobban vagyunk 😊Grat az Arsenalnak szép meccs volt
több mint 13 éve
nDRo
1 593
leszarom,ha kiesünk,de erre most büszkék lehetünk :cool:Newmanabszolut 😀
több mint 13 éve
leszarom,ha kiesünk,de erre most büszkék lehetünk :cool: