Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
davemayer
Azért konkrétan elég szánalmas szerintem, hogy azt az embert kezdik el kiparodizálni meg osztani, aki egyébként rekordokat döntöget kb. minden évben és aki amúgy az egyik legeredményesebb edző, ha azt nézzük, hogy mióta van mélyen a szakmában.
Mert hogy az Arsenalt meg Wengert oltják a sok kupa nélküli idény után az oké, bár azzal sem értek egyet, de hogy pont Mourinhot, aki bármelyik csapathoz is megy, kb. két év alatt legkésőbb nyer valami kupát... Na az elég vicces.
Ráadásul azért tavaly csak megnyerte a bajnokságot a Real a hihettetlenverhetetlencsúcsszuperbest Barca ellen... Most meg bukottként kezelik mindenhol, vicc.
Jön a bukottak bosszúja és a transformerek hamarosan. 😛Stez
giga+1
sok nagy tudású margitos is h ekézi, meg h jobb lesz nekik nélküle.....remélem Heynckes nem megy oda, vigyék Mancinit! 😀

|
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 186 — Whoops, looks like something went wrong.
davemayer
Azért konkrétan elég szánalmas szerintem, hogy azt az embert kezdik el kiparodizálni meg osztani, aki egyébként rekordokat döntöget kb. minden évben és aki amúgy az egyik legeredményesebb edző, ha azt nézzük, hogy mióta van mélyen a szakmában.
Mert hogy az Arsenalt meg Wengert oltják a sok kupa nélküli idény után az oké, bár azzal sem értek egyet, de hogy pont Mourinhot, aki bármelyik csapathoz is megy, kb. két év alatt legkésőbb nyer valami kupát... Na az elég vicces.
Ráadásul azért tavaly csak megnyerte a bajnokságot a Real a hihettetlenverhetetlencsúcsszuperbest Barca ellen... Most meg bukottként kezelik mindenhol, vicc.
Jön a bukottak bosszúja és a transformerek hamarosan. 😛

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 700 — no es importante
Merem remélni hogy ha mennek akkor csakis külföldre,nem úgy mint Szeki pl, (aki ha játszik simán válogatott szint szvsz) és akinek ugyan pénzügyileg biztos megérte, de nála sokkal gyengébbek kezdenek a fidiben, ő meg ül a padon.eaglesmcnabb
Egervári az egri két gól után szólt neki, hogy nem felejtette el... 😀 de szegénnyel nagyon kicsesztek juhász hazahozatalával, előtte se sok esélye volt a kezdőbe kerülésre, mert a két külföldi simán az nb1 legjobb belső védői között van, utána meg csinálhatott volna bármit. Szóval az igaz, hogy nála gyengébbek is több lehetőséget kapnak, csak pont az ő posztja telített. Nem tudom, hogy mik tervei most, pár hónapja amúgy azt mondta, hogy Sousa alatt padozni is több értelme van/volt, mint Garaminál játszani 😊jjncaa
Tipikus magyar focista, tripla penzert inkabb uldogel a padon, mintsem hogy megszakadjon es jatszon inkabb mashol. Ugyanezt csinaljak kulfoldon is.zavi27
Az egy közkeletű tévedés, hogy "meccseken fejlődik a játékos", nyilván a meccsrutin is kell, hogy az illető jobb legyen, de ha tudnád pl., hogy milyen edzésmunka megy az MTK-nál, akkor belátnád, hogy amellett 1-2 végighajtott mérkőzés sem ér semmit.

Miért? Apámék se nagyon jártak ki, ellenben az összes itthonin én is kint voltam 99ben... Szóval attól h együtt mennek meccsre, még lehet a kiscsaj is önálló döntésből szurkoló...peach
ha a kiscsajt leápolná egy 30 éves pedofil, akkor kíváncsi lennék, hogy mennyien beszélnének önálló döntésről
mondjuk nem is erről beszéltem, hanem hogy gusztustalan, mikor a szülők ezzel védekeznek és áltatják magukat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 872 — je suis poloska
Tipikus magyar focista, tripla penzert inkabb uldogel a padon, mintsem hogy megszakadjon es jatszon inkabb mashol. Ugyanezt csinaljak kulfoldon is.zavi27
Hidd el hogy Szeki az a focista aki megszakad a pályán ha van értelme. Csak nálunk nem sok volt. Mint senki másnak úgy az utolsó 6-7 évben. És teljes mértékben meg tudom érteni. Aztán csodálkoznak hogy nincs néző, amikor azt a keveset is arcon köpik évről-évre a játékosokkal együtt.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 521 — Amerikai sportok rajongója
Merem remélni hogy ha mennek akkor csakis külföldre,nem úgy mint Szeki pl, (aki ha játszik simán válogatott szint szvsz) és akinek ugyan pénzügyileg biztos megérte, de nála sokkal gyengébbek kezdenek a fidiben, ő meg ül a padon.eaglesmcnabb
Egervári az egri két gól után szólt neki, hogy nem felejtette el... 😀 de szegénnyel nagyon kicsesztek juhász hazahozatalával, előtte se sok esélye volt a kezdőbe kerülésre, mert a két külföldi simán az nb1 legjobb belső védői között van, utána meg csinálhatott volna bármit. Szóval az igaz, hogy nála gyengébbek is több lehetőséget kapnak, csak pont az ő posztja telített. Nem tudom, hogy mik tervei most, pár hónapja amúgy azt mondta, hogy Sousa alatt padozni is több értelme van/volt, mint Garaminál játszani 😊jjncaa
Tipikus magyar focista, tripla penzert inkabb uldogel a padon, mintsem hogy megszakadjon es jatszon inkabb mashol. Ugyanezt csinaljak kulfoldon is.
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 753 — a new hope (again)
Miért? Apámék se nagyon jártak ki, ellenben az összes itthonin én is kint voltam 99ben... Szóval attól h együtt mennek meccsre, még lehet a kiscsaj is önálló döntésből szurkoló...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
nagyszerű történet, csak ennek semmi köze nincs az eredeti témához

