Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
szegény elemér nem érezte a haza pályát...vajon mit akart még??

2-1-nél 10 ember ellen mi faszért kell egy vidéki kiscsapat ellen beállni védekezni??? és nagyon remélem h Perity ezzel nem lőtte meg a jövő évi szereplését is nálunk...

|
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 432 — "Grammar maci"
Addig gondolkodtam, hogy kit kapott el, hogy végül hülyeség lett. :S

Egyébként nagyon eldönthetetlen ez a helyzet, mert minden hasonlóra lehet hozni érvet-ellenérvet, de egyszerűen nincs akkora különbség két eset között, ami magyarázza, hogy tegnap miért volt piros ma meg miért nem, amikor a szabály ugyanaz.Geeri
erre mondják a hülyék hogy "ettől szép a foci, így beszélhetünk róla" :S

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Addig gondolkodtam, hogy kit kapott el, hogy végül hülyeség lett. :S

Egyébként nagyon eldönthetetlen ez a helyzet, mert minden hasonlóra lehet hozni érvet-ellenérvet, de egyszerűen nincs akkora különbség két eset között, ami magyarázza, hogy tegnap miért volt piros ma meg miért nem, amikor a szabály ugyanaz.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Azért Nanit nyújtott lábbal kapták telibe, jóval feljebb!Geeri
ha ezt a mondatot így le tudtad írni akkor nem láttad a MU-Realt az tuti 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Tehát akkor dave a Nani eset nem ez pedig igen? Elfogult meg én vagyok.Bazzani
anno ezt eléggé kielemeztük, szerintem egy ilyen esetnél igenis nagyon sokat számít hogy honnan érkezik az a játékos akit így eltalálnak, ugyanis itt Máténak látnia kell hogy jön Somalia, mégis a "labda-vagy-baba" elvet alkalmazva nyújtott lábbal ment, Nani le akarta venni a lábfejével a labdát, végig azt nézte és a háta mögül érkezett elé a Madrid védője. Lehet hogy elfogult vagyok de ez a végeredény (mellberúgta az ellenfelet) eléggé fontos szempont...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 074 — Axel Foley
Tehát akkor dave a Nani eset nem ez pedig igen? Elfogult meg én vagyok.

több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Azért Nanit nyújtott lábbal kapták telibe, jóval feljebb!

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Normális foci soha nem lesz itthon normális bírók nélkül.
Közel sem volt piros,még úgy sem hogy Soma-t le kellett cserélni.Kenny
ezt mondod a Nani-eset fényében is? ott még csak ápolni sem kellett a "sértettet" ha jól emlékszem...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 444 — Omar's Coming Yo!
Normális foci soha nem lesz itthon normális bírók nélkül.
Közel sem volt piros,még úgy sem hogy Soma-t le kellett cserélni.

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 698 — no es importante
Ez a bíró nézte a tegnapi bl-döntőt? Tegyük már egymás mellé Dante tegnapi tizenegyest okozó faultját meg ezt, és rögtön láthatjuk, hogy mekkora baj van a labdarúgás szabályrendszerével

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
érdekes hogy a Nani-eset óta ez már a 3. ilyen kiállítás amit láttam... Itt szemből jött, látnia kellett, ez inkább jogos.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ne,jön Ramos.Kapkodjátok a lábatokat srácok.

több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 014 — Csodabogár
hát ha a Loki nem lenne ilyen balfék sima 5 gólt bepakolhattak volna

több mint 12 éve
ekkora homorítást hogy lehet megenni???davemayer
Fradi ellen?
Ne viccelj...Sinisa
még ha az eladható kategória lett volna de szabad szemmel lehetett látni hogy dobta magát... legalább megint vezetünk, hajrá Fradi!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 154 — Gràcies Pep!
ekkora homorítást hogy lehet megenni???davemayer
Fradi ellen?
Ne viccelj...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
ekkora homorítást hogy lehet megenni???

