NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Szombati tripla
1 044
55
19:00, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Nem lehet mindenki Messi, vagy Nani, de én szeretem mert minden meccsen kidolgozza a belét és mindent megtesz a győzelemért.én _tényleg_ kedvelem a liverpoolt. kuytot is. de nem egy zenész na.gabtsimindent elmond a meccsről h a mezőny legnagyobb favágója (carragher után) 3 gólnál jár. 😊Látom szerelmed a 'pool 😊nDRo
ez nem a mi napunk.gabtsi
több mint 13 éve
én _tényleg_ kedvelem a liverpoolt. kuytot is. de nem egy zenész na.mindent elmond a meccsről h a mezőny legnagyobb favágója (carragher után) 3 gólnál jár. 😊Látom szerelmed a 'pool 😊nDRo
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
nDRo
1 593
mindent elmond a meccsről h a mezőny legnagyobb favágója (carragher után) 3 gólnál jár. 😊Látom szerelmed a 'pool 😊
több mint 13 éve
Duff
3 145
valakinek megint el fog szállni az agya (Scholes, Rooney pl.) 😀
több mint 13 éve
mindent elmond a meccsről h a mezőny legnagyobb favágója (carragher után) 3 gólnál jár. 😊ez nem a mi napunk.
több mint 13 éve
nDRo
1 593
egy lyukas Cola-s kupakot sem tettem volna rá... 😊
több mint 13 éve
Duff
3 145
17 méterről egy szabadrúgást miért kell tekerni? Izombol meg kell kurni, azt vagy be megy vagy nem. Nem az a távolság amit helyezni kéne igazán. Erősen meglövi Scholes és Reina le se tudja reagálni...
több mint 13 éve
sztem nem volt kéz, ha arra gondolsz.
több mint 13 éve
11es és még egy kiállítás - ja nemBerba 3 centiről bele a védőbe, szabadrúgás kipattan - asszem ez nem a mi meccsünk
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Agyő Pinyő!
több mint 13 éve
khm... erre a válaszom Berba kapufája...Na jó elmehet a Pool oda ahova való meg azok is akik mindig a Unitedet szidják... Carraghernek meg mindegy hogy mennyi az állás? már az sem számít, akkor mi???davemayerNem tudom miért akad ki egy MU szorkoló a meccs alapján, mert eddig a Pool játszik a Mu meg nem is tudom... Egy helyzetetek volt egy szép távoli lövés, ezen kívül Rooney és Berba ha kétszer ért labdához. Nem szeretnék vitatkozni, de eddig azt gondolom nem is lehetne ezen.kristóf17
Nekem csak az volt az érdekes ebben hogy 2-0ra vezetnek hazai pályán és erre elkezdenek rugdosódni, addig ez nem volt jellemző erre a meccsre. Lehetett sejteni hogy lesz balhé de azt hogy ilyen állásnál a vezető csapat teszi meg ezt kicsit szánalmas. Kicsit sem volt direkt a dolog, Carragher meg még így is kijöhet a második félidőre.
A Pool játékáról meg annyit hogy ha játszik a védelmünk ez a meccs 0-0 a félidőben.
Persze ott kell állni és be kell rúgni de azért ezen a 2 gólon kívül csak pár lehetősége volt a Poolnak nem helyzetei szvsz.
A vicc az hogy én is szimpatizálok a Poollal United drukkerként, sokszor drukkolok nekik pl nemzetközi meccseken de az amit itt a végén - hangsúlyozom 2-0nál hazai pályán! - az szégyen. Jobbak mint a mai United, az eredményben is látszik, nem értem miért kell még rugdosódni is. Hogy ment oda Raffaelre Maxi mielőtt kitört a bunyó?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
azért a liverpool bizonyítja ma is, h kevés suttyóbb csapat van a világon náluk (és még kedvelem is őket).egyszerűen nem bírják a másodvonalas szerepet elviselni. még nyerni se tudnak elegánsan.
több mint 13 éve
Na jó elmehet a Pool oda ahova való meg azok is akik mindig a Unitedet szidják... Carraghernek meg mindegy hogy mennyi az állás? már az sem számít, akkor mi???davemayerNem tudom miért akad ki egy MU szorkoló a meccs alapján, mert eddig a Pool játszik a Mu meg nem is tudom... Egy helyzetetek volt egy szép távoli lövés, ezen kívül Rooney és Berba ha kétszer ért labdához. Nem szeretnék vitatkozni, de eddig azt gondolom nem is lehetne ezen.
több mint 13 éve
Jó kis meccs. Kinéz pár eltiltás a végére ide is oda is. 😊
több mint 13 éve
Szidd csak Nanit nem is jött vissza...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Na jó elmehet a Pool oda ahova való meg azok is akik mindig a Unitedet szidják... Carraghernek meg mindegy hogy mennyi az állás? már az sem számít, akkor mi???
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ez tény, de nekem már a döntetlen is jó. 😊Nani ritka gólpasszainak egyike. Innen már a vörösök sem balfaszkodhatják el. 😊F.Schleckezexerint nem sok pool illetve united meccset láttál 😛gabtsi
pfuhh, basszus. Naninál ellenszenvesebb játékost sem egyszerű találni.
több mint 13 éve
Nani ritka gólpasszainak egyike. Innen már a vörösök sem balfaszkodhatják el. 😊F.Schleckezexerint nem sok pool illetve united meccset láttál 😛
több mint 13 éve
Nani ritka gólpasszainak egyike. Innen már a vörösök sem balfaszkodhatják el. 😊
több mint 13 éve
Duff
3 145
náni 😂 😂
több mint 13 éve
hát ez még szebb volt VAZZ OMGcsinálunk nekik 2 helyzetet rúgnak belőle 2 gólt hát GZ
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
hát nem tudom hogy ezután a Pool gól után ide írjak-e vagy egyből a viccek topic-ba... meglátszik hogy sem Vidic sem Ferdinand, és még így is ez volt az első "helyzetük" :/
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ezazz!! Mekkorát alakított Suarez. 😊Most hajrá 'Pool nagyon!
több mint 13 éve
Köszönjük Garrone.Pár hét alatt sikerült tönkrebaszni a Sampdoria-t.
Csatárok nélkül nem lehet játszani,de szerinted a Cassano-Pazzini kettőst símán lehet pótolni a Maccarone-Macheda/Biabiany kettőssel.
Di Carlo meg csak hab a tortára. Ilyen hülye edző nincs mégegy a világon.