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 074 — Axel Foley
Én semmi ilyet nem láttam apáméktól mégis kicipeltettem magam többször Újpest meccsre 8-10évesen ha mamáméknál voltunk Pesten.

több mint 12 éve
imádom, mikor a kisgyerekeket a szülők önigazolásra használják fel, holott a gyerek pont azért csinálja ugyanazt, mert ezt látta az apukától/anyukától

---
több mint 12 éve
most már csak 7, délután amikor kistesóm megmutatta a videót még 9 volt (a beszámolóban meg 10)
óriási volt amúgy, ahogy páran sörrel akarták kezelni a kislánynak a szemét 😀jjncaa
A lefújt 9 éves kislány és anyukája szavai:

"Jobban van, igaz a hányinger és a szempirosodás meglesz még napokig, az orvos szerint a gyerekeknél sokkal nagyobb az irritáció. Nem, nem vette el, sőt megyünk Győrbe mert azt mondta a szavait idézem: Anya én akkor is megyek és nem félek a rendőrbácsiktól.. "

|
több mint 12 éve
Egervári az egri két gól után szólt neki, hogy nem felejtette el... 😀 de szegénnyel nagyon kicsesztek juhász hazahozatalával, előtte se sok esélye volt a kezdőbe kerülésre, mert a két külföldi simán az nb1 legjobb belső védői között van, utána meg csinálhatott volna bármit. Szóval az igaz, hogy nála gyengébbek is több lehetőséget kapnak, csak pont az ő posztja telített. Nem tudom, hogy mik tervei most, pár hónapja amúgy azt mondta, hogy Sousa alatt padozni is több értelme van/volt, mint Garaminál játszani 😊

---
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 432 — "Grammar maci"

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Tökéletes válaszírás az egész műbalhéra.
 csak.blog.nepsport.hu/archives/2013/05/27/Minek_ez_a_felesleges_hangulatkeltes/

Egyébként meg szánalmas.iktriad
úgyse lesz semmi belőle, de hát vmivel el kell adni azt a szennylapot...

ja és csoda történt: Rudolf gól az MB1-ben!!! csak tesz vmit a havi 7misiért... 😀

|
több mint 12 éve
jólvan ZSidai, Wolfe, Vadnai is megy a rákba. Még jó hogy azt mondta ez a fasz hogy senki sem távozik. faszom kezd már tele lenni fasszopó domonyaibóleaglesmcnabb
Zsidai jöhetne 2 villamos megállóval feljebb.Kenny
"menedzserét" vágod ugye? na azért nem fog hozzánk jönni, meg amúgy is külföldre akar menni... 😊

|
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 872 — je suis poloska
jólvan ZSidai, Wolfe, Vadnai is megy a rákba. Még jó hogy azt mondta ez a fasz hogy senki sem távozik. faszom kezd már tele lenni fasszopó domonyaibóleaglesmcnabb
majd Vukmirral hosszabbítunk XD
kapus is nagyon kéne mert két világtalan véd.beltazor
Hegével semmi gond sincs szerintem, NB1es szinten simán top5, Frédi viszont kritikán aluli, bár legutóbb a Paks ellen itthon jó volt kivételesen.
Merem remélni hogy ha mennek akkor csakis külföldre,nem úgy mint Szeki pl, (aki ha játszik simán válogatott szint szvsz) és akinek ugyan pénzügyileg biztos megérte, de nála sokkal gyengébbek kezdenek a fidiben, ő meg ül a padon.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
most már csak 7, délután amikor kistesóm megmutatta a videót még 9 volt (a beszámolóban meg 10)
óriási volt amúgy, ahogy páran sörrel akarták kezelni a kislánynak a szemét 😀

---
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 445 — Omar's Coming Yo!
 ultrasliberi.hu/2013/05/7-eves-lanyt-neztek-huligannak/

slowmotion,
másik irányba😀

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 085 — Cowboys fan
Zsidai jöhetne 2 villamos megállóval feljebb.Kenny
két megállóval feljebb a Népstadion és intézményei van. ez azt jelenti, hogy a válogatottba követeled? 😉
több mint 12 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 262 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Benitez > Napoli - szegények hamar kiesnek a BL-ből... 😕
közben meg ez fogadott a Napoli wiki oldalán:

😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 445 — Omar's Coming Yo!
Zsidai jöhetne 2 villamos megállóval feljebb.

több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 907 — Pfizer & Moderna fan
majd Vukmirral hosszabbítunk XD
kapus is nagyon kéne mert két világtalan véd.

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 085 — Cowboys fan
Ma este van egy jótékonysági Samp legends - Genoa legends meccs.
Elég jó a Samp kezdő:
 twitpic.com/ctoe9cBazzani
és Zenga a cserekapus?
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 730 — #NoStress
Duna Plaza, első emelet, Universum Póker Klub, ott ül épp, és pókerezik.
Olvass be neki!

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 074 — Axel Foley
Ma este van egy jótékonysági Samp legends - Genoa legends meccs.
Elég jó a Samp kezdő:
 twitpic.com/ctoe9c

több mint 12 éve
StormST Denver Broncos 12 643 — SB 50 Champion @ Grund
Ribery 2 évet, 2017-ig hosszabbított a Bayern-el...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!