NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 578 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Egyetértek, hogy nem kell 5-8 akadémia MO-ra. Minek? Szerintem már ez is inkább valamilyen szinten pénzmosás... szerintem...

Egyetértek azzal is, hogy a SK is az NB1-nek nevel, legfőképp. Ha valami iszonyatos tehetséget fedeznek fel, akkor megy külföldre.

Viszont az utóbbi 1-2 évben csak Simon K az, aki kikerült. És tudtommal az UTE-nak nincs akadémiája. Ez hatalmas fricska a többieknek, és dicséret az UTE-nak.JC6
Bori Gabi, Balogh Béci, Urbán (ő is elment, csak most visszajött), Hrepka, Pollák, Présinger, Ponczók(bár ő még csak utánpótlás, de vezéregyéniség), Gosztonyi, Lencse, Rodenbücher, Simon Attila... Ők mind Nb1es csapatnál játszanak,többnyire kezdők...
Nb2-ben is hemzsegnek a Sándor Károlyosok...
Ne is beszéljünk Pintérről, Fülöpről , vagy Gulácsiról, Némethről, Simonról stb. akik kimennek külföldre...A mostani keretből is sokan elmennének Nb1-be, még a tartalékoknál is van 1-2 olyan emberke... nem kell sok idő, 5-6 év, és még nagyobb arányban fognak Sándor Károlyosok futkosni Nb1es mezekben... Nyilván mindenki szeretne kimenni külföldre, de a szívük mélyén ők is tudják, hogy Nb1es focistaként sem fognak éhen dögleni... Nem mondanám hogy sikertelen az akadémia...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 792 — "Grammar maci"
Nálam Messi az egyetlen játékos a mai fociban akinél elviselem a folyamatos ajnározást mert egyszerűen a srác folyamatosan tesz ezért - nem arról van szó hogy van egy villanása és abból él egész meccsen hanem végig olyan dolgokat művel a pályán ami dicsérendő, ezért is tűnik úgy sokak számára hogy a csapból is ő folyik. Sok futballistánál ez tényleg szánalmas, nála szvsz nem az.

A vb-n például nem nyújtott maradandót (nem is annyira az ő hibája volt mint a csapattársaié, hiába ez egy csapatsport) és nem is emelték ki, nem róla szólt a torna.

Ezen a mallorcai meccsen is annyira érdekes volt látni a mozgását, kapkodtak utána (mezőnyben is) a hazaiak de egyszerűen nem lehet szabályosan szerelni olyan röviden és gyorsan + pontosan kezeli és tolja meg a labdát.

MU drukker vagyok de nem szeretek Barca meccset kihagyni mert mindig látok valamit amiért érdemes megnézni - nem sok ilyen csapat van (most csak ez az egy szvsz), még a hétközi United meccset sem követtem végig annyira lehetett tudni hogy 0-0 lesz.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek, hogy nem kell 5-8 akadémia MO-ra. Minek? Szerintem már ez is inkább valamilyen szinten pénzmosás... szerintem...

Egyetértek azzal is, hogy a SK is az NB1-nek nevel, legfőképp. Ha valami iszonyatos tehetséget fedeznek fel, akkor megy külföldre.