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Holman nagyon jól mozog eddig

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Pofázzatok csak a Forma1-ről persze,anyanyelvi interjúk,elemzések..Kenny
nem is értem mi baod léderer elemzésével...

amúgy vezetünk!!! 12 év után jó lenne végre nyerni kondáséknál!Divat
Jenner-Holman-Böde hármas jövőre nagyon állat lehet.Már csak eléjük kéne egy csatár!

több mint 12 éve

amúgy vezetünk!!! 12 év után jó lenne végre nyerni kondáséknál!Divat
faxom ebbe a k... m1-be...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan

amúgy vezetünk!!! 12 év után jó lenne végre nyerni kondáséknál!

|
több mint 12 éve
Pofázzatok csak a Forma1-ről persze,anyanyelvi interjúk,elemzések..

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 206 — Vikings fan
de attól még ha van is Isten, tutira nem igazságos, mert akkor nem engedte volna meg, hogy éppen Robben döntse el a meccset...slowmotion
Egész szezonban kegyetlen nagyot hajtott már az első edzéstől kezdve, hogy kijavítsa tavalyi döntőt. Kegyetlenül megérdemelte, hogy pont ő döntötte el az ideit, mikor már többen is leírták őt (ezen a fórumon is, nem akarok nevet mondani, akinek inge nyugodtan vegye magára). Ez nagyon is kijárt neki...Asbee
ez lehetséges, de attól még nem fogom megszeretni az "először dobom magam, csak másodszorra viszem tovább" stílusú játékosokat, érted?

én a futballból a büszkeséget hiányolom, hogy ha meglöknek kicsit, akkor nem esek össze, mintha eltörték volna a lábamat. addig valaki csak játékos, de ha nem dobja magát, akkor lehet futballista is.slowmotion
Ez addig úgy lesz míg el nem kezdik sárgával bombázni a színészkedést. Lemegy 3 BL csoportkör 34 pirossal meg 80 sárgával átgondolják a srácok a dolgokat.
Kár hogy nem lesz ilyen 😊

Neymar messze nem lesz bust.
Azért vicc, hogy pont a Barcások hozzák a kiló/magasság problémát amikor Messi nehezebb nála 5 kilóval meg kisebb 4 cm-rel. Fiatal még lehet picit izmot pakolni rá anéékül is hogy lassulna. Jó lesz ebben biztos vagyok, csak mért pont a Barcába ment 😕
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 085 — Cowboys fan
de attól még ha van is Isten, tutira nem igazságos, mert akkor nem engedte volna meg, hogy éppen Robben döntse el a meccset...slowmotion
Egész szezonban kegyetlen nagyot hajtott már az első edzéstől kezdve, hogy kijavítsa tavalyi döntőt. Kegyetlenül megérdemelte, hogy pont ő döntötte el az ideit, mikor már többen is leírták őt (ezen a fórumon is, nem akarok nevet mondani, akinek inge nyugodtan vegye magára). Ez nagyon is kijárt neki...Asbee
ez lehetséges, de attól még nem fogom megszeretni az "először dobom magam, csak másodszorra viszem tovább" stílusú játékosokat, érted?

én a futballból a büszkeséget hiányolom, hogy ha meglöknek kicsit, akkor nem esek össze, mintha eltörték volna a lábamat. addig valaki csak játékos, de ha nem dobja magát, akkor lehet futballista is.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 085 — Cowboys fan
Neymar bust.
Krkic is Barcelonaban.Geeri
Neymar valóban szintén csak 50 kiló, viszont a labdával sokkal többet tud, mint Bojan.
mondjuk ez csak addig számít, amíg egy Pepe típusú fegyőr kettőbe nem töri, onnantól egálban lesznek.
több mint 12 éve
Az itt szereplő videót látva na jó egye fene jöjjön 😛

www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/atigazolas-neymar-a-barcelonaba-szerzodik-hivatalos-2248073

Két kérdésem van, meddig fogja bírni mert ez nagyon gyorsaságra épül, s könnyen eltalálják erre felé a lábát, Másrészt ha megy neki Messi mit szól ha nem az ő nevét skandálják 😀dande
Egy dologban biztos vagyok,befog állni a sorba és nem fog egyénieskedni,évek óta nyilatkozza hogy egy álma válna valóra ha itt játszhatna,Messit példaképnek tekinti.Csak kellene a padra egy olyan karizmatikus vezető mint Pep volt.
Ronaldinho is bírta egy darabig amíg faragják,aztán nála is elszakadt a cérna párszor,szerintem most is ez fog történni.