Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Duff
3 145
Leonardo adj egy pacsit! Nem szeretem az Intert, de Leo szar helyzetből épített várat.JC6Hát Milánó szebbik felén meg szarból csinált kurvaszart.
több mint 13 éve
Akkor még nem. De az is fáj persze. Mindegy. Így nem lehet leereszteni a BL-ben egy meccs alatt.
több mint 13 éve
Most ezt még nem fogtam fel. Hét komolyan mondom, 9 éve szurkolok a Bayernnek, de ekkora pofán vágást én még nem éltem át... Vrijbloedvárjunk csak...'99-'11... ja az több így már értem 😛 😉
bocs a bunkóságért, sajnáltam ma a Bayernt, de az igazság az hogy itt ezen a meccsen taktikailag sem voltak a toppon (fejetlenül előre) + ennyi helyzetből még a mai fradi is rúg még 2 gólt szóval - gáz ez na :/
Duff hogy te milyen kötsög vagy - hogy megelőztél 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Duff
3 145
Most ezt még nem fogtam fel. Hét komolyan mondom, 9 éve szurkolok a Bayernnek, de ekkora pofán vágást én még nem éltem át... Egyszerűen még nem tudom felfogni, hogy ezt saját magunk képesek voltunk elcseszni.Akkor szerencsére a 99-es BL-döntőn még nem voltál Bayern szurker. Ott sztem felvágtad vna az ereidet 😀 Én akkor lettem MU-drukker, Solskjaer volt az Isten, van is egy mezem 😀
Ez valami leírhatatlanul szar érzés... 😕 😕 😕 😕 😕 😕Vrijbloed
több mint 13 éve
Most ezt még nem fogtam fel. Hét komolyan mondom, 9 éve szurkolok a Bayernnek, de ekkora pofán vágást én még nem éltem át... Egyszerűen még nem tudom felfogni, hogy ezt saját magunk képesek voltunk elcseszni.Ez valami leírhatatlanul szar érzés... 😕 😕 😕 😕 😕 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
2-1, összesítésben 3-1, ezek meg fejjel mennek a falnak. Nem hittem a szememnek. Csóri FcB fanok...Az egész meccsen dicsérhető volt mondjuk a két csapat védelme 😀 😀 😀
Leonardo adj egy pacsit! Nem szeretem az Intert, de Leo szar helyzetből épített várat.
több mint 13 éve
Na tovább jutottunk, és a München is kiesett. Legszebb öröm a káröröm, főleg a tavalyi után. 😛
Just Win Baby!
több mint 13 éve
ez a meccs hűen tükrözi az egész évet, megnyert meccsek kiengedése, érthetetlen vereségek, döntetlenek.. a helyzet kihasználásunk ma este pompás volt, ez van, majd jövőre, új edzővel stb.bagoly mondja verébnek... 😛 😛kotsog juventino, nemh szurkolnál az olaszoknak... 😊Divathagyd, szörnyű a sportízlése 😀fetomy
a bayernnek megítélhetünk egy lúzer of the week awardot szerintemJoci
több mint 13 éve
Brutál jó meccs volt. Sajnálom h Van Gaal elhagyja a Bayernt nagyon szépen focizó csapatot rakott össze.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
na akkor nem kell ecsetelni, hogy miért tart ott a Bayern ahol tart......gamerkrna itt a pont +1
nem akartam beírni mert inkább lerágtam a körmöm a United meccsén(...) de még 2-1nél mondtam is tesómnak hogy figyelje meg ha nem lesz 3-1 hanem lő egy gólt az Inter és 2-2 biztosan meginog a Bayern és kiesnek. Ez a lélektan az aminél egy egyéniség, egy vezér képzeletben az asztalra csap és rendbe rakja a csapatát - nem, itt az edző egy ilyen izzó meccsen már nem sokat tehet, jobban jár ha inkább nyugodtságot sugároz. Ez hiányzik a Münchenből, ezért nem top csapat.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
mit akarsz télen megdupláztuk őket... 😛 😀Az inter és az olaszok... 😂 😂Duffó faszomat buzi sinterJocikotsog juventino, nemh szurkolnál az olaszoknak... 😊Divat
|
több mint 13 éve
bagoly mondja verébnek... 😛 😛hagyd, szörnyű a sportízlése 😀fetomyó faszomat buzi sinterJocikotsog juventino, nemh szurkolnál az olaszoknak... 😊Divat
a bayernnek megítélhetünk egy lúzer of the week awardot szerintem
több mint 13 éve
hagyd, szörnyű a sportízlése 😀ó faszomat buzi sinterJocikotsog juventino, nemh szurkolnál az olaszoknak... 😊Divat
több mint 13 éve
Duff
3 145
Az inter és az olaszok... 😂 😂ó faszomat buzi sinterJocikotsog juventino, nemh szurkolnál az olaszoknak... 😊Divat
több mint 13 éve
na akkor nem kell ecsetelni, hogy miért tart ott a Bayern ahol tart......
több mint 13 éve
kapura 3, összesen 6.Hát igen, meglepő módon elmondhatom, hogy hurrá továbbjutottunk, és faszomat, kiestünk :/ Utálom ezt, max döntőben jó két kedvenc, de kiesésesben k.vára nem...
több mint 13 éve
Duff
3 145
ESPN Soccernet szerint nem.több volt mint 3. 😉DivatRajta... 😐Hanni3 kapura lövésük volt, 3 gól... Ezért utalom én ennyire ezt a csapatot 😀Duff
több mint 13 éve
ó faszomat buzi sinterJocikotsog juventino, nemh szurkolnál az olaszoknak... 😊
|
több mint 13 éve
több volt mint 3. 😉3 kapura lövésük volt, 3 gól... Ezért utalom én ennyire ezt a csapatot 😀DuffHa ez az inter továbbjut, kettéfosom magam.DuffRajta... 😐Hanni
|
több mint 13 éve
Duff
3 145
3 kapura lövésük volt, 3 gól... Ezért utalom én ennyire ezt a csapatot 😀Ha ez az inter továbbjut, kettéfosom magam.DuffRajta... 😐Hanni
több mint 13 éve
bazdmeg ezt nemhiszem elDuff
Ha ez az inter továbbjut, kettéfosom magam.Duffprodukcióe 😀 😛
több mint 13 éve
ó faszomat buzi sinter
több mint 13 éve
Ha ez az inter továbbjut, kettéfosom magam.DuffRajta... 😐
több mint 13 éve
hogy én miért nem vagyok meglepve? 😛tipikus történet
több mint 13 éve
Duff
3 145