NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
... soccerben nem és mégis ezt nézik a legtöbben, hihetetlenjjncaa
Mert olyan egyszerű mint a faék. Ahogy az emberek többsége.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 215 — no es importante
Az meg tényleg a legalja, hogy Bognár Gyuri térképez fel.
Nagyon kiváncsi lennék azért, hogy miket jegyzetel.
Sinisa
szerintem vannak dolgok, amikről jó, ha nem tud az ember, ez is ebbe a halmazba tartozikjjncaa
ha azon a szinten mozoghat, ahol a SportTV-n, akkor igen. 😀

nagyon elegem van már ebből az "uram-bátyám", belterjes rendszerből...Sinisa
azért sokat elárul ám a mai labdarúgásról, hogy ez a "szakmai" színvonal bőven elég a középmezőnyhöz, mert a románok és a törökök sem jobbak egy fabatkányival sem... van pár elit csapat, de hogy válogatott játékosok többsége képtelen konzisztensen 10 méternél hosszabb passzokat megvalósítani, nem is beszélve a számtalan technikai hibáról és elcseszett beadások garmadájáról, röhejesjjncaa
Alapvetően igazad van, azt azért vedd figyelembe h régebben kisebb iram mellett lehetett trükközni, ezért is tűnt képzettebbnek a mezőny.empty taxi
trükközni? nem biciklicselekről meg skorpiórúgásokról beszélek, én csak azt szeretném látni, hogy ha egy PROFI labdarúgó szögletet ad be, akkor tízből tízszer be tudja tekerni a 16-oson belülre a labdát, szabadból 20 méterről meg csak illene eltalálni azt a bazinagy kaput... ennél már csak az döbbent meg jobban, hogy a bírók mennyire szélsőségesen értelmezik az írásban is lefektetett szabályokat, ennél szubjektívebb játékvezetés szerintem egyedül a vízilabdában van, ahol mondjuk elkélne egy víz alatti spori is

én abszolút nem értek hozzá, de valaki kielemezhetné, hogy mondjuk a magyar válogatott (de vehetjük a törököt vagy a románt is) stratégiájában milyen mélyenszántó elgondolkodások lakoznak, mert nekem olybá tűnik, hogy ezt még egy 10 éves is könnyedén fel tudja térképezni, a labdarúgás manapság meg amúgy is csak a rombolásról szól... belenéztem az u21-esek meccsébe is, különösen szembetűnő, hogy még kisebb iramnál mennyire élvezhetetlen maga a sport, szerintem nincs még egy olyan labdajáték, ami ennyire "díjazná" a passzivitást, valamilyen szinten minden másnál rá vagy kényszerülve a támadásra, soccerben nem és mégis ezt nézik a legtöbben, hihetetlen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 063 — Lájkold a zsűrit!
Sinisa
szerintem vannak dolgok, amikről jó, ha nem tud az ember, ez is ebbe a halmazba tartozikjjncaa

azért sokat elárul ám a mai labdarúgásról, hogy ez a "szakmai" színvonal bőven elég a középmezőnyhöz, mert a románok és a törökök sem jobbak egy fabatkányival sem... van pár elit csapat, de hogy válogatott játékosok többsége képtelen konzisztensen 10 méternél hosszabb passzokat megvalósítani, nem is beszélve a számtalan technikai hibáról és elcseszett beadások garmadájáról, röhejesjjncaa
Alapvetően igazad van, azt azért vedd figyelembe h régebben kisebb iram mellett lehetett trükközni, ezért is tűnt képzettebbnek a mezőny.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
Én nekem ebből a 2 meccsből 3 dolog jött le
1.Ha 2 csatárunk van akkor normálisan támadunk
2.Ha nincs egyel több középső védőnk akkor valamennyivel jobban aggreszívebben védekezünk és nem szopatnak agybafőbe
3. MÉSZÁROS EGY FOSTALIGANYOMOREKKISSZERENCSÉTLEN
Ez az ember mi a rákot keres a válogatotban ?
Egervári egyébként igyekezett megverertni minket, nem sikerült, nem rajta múlt.
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 354 — Omar's Coming Yo!
Remélem Bukarestbe is ezzel a szar 1 csatáros taktikával állunk majd ki... hihetetlen, hogy a "mesteren" kívül kb mindenki észreveszi, hogy mikor 2 csatárral álltunk fel, akkor volt talán 1-2 épkézláb támadásunk. Mindegy a románoknál nyerni kell valahogy, nem egy világverő csapat az se.
Aki esetleg személyesen szeretné megtekinteni azt a meccset, még lehet jelentkezni a különvonatra, bővebb infok itt:
 xn--szurkolibusz-6hb.hu/romania-magyarorszag-vonatos-tura
Remélem ennyi reklám még belefér.Dub
Talalkozunk bukarestben!

