NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 316
41
18:05 Florida @ Texas - NET4+
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
alapvetően nem lenne baj az egyenlő feltétel, csak ez nálam hasonlít ahhoz mintha 2 embert végtagok nélkül bedobnál egy tóba és azt figyelnéd melyik úszik jobban...davemayerHát azért ha én tudok(tam) focizni hóban, állóvízszerű esőben, (mellesleg olyankor ment a legjobban 😛), göröngyös, szar pályán, akkor nehogymár azok ne tudjanak akik a hobbijukkal keresik szarrá magukat.
JC6: igaz, nekem is csak szép emlékeim vannak 😀
több mint 13 éve
rühellem a Juvét 😊 de az egész olasz focit is 😀 (united drukker vagyok amúgy)azért finoman szólva is szánalmasnak tartom hogy amikor fél Európát hó fedi muszáj focizni... (például nakit érdekel nézzen bele a juve meccsbe - értékelhetetlen)davemayerMost mért az nfl megáll ha hófedi ? 😀 Mért kéne ezért megállítani. Mindkét csapatnak ugyanazok a körülmények. Juvénak meg ha szar a pálya akkor hamarabb be kellett volna biztosítani a továbbjutást. Mindig a vesztes csapat nyíg hogy milyen rossz a pálya ...Toca
alapvetően nem lenne baj az egyenlő feltétel, csak ez nálam hasonlít ahhoz mintha 2 embert végtagok nélkül bedobnál egy tóba és azt figyelnéd melyik úszik jobban...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
azért finoman szólva is szánalmasnak tartom hogy amikor fél Európát hó fedi muszáj focizni... (például nakit érdekel nézzen bele a juve meccsbe - értékelhetetlen)davemayerMost mért az nfl megáll ha hófedi ? 😀 Mért kéne ezért megállítani. Mindkét csapatnak ugyanazok a körülmények. Juvénak meg ha szar a pálya akkor hamarabb be kellett volna biztosítani a továbbjutást. Mindig a vesztes csapat nyíg hogy milyen rossz a pálya ...
több mint 13 éve
azért finoman szólva is szánalmasnak tartom hogy amikor fél Európát hó fedi muszáj focizni... (például nakit érdekel nézzen bele a juve meccsbe - értékelhetetlen)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
fetomy én bírlak, már nem is emlékszem veled kapcsolatban a rosszra, csak a sok jóra 😀 ennyit az offról 😀 Black nem hiába egyetemista 😀A Lákiról csak annyit, hogy évek óta nem értem, hogy egy csatahajó, aki mire megfordul 3x körbefutják, Kiss Z. hogy kerülhetett oda, ahol most van. Iszonyat nézni ezt a darabos mozgást. Lehet, hogy NB1-ben elmegy, de sírva nevetnek az ellenfelek... ahhoz képest az 1-2 egész jó, főleg 0-5 után 😀
ja és a fradi: hogy mennyi cikk van a paks ellni meccs után, a körülményekről, a pályáról, stb. De viszont, ha nyertek volna rég el lenne felejtve 😀 hatalmas 😀
több mint 13 éve
Igen, ez valóban egy olyan hír, aminek ennyire örülni kell.
több mint 13 éve
malinauskas 😀 😀 😀Divat0-0-11
Civisváros persze nem Szégyenváros...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Nem írtam még ide az El Calssicoról. Fantasztikusan játszott a csapat. Pep végre megvillantott egy kis taktikai érzéket is, évek óta a legjobban letámadó Barca volt a hétfői. Alvest kicsit visszafogta, nem szaladgált mindig fel. Nincs egy ember, akiről rosszat tudnék írni (és Barca mezben játszott). C Roni pedig még mindig clutch...Általában nekiesnék egy ilyen ámokfutás után az ellenfélnek, de most szerintem felesleges. Valahol a 67. perc környékén tudtam, hogy ez lesz, amikor jöttek a sarkalgatások, és a konkrét cicázás. Ilyen év után, ennyire beharangozott meccsen, ennyire megalázó vereséget kapni, nem csoda, hogy elgurult a gyógyszer. Ramos a kevés madridi, akit bírok, és rajta látszott a teljes elborulás, nem profihoz méltó dolog, ez van. Viszont szerintem sokkal undorítóbb volt, ahogy Arbeloa beállása után teljes hidegvérrel próbált mindenkit kettétörni. Carvalho pedig régi mestere ennek, nem meglepetés.
"The current squad of Madrid has cost 3 times more than that of Barcelona: 477.6M (Madrid) vs 156.8M (Barcelona)" [ep]
több mint 13 éve
Nem fogok tovább offolni, de ezt a magas labdát nem hagyom ki: JC6-tal. És ez magyar nyelvtan. 😛 😀Nem mondhatnám, hogy puszipajtások vagyunk JC6-al 😀 de azért tényleg, nem magyar nyelvtanról van szó, hanem spanyolról.. 😊fetomymég mindig egy s 😉maximilienRáadásul az első szótagon van a hangsúly, ezért ékezetet kell tenni arra az a-ra: El Clásico.