Viszont az utóbbi 1-2 évben csak Simon K az, aki kikerült. És tudtommal az UTE-nak nincs akadémiája. Ez hatalmas fricska a többieknek, és dicséret az UTE-nak.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 578 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Honnan van az UTE-nak ilyen UP-je? Nem értem...JC6
Ezt én se igazándiból, de nagyon örülök neki. Jelenleg ez menthet meg minket a kieséstől a pénztelenségben. Ennyit az agyonhypolt akadémiákról, erről vitáztam már egyszer Soldadossal, aki körömszakadtáig védte, és dícsérte ezeket. Ehhez képest meg lehet pl. nézni a nagy MTK akadémiát hány nemzetközi szinten is valamt érő már másként nevelt, képzett játékos jött ki onnan kb 8-10 év alatt...Az utóbbi eresztések meg aztán különösen "erősek" (Urbán, Hrepka, Németh pl.) Nem vitattam Soldinál sem hogy ez a jövő, csak nem úgy ahogy mi magyarok ezt is csinaljuk a fociban ezek szerint. (pl. a ki gazdag az bevásárolta a gyerekét oda is sztorik stb.)zavi27
Az Sándor Károly Akadémia elsődleges célja hogy magyar élvonalbeli szinten játszó embereket képezzen. És ezt jól csinálják...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
szidnia kéne végig igaz-e... :o 😛davemayer
Van-e még ember ezen az elátkozott világon, aki ne tudná mekkora zseni Messi? Senki nem mondta hogy szidni kellene, de a csapból inkább víz folyjon.... Azt meg tudom, hogy Barca drukker a faszikám, de ha nem tudnám akkor is észre venné a vak is, a süket is....apeszos
Ehhez képest nekem a legnagyobb Barcás haverom mondta, hogy a Feri Real drukker ő biztosan olvasta egyszer valahol. Ez a korszakos zseni meg amit művel állandóan egyszerűen hihetelen. nem lehet eleget dícsérni, hogy a mai fociban is még vannak ekkor formátumu játékosok, akiket nem rúgnak agyon 5 meccs után. Hát perzse hogy mindgi rácsodálkozik, és dícsér az ember, mondom ezt inkább picir realosként.zavi27
Az inkább a testvére lesz... Érdekes lehet ez így egy családban. Mindegy. Én egyszerűen a jó focit szeretem, nem csapatokat, Messi zsenije is igaz...... csak már sok. Egyébként általában el szoktam veszíteni a fonalat, mert az első fetrengésnél, színészkedésnél, bírólerohanásnál kapcsolok el. Most is csak háttérzajként megy a meccs, és így talán még feltűnőbb volt.
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 945 — Amerikai sportok rajongója
Honnan van az UTE-nak ilyen UP-je? Nem értem...JC6
Ezt én se igazándiból, de nagyon örülök neki. Jelenleg ez menthet meg minket a kieséstől a pénztelenségben. Ennyit az agyonhypolt akadémiákról, erről vitáztam már egyszer Soldadossal, aki körömszakadtáig védte, és dícsérte ezeket. Ehhez képest meg lehet pl. nézni a nagy MTK akadémiát hány nemzetközi szinten is valamt érő már másként nevelt, képzett játékos jött ki onnan kb 8-10 év alatt...Az utóbbi eresztések meg aztán különösen "erősek" (Urbán, Hrepka, Németh pl.) Nem vitattam Soldinál sem hogy ez a jövő, csak nem úgy ahogy mi magyarok ezt is csinaljuk a fociban ezek szerint. (pl. a ki gazdag az bevásárolta a gyerekét oda is sztorik stb.)
több mint 13 éve
Undorító hallgatni a kommentátort a Barca meccsen. Hányingerem van a zseni ajnározástól.apeszos
Van-e még ember ezen az elátkozott világon, aki ne tudná mekkora zseni Messi? Senki nem mondta hogy szidni kellene, de a csapból inkább víz folyjon.... Azt meg tudom, hogy Barca drukker a faszikám, de ha nem tudnám akkor is észre venné a vak is, a süket is....apeszos
Ehhez képest nekem a legnagyobb Barcás haverom mondta, hogy a Feri Real drukker ő biztosan olvasta egyszer valahol. Ez a korszakos zseni meg amit művel állandóan egyszerűen hihetelen. nem lehet eleget dícsérni, hogy a mai fociban is még vannak ekkor formátumu játékosok, akiket nem rúgnak agyon 5 meccs után. Hát perzse hogy mindgi rácsodálkozik, és dícsér az ember, mondom ezt inkább picir realosként.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Honnan van az UTE-nak ilyen UP-je? Nem értem...
több mint 13 éve
Undorító hallgatni a kommentátort a Barca meccsen. Hányingerem van a zseni ajnározástól.apeszos
Van-e még ember ezen az elátkozott világon, aki ne tudná mekkora zseni Messi? Senki nem mondta hogy szidni kellene, de a csapból inkább víz folyjon.... Azt meg tudom, hogy Barca drukker a faszikám, de ha nem tudnám akkor is észre venné a vak is, a süket is....
több mint 13 éve
Vicc, de amikor kikaptak az Arsenaltól, akkor is őt/őket Istenítették... Ez a mostani kommentátortól független de általánosságban is ez van... Egyébként köztudottan Barcás a kommentátor...

több mint 13 éve
szidnia kéne végig igaz-e... :o 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Undorító hallgatni a kommentátort a Barca meccsen. Hányingerem van a zseni ajnározástól.
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 951 — Illegális gyakorló
LOL, Messi fejesgól 😀

több mint 13 éve
Na csak egy szép győzelem lett a végére, nem hittem volna, és az a bombagól!! Megvan az új Simon K-nk?! Nagyon kellett most itt az elején ez a 3 pont!!
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
2. helyen a Fradi 😊

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
Barrios adott is babot :cool:

