TERRORVESZÉLY MIATT EGY NAPPAL KÉSŐBB RENDEZIK MEG A SUGAR BOWLT!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Azért azt örömmel látom, hogy többen képesek túllépni a Fideszotonon, és felismerik, hogy Orbán ide vagy oda, a csapat tud jól játszani 😊

Egyébként ennek ellenére is lehet csalózni a vidit, de azt mindenki elfelejti, vagy nem tudja -és ugye van akit nem is érdekel, tán kiderülne, hogy bolondságokat beszél 😊-, hogy az elmúlt években igen sokat súlytották a vidit. Volt már 1-2 érdekesen elbukott bajnokság, néhány furcsa mérkőzés satöbbi. Én még idén sem vagyok benne biztos, hogy nem lehet-e ezt elvenni tőlünk 😛

Azért örülök, a 2-at, és hát nyilván főleg úgy, hogy az a fradika, nagyon nagy élvezet kiütéssel legyőzni :love: Jobb is, hogy nem tudtam elmenni, tán még agyvérzést kaptam volna némelyik gólnál a helyszín hevében 😀 Mostmár azért kezdek reménykedni, hogy talán idén tényleg meg lesz az első, mostmár igazán megérdemelnénk... 😊fetomy
Ebben a belterjes Magyar labdarúgásban szinte minden bajnokságot csalással nyernek a szurkolók szerint, kivéve a Ferencvárost, mert ugye ők mindíg csalnak 😀. A Fradi szurkolók szerint viszont őket elnyomják, indokolatlanul büntetik, és nem létezhet magyar NB1 nélkülük. Nincs elfogulatlan szurkoló. Én sem vagyok az, pedig nekem utoljára a '85/'86-os Magyar Bajnoki ezüstérmes PMSC volt kedvenc csapatom. Azóta nincs. Nem szeretem sem a Fradit, sem a Videotont, mégis: a tegnapi meccsről az jutott eszembe, ha minden magyar bajnoki mérkőzés ilyen iramú és színvonalú lenne, nem volna akkora bajunk a "magyarfocival". Ennek a Videotonnak jelenleg nincs ellenfele Magyarországon, magasan a legjobb csapat.
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Azért azt örömmel látom, hogy többen képesek túllépni a Fideszotonon, és felismerik, hogy Orbán ide vagy oda, a csapat tud jól játszani 😊

Egyébként ennek ellenére is lehet csalózni a vidit, de azt mindenki elfelejti, vagy nem tudja -és ugye van akit nem is érdekel, tán kiderülne, hogy bolondságokat beszél 😊-, hogy az elmúlt években igen sokat súlytották a vidit. Volt már 1-2 érdekesen elbukott bajnokság, néhány furcsa mérkőzés satöbbi. Én még idén sem vagyok benne biztos, hogy nem lehet-e ezt elvenni tőlünk 😛

Azért örülök, a 2-at, és hát nyilván főleg úgy, hogy az a fradika, nagyon nagy élvezet kiütéssel legyőzni :love: Jobb is, hogy nem tudtam elmenni, tán még agyvérzést kaptam volna némelyik gólnál a helyszín hevében 😀 Mostmár azért kezdek reménykedni, hogy talán idén tényleg meg lesz az első, mostmár igazán megérdemelnénk... 😊
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Legyen szó bármilyen sportágról, egy dolog nem változik. Kis knézy mindenben tehetségtelen...Schleck
De legalább a család terrorizálásában rutinos....
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Legyen szó bármilyen sportágról, egy dolog nem változik. Kis knézy mindenben tehetségtelen...

több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
ez a Knézy h nyalja a Fideszoton seggét...JC6
talán van miért?

Jó érzés 1000x elismételni hogy Fideszoton? ismételgesd csak még szépenpetey
De tényleg felforr az agyvizem amikor ilyet olvasok, hogy Szarca. Ez ugyan olyan, mint amikor tavaly meg tavalyelőtt azt olvastam, hogy Sinter, Rinyamadrid, Looserpool,.....JC6
...

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Hát ezen beszarok 😀 😀 😀

ETO 2 - SZTK 2:1

Várhidi Péter: – A vereségtől függetlenül elfogadhatatlan, hogy az első csapat keretéhez tartozó külföldi játékosok erősítik az NB II-es csapatot. Sorsok felett döntenek, bajnoki mérkőzések végkimenetelét befolyásolják, s ez nem segíti a magyar futballt.
JC6
mit mondjon?