A barca örülhet ez elclasssicon aratott győzelmének, az El Clásico-k történelmében még mindig a Real áll sokkal jobban 😛Black_Adder
Amúgy is csak egy kis piszkálódás volt, legalább ebben legyen némi sikerem, ha már a drukkolásban nincs 😛. Arról nem is beszélve, h ha egy hibát kijavítunk, akkor már az összes többit is javítsuk ki. De nem akartam senkibe se belekötni kivételesen 😊
Btw: A spanyol helyesírás sokkal könnyebb, mint a magyar, mindenhol a kiejtést követi...
szerk: És mint alább látható nem lehet elégszer elmondani, h hogyan kell helyesen írni. Igazából egy kicsit kezd zavarni, nem olyan nehéz szó: Clásico, de akinek nagyon nem megy írjon inkább klasszikust 😛
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Nem mondhatnám, hogy puszipajtások vagyunk JC6-al 😀 de azért tényleg, nem magyar nyelvtanról van szó, hanem spanyolról.. 😊Ráadásul az első szótagon van a hangsúly, ezért ékezetet kell tenni arra az a-ra: El Clásico.Az utóbbi 3-4 évben olyan jó volt az El Classico utáni pár hét, most sem lesz másképp 😀 Szép az élet most, a katalán fanoknak 😊JC6még mindig egy s 😉maximilien
A barca örülhet ez elclasssicon aratott győzelmének, az El Clásico-k történelmében még mindig a Real áll sokkal jobban 😛Black_Adder
szerk.: nem akarok új hsz-t már ezért: lehet, hogy az könnyebb, de aki nem tanul spanyolul, abszolút nem biztos, hogy tudja 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A rák megeszi a helyesírást...nem mindegy???? Értitek úgyis...
több mint 13 éve
Így már értem. Először azt hittem rossz topic-ba írtam. Jogos.....A fia-nak az alonso féle hasonlóan nyilvánvaló csapatutasítást nem sikerült maradéktalanul bebizonyítania, és ezért hasonló büntetéseket kiszabnia , mint az uefanak...Black_AdderA FIA is 😂Black_Adder??apeszos
több mint 13 éve
Ráadásul az első szótagon van a hangsúly, ezért ékezetet kell tenni arra az a-ra: El Clásico.Az utóbbi 3-4 évben olyan jó volt az El Classico utáni pár hét, most sem lesz másképp 😀 Szép az élet most, a katalán fanoknak 😊JC6még mindig egy s 😉maximilien
A barca örülhet ez elclasssicon aratott győzelmének, az El Clásico-k történelmében még mindig a Real áll sokkal jobban 😛
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
A fia-nak az alonso féle hasonlóan nyilvánvaló csapatutasítást nem sikerült maradéktalanul bebizonyítania, és ezért hasonló büntetéseket kiszabnia , mint az uefanak...??apeszosÉn csak ezt az egyet szeretném megtudni....apeszosA FIA is 😂Black_Adder
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
23-kor ki figyel a helyesírásra? 😀Az utóbbi 3-4 évben olyan jó volt az El Classico utáni pár hét, most sem lesz másképp 😀 Szép az élet most, a katalán fanoknak 😊JC6még mindig egy s 😉maximilien
több mint 13 éve
Miatta lettem Everton drukker!http://sportgeza.hu/futball/2010/11/30/aki_meg_sargat_sem_kapott_soha/
több mint 13 éve
??A FIA is 😂Black_Adder1. továbbra sem tudom elképzelni, hogyan tudták bebizonyítani,Én csak ezt az egyet szeretném megtudni....apeszos
2. ezzel az intézkedéssel csak kinevettették magukat az uefánál... A pénzzel is, mert mennyi, két nap alatt keresik meg ezt a pénzt? Meg Mourinho eltiltása is nevetséges, hogy azt a meccset hagyja ki, amit a trükkje miatt a két játékos is...fetomy
több mint 13 éve
jajj ez a paks..
több mint 13 éve
A FIA is 😂Én csak ezt az egyet szeretném megtudni....apeszosBL: eltiltották Mourinhótapeszos1. továbbra sem tudom elképzelni, hogyan tudták bebizonyítani,
2. ezzel az intézkedéssel csak kinevettették magukat az uefánál... A pénzzel is, mert mennyi, két nap alatt keresik meg ezt a pénzt? Meg Mourinho eltiltása is nevetséges, hogy azt a meccset hagyja ki, amit a trükkje miatt a két játékos is...fetomy
több mint 13 éve
Az utóbbi 3-4 évben olyan jó volt az El Classico utáni pár hét, most sem lesz másképp 😀 Szép az élet most, a katalán fanoknak 😊JC6még mindig egy s 😉
több mint 13 éve
Sebii
3 513
Mindegy lenne ha ráhúznánk Bendtner mezét egy zsák földre és kiraknánk a pályára.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az utóbbi 3-4 évben olyan jó volt az El Classico utáni pár hét, most sem lesz másképp 😀 Szép az élet most, a katalán fanoknak 😊Köszönöm srácok 😀
több mint 13 éve
Lesz90 perce a lelátón hogy kikérdezze Ramos és Xabi Alonsot mi a rákot csináltaka Barca ellen...BL: eltiltották Mourinhótapeszos1. továbbra sem tudom elképzelni, hogyan tudták bebizonyítani,