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 103
jövő héten legalább szombaton 3-kor Pápa-ZTE, bár pont nem leszek itthon 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mekkora vicc ez, hogy elmarad a Debrecen-Paks, és ahelyett, hogy a ZTE-Haladást, ami hatalmas rangadó lesz, közvetítenék... NEM! MTK-Honvéd! sokkal jobb lesz...Hurka
egyébként itt keleten elég nagy hó van csak h kicsit védjem őket
(mondjuk az igaz h 2011ben nem nagyon kéne ennek gondot okoznia egy BL-ben induló csapatnak)kristof
én nem arra írtam a viccet, hogy elmaradt a Debrecen-Paks, hanem hogy az MTK-Honvédot közvetítették, de már mind1
Hurka
ja sry. de ez sajnos általános a sport tv-től h vidéki rangadót alig közvetítenek (fogalmam sincs mikor volt utoljára tvben egy dvtk-nyír1, v éppen zte haladás)
több mint 13 éve
mekkora vicc ez, hogy elmarad a Debrecen-Paks, és ahelyett, hogy a ZTE-Haladást, ami hatalmas rangadó lesz, közvetítenék... NEM! MTK-Honvéd! sokkal jobb lesz...Hurka
(mondjuk az igaz h 2011ben nem nagyon kéne ennek gondot okoznia egy BL-ben induló csapatnak)kristof
én nem arra írtam a viccet, hogy elmaradt a Debrecen-Paks, hanem hogy az MTK-Honvédot közvetítették, de már mind1

iszonyúan gyeneg meccs volt ez az Újpest-Kaposvár a 25. percig, azóta nem is nézem, de szerencsére már 2-0 a Kaposvárnak. Már csak 2 pontra vannak a kieséstől a lilák 😀Hurka
Sajnos igen, eddig ez kritikán aluli a részünkről! 😕
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
jaj hurka ne mondj ilyeneket! 😛

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 103

iszonyúan gyeneg meccs volt ez az Újpest-Kaposvár a 25. percig, azóta nem is nézem, de szerencsére már 2-0 a Kaposvárnak. Már csak 2 pontra vannak a kieséstől a lilák 😀
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 951 — Illegális gyakorló
Egy a lényeg: a szurkolók miatt nem járnak a családok a meccsekre. Nem azért, mert -3 iq-val rendelkező hegyeket alkalmaznak "biztonságinak", és rettegve kell bemenni, hogy melyik ver pofán. Tegnap a haveromra három ilyen rambo mozdult, csak azért, mert mosolyogva mutatta a jegyét a kopasznak és neki ez nem tetszett. Legközelebb sírva megyek be bazzeg...

több mint 13 éve
Naninak csak ennyit üzenek: "pass the f.cking ball..!" aztán egy irdatlan nagy pofon hogy rögzüljön 😀

Már legalább 2vel mehetne a United ha passzolna + vesztésre állna 1el ha nem van der Sar véd... 😉

Jimmy: nagyon jó vagy, bevezethetnéd ide is a woodoo-t 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Az "igazi" Fradi szívvel rendelkező Rósika megint alkotott. 😊 Öngóllal és a kamutizivel sikerült nyerniük brrr..zavi27
Előre mondom, nem vagyok fradi drukker, sőt..... De ezen a meccsen jobb volt a fradi, más kérdés hogy gólt csak így tudtak szerezni. Ezt a Kecskemét szúrta el, bár így járna minden csapat amelyik egy gólos vezetésnél beáll bekkelni....apeszos
nagyon nagy respekt ezért neked apeszos 😀

pont az volt érdekes ebben a meccsben (is) hogy ha játékkal akart volna nyerni a Kecskemét meg is lett volna nekik a győzelem, fradi drukkerként mondom hogy a Ferencváros mostani formája (és játékosanyaga) ellen bekkelni szerintem gáz...davemayer
Kapjak szívinfakrtust, ha hazudok. Tegnap a meccs közben telefonál apám, hogy mizu, ő is éppen meccset néz. Mondom én is, mindjárt kap a Fradi egy kamu tizenegyest. Igen, ennyire jó vagyok :cool: Persze ha megtettem volna ezt a meccset akár öt forinttal, a Kecsó nyer háromnullára.

Tudom, nem sokan szeretik a német focit, de ma Bayern München- Borussia Dortmund.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Az "igazi" Fradi szívvel rendelkező Rósika megint alkotott. 😊 Öngóllal és a kamutizivel sikerült nyerniük brrr..zavi27
Előre mondom, nem vagyok fradi drukker, sőt..... De ezen a meccsen jobb volt a fradi, más kérdés hogy gólt csak így tudtak szerezni. Ezt a Kecskemét szúrta el, bár így járna minden csapat amelyik egy gólos vezetésnél beáll bekkelni....apeszos
nagyon nagy respekt ezért neked apeszos 😀

pont az volt érdekes ebben a meccsben (is) hogy ha játékkal akart volna nyerni a Kecskemét meg is lett volna nekik a győzelem, fradi drukkerként mondom hogy a Ferencváros mostani formája (és játékosanyaga) ellen bekkelni szerintem gáz...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal