Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Az itt szereplő videót látva na jó egye fene jöjjön 😛 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/atigazolas-neymar-a-barcelonaba-szerzodik-hivatalos-2248073
Két kérdésem van, meddig fogja bírni mert ez nagyon gyorsaságra épül, s könnyen eltalálják erre felé a lábát, Másrészt ha megy neki Messi mit szól ha nem az ő nevét skandálják 😀
több mint 12 éve
Neymar bust.Krkic is Barcelonaban.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Akkor lesz jó Neymar,ha rövid időn belül egy hullámhosszra kerül Xavival,Iniestaval és Messivel.Fogadjunk hogy jó lesz ? 😕TocaJó szar ez a nap Bayern vereség, Neymar Barcába.Nem biztos,hogy nagyot húztunk azzal a tarajos gőtével hidd el nekem.Kenny
Madrid mutathana már valamit ( Klopp vagy Heynkes elférne)Toca
Most már csak egy kapus és egy középhátvéd kell.
több mint 12 éve
Fogadjunk hogy jó lesz ? 😕Jó szar ez a nap Bayern vereség, Neymar Barcába.Nem biztos,hogy nagyot húztunk azzal a tarajos gőtével hidd el nekem.Kenny
több mint 12 éve
kepkezelo.com/images/ds3wbv081oqfbiw56epk.jpg
több mint 12 éve
szeretem az ilyen véletleneket:
Europa League Final, Chelsea-Benfica 2-1.
Torres Goal 60’
Cardozo Goal Pen, 68’
Ivanovic Goal 90’
Champions League Final, BayernMunchen-Dortmund 2-1.
Mandzukic Goal 60’
Gundogan Goal Pen 68’
Robben Goal 89’.kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
szeretem az ilyen véletleneket:Europa League Final, Chelsea-Benfica 2-1.
Torres Goal 60’
Cardozo Goal Pen, 68’
Ivanovic Goal 90’
Champions League Final, BayernMunchen-Dortmund 2-1.
Mandzukic Goal 60’
Gundogan Goal Pen 68’
Robben Goal 89’.
több mint 12 éve
Neymar -->BarcelonaMár amikor elfogadta a Barca ajánlatát a Santos már akkor lehetett tudni.
hivatalosAmadeus91
Azért Neymar jobb játékos már most mint amilyen Robinho valaha volt/lesz.
Én is kétségekkel fogadom,de bizonyítania kell.
több mint 12 éve
Neymar -->BarcelonaLehet fogadni: lesz akkora bust, mint Robinho a Margitnál, vagy csak minimálisan bőg le?
hivatalosAmadeus91
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Jó szar ez a nap Bayern vereség, Neymar Barcába.Nem biztos,hogy nagyot húztunk azzal a tarajos gőtével hidd el nekem.
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 472
Akko rSzuperkupa:Jose vs Pep
Vicces.
A Dortmund elfaradt..Soha rosszabb Bl dontot.
több mint 12 éve
Riberynél kevés önteltebb, beképzelt focistát láttam. Szégyen, hogy ez az ember a pályán maradhatott a végéig. Gratula a Bayernek, de a két elmaradt kiállítással más lett volna.FViktor93Mint ahogy 2010ben is más lett volna, ha a Lyon ellen nem szórják ki a semmiért 3 meccsre. Isten előtt a végén mindenki x-re végez...
több mint 12 éve
de attól még ha van is Isten, tutira nem igazságos, mert akkor nem engedte volna meg, hogy éppen Robben döntse el a meccset...slowmotionEgész szezonban kegyetlen nagyot hajtott már az első edzéstől kezdve, hogy kijavítsa tavalyi döntőt. Kegyetlenül megérdemelte, hogy pont ő döntötte el az ideit, mikor már többen is leírták őt (ezen a fórumon is, nem akarok nevet mondani, akinek inge nyugodtan vegye magára). Ez nagyon is kijárt neki...
