Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Ilyenkor jön ki Egervári hiányossága. Ragaszkodik az A tervhez még ha az nem is válik be. Szalait a félidőben lekapnám, helyette meg jöhetne Böde nyugodtan.
több mint 12 éve
Szép kis fair catch interference volt ez Hajnaltól...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Most komolyan,a Bundesligában nem esik az eső,hogy ennyire mentegetni kell Szalait?
több mint 12 éve
De kellett volna pedig.
több mint 12 éve
Maksa Zoltán azért két nagyot védett sajna.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Szalai le,Böde be.Botrány milyen rossz formában van Szalai 😕JoeyPorteregyetértek. Bödét be!
buhloone mindstate
több mint 12 éve
Vilikénk. MVP
több mint 12 éve
Szalai de formán kívül van, te uristen...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Szalai le,Böde be.Botrány milyen rossz formában van Szalai 😕
több mint 12 éve
2 dolgot akarok 1. Normális bírót 2. ne rúgassunk gólt a törökökkelIgen,alapnak kéne lennie. No làssuk.
Az meg hogy meghalnak a pályán alap.Toca
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
2 dolgot akarok 1. Normális bírót 2. ne rúgassunk gólt a törökökkelAz meg hogy meghalnak a pályán alap.
több mint 12 éve
Így van, hajrá! Két dolgot szeretnék látni (az eredménnyel most nem foglalkozva):
1. ne legyenek játékosaink besz@rva,
2. "haljanak" meg a pályán.
Nehéz kívánságok.
több mint 12 éve
Hajrá Magyarok!!!Szerintem most dől el hogy van-e esélyünk ebben a selejtezősorozatban. Ha itt nyerünk szerintem komoly esélyünk van a második helyre, ha kikapunk akkor gyakorlatilag nincs. Döntetlen meg senkinek sem jó, remélem lövünk legalább egyet.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Lipták ugyanolyan falábú agyatlan suttyò mint mészáros, csak ő legalább pontrúgásoknál veszélyes az ellen kapujára...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
és egy csatárral kezdünk, Szabics helyett Varga a kezdőbena 2007-es törökök elleni idegenbeli meccset nehéz elfelejteni, annál nagyobb csalást nehéz elképzelni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Állítólag Lipták kezd Mészáros helyén.Végre egy normális változtatásJoeyPorterHát Mészárosnál sok mindenki jobb, Liptákot nem szeressük, de válogatottban egész jó volt néha.
több mint 12 éve
Állítólag Lipták kezd Mészáros helyén.Végre egy normális változtatás
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 381
Remélem ma a fiúk kihozzák a maximumot.Sajnos nem láttam a románok elleni meccset a mait sem fogom így nem is tudok véleményt írni a pénteki meccsről.
Remélem végre tanulunk a hibákból. Ahogy Dárdai mondta, ilyenkor rossz fiúnak kell lenni. Csibésznek!
A Fenerbache stadion egy igazi katlan. Volt szerencsém hozzá. Vicces, hogy a stadion-tól kb. 100 méterre már yacht kikötő van, kedves kis park, éttermek. én annak idején "azt hittem", hogy a puszta közepén vannak a török stadionok a szurkolók vérmérsékletére tekintettel...😀
Tegnap:
Nem hittem volna, hogy egy Brazil Orosz telt ház lesz "cselziben".
A második félidőt láttam csak. Elég színvonalas mérkőzés volt. Nem azt mondom, hogy vérre mentek, de kapartak, nem egy langyos 0-0-ra játszottak. Ezek az edző meccsek megérik. Már az olasz meccs is színvonalas volt.
Békéscsaba: Tudom multi kulti van és sok a megélhetési focista, de két kolumbiait mi vesz rá arra, hogy Csabán játszon?!😀
több mint 12 éve
amíg nem komolyodik meg az ember, addig tényleg jó szórakozás. 20-23 év alatt megértem, na de afölött?!
(Y)Amadeus91
több mint 12 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Én is így gondolom. Az nso-s interjú során nagyon látszott is Szalain, hogy megviselte ez a meccs és hogy ennyi helyzetet kihagyott. Szerintem össze fogja kapni magát a török meccsig.Kíváncsi leszek, hogy most is 2 csatárral fogunk-e kezdeni, vagy marad csak Szalai. Én az utóbbira tippelek.SchleckSzalaival fog kezdeni,Szabics helyett Varga fog játszani szerintem.Stabil középpályával lehet esélyünk.Csak Szalaitól még egy baklövés nem fér bele.Kenny