több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Remélem Bukarestbe is ezzel a szar 1 csatáros taktikával állunk majd ki... hihetetlen, hogy a "mesteren" kívül kb mindenki észreveszi, hogy mikor 2 csatárral álltunk fel, akkor volt talán 1-2 épkézláb támadásunk. Mindegy a románoknál nyerni kell valahogy, nem egy világverő csapat az se.
Aki esetleg személyesen szeretné megtekinteni azt a meccset, még lehet jelentkezni a különvonatra, bővebb infok itt:
 xn--szurkolibusz-6hb.hu/romania-magyarorszag-vonatos-tura
Remélem ennyi reklám még belefér.
több mint 12 éve
Pogba rookie mistake.legalább a mixemnek jót tett ez a piros.

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 062 — Így remélem megfelelek nektek.....
nekem taktikailag az tette be a kaput hogy többször is kb 8 passzal akartuk kihozni a labdát, és látszott hogy ezt akarta Egervári. Ez egy vicc kérem szépen, ezt kérni idegenben a mai magyar válogatottól minimum arcpiritó. Majdnem szétvertem itt a berendezést a sok 10 méteres "felszabaditásaink" láttán...davemayer
Most nem tudom mi a baj meg kell mutatni, hogy mi már a Barca szintjén vagyunk , vagy ezt tanulták el ők tőlünk 😀
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 293 — "Grammar maci"
nekem taktikailag az tette be a kaput hogy többször is kb 8 passzal akartuk kihozni a labdát, és látszott hogy ezt akarta Egervári. Ez egy vicc kérem szépen, ezt kérni idegenben a mai magyar válogatottól minimum arcpiritó. Majdnem szétvertem itt a berendezést a sok 10 méteres "felszabaditásaink" láttán...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Sinisa

azért sokat elárul ám a mai labdarúgásról, hogy ez a "szakmai" színvonal bőven elég a középmezőnyhöz, mert a románok és a törökök sem jobbak egy fabatkányival sem... van pár elit csapat, de hogy válogatott játékosok többsége képtelen konzisztensen 10 méternél hosszabb passzokat megvalósítani, nem is beszélve a számtalan technikai hibáról és elcseszett beadások garmadájáról, röhejes

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 062 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratulálok elsősorban a fórumozóknak akármelyiknél, hogy bereklamálták Bödét, most aztán tényleg le nem tagadhatja Sanyi bá, hogy valamelyiket olvassa, a szemüvegében megy neki a felirat azért nem látja mi folyik a pályán 😛 😀

| Amúgy meg a mai játéknap legjobb magyarja ismét Kassai két kényes 11-s helyzetet nem fújt be a spanyolok részére és igaz volt szvsz ennek ellenére vezetnek a spanyolok aminek azért örülök Valdes parádézik 😀 |
több mint 12 éve
Mikor szerzett utoljára Fradi játékos gólt a válogatottban?
Gera / Huszti?Sinisa
Szerintem Huszti. Gerq előtt van még Tököli is ebben a statisztikában.Schleck
Akkor csak ez lehet:
2005. június 4. Reykjavík