több mint 12 éve
Jó szar ez a nap Bayern vereség, Neymar Barcába.Madrid mutathana már valamit ( Klopp vagy Heynkes elférne)
több mint 12 éve
Így van és az csakis a Spurs meg a Liverpool lehet 😀 😀 😀dandevigyázz mert csak a BL-ből lehet bejutni az EL-be, fordítva nem megy 😛
(ugye lehet hogy menni fog mert azt akarják hogy aki megnyeri az EL-t az a köv évben a BL-ben játszhasson de a kettőnek egyszerre úgysem megy majd 😀 )
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Idén egyértelműen Európa főlé nőt a Bayern! Szép volt!

több mint 12 éve
Rizzoli fatökű volt hogy nem merte befújni az elején a pirost az egyértelmű könyökösért.Sajnálom a Dortmundot,de az egész éves BL teljesítményt figyelembe véve ezt a Bayernek kellett nyernie.
több mint 12 éve
megvannak azok az édes pillanatok a játékban, amikért tényleg megéri megnézni a meccset.ilyen az, amikor Boateng páros nyújtottal megpróbál beleállni Lewandowski bokájába, aki a földön eltapossa a bokáját viszont.
vagy amikor Robben nem akar cselezni két ellenfél között, hasra veti magát, és pont így sikerül fejbe térdeltetnie magát.
a gólnál is azon lepődött meg a kapus, hogy nem dobta fel magát, nem is reagált a gurításra 😊
de attól még ha van is Isten, tutira nem igazságos, mert akkor nem engedte volna meg, hogy éppen Robben döntse el a meccset...
több mint 12 éve
hogy mindenkinek, aki nem Bayernes, jobban fájjon... hogy a BVB szurkolóknak meg jobban fájjon.SinisaSzép gól.Sinisade miért pont ez a gyökér????davemayer
több mint 12 éve
Effenberg utódjának keresése teljesen fölösleges. Ő hozzá hasonló ízig vérbeli vezérünk már nem nagyon lesz.Dortmund előtt viszont tényleg le a kalappal, könnyen meglepit okozhattak volna.
több mint 12 éve
Így van és az csakis a Spurs meg a Liverpool lehet 😀 😀 😀dandeAz év poénja. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Hát, kereken 10 éve erre a pillanatra vártam. 😀Vrijbloedtudod mi az érdekes? Amióta élek Bayern szurkoló vagyok. Kiskoromban beleégett a kép a 2001-s döntőről, ahogy Effenberg hajtja a többit előre a bevert 11-s után. 12 évet vártam erre a napra, és most rohadtul nem olyan, mint elképzeltem. Ribéryről amit írtak lentebb egy páran, pont ugyanígy látom. Nem lett volna szabad a pályán maradnia, nem tudom hol lett elrontva, hogy ilyen emberek játszanak Bayern mezben. Egyszerűen ez a fetrengés, utánanyúlás, könyöklés, szimulálás ez rohadtul nem az, amiért én ezt a csapatot szeretem és ez keserédessé teszi számomra ezt a napot.
Szóval gratula, van német arany - nagyon örülök ennek - Jupp is megérdemelte a végén, ahogy még jó pár "ezüst boy" is mint Schweini vagy Lahm, de valahogy mégsem az igazi. A Dortmundnak pedig a legnagyobb respect, szívvel-lélekkel mentek előre egész évben, valahogy úgy, ahogy azt elvártam volna ma a mieinktől.

majd, ha ezt fogom látni újra, akkor újra édes lesz, egy ehhez hasonlatos pillanat.
több mint 12 éve
ha Robbery nem hozzák össze a gólt és OT van, nem tudom hogy húzzuk be. Ribérynek ilyen a játéka, a bundesligában is, bl-ben is. Dante mozdulatán lehet vitázni, nem ért-e sárgát, így pirosat, de hogy nem Lewandowski lőtte a tizit az nem lepett meg...és végre újra bajor kézben a trófea!!