"olyan szarok vagyunk, hogy ha az ellenfél megerősödik pár másodvonalbeli grúzzal, akkor végünk van. erőnlétünk nulla, nem tudjuk lekezelni a labdát, a taktikából egy szót nem fogott fel az egész csapat. sajna ma nem volt olyan mákunk, hogy így is összejöjjön 1 pont legalább, de majd talán legközelebb"

több mint 13 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Áááááá...dehogy, az ország egyik legnagyobb fradistája volt....aminek akárhogy próbált közvetítés közben nem tudott nem hangot adni... :rolleyes:

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 501 — Lájkold a zsűrit!
ez nála nem új. Inkább hallgatnám az ősfradista apukáját 😕petey
Emlékeim szerint az öreg Knézy ink Honvédos volt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát ezen beszarok 😀 😀 😀

ETO 2 - SZTK 2:1

Várhidi Péter: – A vereségtől függetlenül elfogadhatatlan, hogy az első csapat keretéhez tartozó külföldi játékosok erősítik az NB II-es csapatot. Sorsok felett döntenek, bajnoki mérkőzések végkimenetelét befolyásolják, s ez nem segíti a magyar futballt.

😀 😀 😀
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
kalapom emelem a Vidi előtt,megérdemlik a kupát,abszolút a mezőny felé nőttek idén

több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 054 — Csodabogár
jól vagy már petey, egyszer írtam le, kapjál be egyből.
amúgy mióta vagy vidis? várj, nem is érdekel.

szar látni a Fradi vergődését..évek óta..JC6
béke van, csak tényleg már 2-3 éve komoly munka folyik a klubnál, és nem V. varázspálcája(pénze?) miatt tartunk itt. Tavaly is buktunk mert nem volt rutinunk a véghajrában.

Hehe, sok pici Sherlock Holmes 😉

Vaze, Bognár Guri meg a Real-meccsen szakért, miközben egyszer végre láthatta volna parádézni a Vidit..😀

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 583 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ha jól tudom Székesfehérváron lakik, sanszos hogy nem idén lett Vidi drukker 😀eaglesmcnabb
meg sem néztem annyira nem érdekel...

te amúgy MTK-s vagy?JC6
Bizony. De a Vidi-Loki-FTC trióból igencsak Vidi párti vagyok. Orbán ide vagy oda...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ha jól tudom Székesfehérváron lakik, sanszos hogy nem idén lett Vidi drukker 😀eaglesmcnabb
meg sem néztem annyira nem érdekel...

te amúgy MTK-s vagy?
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 343 — Je suis kobranadrág
Már akinek.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 724 — Axel Foley

JC6
Nekem van egy tippem.
Kb a Vidi UEFA menetelésére tippelem.
A korából és a lakhelyéből tippelem. 😀

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 583 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

Ha jól tudom Székesfehérváron lakik, sanszos hogy nem idén lett Vidi drukker 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

szar látni a Fradi vergődését..évek óta..
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
azért az aranyos volt, amikor a fehérváriak elkezdtek ötig számolni, a fradisták meg 28-ig 😂

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 004 — we almost always almost win
Bárki bármit mond ez a vidi tud. És tavaly is nagyon jók voltak, amikor még nem fidesz volt.

A fradi szurkolók pedig a szokásos méltósággal viselik a vereséget. Persze tudom, ők a legkulturáltabb, csak túl sokan vannak...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Ennyi. Természetesen megvettük a meccset és az alcsúti szőlőbányász személyesen adta a szőrmekabátot a ződekre 😀
Már ha valaki kételkedett volna 😛

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 620
A "tavasz meccse" nagyon sima lett. Gyanúsan sima... 😛 😊vassadi27
Arra gondolsz,hogy Balog szándékosan kezezett,mondjuk úgy hogy nagykabátban van?Bazzani
Nem nézem a meccset, csak ahogy az eredményre rápillantottam... De csak "viccnek" szántam, csak hogy én se maradjak ki az "Orbánozásból".
több mint 13 éve
a Fradi teljesítményét csak Knézy "produkciója" múlja alul, nem ismeri fel a játékosokat, összevissza beszél, nem is nézi a meccset... mai egyik aranyköpése az egyik Vidi csere előtt.. "Milanovic harmadjára áll be ..."gamerkr
ez nála nem új. Inkább hallgatnám az ősfradista apukáját 😕

több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 832 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
a Fradi teljesítményét csak Knézy "produkciója" múlja alul, nem ismeri fel a játékosokat, összevissza beszél, nem is nézi a meccset... mai egyik aranyköpése az egyik Vidi csere előtt.. "Milanovic harmadjára áll be ..."

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 724 — Axel Foley
A "tavasz meccse" nagyon sima lett. Gyanúsan sima... 😛 😊vassadi27
Arra gondolsz,hogy Balog szándékosan kezezett,mondjuk úgy hogy nagykabátban van?

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 620
A "tavasz meccse" nagyon sima lett. Gyanúsan sima... 😛 😊