Ezek szerint közel 8 éve...
Durva!Sinisa
Takács Ákos 2005. szept. málta ellen vágott egy "kis" gólt! 😛 😊Divat
Ehhhh tényleg.
Akkor csak 7,5 év.
De akkor is sok!!! 😊Sinisa
pont ennyi ideig volt olyan szar a Fradi hogy nem volt válogatott szintű futballistája. Szerintem ebben semmi meglepő nincs, kis pénz kis foci.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 143 — Gràcies Pep!
Gera / Huszti?Sinisa
Akkor csak ez lehet:

Durva!Sinisa
Takács Ákos 2005. szept. málta ellen vágott egy "kis" gólt! 😛 😊Divat
Ehhhh tényleg.
Akkor csak 7,5 év.
De akkor is sok!!! 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Gera / Huszti?Sinisa
Akkor csak ez lehet:

Durva!Sinisa
Takács Ákos 2005. szept. málta ellen vágott egy "kis" gólt! 😛 😊

|
több mint 12 éve
Sinisa

nagyon elegem van már ebből az "uram-bátyám", belterjes rendszerből...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Sinisa
szerintem vannak dolgok, amikről jó, ha nem tud az ember, ez is ebbe a halmazba tartozik

---
több mint 12 éve
Sanyi bá'-nak azért többnyire mázlija.
Nem lehet itthon videóelemzéssel, 100 kamarás HD felvétellel, OPTA-val szételemezni egy meccset?Sinisa
Én úgy tudom hogy használják.

több mint 12 éve
Sanyi bá'-nak azért többnyire mázlija.
És általában jó helyen van jó időben.

Az meg már csak költői kérdés, hogy a mai technológiai fejlettség mellett tényleg szükség van feltérképezésre?
Nem lehet itthon videóelemzéssel, 100 kamarás HD felvétellel, OPTA-val szételemezni egy meccset?

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 601 — a new hope (again)
Az azért tényleg látszott h a kaszinos gyuri térképezte fel a törököket, mert ekkora szakmai segìtség mellett is az elég izmos taktikai hadvezér avci is röhögve outcoachingolta sanyit és 8 percet kivéve az is kiderült ma h a kontrajáték sem jön magától.... Szerethető ismét kiszurkolta, hihetetlen mázlija van. ( szerencsére)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Gera / Huszti?Sinisa
Akkor csak ez lehet:

Durva!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 12 éve
Ez az Egervári egy idióta, nem értem hogy ez a döntetlen neki miért volt jó, gyakorlatilag igy nyerni kell Bukarestben. Azért ha választani kellett volna (főleg 1-1nél mondjuk amikor lehozta ez a gyökér Szalait) hogy itt akarok nyerni a hitehagyott és zavarodott törökök ellen vagy Bukarestben ahol mindenki a vérünket akarja hááát... Nálam a 3 pontos rendszerben egy 8 meccses sorozatban az 1 pont értéke 0, kivéve ha mondjuk az utolsó meccsen elég az is. Mindkét meccsen buktunk 2 pontot, az elsőn csak kicsit lehetett hibáztatni a kapitányt (felhoztuk a végén a románokat) itt maximálisan lehet, rossz felfogással lett pályára küldve a válogatott. Ezt a 2 meccset egy közepesnél lehelletnyivel jobb válogatott (pl Dánia) nyeri.

Bödét meg persze akkor hozza be amikor már ég a ház, aztán meg meglepődik a teljesitményén ő, aki látja edzésen az elmúlt másfél hétben- legalja, és még le is nyilatkozza....

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Gera / Huszti?Sinisa
Szerintem Huszti. Gerq előtt van még Tököli is ebben a statisztikában.

több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 702
2-0-ra mennek a hollandok.
több mint 12 éve
Gera / Huszti?

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble

😀