Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Durva lenne ha a Zenit továbbjutna 0-3ról (2-0 a félidő), csak jelzésképpen 6.45-ös volt az odds-a 😉 Aki meg nevetni akar nézze meg az Ajax kapusát, fura hogy ilyen szinten pocakos embert lehet látni a pályán és az nem a spori 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
de legalább szépen nő a bankszámlája a kispadon 😊fansfc.com? Hitelesnek hangzik. 😀MikeyBenne van, hogy állítólag. Aztán meg ne lepődjünk. Bár a legjobb helye ott van ahol most van. Hm. Ez elég értelmesen hangzott... 😀 Láttuk, hogy a klub váltás nem igazán erőssége a magyaroknak... Lásd Huszti....apeszos
Gera azért jól csinálta klubváltásait, arról meg most nem tehet, h egy fasz az edzője, reméljük tudja ezt ő is és esze ágába sincs maradni, hiába marasztalják. még pár év angliába, aztán jöhet haza levezetni a Fradiba(azt se bánnám ha 1-2 éven belül)... 😊
ami viszont válogatott szempontjából is fontos sztem, h közeljövőben Gulácsi, Juhász, Dzsudzsi, Koman, Szalai, Vidi fiataljai, talán még Laczkó, Németh K. hol folytatja és befér-e az adott csapatba. ha ők is elqrják akkor sose lesz már életképes csapatunk...
|
több mint 13 éve
vassadi
15 621
Most olvasom a híreket a Manchester sérültjeiről - lesújtó. Ugyanaz, mint tavaly, sőt, most talán még rosszabb (az időzítés mindenképpen). Csak nehogy megint rámenjen a szezonunk a sok sérült védőre. 😐 Idén mondjuk van egy Smallingunk, de Ferdinand nélkül a szezon hátralévő részében (ráadásul normális jobbhátvédünk se lesz hetekig)... :/ Sérülések szempontjából azt hiszem most van nálunk a mélypont, ráadásul a szezon talán legkritikusabb időszakában.
több mint 13 éve
fansfc.com? Hitelesnek hangzik. 😀MikeyBenne van, hogy állítólag. Aztán meg ne lepődjünk. Bár a legjobb helye ott van ahol most van. Hm. Ez elég értelmesen hangzott... 😀 Láttuk, hogy a klub váltás nem igazán erőssége a magyaroknak... Lásd Huszti....
több mint 13 éve
Mikey
18 886
fansfc.com? Hitelesnek hangzik. 😀
több mint 13 éve
Lehmann visszatér,ezaz! 😂Angliában úgyse hugyozott még a kapu mögött...
több mint 13 éve
Aláírt Folan, a Hull City egykori fenegyereke a Rapids-hez! Készen áll a bajnok, két nap múlva leemelkedünk a fellegekből vörös szőnyegen a pór nép közé. Nehéz lesz újra meccseket játszani, annyira megszoktam már a sikert, de idén is meg kell mutatni, hogy kik a legjobbak. 😊Természetesen az előzetes ranking-ok csak az ötödik helyre sorolnak minket, élén a PO-ban elsők között kieső LA, RSL, NYRB, hát atomlol. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egy idő után levettem a hangot 😀 Kicsit nagyítottam, nem bírtam őket 90+2 percig hallgatni 😀Ezt a Bánkit vagy Bánfit vagy kicsodát, akitől eddig is a falra másztam, hogy engedhetik 90+2 percig meccset kommentálni? Egy életre elegendő sablont lőtt el ma is...JC6Igen, ez most nekem is elég idegesítő volt. Végig ugyanazt fújta, milyen gyenge mindkét csapat, a Real is milyen rosszul játszik, milyen gyenge a meccs stb. Kicsit túlzás volt. Azt egyszer mikor megkerdezték, hogy miért lehet a Lyon gyenge akkor anyyit válaszolt, hogy ez legyen a Puel gondja...zavi27
De hogy ilyen embereket odaengedjenek 😀 No comment 😀
több mint 13 éve
7 év, ideje volt már...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Ezt a Bánkit vagy Bánfit vagy kicsodát, akitől eddig is a falra másztam, hogy engedhetik 90+2 percig meccset kommentálni? Egy életre elegendő sablont lőtt el ma is...JC6Igen, ez most nekem is elég idegesítő volt. Végig ugyanazt fújta, milyen gyenge mindkét csapat, a Real is milyen rosszul játszik, milyen gyenge a meccs stb. Kicsit túlzás volt. Azt egyszer mikor megkerdezték, hogy miért lehet a Lyon gyenge akkor anyyit válaszolt, hogy ez legyen a Puel gondja...
több mint 13 éve
Azért jellemző. Lefocizzuk az ellenfelet, és nem minket dicsőítenek, hanem a Lyont szapulják.pont ezt akartam írni.nincs jobb szó rá,szánalmas.
eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
pff ilyen bűn rossz meccset mint ez volt, kb csak azért néztem h Torres hátha beszenved vmit de a többiek kb szartak rá :\ a Koppenhága szurkolóknak meg kurva nagy riszpekt jó hangulatot csináltak 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ezt a Bánkit vagy Bánfit vagy kicsodát, akitől eddig is a falra másztam, hogy engedhetik 90+2 percig meccset kommentálni? Egy életre elegendő sablont lőtt el ma is...
több mint 13 éve
Azért jellemző. Lefocizzuk az ellenfelet, és nem minket dicsőítenek, hanem a Lyont szapulják. Bezzeg a Barca egy isten csapat volt, mert elverte emberelőnyben az Arsenalt...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
szegény Lyon-t megint kitömik... 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szadista állat Pepe. Gyilkos.
több mint 13 éve
Az enyém is az, mégse műxik...Milyen böngészővel?Matthew99króm.eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
De rühellem ezt a Pepét meg Carvalho-t. Mármint a "játék"stílusukat. Pepét már rég el kellett volna tiltani. Örökre.
több mint 13 éve
Milyen böngészővel?Matthew99króm.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Milyen böngészővel?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Nekem megy tökéletesen.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
nem hiszem hogy kell hozzá valami... kattints a linkre, majd görgess fel, és működnie kell.hányszor mondjam hogy http://tv.stream.com.ru/Milyen bővítmény kell hozzá, mert nekem nem találja?Matthew99
20.45kor megnyitod, jobb alsó sarokba katt a digisportra, és megy is a meccs jó minőségben magyar kommentárral 😊eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Nekem sem... 😕hányszor mondjam hogy http://tv.stream.com.ru/Milyen bővítmény kell hozzá, mert nekem nem találja?Matthew99
20.45kor megnyitod, jobb alsó sarokba katt a digisportra, és megy is a meccs jó minőségben magyar kommentárral 😊eaglesmcnabb